aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Flintslagervegen 42-46, rekkehus som er ferdig i april 2024
Velkommen til Flintslagervegen 42-46, rekkehus som er ferdig i april 2024

RØRVIK Flintslagerveien 42,44 og 46

Første enhet solgt, kun to enheter igjen. Moderne rekkehus med populær beliggenhet- innflyttingsklare allerede i april 2024

 • kr 4 340 000 - 4 340 000
 • Priser fra og tilkr 4 340 000 - 4 340 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 4 340 000 - 4 340 000
 • Omkostninger fra og tilkr 27 342 - 27 342
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 4 367 342 - 4 367 342
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 1 056 - 1 056
 • Areal primærareal - fra og til0 - 0 m²
 • Areal bruksareal - fra og til137 - 137 m²
 • Tomt985 m²
 • EierformEierseksjon
 • MatrikkelGNR. 210 BNR. 1752
 • Informasjon om meglerforetaketBoli Eiendomsmegling AS Storgata 8 7900 Rørvik
 • OppdragsansvarligAnniken Waagø
 • Oppdragsnummer1707235012
 • 4 340 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Dokumentavgift av andel tomteverdi) 585,- (Tingl.gebyr obligasjon) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 10 000,- (Omkostninger til seksjonering) 3 500,- (Tilknytningsavgift TV/Internett) -------------------------------------------------------- 27 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 367 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning over 1. etg, legg merke til at det er bad både oppe og nede

Flintslagerveien 42,44 og 46, Trøndelag

 • Om prosjektet
  Velkommen til Flintslagervegen 42,44 og 46, og disse flotte rekkehusene som allerede er igangsatt bygging på!

  Priser fra og til
  kr 4340000 - 4340000

  Omkostninger fra og til
  kr 27342 - 27342

  Garasje/parkering
  Parkering i egen carport med tilstøtende uisolert sportsbod. Det legges trekkerør og egen kurs for fremtidig installasjon av el-bil lader. Carport med asfaltert gulv. Sportsbod leveres uisolert med betonggulv.

  Boder
  Utvendig bod.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Leiligheten antas å kunne overtas i løpet av 2 kvartal 2024

  Forsikringsselskap
  Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse

  Tomteareal
  985m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Rekkehusene får felles eiendomstomt på ca. 985 kvm. Rekkehusene blir seksjonert og det blir opprettet et sameie med 3 seksjoner. Tomten vil disponeres av sameiet i felleskap. Tomten disponeres av seksjonseierne enten i henhold til seksjonsbegjæring eller sameievedtekter. Det blir felles innkjøring med Flintslagerveien 48-52.

 • Kjøkken
  Innholdsrik og moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal med Siemens integrerte hvitevarer.

  Bad
  Baderomsinnredning av merket Vikingbad.

  Andre oppholdsrom
  Boligen leveres med slette overflater på oppholdsrom, laminat på gulv med unntak av ved inngangen, og baderom og vaskerom er det fliser og varmekabler på gulvene og Fibo våtromsplater på veggene.

  Garderobe-fasiliteter
  Garderober leveres ikke med.

  Diverse
  Boligen leveres ihht. romskjema med gjennomgående og helhetlige løsninger når det kommer til farger og material. EL-leveranse etter gjeldende krav og retningslinjer, men oppgradert med blant annet spotter i tak på stue, kjøkken og trappegang i 2. etg. samt entré, gang, og kjellerstue i 1. etg. Kvalitetskjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens er standard. Baderomsinnredning fra Vikingbad av høy kvalitet. Utestikk- og god utebelysning er med som standard. Varmekabler i entré, vaskerom, samt begge bad. Vedovn er inkludert. Boligen er klargjort for tilkobling til fibernett samt med trekkerør for fremtidig installasjon av el-bil lader. Sportsbod leveres uisolert med betonggulv. Boligen leveres uinnredet. Det foreligger mulighet for individuelle tilpasninger og oppgraderinger frem til materialer er bestilt. Dette betyr at jo tidligere man kjøper, jo mer kan man være med å bestemme selv. Eksempler på oppgraderinger kan være andre materialvalg for gulv, vegger og tak. Annen belysning. Varmekabler i flere rom. Varmepumpe. Smarthusløsninger med appstyring av lys og varme med mer. Alle tilvalg må avklares med selger. Uteområdet leveres med ferdig asfaltert gårdsplass og carport. Øvrig utomhusareal vil består av plen og grus. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Konstruksjon
  Boligen leveres ihht. romskjema med gjennomgående og helhetlige løsninger når det kommer til farger og material. EL-leveranse etter gjeldende krav og retningslinjer, men oppgradert med blant annet spotter i tak på stue, kjøkken og trappegang i 2. etg. samt entré, gang, og kjellerstue i 1. etg. Kvalitetskjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens er standard. Baderomsinnredning fra Vikingbad av høy kvalitet. Utestikk- og god utebelysning er med som standard. Varmekabler i entré, vaskerom, samt begge bad. Vedovn er inkludert. Boligen er klargjort for tilkobling til fibernett samt med trekkerør for fremtidig installasjon av el-bil lader. Sportsbod leveres uisolert med betonggulv. Boligen leveres uinnredet. Det foreligger mulighet for individuelle tilpasninger og oppgraderinger frem til materialer er bestilt. Dette betyr at jo tidligere man kjøper, jo mer kan man være med å bestemme selv. Eksempler på oppgraderinger kan være andre materialvalg for gulv, vegger og tak. Annen belysning. Varmekabler i flere rom. Varmepumpe. Smarthusløsninger med appstyring av lys og varme med mer. Alle tilvalg må avklares med selger. Uteområdet leveres med ferdig asfaltert gårdsplass og carport. Øvrig utomhusareal vil består av plen og grus.

  Ventilasjon
  Balansert ventilasjon

  Kabel-tv/bredbånd
  Boligen er klargjort for tilkobling til fibernett. Kjøper må selv tegne abonnement.

  El-anlegg
  EL-leveranse etter gjeldende krav og retningslinjer, men oppgradert med blant annet spotter i tak på stue, kjøkken og trappegang i 2. etg. samt entré, gang, og kjellerstue i 1. etg.

 • Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Info om vannavgift
  Det blir montert vannmåler i hver enhet.

  Velforening
  Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Organisasjonsform
  Boligene selges som eierseksjoner, og vil bli organisert som et eierseksjonssameie. Sameiet er planlagt å bestå av totalt 3 boligseksjoner. Selger tar forbehold om antall seksjoner i sameiet. Det vil bli fastsatt en sameiebrøk for hver eierseksjon, som uttrykker sameieandelens størrelse. Selger vil besørge eiendommen seksjonert i eierseksjoner, senest før overtakelse. Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av lov om eierseksjoner og vedtektene. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Sameiets styre skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøperne vil bli innkalt til oppstartsmøte hvor nytt styre bli valgt, samt en gjennomgang av sameiets budsjett, vedtekter og eventuelle husordensregler. Kjøper kan ikke kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i sameiet, jf. eierseksjonsloven § 23. Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, avhengig av hva som er hensiktsmessig i forhold til utbyggingstakt, salg, fremtidig drift og bruksrettigheter. Det gjøres oppmerksom på at vedtektene kan bli endret som følge av selgers valg av organisering av prosjektet.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til budsjett og vedtekter for sameiet følger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det er forutsatt at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, seksjonering og stiftelse av sameiet, og/eller ved sameiernes felles enighet ved stiftelse av sameiet.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5060/210/1752: 04.10.2022 - Dokumentnr: 1109100 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Nærøysund Kommune Org.nr: 921 785 410 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 04.10.2022 - Dokumentnr: 1109100 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Tensio Tn AS Org.nr: 988 807 648 22.02.2023 - Dokumentnr: 195667 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:3 Bestemmelse om vedlikehold 22.02.2023 - Dokumentnr: 195667 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:3 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler 23.08.2022 - Dokumentnr: 929039 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1731 Elektronisk innsendt 22.02.2023 - Dokumentnr: 195667 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:3 Bestemmelse om vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere 22.02.2023 - Dokumentnr: 195667 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:3 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere 22.02.2023 - Dokumentnr: 195667 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighet hefter i: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1751 Snr:3 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere Det gjøres oppmerksom på at selger har gitt en rettighet til naboeiendommen (byggetrinn3) som gir nabo rett til å bygge inntil 2 meter fra felles eiendomsgrense. Dette skylles at eiendommen for trinn 2 er såpass stor, at avstanden mellom trinn 2 og 3 blir veldig lang dersom trinn 3 må bygge 4 meter fra felles tomtegrense. Denne erklæringen er ikke tinglyst enda, men vil bli tinglyst innen kort og følger eiendommen. Kjøper forplikter seg til å orientere sin bankforbindelse om at ovennevnte heftelser ikke vil bli slettet, men følge eiendommen, og at banken derfor må samtykke til å få prioritet etter ovennevnte heftelser. Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/ erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi/nettverk m.m.

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Adgang til utleie
  Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Vann, vei og avløp
  Boligene vil være tilknyttet offentlig vei og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen. 

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen omfattes av Reguleringsplan-Detaljregulering for Nylandet del 1 i Nærøysund av 14.06.2019. Eiendommen er benevnt som B1 i reguleringen/på reguleringskartet. Det er planlagt videre utbygging i området. Skisser/illustrasjoner over utbyggingen i prospektet må det forventes endringer på ifm detaljregulering av det enkelte område og utbyggingstakt. Kopi kan fås hos megler, og vil være vedlegg til kontrakt. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringsloven). Bustadoppføringsloven bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

  Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg kan det påløpe et administrasjonsgebyr.                                                                                                                                                                                                                         Det gjøres oppmerksom på at kostnader til meglerforetaket knyttet til salg av kontraktsposisjon kommer i tillegg til dette.                                                                                                                                      Selger/meglerforetaket påberoper seg opphavsrettighetene til alt markedsmateriell for boligprosjektet, herunder bilder og illustrasjoner. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i sin markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers/meglerforetakets samtykke.           

  Avbestilling
  Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 30.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.). Kjøpers adgang til å avbestille følger av bustadoppføringslova §§ 52-54.

  Viktig informasjon
  Pliktig medlemskap i sameiet. Det foreligger mulighet for individuelle tilpasninger og oppgraderinger frem til materialer er bestilt. Dette betyr at jo tidligere man kjøper, jo mer kan man være med å bestemme selv. Eksempler på oppgraderinger kan være andre materialvalg for gulv, vegger og tak. Annen belysning. Varmekabler i flere rom. Varmepumpe. Smarthusløsninger med appstyring av lys og varme med mer. Alle tilvalg må avklares med selger. Kjøper må være innforstått med og akseptere de ulemper som naturlig følger med under gjennomføring av byggeprosjektet, også etter innflytting har funnet sted. Dersom selger ferdigstiller boligene i ulike byggetrinn, og/eller fellesareal ikke er ferdigstilt til overtakelse, må kjøpere som flytter inn regne med en periode med byggearbeider, støv og noe anleggsstøy på dagtid. Dette omfatter også rett til å ha maskiner og utstyr stående på eiendommen/i området frem til arbeidene er ferdigstilt.   Kjøpere har ikke anledning til å besøke byggeplassen i byggeperioden uten avtale, og ved avtale kun med følge av representant fra selger. Dette på grunn av selgers ansvar og forsikring for bygg og personer som oppholder seg på anleggsplassen.    

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Kjøpekontrakt
  Utkast til kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgave. Etter avtaleinngåelse vil kjøper få tilsendt akseptbrev med utkast til kjøpekontrakt. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgaven med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og salgsbetingelser fra selger. Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.


  Vedlegg til kjøpekontrakt
  Byggetegninger, vedtekter til sameiet, reguleringsplan, utkast til kjøpekontrakt, leveransebeskrivelse

Dokumenter

Anniken Waagø

Megler

Anniken Waagø

97 12 97 62

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev