aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Synnervika 64. Flott beliggende eiendom like ved Abbortjønna. Ca 300-400 meter til Femunden.
Velkommen til Synnervika 64. Flott beliggende eiendom like ved Abbortjønna. Ca 300-400 meter til Femunden.

RØROS Synnervika 64

Femunden: Pen og trivelig hytte fra 2003 like ved Abbortjønna. Tilgang på vann fra vannpost. Anneks fra 2015.

 • kr 1 490 000
 • BRA 76 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 490 000
 • Omkostningerkr 57 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 547 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2003
 • Soverom3
 • ArealP-rom 66 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomtFestet
 • 1 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,00)) 3 500,- (Overdragelsesgebyr Statskog)   57 792,- (Omkostninger totalt)   1 574 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse - hytte
Velkommen til Synnervika 64. Pen og trivelig hytte oppført i 2003. I tillegg ble det oppført et uthus i 2006 samt et anneks i 2015. I dag fremstår det som et pent lite tun. Hytta har to romslige soverom. Det er også god plass i annekset som er hele 21 kvm. Hytta har sommervann i vannkran utenfor hytta (rør fra vannpost). Vinterstid hentes vann fra vannposten som ligger ca 150 meter unna. Solcelleanlegg i både hytta og annekset. Fin beliggenhet like ved Abbortjønna. Til Femunden er det ca 300-400 meter. Ved Femunden har hytta egen brygge. Selges delvis møblert. Velkommen på en trivelig visning.
Hytta i front og annekset bak.

Synnervika 64, Trøndelag

 • Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Punktfeste iht. vedlagte målebrev.

  Beliggenhet
  Flott beliggenhet like ved Abbortjønna ca 2,2 km fra Synnervika ved Femunden. Det er ca 25 meter til tjønna og ca 300 meter til Femunden. Tjønna er omkranset av spredt fritidsbebyggelse. Femunden er trafikkert av "Fæmund II" som går ut ifra Synnervika, med anløp i Røa, Femundshytten, Haugen, Revlingen, Jonasvollen og Elgå. Femundsmarka er kjent for sine flotte tur- og fiskemuligheter, både til fots, pr. båt og kano i uberørt natur. Det er ca 35 km fra Synnervika inn til Røros sentrum. På Røros finner en alle fasiliteter og servicefunksjoner som butikker, kafeer, restauranter, post, vinmonopol etc. Røros har et bredt aktivitets- og kulturtilbud og er blitt kåret til Norges beste kulturkommune gjennom mange år. Tilbudene er mange, f.eks.: alpinbakke for barn i sentrum, golfbane, flerbrukshall med klatrevegg, treningssentre, badeanlegg på Røros Hotell og et flust med merkede turløyper både sommer og vinter. I tillegg er det mange store og små arrangement gjennom året, f.eks.: Rørosmartnan, Femundløpet, Vinterfestspillene, Elden og Julemarked.

  Adkomst
  Se kart på Finn.no

  Bebyggelse
  Spredt bebyggelse av hytter i område.

  Byggemåte
  Fritidsbolig: Grunnmur: Grunnmuren er oppført av et trebjelkelag anlagt på betongpilarer/gråstein. Trebjelkelaget er isolert med mineralull. Vegger med vinduer og dører: Veggkonstruksjonen er oppført av en kombinasjon av laftet tømmer og av bindingsverk av tre. Bindingsverk er kledd utvendig med stående behandlet villmarkspanel av tre. Tømmer er utvendig behandlet. Vinduer i fritidsboligen er av 1+1 lags koblede vinduer med rammeverk av tre. Kombinert med to-lags isolerte vinduer med koblet utvendig rute i vindfang og bod. Hovedinngangsdør er av en tredør. Takkonstruksjon: Takkonstruksjonen er oppført som et saltak, forlenget over vindfang og bod. Konstruksjonen er oppført av rundåser av tømmer og taksperrer av tre anlagt på disse. Det antas at konstruksjonen er isolert med mineralull. Takkonstruksjonen er luftet ved raft. Tekking: Taket er tekket asfaltpappshingel. Undertaket antas å være av taktro av tre med undertaksbelegg. Vindskier, frontbord og toppbord er av behandlet treverk. Takrenner, nedløp og takfotbeslag er av plastbelagt stål. Anneks: Grunnmur: Grunnmuren er oppført av et trebjelkelag anlagt på betongpilarer. Trebjelkelaget antas å være isolert med mineralull. Vegger med vinduer og dører: Veggkonstruksjonen er oppført av rammeverk av tømmer, og et bindingsverk av tre. Det er også laftet tømmer i gavler. Bindingsverk antas å være isolert med mineralull. Denne delen av veggkonstruksjonen er også kledd utvendig med stående behandlet trepanel. Vinduer i annekset er av tre-lags isolert glass og rammeverk av tre, kombinert med 1+1 lags koblede vinduer med rammeverk av tre. Hovedinngangsdør er av en tredør. Takkonstruksjon: Takkonstruksjonen er oppført som et saltak. Konstruksjonen er oppført av rundåser av tømmer og taksperrer av tre anlagt på disse. Det antas at konstruksjonen er isolert med mineralull. Takkonstruksjonen er luftet ved raft. Tekking: Taket er tekket asfaltpappshingel. Undertaket antas å være av taktro av tre med undertaksbelegg. Vindskier, frontbord og toppbord er av behandlet treverk. Takrenner, nedløp og takfotbeslag er av plastbelagt stål. Uthus: Grunnmur: Grunnmuren er oppført av et trebjelkelag anlagt på terreng/naturstein, samt enkelte betongpilarer. Vegger med vinduer og dører: Veggkonstruksjonen er oppført av et bindingsverk av tre. Konstruksjonen er kledd utvendig med stående behandlet trepanel. Vinduer er av et-lags glass og rammeverk av tre. Enkle plankedører av treverk. Takkonstruksjon: Takkonstruksjonen er oppført som et saltak. Konstruksjonen er oppført av taksperrer av tre. Tekking: Taket er tekket asfalttakbelegg. Undertaket er av taktro av tre. Vindskier, frontbord og toppbord er av behandlet treverk. Iht. opplysninger fra takstmann.

  Innhold
  Hytte: Primærrom: Vindfang, stue, kjøkken og to soverom. Sekundærrom: Bod. Anneks: Primærrom: Oppholdsrom. Uthus: Primærrom: Do. Sekundærrom: Bod.

  Standard
  Hytte: Vindfang: tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: ytterdør. Bod: tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: luke til jordkjeller, diverse skap og hyller, gassdrevet kjøleskap. Stue/kjøkken: tregulv, tømmervegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: vedovn, gassfyrt komfyr med stekeovn og koketopp, benkeplate av laminat, underskap/skuffer av malte trefronter, utslagsvask, overskap av malte trefonter. Soverom: tregulv, trepanel kombinert med tømmervegger, trepanel i himling. Soverom: tregulv, trepanel kombinert med tømmervegger, trepanel i himling. Anneks: 1. etasje: Oppholdsrom: parkettgulv, trepanel kombinert med tømmervegger, trepanel i himling. Diverse utstyr: ytterdør, vedovn, benkeplate av tre, underskap/skuffer av laminerte fronter, utslagsvask.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  På felles parkeringsplass i Synnervika.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,00)) 3 500,- (Overdragelsesgebyr Statskog)   57 792,- (Omkostninger totalt)   1 574 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedfyring.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  3570

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Avgiftene fordeles på følgende: Eiendomsskatt kr 1.359,96,- Feiing kr 499,92,- Renovasjon kr 1.710,36,- Prognosen for 2023 sier en total på kr 3.886,99,-. Se vedlagte skriv fra kommunen i salgsoppgaven.

  Formuesverdi sekundær
  134400

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info vannavgift
  Hytta har felles vannpost sammen med 3 andre hytter. Fast årsavgift på kr xx. Dersom det må gjøres noe mer omfattende deles kostnadene på de som har tilgang på vannposten.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5025/132/307/97: 23.05.2003 - Dokumentnr: 2140 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Årlig festeavgift: NOK 2 000 Pant for forfalt festeavgift Tomteverdi kr. 80.000 Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere 19.04.2002 - Dokumentnr: 1741 - Registrering av festenr. Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5025 Gnr:132 Bnr:307 01.01.2018 - Dokumentnr: 53552 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1640 Gnr:132 Bnr:307 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattesten. Kommunen bekrefter av bygningene er byggeanmeldt.

  Vei, vann og avløp
  Ikke innlagt vann eller avløp. Vannkran (rør fra vannpost) utenfor hytta sommerstid. Vinterstid må vann hentes i vannposten ca 150 meter fra hytta. Avløp fra kjøkkenvask rett til grunn.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av "reguleringsplan for Synnervika hytteområde", ikrafttredelsesdato 11.10.2018, regulereringsformålet er fritidsbebyggelse. Planen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen fortsatt skal benyttes som fritidsbolig.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,00)) 3 500,- (Overdragelsesgebyr Statskog)   57 792,- (Omkostninger totalt)   1 574 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  57792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 30.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15.000,- oppgjørshonorar kr 5.900,-, markedspakke kr 16.900,- og visninger kr 4.000, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev