aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Storstenbakken 7 !
Velkommen til Storstenbakken 7 !

RØROS Storstenbakken 7

Hytte og anneks med attraktiv beliggenhet i Hånesåsen. Innlagt strøm, vann og helårsvei fram til hytta. Romslig tomt.

 • kr 3 490 000
 • BRA-i 69 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 104 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 594 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1996
 • Soverom4
 • Tomt1 793.8 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) 104 292,- (Omkostninger totalt) 3 594 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning Storstenbakken 7
Velkommen til Storstenbakken 7 ! En trivelig familiehytte med fin beliggenhet i Hånesåsen. Hytta ligger på en romslig tomt på drøyt på ca. 1,8 mål. Fra hytta til "gata" i Røros sentrum er det ca. 2 km. Hytta har innlagt strøm og vann/avløp og det er helårs bilvei helt fram. Eiendommen ligger i et veletablert hyttefelt i et flott turområde året igjennom. Innhold: Fritidsbolig: Vaskerom, bad, vindfang, gang, 3 soverom, kjøkken stue. Anneks: Soverom og bod. Uthus: Bod. Velkommen til en trivelig visning.
Stue med bl.a. ny Jøtul peisinnsats fra 2017. Stua har også gulvvarme.

Storstenbakken 7, Trøndelag

 • Tomt
  1793.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Selveiet tomt på 1 793,8 kvm.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser, i gangavstand fra Røros sentrum. Nydelig natur på alle kanter, med rikt dyreliv. Milevis av turløyper sommer som vinter. Om vinteren blir det oppkjørt skiløyper fra like utenfor tomta, som går sammen med Røros sitt oppkjørte løypenett, der en har uendelig med skiløyper som bl.a. går opp til de populære turistmålene Skistuggu, Høsenfjellhytta og Avholdshytta. På Røros finnes et meget bredt tilbud med bl.a.: golfbane, bowlinghall, alpintbakke for barn, dagligvarebutikker, kjøpesenter, restauranter, bilverksted og mye mer. Det arrangeres flere store arrangement på Røros gjennom året, slik som Rørosmartnan og Femundløpet i februar, Vinterfestspill i mars, Elden på sensommeren, julemarked i desember og flere sykkelritt på vår/sommer. Røros har egen flyplass med avganger til Oslo, og i perioder til andre destinasjoner i Europa. Det finnes flere alpinanlegg i nærområdet, med ca. 15 min til Hummelfjell på Os som det nærmeste.

  Adkomst
  Se kart på Finn.no

  Bebyggelse
  Hovedsaklig hytter i nærområdet. Spredt bebyggelse med god avstand mellom tomtene.

  Byggemåte
  Fritidsbolig Fritidsbolig oppført i èn etasje på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med stående panel. Gavler har tømmer. Taket har saltaksform og er tekket med torv. Vinduer er med koblede glass. Uthus Uthus oppført i én etasje på lettklinkerblokker. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med villmarkspanel. Taket har saltaksform og er tekket med pappshingel. Gulvkonstruksjon er av trebjelkelag. Vinduer er med koblet glass. Anneks Anneks oppført i én etasje på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i lafteplank. Taket har saltaksform og er tekket med torv. Vinduer er med koblet glass.

  Innhold
  Fritidsbolig BRA-i: 1. etasje: Vaskerom, bad, vindfang, gang, 3 soverom, kjøkken, stue. BRA-e: bod Anneks BRA-e: 1. etasje: Soverom, bod. Uthus BRA-e: 1. etasje: Bod.

  Standard
  Forhold som har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Vinduer og dører - Yttervegger - Renner og nedløp - Taktekking - Ildsted/skorstein - Avløpsrør - Vannledninger - Elektrisk anlegg -Varmtvannsbereder -Ventilasjon - Våtrom: Vaskerom - Våtrom: Bad Standard: Fritidsbolig 1. etasje Vaskerom: Flis på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Gulvvarme. Utstyrt med naturlig avtrekk, skyllekum, opplegg for vaskemaskin og sikringsskap. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Øvre del av vegg har lasert tømmer. Lasert panel over beisede takåser i himling. Gulvvarme. Utstyrt med wc, dusjhjørne, servant i innredning, bereder, mekanisk avtrekk og stoppekran. Vindfang: Skifer på gulv og lasert panel på vegger. lasert tømmer. Lasert panel over laserte takåser i himling. Gulvvarme. Gang: Flis på gulv og beiset panel på vegger. Øvre del av vegg har beiset tømmer. Lasert panel over beisede takåser i himling. Gulvvarme. Soverom 1: Tregulv og malt panel på vegger. Øvre del av vegg har beiset tømmer. Lasert panel over laserte takåser i himling. Panelovn. Soverom 2: Tregulv og lasert panel på vegger. Øvre del av vegg har lasert tømmer. Lasert panel over beisede takåser i himling. Panelovn. Soverom 3: Tregulv. Lasert panel og malt overflate på vegger. Øvre del av vegg har lasert tømmer. Lasert panel over beisede takåser i himling. Panelovn. Kjøkken: Tregulv og beiset panel på vegger. Øvre del av vegg har beiset tømmer. Lasert panel over beisede takåser i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin. Det er integrert stekovn og platetopp. Gulvvarme. Stue: Tregulv. Beiset panel og malt overflate på vegger. Øvre del av vegg har beiset tømmer. Lasert panel over beisede takåser i himling. Peis og panelovn. Utgang til terrasse. Gulvvarme. Anneks 1. etasje Soverom: Tregulv og lasert panel på vegger. Lasert panel over beisede takåser i himling. Panelovn. Bod: Flis på gulv og panel på vegger. Panel over takåser i himling. Uthus 1. etasje Bod: Uinnredet.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Tiltak etter byggeår: 1999 - Oppført et tilbygg med kjøkken. 2017 - Montert ny vaskemaskin og skyllekum med kran på vaskerom, samt uttak for vannslange. 2017 - Installert ny utvendig stoppekran. 2017 - Satt inn Jøtul peisinnsats. Murt fliser og vedstativ. 2019 - Terrasser beiset i perioden 2019-2023. Utvendige fasader, vinduer/dører, takrenner og torvhaldsstokker er blitt overflatebehandlet i løpet av de siste 2-3 år. Torvtaket er blitt pleiet/gjødslet i løpet av de siste 2 år. 2021 - Rehabilitering av kjøkken. Det ble montert ny oppvaskkum, brukt oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og komfyrvakt. Slipt benkeplater, samt overflatebehandlet disse. Satt inn søppelskuff i oppvaskbenk. Montert komfyrvakt. 2022 - Skiftet termostat i gang. 2023 - Det ble montert Sikom-styring (fjernstyring) og nye panelovner. Montert elbillader.

  Parkering
  Biloppstillingsplass på egen eiendom.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget utover takstmanns beskrivelse i tilstandsrapporten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) 104 292,- (Omkostninger totalt) 3 594 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedfyring og elektrisitet.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12976

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter fordeler seg på følgende poster: - Avløp: 4 039,- - Eiendomsskatt: 4 040,- - Feiing: 530,- - Renovasjon: 1 996,- - Vann: 2 372,- Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Formuesverdi primær
  851588

  Formuesverdi primær år
  2022

  Årlig velavgift
  3000

  Velforening
  Hytta er en del av "Veglaget Storstenbakken hyttefelt". Hver fritidseiendom i dette sameiet eier 2/32 av felleseiendommen gnr. 132, bnr. 1115 i Røros kommune. Det betales årlig velavgift som dekker brøyting og vedlikehold av felles vei og parkeringsplass. Se for øvrig vedtekter og protokoll fra siste årsmøte, som ligger vedlagt i salgspppgaven.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5025/132/1106: 31.08.1995 - Dokumentnr: 2959 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5025 Gnr:132 Bnr:85 01.01.2018 - Dokumentnr: 236079 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1640 Gnr:132 Bnr:1106

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Opprinnelig del er byggemeldt før 01.01.1999 og er lovlig oppført uten ferdigattest. Tilbygget er byggemeldt etter 01.01.1999 og ferdigattest skal foreligge, men er ikke fremlagt.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Privat vei hvor eiendommen er deleier i veilaget.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsformål. Reguleringsplanen kan finnes på Røros kommune sine nettsider, eller kan oversendes fra megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) 104 292,- (Omkostninger totalt) 3 594 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  104292

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Martin Gabrielsen

Megler

Martin Gabrielsen

91 86 10 16

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev