aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling ved Anniken Waagø har gleden av å presentere Batteriveien 66

RØRVIK Batteriveien 66

Selveierleilighet med fantastisk utsikt over Nærøysundet

 • kr 3 650 000
 • BRA 68 m²
 • Prisantydningkr 3 650 000
 • Omkostningerkr 104 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 754 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 021
 • Soverom -
 • ArealP-rom 64 m²
 • Felleskostnaderkr 1 780
 • Tomt2 508.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,00))   104 292,- (Omkostninger totalt)   3 754 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv eiendomsmegling har gleden av å presentere denne flotte selveier leiligheten i Rørvik. Her får du panoramautsikt over Nærøysundet og skipstrafikken, en meget flott leilighet med flotte og tidsriktige intereiørvalg. Fossline kjøkkeninnredning, Viking Bad baderomsinnredning, en leiliget med en gjennomgående stilig fremtoning. Velkommen på visning.

Batteriveien 66, Trøndelag

 • Tomt
  2508.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfaltert innkjørsel og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i det attraktive boligområdet Sjøhaugen, Rørvik

  Adkomst
  Enkel adkomst

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av eneboliger og leiligheter.

  Barnehage/skole/fritid
  Røvik barne og ungdomsskole. Det er flere barnehager i området.

  Skolekrets
  Rørvik

  Offentlig kommunikasjon
  Det er bussforbindelse, samt hurtigbåt som går til Namsos tur/retur hver dag.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt Ståle Hjelmseth av 30.04.23 om teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Ingen feil og mangler, nybygg garanti frem til 2026.

  Innhold
  Primærrom: 2. etasje: Entre / gang, bad, stue, kjøkken, 2 soverom. Sekundærrom: 2. etasje: Teknisk rom.

  Standard
  Entre / gang: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Malte plater i himling. Bad: Flis på gulv og våtromsplater på vegger. Malte plater i himling. Gulvvarme. Utstyrt med innfellbare dusjdører, servantskap, servant og veggmontert wc. Stue: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Malte plater i himling. Utgang til veranda. Kjøkken: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Malte plater i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekovn og platetopp. Soverom 1: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Malte plater i himling. Soverom 2: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Malte plater i himling. Teknisk rom: Belegg på gulv og malte plater på vegger. Malte plater i himling. Av utstyr er det varmtvannsbereder, rørfordelerskap, sikringsskap, ventilasjonsaggregat og Opplegg for vaskemaskin. Info er hentet fra Tilstandsrapport, utført av Ståle Hjelmseth.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkkenmedfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber er lagt inn i leiligheten, og denne er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  I carport og på felles oppstillingsplass for biler.

  Radonmåling
  ikke radonmålt.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,00))   104 292,- (Omkostninger totalt)   3 754 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg- /fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i handelen for disse.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Ligger vedlagt salgsoppgaven

 • Kommunale avgifter
  12154

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Inkludert er abonnementsavgift for vann og avløp, renovasjon og eiendomsskatt. I tillegg til abonnementsavgift for vann og avløp, som registrert ovenfor, kommer det i tillegg forbruksavgift på kr 18,- for vann pr m3, og kr 17,43 for avløp pr m3.

  Formuesverdi primær
  520942

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1875392

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  68/816

  Felleskostnader pr. mnd
  1780

  Felleskostnader inkluderer
  Kr 1 780,- pr. måned inkluderer drift, løpende vedlikehold og bygningsforsikring. Kostnadene er fordelt som følger: Felleskostnad driftsdel: kr 1 181,- Elektroniske avtaler: kr. 599,-

  Om sameiet
  Sameiet Brim Sjøhaugen Rørvik består av 12 enheter, og er et velfungerende og veldrevet sameie.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Ingen fellesgjeld i sameiet.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav til styregodkjennelse

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sameiet er ikke tilknyttet sikringsordning.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5060/210/1721/3: 17.03.1949 - Dokumentnr: 626 - Erklæring/avtale Overført fra: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1721
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Diverse påtegning
  Bestemmelse om veg gjelder ikke for gnr. 10 bnr. 1651 og bnr. 1644.
  ----------
  Diverse påtegning
  Bestemmelse om erklæring og adkomstrett gjelder ikke for gnr. 10 bnr. 1656
  ----------
  Diverse påtegning
  Bestemmelse gjelder ikke for gnr. 10 bnr. 1686, 1687 og 1688
  ----------
  Diverse påtegning
  Bestemmelse gjelder ikke for gnr 10 bnr 1704
  07.07.2021 - Dokumentnr: 836018 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 68/816


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 22.08.2022

  Vei, vann og avløp
  Offentlig, med privat stikkvei ned til parkering.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,00))   104 292,- (Omkostninger totalt)   3 754 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  104292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Anniken Waagø

Megler

Anniken Waagø

97 12 97 62

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev