aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade

RØROS Stenbergveien 2

Pen fritidseiendom med fin beliggenhet i naturskjønt område. Alle fasiliteter.

 • kr 1 290 000
 • BRA 79 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 290 000
 • Omkostningerkr 48 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 338 392
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 987
 • Soverom3
 • ArealP-rom 70 m²
 • Tomt1 000 m²
 • Eierform tomt -
 • 1 290 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 32 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 290 000)) 48 392 (Omkostninger totalt) 1 338 392 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Stenbergveien 2. Pen fritidseiendom med attraktiv beliggenhet i naturskjønt område. Hytta er omkranset av flott helårs turterreng. Eiendommen har alle fasiliteter som innlagt strøm, vann, avløp (septikk) og helårsvei. Innhold: Fritidsbolig: Primærrom: Vindfang, bad, gang, stue, kjøkken og tre soverom. Anneks/uthus: Primærrom: Soverom. Sekundærrom: Bod. Velkommen på en trivelig visning.

Stenbergveien 2, Trøndelag

 • Tomt
  1000m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er på punktfestegrunn. Dersom transport av festekontrakt krever godkjennelse fra bortfester, er det en forutsetning for salget at bortfester gir godkjennelse. Et punktfeste innebærer at tomten har et leieforhold til en grunneiendom og er registrert i matrikkelen med et festenummer tilknyttet et gårdsnummer og bruksnummer. Eieren av punktfestet betaler festeavgift til grunneieren av det bruksnummeret som festet er registrert under. Et punktfeste har ikke eiendomsgrenser og er markert med et sentralpunkt, som skal ligge innenfor bebyggelsen på tomten. Eieren av punktfestet har normalt disposisjonsrett for et areal på ett dekar, medregnet der huset eller husene står og tilpasset etter forholdene på stedet, dersom annet ikke er avtalt. Punktfestetomt på ca. 1 mål.

  Beliggenhet
  Frittliggende fritidseiendom som er flott beliggende i Langslia Hyttefelt ca. 20 kilometer fra Røros Bergstad og Circumferensen er oppført på UNESCOs liste over verdensarvsteder. På Røros finner en alle fasiliteter og servicefunksjoner, med jernbane, buss- og flyforbindelse. Det er et bredt aktivitets- og kulturtilbud med oppkjørt løypenett, alpinbakke for barn i sentrum, golfbane, motorcrossbane, flerbrukshall med klatrevegg og turnhall, konserter, utstillinger og forskjellige sykkelritt som Røros Challenge og etc. I løpet av året er det flere store arrangementer som Røros martnan, Femundsløpet, Vinterfestspillene, Elden og Julemarked. På Røros finner en flere utsalgssteder for lokalmat. Fra Røros er det ca 3,5 mil til Femunden hvor Femunden II trafikkerer sjøen. Femundsmarka er et enestående område med uberørt natur som mange besøker for fot- og kanoturer. Fra eiendommen har man direkte tilgang til et meget flott turterreng sommer som vinter, og det er kort vei til snaufjellet. Gode muligheter for jakt-, fiske og friluftsliv. Det er ca. 30 minutter til Sverige med alpinbakker, skiløyper og butikker i Funesdalen.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning. Se for øvrig kart i finn-annonsen.

  Bebyggelse
  Hovedsaklig hytter i nærområdet. Spredt bebyggelse. God avstand til naboene.

  Byggemåte
  Fritidsbolig: Byggeår 1987 Grunnmur: Grunnmuren er utført av et trebjelkelag anlagt på underliggende pilarer av betongblokker. Trebjelkelaget antas å være isolert med mineralull. Vegger med vinduer og dører: Veggkonstruksjonen er oppført av et bindingsverk av tre. Konstruksjonen antas å være isolert med mineralull, antatt 10 cm basert på vanlig byggemetode på oppføringstidspunktet. Veggkonstruksjonen er kledd utvendig med stående behandlet tømmermannspanel av tre. Vinduer i fritidsboligen er utført av 1+1 lags koblede vinduer med rammeverk av tre. Inngangsdør er av en enkel tredør. Verandadør er av en tredør med 1+1 lags koblet glass i vindu. Takkonstruksjon: Takkonstruksjonen er oppført som et saltak forlenget som et pulttak over vindfang og bad. Konstruksjonen er oppført av taksperrer av tre anlagt på mønedrager og på yttervegger. Takkonstruksjonen tyder på å være isolert med mineralull, antatt rundt 10 cm basert på vanlig byggemetode på oppføringstidspunktet. Takkonstruksjonen er luftet ved raft. Tekking: Taket er tekket med betongtakstein. Undertaket anta å være av et lett-undertak anlagt på taktro av tre. Vindskier, frontbord og toppbord er av behandlet treverk. Takrenner, nedløp og takfotbeslag er av plast. Anneks/uthus: Byggeår 1996 Grunnmur: Grunnmuren er utført av et trebjelkelag anlagt på underliggende pilarer av betongblokker. Trebjelkelaget antas å være isolert med mineralull. Vegger med vinduer og dører: Veggkonstruksjonen er oppført av et bindingsverk av tre. Konstruksjonen antas å være isolert med mineralull, antatt 10 cm basert på vanlig byggemetode på oppføringstidspunktet i soveromsdelen. Veggkonstruksjonen er kledd utvendig med stående behandlet tømmermannspanel av tre. Vinduer er utført av 1+1 lags koblede vinduer med rammeverk av tre. Inngangsdører er av en enkel tredører. Takkonstruksjon: Takkonstruksjonen er oppført som et saltak. Konstruksjonen er oppført av taksperrer av tre anlagt på mønedrager og på yttervegger. Takkonstruksjonen tyder på å være isolert med mineralull, antatt rundt 10 cm basert på vanlig byggemetode på oppføringstidspunktet på soveromsdelen. Tekking: Taket er tekket med betongtakstein. Undertaket anta å være av et lett-undertak anlagt på taktro av tre. Vindskier, frontbord og toppbord er av behandlet treverk. Takrenner, nedløp og takfotbeslag er av plast.

  Innhold
  Fritidsbolig: 1. etasje: P-rom: vindfang, bad, gang, soverom (3 stk), stue/kjøkken. S-rom: Anneks/uthus: 1. etasje: P-rom: soverom. S-rom: bod.

  Standard
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Forhold som har fått TG3 i tilstandsrapporten: - Våtrom/bad - Branntekniske forhold (pulverapparat av eldre dato) - Terrengforhold Forhold som har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Taktekking - Nedløp og beslag - Veggkonstruksjon - Takkonstruksjon/loft - Vinduer - Dører - Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Etasjeskille/gulv mot grunn - Pipe og ildsted - Stue/kjøkken - Vannledninger - Varmtvannstank - Grunnmur og fundamenter - Utvendige vann- og avløpsledninger Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for mer informasjon. Fritidsbolig: 1. etasje: Vindfang: Laminatgulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: Ytterdør. Bad: Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: Panelovn, gulvmontert toalett, dusjkabinett, varmtvannsbereder, vanninntak, vask med ett-greps blandebatteri, speil. Gang: Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: Sikringsskap, skap. Soverom: Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Soverom: Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Soverom: Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: Skap. Stue/kjøkken: Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: Verandadør, vedovn, sotluke, panelovn, kjøleskap, komfyr med stekeovn og koketopp, benkeplate av laminat, underskap/skuffer av trefronter.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplass på tomten.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 290 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 32 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 290 000)) 48 392 (Omkostninger totalt) 1 338 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet og vedfyring.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  4358

  Kommunale avgifter år
  2021

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter for 2021 er på kr 4 358,56. Disse fordeler seg på følgende poster: Eiendomsskatt kr 2 198 Feiing kr 500,- Renovasjon kr 1660,56 Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Formuesverdi primær
  207572

  Formuesverdi primær år
  2020

  Andre utgifter
  Utover kommunale avgifter kommer normale kostnader knyttet til bruk av eiendommen, som ved, forsikringer etc. og brøyting/vedlikehold av vei. Eiendommen ligger på punktfestetomt og fester må betale festeavgift. Fester betaler pt. en årlig festeavgift på kr 2 469,-. Denne forfaller den 01.10 og betales forskuddsvis hvert år. Festeavgiften reguleres etter konsumprisindeksen hvert fjerde år og avtalen løper fram til 2035. Neste mulighet for innløsning er i 2023 i følge bortfester. I tillegg betaler fester en serviceavgift på ca. kr 4 000,- pr år for brøyting fram til eget gårdstun, brøyting av internveien og parkering samt vedlikehold av det private veinettet i hyttefeltet. Det er pliktig medlemskap i Langslia hytteforening med medlemsavgift på ca. kr 1 000,- pr år.

  Årlig velavgift
  1000

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i Langslia hytteforening med medlemsavgift på ca. kr 1 000,- pr år.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5025/132/167/23: 19.09.1986 - Dokumentnr: 4979 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  ÅRLIG AVGIFT NOK 1,000
  BEST. OM VARIGHET
  LEIEN KAN REGULERES
  FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.01.2018 - Dokumentnr: 115024 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1640 Gnr:132 Bnr:167
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Fritidsbolig Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er ikke inntegnet vindfang og bad på forelagte tegninger av fritidsboligen. Anneks/uthus Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk Inndeling av anneks/uthus stemmer ikke overens med det som faktisk er bygget og forelagte bygningstegnigner

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei Avkjørsel tileiendommen fra privat vei. Eventuelle tinglysteavtaler vedrørende veiretter ikke sjekket. Tilknytning vann Eiendommen er tilknytteprivat vannforsyning. Tilknytning avløp Eiendommen er tilknytteprivat avløpsanlegg. Septiktank i glassfirber fra starten av 90-tallet. Regulering Eiendommen omfattes av "Kommuneplanens arealdel 2019-2029", ikrafttredelsesdato 27.05.2021. Arealformålet er avsatt til "fritidsbebyggelse"

  Regulerings- og arealplanner
  Regulering Eiendommen omfattes av "Kommuneplanens arealdel 2019-2029", ikrafttredelsesdato 27.05.2021. Arealformålet er avsatt til "fritidsbebyggelse"

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 290 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 32 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 290 000)) 48 392 (Omkostninger totalt) 1 338 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  48392

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris vederlag på kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 000 ,- oppgjørshonorar kr 5 000,- og visninger kr 4 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 10 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr 12 000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Martin Gabrielsen

Megler

Martin Gabrielsen

91 86 10 16

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev