aktiv-eiendomsmegling

RØRVIK Svahyllvegen 9

Rørvik - Sentrumsnær enebolig ferdig råbygg med flott utsikt| Leilighet i sokkel med leieinntekt på kr. 7 500,- i måneden

 • kr 5 500 000
 • BRA 354 m²
 • Prisantydningkr 5 500 000
 • Omkostningerkr 154 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 654 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1969
 • Soverom -
 • ArealP-rom 343 m²
 • Tomt846.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,00))   154 542,- (Omkostninger totalt)   5 654 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse hybel
Enebolig beliggende rett i nærheten av Rørvik sentrum hvor den eldre bygning er revet. Boligen er i dag et ferdig råbygg, med noe manglende utvendige bygningsdeler. I underetasjen er det utleiedel som ble totalrenovert i 2018 og har en leieinntekt på kr. 7 500,- i måneden. Boligen har stort potensiale og fantastisk utsikt fra hoveddel. Her kan du skape drømmehjemmet! Området er barnevennlig og har gangavstand til skoler, barnehage og idrettsanlegg. Området: -Attraktivt og barnevennlig nabolag med kort vei til skoler og barnehager -Flotte turområder like i nærheten -Gangavstand til det du trenger av fasiliteter og servicetilbud Velkommen på visning!

Svahyllvegen 9, Trøndelag

 • Tomt
  846.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Det er byggegrunn av fjell. Dreneringen som rørdrens. Bygningen har betonggrunnmur. Deler av mur er fra tidligere bygg mens det er nyere murer på mye av nybygg. Deler av eldre mur med utvendig isolering i nedre del utvendig. Nyere forstøtningsmurer er av betong. Utvendige avløpsrør er av plast Det er offentlig avløp via private stikkledninger og utvendige vannledninger er av plast (PEL). og offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Vann og avløpsledninger av nyere dato.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i veletablert nabolag som er egnet for barnefamilier. Gangavstand til barnehage, skoler og idrettsanlegg. I Rørvik sentrum finner du alle fasiliteter og servicetilbud du trenger i hverdagen. Her har du apotek, dagligvare, restauranter, caféer, legekontor mm. I tillegg finner du også en småbåtshavn her. Daglig avganger med hurtigruta og en mindre flyplass med daglige avganger med Widerøe. Det er flere flotte turområder i nærheten, bl.a. Gluggen Fjell. Her er det en flott, belyst turløype på ca. 3,4 km som går rundt fjellet. Den er universelt utformet, og her finner du ildsted, fiske- og badeplass, gapahuk og varmebu. Løypen fungerer også som en flott skiløype om vinteren. På toppen av fjellet er det turkasse og sitteplasser. Ellers er det mange merkede turstier rett i nærheten. Dagligvare i nærheten Kiwi Rørvik ca. 10 min gange Rema 1000 Rørvik ca. 11 min gange. Barnehage i nærheten: Bergheim friluftsbarnehage, ca. 10 min gange. Trio barnehager ca. 12 min gange Ril barnehage ca. 13 min gange Skole i nærheten: Rørvik skole (1-10 kl.) ca. 20 min gange. Ytre Namdal videregående skole ca. 9 min gange. Bussholdeplass: Sinkaberg Hangen Arena ca. 6 min gange.

  Adkomst
  Enkel adkomst fra Svahyllveien.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Rørvik og omeng barne og ungdomsskole, YNVS og maritime fagskole

  Byggemåte
  Bolig i deler med 3 etasjer oppført over grunnmur av betong. Veggkonstruksjon i bindingsverk med utvendig liggende royalimpregnert kledning. Takkonstruksjon i hovedsak som flatere konstruksjon med deler med prefabrikerte takstoler ellers dragere av tre og betong og sperrekonstruksjon. Taktekking som asfaltpapp Bygningen har avrenning fra tak direkte til nedløp i lakkert stål. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende royalimpregnert kledning. Bygningen har prefabrikert takkonstruksjon med lav takvinkel og deler med ensidig fall til avløp for takvann i hjørner. Bygningen har malte alubelagte trevinduer med 2 -lags glass i leilighet i underetasje og har malte trevinduer med 3-lags glass og med utvendig aluminumsbeslag i bygg under oppføring. Ytterdør utleiedel i underetasje som malt dør med 2 lags glass. Terrasser i impregnert konstruksjon og med papptekking med fall til hjørner der det er tilkoblet taknedløp. Konstruksjon oppbygd for etablering av tilfarere og spaltet dekke over papptekking. Utvendig framstår boligen med en del bygningsdeler som er uferdig. Det gjelder beslag på parapeter tak, utvendig kledning på deler ved inngangsparti inkl. en del klemlekter på papp i nedre del samt tetting av mus. Det er og manglende ferdigstilling av underkledninger på tak i carport samt under terrasser, manglende rekkverk på terrasser, og utvendige støttemurer langs inngang leilighet i underetasje samt på uteområde mot øst på hovedplan, manglende utvendig adkomst til leilighet i 1. etasje samt generelt en del detaljer i forbindelse med fasader. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 06.09.2023 av Knut Terje Årsandøy teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Våtromsplater montert av snekker med erfaring. Da utført på dugnad. Membran og flis på gulv montert av murer med erfaring. Da utført på dugnad. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Membran med godkjent tilbehør brukt. Er arbeidet byggemeldt? Ja. Er omsøkt til kommune. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av faglært. Comfort har lagt inn nytt avløp og vann til huset, samt vvs av renovering sokkel. Weddes er ansvarlig rørlegger på resten av huset. Arbeid utført av Comfort Rørvik AS og Weddes Rørservice AS. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja. Sprekker i mur underetasje. Disse har vert siden jeg kjøpte huset. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Det har vert råteskader på huset, disse er forsøkt og utbedre under restaurering. Det har tidligere vert både mus, maur og lignende i huset, disse problemene er forsøkt og utbedre under restaurering. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Ja. Sølvkre/skjeggkre er observert før restaurering (Da i huset når jeg tok over i februar 2017). Har forsøkt og utbedre dette under restaurering. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Nytt inntaksskap, nytt i sokkel og resterende av restaureringen. Arbeid utført av Elcom AS Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Norges Tak har utført arbeide med taktekking av tak og verandaer. Per Gunnar Kongensøy har utført mye av tømmrerarbeidet. Arbeid utført av Per Gunnar Kongensøy AS og Norges Tak AS Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? Ja. Utleie i sokkel. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? Ja.Huset er under restaurering og påbygging. Er ikke søkt om brukstillatelse eller ferdigattest. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja. Dette er et hus under restaurering og utvidelse. Det kan forekomme mindre endringer da ut fra omsøkte tegninger.

  Innhold
  Primærrom. 1, etasje. Hoveddel ( iht plantegninger) 3 soverom, bad og gang 1, etasje utleiedel (iht plantegninger) Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vask/teknisk, gang og vindfang 2. etasje hoveddel: (iht plantegninger) Stue/kjøkken, 2 soverom og bad. Leilighet underetasje. Stue, kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom og gang Hybel: Stue, kjøkken, sovealkove og bad/vaskerom Sekundærrom. 1, etasje hoveddel: Garderobe. Leilighet underetasje: Bod/teknisk

  Standard
  Boligeiendom der mye av eldre bygning er revet og det er under oppføring en større bolig med utleiedeler i underetasje, 1. etasje og en hybel. Utleiedel i underetasje er i del av eldre bygning men er totalrenovert i 2018. Resterende av boligen er i hovedsak med ferdig råbygg, men med noe manglende ferdig stilling av utvendige bygningsdeler. Innvendig er det noe mangelfullt på hybel der det mangler ferdigstilling av baderom samt en del foringer og listverk. Det som er ferdigstilt vurderes i normalt bra stand og god utførelse. Vises ellers til en tilstandsvurdering av leilighet i underetasje og hybel samt enkelte utvendige forhold samt en generell beskrivelse av gjenstående arbeider samt opplysninger fra kunde om utførte tiltak. Det er framlagt godkjente byggesøknader og erklæring av ansvar for de enkelte fag unntatt uavhengig kontroll våtrom og lufttetthet og det må påregnes erklæring av ansvar på dette for eventuelt ferdigattest når bygget er ferdig, samt at det ved endringer av andre erklæringer må foretas nye søknader på de områder det gjelder. Utleiedel underetasje: Stue: Gulv med laminat, vegger med malte panelplater og tak med malte plater. 2 soverom: Gulv med laminat, vegger med malte panelplater og tak med malte plater. Kjøkken: Gulv med laminat, vegger med malte panelplater og tak med malte plater. Innredning med glatte malte fronter og laminat benkeplate. Plater av type Kitchenbord mellom benkeplate og overskap. Utstyrt med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og plass for kjøleskap. Gang: Flis på gulv, malte panelplater på vegger og tak med malte plater Bad/vask: Rommet har flislagt gulv med varmekabler, baderomsplater på vegger og malte plater i tak. Utstyrt med dusjkabinett, veggmontert toalett, innredning med glatte skuffronter og heldekkende servant samt opplegg for vaskemaskin. Hybel: Stue: Gulv med laminat, vegger med malte panelplater og tak med malte plater. Kjøkken: Gulv med laminat, vegger med malte panelplater og tak med malte plater. Sovealkove: Gulv med laminat, vegger med malte panelplater og tak med malte plater. Bad/vaskerom: Rommet mangler overflate gulv men det er planlagt flis på betonggulvet med varmekabler. Vegger er med baderomsplater og taket med malte plater. Når det gjelder innredning er det montert toalett mens det er planlagt innredning, kabinett, opplegg for vaskemaskin samt varmtvannsbereder. INNVENDIG Innvendig i utleiedel og hybel er det gulv av laminat og fliser. Veggene har malte panelplater type MDF og tak med malte plater. Etasjeskiller er av trebjelkelag og støpte dekker på grunn. På deler av hoveddel er det i 1. etasje anlagt trebjelkelag på støpt dekke. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig i utleidel underetasje og hybel er det malte finerdører som lettdører. På hoveddel 1. og 2. etasje og utleieleilighet i 1. etasje er det ikke foretatt tiltak unntatt noe klargjøring for gulvvarme i utleieleilighet. På hybel mangler ferdigstilling av baderom samt noe foringer og listverk. VÅTROM Bad/vaskerom på hybel. Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2017. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Rommet mangler overflate gulv men det er planlagt flis på betonggulvet med varmekabler. Vegger er med baderomsplater og taket med malte plater. Når det gjelder innredning er det montert toalett mens det er planlagt innredning, kabinett, opplegg for vaskemaskin samt varmtvannsbereder. Bad/vaskerom utleiedel underetasje Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2017. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Rommet har flislagt gulv med varmekabler, baderomsplater på vegger og malte plater i tak. Utstyrt med dusjkabinett, veggmontert toalett, innredning med glatte skuffronter og heldekkende servant samt opplegg for vaskemaskin. KJØKKEN Innredning leilighet underetasje med glatte malte fronter og laminat benkeplate. Plater av type Kitchenbord mellom benkeplate og overskap. Utstyrt med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og plass for kjøleskap. Det er kjøkkenventilator med kullfilter. Innredning hybel med glatte malte fronter og laminat benkeplate. Utstyrt med oppvaskmaskin Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. TEKNISKE INSTALLASJONER Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør) i utleieleilighet i underetasje og hybel. Det er besiktiget i rørskap i leilighet underetasje. Det er avløpsrør av plast. Det meste av avløp i leilighet i underetasje og hybel er skjult i konstruksjon og derfor med noe begrenset besiktigelse. Boligen har naturlig ventilasjon på leilighet i underetasje og hybel. Montert avtrekksvifte i stue på utleiedel. Varmtvannstanken i leilighet i underetasje på ca. 200 liter. Sikringsskap i utleieleilighet plassert i bod/teknisk rom Leilighet i underetasje med røykvarsler i stue og brannslukningsapparat som skumapparat. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG3 store eller alvorlige avvik: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er ikke montert rekkverk. Det er på terrasser utført som takkonstruksjon med parapeter men disse er lave og det må monteres rekkverk. Eier opplyser om at det er planlagt med glassrekkverk. På en side av terrasser er det montert vindavskjerming med PVC vinduer. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000 Tiltak: - Rekkverk må monteres for å lukke avviket. - I tillegg til rekkverk må det ferdigstilles gulv på terrasser samtunderliggende kledning Forhold som har fått TG2 avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Taktekking Gå til side Det er avvik: Det er manglende beslag på parapeter. Stedvis noe valker på papp. Konsekvens/tiltak Tiltak: - Må monteres beslag på parapet samt at valker på taktekking må holdes under oppsikt. Takfirma Norgestak har opplyst at dette vil rettes ut. Utvendig > Veggkonstruksjon Det er påvist andre avvik: Deler av vegger mangler kledning samt klemlist for papp på nedre del av vegg. Ellers mangler det tetting mot mus men nederste kledningsbord er skrudd slik at det kan løsnes for å få utført tiltak. Konsekvens/tiltak Tiltak: - Ferdigstilling av utvendig kledning, klemlist papp og sikring mot mus. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Det er avvik: Takkonstruksjon vurderes med normal god utførelse men det kan anbefales dokumentasjon på prosjektering av konstruksjon. Noe mangelfull innfesting av takbjelker i carport men opplyses at disse ikke har bæring av selve takkonstruksjon. Tiltak: - Anbefales montering av beslag på enkelte takbjelker i carport samt at det anbefales at det framlegges dokumentasjon på prosjektering av takkonstruksjon. Utvendig > Dører Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Det er mindre utettheter i nedre del på åpningsside. Tiltak: - Dører må justeres. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: - Boligen ligger i et område med moderat eller lav aktsomhetsgrad slik at eventuelle målinger får vurderes. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Det er kabinett og for inspeksjon og rengjøring av sluk må dusjkabinett tas fram. Manglende tetting i vegg ved rørgjennomføring avløpsrør i innredning. Tiltak: - Løsningen/utførelsen rundt rørgjennomføringer gir fare for fukt inn i konstruksjoner. - Anbefales tetting rørgjennomføring avløpsrør i servantskap. Når det gjelder tilgang sluk for kabinett så er dette en vanlig utførelse men anbefales at kabinett tas fram med jevne mellomrom for rengjøring av sluk for å sikre god avrenning. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Det er avvik: Det er malte panelplater på vegger over benkeplate og slike plater har redusert motstand mot vann og varme. Tiltak: - Anbefales montering av annet overflatemateriale på vegg bak komfyr og oppvaskkum. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Tiltak: - Det er vanskelig å etablere andre løsninger. Tekniske installasjoner > Ventilasjon Det er avvik: Når det gjelder leilighet i underetasje er dette i utgangspunktet en tidligere leilighet som er oppgardert og derfor ikke vurdert ut fra dagens krav. Når det gjelder hybel så er dette en mindre frittstående del og det er derfor ikke vurdert med krav til annet enn naturlig ventilasjon. Tiltak: - Kan anbefales montering av veggventiler. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Det er avvik: Frontvegg i underetasje under oppgradering med utvendig isolering og planlagte fasadeplater Tiltak: - Påregnes ferdigstillelse av frontvegg i underetasje. Tomteforhold > Forstøtningsmurer Det er avvik: Det er manglende rekkverk på støttemur på side mot øst. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000 Forhold som har fått TG IU konstruksjoner som ikke er undersøkt: Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Gulv er uten overflate men planlagt flis på ferdig avrettet betonggulv med varmekabler. Bygningsdel ikke spesielt vurdert da gulv ikke er ferdigstilt. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom Sluk av plast. Gulvet var uten membran ved befaring og bygningsdel er derfor ikke vurdert. Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom Sluk av plast. Gulvet var uten membran ved befaring og bygningsdel er derfor ikke vurdert. Informasjonen er hentet fra takstrapporten, utført av Knut Terje Årsandyø, datert 08.09.2023

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Selgers beskrivelse av arbeidet som er utført; Her i denne beskrivelsen under, har han forsøkt og få med det viktigste. Det kan være avvik fra beskrivelsen og det som fysisk er utført på byggeplass. - Juni 2017-November 2019, rehabilitering av underetasje leilighet. Underetasjen ble revet ned til yttervegger (leca) og ikke bærende delingsvegger revet. Eksisterende betonggulv ble pigget opp og fjernet og gravet ut en del lengre ned. Elektrisk og vvs installasjon fjernet. Grunnarbeid: Fra utsiden av huset og til tekniskrom er det lagt nytt avløp kloakk, nytt inntak for vann med stengekran på utsiden og på tekniskrom. Gravearbeider, fylling og avløp utført av den gangen TIW Bygg AS og inntak vann av Comfort Rørvik AS. Gulvkonstruksjon: Singel på eksisterende fjell/stein fylling, 2X50mm xps krysslag og skjøter teipet, ca 100mm betong med armeringsnett, varmekabler montert av Elcom AS på alle gulv minus teknisk rom. Flytavretting ca 30mm utført av Boligprosjekt overhalla. Laminatgulv på tørre rom montert på dugnad av fagfolk, fliser på tørre rom montert på dugnad av fagfolk, fliser på våtrom montert på dugnad av fagfolk. På utsiden av underetasje var det eksisterende betong plater, disse er utvidet noe og støpt på ny betong med armeringsnett. Veggkonstruksjon: Tørre rom på lecavegger er det montert 48x48 lekter med en avstand på 10-20mm fra lecamur, det er skummet bak alle lekter mot lecamur, 50mm mineralull, montert diffusjonsåpen vindsperre mot yttervegger og mdf veggplater. Noen delingsvegger av trevirket tilpasset ut fra eksisterende vegger. Montert på dugnad av fagfolk. Våtrom på lecamur 48x48 lekter med en avstand på 10-20mm fra lecamur, det er skummet bak alle lekter mot lecamur, montert fibo trespo våtromssystem. Montert på dugnad av fagfolk. Kjøkken fra Ikea. Tre vinduer hvit fra nordan med alu på utsiden og nordan ytterdør. På utsiden er det påbegynt montering av 50mm xps på lecamur. Det var her tenkt og montere lekter og fasadeplater. Takkonstruksjon mellom underetasje og førsteetasje: Takplater (12mm takess), lekter 36x48mm montert i glava lydbøyler, 50mm mineralull, gipsplater montert på eksisterende 12mm panelbord. Bjelkelag av eksisterende 48x198mm og 36x198mm da på c/c500mm. 200mm mineralull i bjelkelag. Elektriske: Utført av Elcom AS VVS: Utført av Comfort Rørvik AS. - Februar 2020 til dags dato. Utvendig arbeid hovedplan og utvidelse/tilbygg. Søknad godkjent den 26.03.2020. Utvendig arbeid generelt: Utvendig opparbeidelse av tomt, med sprengningsarbeider utført av Rune Riise AS. Fylling/tilbake fylling av murer samt drenering og sandfang utført av Williksen Maskin AS. - Gulvkonstruksjon 1 etg hybelleilighet: Vartdal ringmur på plass støpt banket, oppfylling singel, 300mm eps, radonsperre, armeringsnett og ca 100mm betongplate. Bakvegg mot skog av 250 vartdal system på plass støpt banket. Veggkonstruksjon 1 etg hybelleilighet: 19x148 møre royal grå liggende med spor, 48mm utlekting, vindsperre, asfaltplater, 19x148mm stender, 150mm mineralull, dampsperre (mot yttervegger, ikke mot vartdal 250 system og bad), 50mm mineralull, mdf plater og fibo våtromssystem på bad. Kjøkken fra Ikea. Tre vinduer sort fra nordan med alu på utsiden. Ytterdør sort med smalt glass fra Bauhaus ikke montert. Takkonstruksjon mellom førsteetasje og andreetasje 1 etg hybelleilighet: Takplater (12mm takess), lekter 48x48mm montert i glava lydbøyle, bjelkelag av 48x300mm bjelker, 300mm mineralull og 22mm gulvspon ekstra. Elektriske: Utført av Elcom AS VVS: Utført av Comfort Rørvik AS. - Gulvkonstruksjon 1 etg leilighet: Innenfor eksisterende og forlenget ringmurer av betong (der det ikke er underetasje) er det fylt opp med singel (mot eksisterende sokkel/lecavegger er det montert 50mm xps) og støpet et 50-70mm betongdekke med armering. Det er lagt en fuktsperre på betongen, lagt 50mm mineralull, bjelker av 48x148mm med understøte midt på hver bjelke, 150mm mineralull, 19x148mm bord limet og skruet med 10mm spalte, standard gips, 30mm rockwool trinnlydplater, vindsperre og armeringsnett. Over eksisterende underetasje er det likt oppbygd, men fra eksisterende 48x198/36x198mm bjelkelag. Veggkonstruksjon 1 etg leilighet: 19x148 møre royal grå liggende (mangler inn mot overbygd gårsplass), 48mm utlekting, vindsperre, asfaltplater, 19x148mm stender. Tre vinduer sort fra nordan med alu på utsiden. Ytterdør sort fra swedoor. Takkonstruksjon 1 etg leilighet: Nye takstoler levert og beregnet fra Overhalla hus AS, icopal ventex, sløyfer 48x48mm, lekter 48x48mm da bygget med fall mot utvendig nedløp (lagt opp med varmekabler), 22mm sponplater ekstra og takpapp levert og montert fra Norges Tak AS. Elektriske: Utført av Elcom AS VVS: Utført av Comfort Rørvik AS. - Gulvkonstruksjon 1 etg hoved leilighet: Innenfor eksisterende og forlenget ringmurer av betong (der det ikke er underetasje) er det fylt opp med singel og støpet et 50-70mm betongdekke med armering. Over eksisterende underetasje ligger kun 48x198/36x198mm eksisterende bjelkelag. Veggkonstruksjon 1 etg hoved leilighet: 19x148 møre royal grå liggende (mangler inn mot overbygd gårsplass), 48mm utlekting, vindsperre, asfaltplater, 19x148mm stender. Tre vinduer sort fra nordan med alu på utsiden. På veranda er det PVC vindu fra Kystvinduer, ytterdør/byggedør fra opprinnelige bolig. Takkonstruksjon 1 etg hoved leilighet: Takkonstruksjon mellom førsteetasje og andreetasje: Bjelkelag av 48x300mm bjelker og 22mm gulvspon ekstra. Elektriske: Utført av Elcom AS VVS: Utført av Comfort Rørvik AS. - Gulvkonstruksjon 2 etg hoved leilighet: Bjelkelag av 48x300mm bjelker og 22mm gulvspon ekstra. Veggkonstruksjon 2 etg hoved leilighet: 19x148 møre royal grå liggende, 48mm utlekting, vindsperre, asfaltplater, 48x48mm stående lekter, 19x148mm stender. Tre vinduer sort fra nordan med alu på utsiden. Verandadør, skyvhevedør fra nordan. På veranda er det PVC vindu fra Kystvinduer. Takkonstruksjon 2 etg hoved leilighet: Nye takstoler levert og beregnet fra Overhalla hus AS, icopal ventex, sløyfer 48x48mm, lekter 48x48mm da bygget med fall mot utvendig nedløp (lagt opp med varmekabler), 22mm sponplater ekstra og takpapp levert og montert fra Norges Tak AS. Elektriske: Utført av Elcom AS VVS: Utført av Comfort Rørvik AS. - Generelt på slutten: Betong arbeide, og vartdal vegg og ringmursystem er utført på dugnad av fagfolk. Rivnings arbeide, bindingsverk, bjelkelag og sperrer er montert på dugnad av fagfolk. Montering av asfaltplater, vindsperre, lekter og kledning og vinduer er utført hovedsakelig av Per Gunnar Kongensøy AS. Montering av ventex på tak, taklekter og sponplate ekstra er utført hovedsakelig av Per Gunnar Kongensøy AS. Tak/takpapp montert av Norges Tak AS. VVS sokkel og inntak sokkel utført av Comfort Rørvik AS. Resterende er utført av Weddes Rørservice AS. EL er utført av Elcom AS. Vinduer, og dører er hovedsakelig levert av nordan. Takstoler og dragere hovedsakelig levert og beregnet av Overhalla Hus AS. Men ståldragere er muntlig beregnet av Overhalla Hus AS, men levert av Norsk Stål AS Bjelkelag er beregnet av Intre Kjeldstad, men ikke levert av dem. Endringer ut fra omsøkte tegninger: 1 etg leilighet: Her er det utvidet med et soverom under tak og inngangsdør flyttet til sørsiden av huset mot garasje. Her må det også etableres en mindre veranda. Trapp har vert med fra søknadstegninger. Det er også fjernet et vindu mot sørsiden 1100x800mm. 2.etg hovedleilighet er det fjernet et 1100x800mm vindu på sørsiden av huset. Garasje er godkjent med to porter og ikke tre. Nye oppdaterte tegninger ligger ved. Avvik på tegninger og det som faktisk utført på byggeplass kan forekomme. Noen løsninger er endret og tilpasset under bygging.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er innlagt fiber i boligen.

  Parkering
  Det er parkering på egen tomt, leiligheten i sokkel har parkering på fremsiden av boligen mens det for hovedenheten og hyblene da er parkering på øversiden av boligen.

  Forsikringsselskap
  Fremtind

  Polisenummer
  00015634337

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,00))   154 542,- (Omkostninger totalt)   5 654 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  17876

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr. 4 874,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  744830

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2681389

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Offentligrettslige pålegg
  Dersom ny eier av eiendommen ønsker å overta byggeprosjektet, må vedkommende sende inn melding om endring av tiltakshaver. Til info: gjør videre oppmerksom på at byggetillatelsen i sin helhet faller bort dersom arbeidet innstilles i mer enn 2 år etter at det er igangsatt, dvs. fra og med arbeider med ombygging av bolig ble igangsatt, jf. pbl. § 21-9.

  Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5060/210/579: 08.09.2003 - Dokumentnr: 5050 - Elektriske kraftlinjer Med flere bestemmelser 12.07.1969 - Dokumentnr: 2993 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5060 Gnr:210 Bnr:1 01.01.2018 - Dokumentnr: 273022 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1750 Gnr:10 Bnr:579 01.01.2020 - Dokumentnr: 1745503 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5050 Gnr:10 Bnr:579

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I politisk sak nr. 26/20 av 25.03.2020 ble det gitt dispensasjon og tillatelse til tiltak for oppføring av tilbygg og påbygg til enebolig. I tillegg ble det gitt tillatelse til rivning av garasje og oppføring av ny garasje på eiendommen. Tillatelsen ble imidlertid ikke gitt som omsøkt, og det ble oppstilt følgende vilkår i vedtaket: - Garasjen på 85m2 og tre porter reduseres til 50m2 og to porter. Det må innleveres oppdaterte tegninger og situasjonsplan som skal godkjennes før bygging kan igangsettes. Vi kan ikke se at det er sendt inn oppdaterte tegninger og situasjonsplan iht. tillatelsen. Etter denne meldingen sendte selger inn oppdaterte tegninger til kommunen og fikk godkjenning, ref mail fra dem 04.09.2023; Innsendte tegninger og situasjonsplan viser at garasje har to porter og et bebygd areal på 49m2. Vilkår i byggetillatelsen angående størrelse og utforming av garasje, jf. politisk vedtak nr. 26/20, er således oppfylt og bygging av denne kan igangsettes. Dersom ny eier av eiendommen ønsker å overta byggeprosjektet, må vedkommende sende inn melding om endring av tiltakshaver. Til info. Gjør videre oppmerksom på at byggetillatelsen i sin helhet faller bort dersom arbeidet innstilles i mer enn 2 år etter at det er igangsatt, dvs. fra og med arbeider med ombygging av bolig ble igangsatt, jf. pbl. § 21-9.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp, privat innkjørsel fra offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Ihht godkjente tegninger det er det godkjent tre utleieenheter i boligen. Hybelen leies i dag ut til kr. 7 500,- + kr. 1 000,- i forskudd på strøm hver måned. Leieforholdet medfølger i handel.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,00))   154 542,- (Omkostninger totalt)   5 654 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  154542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15000,- oppgjørshonorar kr 4750,- og visninger kr  2000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 39 900 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 22 172,-. Utleggene omfatter foto, takstrapport. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 1800 ,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr   25 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Anniken Waagø

Megler

Anniken Waagø

97 12 97 62

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev