aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hagahaugveien 14 - 18! Et spennende prosjekt med 3 eneboliger i landlige omgivelser og kort avstand til handelssentrum og offentlig kommunikasjon til Oslo/Hønefoss - 2 solgt!

RØYSE Hagahaugveien 14

Sjelden mulighet! 3 eksklusive, frittliggende eneboliger. Solrike utsiktstomter. Barnevennlig. 2 solgt!

 • kr 10 900 000 - 13 200 000
 • BRA 226 m²
 • 5 soverom
 • Priser fra og tilkr 10 900 000 - 13 200 000
 • Andel: Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel: Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 10 900 000 - 13 200 000
 • Omkostninger fra og tilkr 51 342 - 51 342
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 10 026 642 - 13 251 342
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til170 - 194 m²
 • Areal bruksareal - fra og til226 - 239 m²
 • Tomt -
 • EierformEiet
 • MatrikkelGNR. 193 BNR. 46
 • Informasjon om meglerforetaketHønefoss Eiendomsmegling AS Søndre Torv 4 3510 Hønefoss
 • OppdragsansvarligMarthe Brenden
 • Oppdragsnummer1313235001
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 2.000.000,- pr. bolig. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr.50.000,-. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,- Gebyr for pantattest kr. 172,- Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding

Hagahaugveien 14, Viken

 • Om prosjektet
  Boligprosjektet Hagahaugveien er plassert i landlige omgivelser med kort vei til både skole, barnehage og handelsområde i Vik sentrum. Her er det gode solforhold og nydelig utsikt mot fjorden og båthavnen i Steinsfjorden. Naturopplevelsene finner man rett utenfor døren, eller man kan ta turen opp Krokskogen eller bort til en av landets flotteste golfbaner; Tyrifjord golfklubb. Totalt er det 3 moderne og eksklusive boliger i prosjektet fordelt på 2 stilfulle modeller fra BoligPartner.

  Priser fra og til
  kr 10900000 - 13200000

  Omkostninger fra og til
  kr 51342 - 51342

  Garasje/parkering
  Parkering for 2 biler i carport, ellers i egen gårdsplass. Dette er likt for alle boligene.

  Boder
  Hus 1 og 2 har utvendig bod på ca. 8 m². Hus 3 har utvendig bod på ca. 13 m².

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Forventet byggestart er 3. kvartal 2022 med stipulert ferdigstillelse 4. kvartal 2023.

  Forsikringsselskap
  Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført boligen. jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snare

  Tomteareal
  nullm²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Eiet tomt på: Tomt 1: ca. 623 kvm. Tomt 2: ca. 656 kvm. Tomt 3: ca. 1.024 kvm. Det skal foretas en grensejustering mellom tomt 1 og 2, så størrelsen er ikke helt eksakt pt. Tomtene leveres ferdig opparbeidet med gruslagt gårdsplass og ferdigplen på grøntarealer. Tomten opparbeides i henhold til de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Private adkomstvei vil bli overskjøtet med 1/3 del til hver av eiendommene som et realsameie. Hver eiendom står ansvarlig for driftskostnader og vedlikehold av veien sammen med de andre rettighetshaverne som benytter veien. Evt. opprettelse av veilag må sameierene selv besørge. Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

 • Kjøkken
  Moderne kjøkkeninnredning fra NYBO i sort farge. Integrerte hvitevarer fra Gorenje: komfyr med pyrolyse, platetopp, microbølgeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

  Bad
  Badene vil få lekre 60 x 60 cm fliser på vegger og gulv, samt mosaikkfliser 5 x 5 cm i dusj. Baderomsinnredningen Mari fra Linn bad. Vegghengt wc.

  Andre oppholdsrom
  Stue: Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet og leveres med glatte, malte gipsvegger og hvitpigmentert eikeparkett. Varmefolie i gulvet. I tillegg blir det montert en koselig peisovn. (Forbehold om leveranse av eikeparkett grunnet situasjonen i Ukarina) Soverom: Det er totalt 5 delikate soverom i hver bolig. Bolig 3 har 3 soverom i 1. etasje og 2 soverom i 2. etasje, mens bolig 1 og 2 har 4 soverom i 1. etasje og 1 soverom i 2. etasje. Hovedsoverommet ligger i 2. etasje for alle boligene, og har direkte adkomst til lekkert bad og uinnredet walk-in-closet.

  Garderobe-fasiliteter
  Hovedsoverommet ligger i 2. etasje for alle boligene og har direkte adkomst til uinnredet walk-in-closet.

  Diverse
  Det gjøres oppmerksom på at alle bilder kun er illustrasjoner. Det tas forbehold vedrørende parkett- og flisleveranser grunnet situasjonen i Ukraina, så endringer i leveranse kan forekomme. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Konstruksjon
  Det blir bygget tilsammen 3 eneboliger for hele prosjektet. Alle bygges over 2 plan og integrert carport med takterrasse.

  Fasade
  Grunn: Støpt plate på grunn med radonsperre. Yttervegger: Bindingsverksvegger isolert med mineralull. Panel leveres med grunning og mellomstrøk fra fabrikk.

  Yttertak
  Flatt kompakt tak med tekking av folie/papp.

  Ventilasjon
  Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

  Dører og vinduer
  Dører: Alle innvendige dører leveres med kompakte hvitmalte dørblad med 1 speil, og karmer. Hovedytterdør i sort farge innvendig og utvendig.

  Overflater og kledning
  Gulv: 60 x 60 cm fliser i entré/hall, bad/vaskerom og wc, samt i gang, bod og sluse i bolig 3. 5 x 5 cm mosaikkfliser i dusjsonen. Hvitpigmentert eikeparkett i resterende oppholdsrom. Vegger: 60 x 60cm fliser i alle baderom. Forøvrig glatte gipsvegger i malt utførelse. Himling: Glatte gipstak i malt utførelse i alle himlinger. Yttervegger: Bindingsverksvegger isolert med mineralull. Panel leveres med grunning og mellomstrøk fra fabrikk. Yttertak: Flatt kompakt tak med tekking av folie/papp.

 • Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiensomsskatt i Hole kommune pt.

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering i Skue Sparebank.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3038/193/46: 31.10.2017 - Dokumentnr: 1203836 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3038 Gnr:193 Bnr:30
  Overført fra: Knr:3038 Gnr:193 Bnr:35
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.11.2017 - Dokumentnr: 1262427 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3038 Gnr:193 Bnr:37
  Overført fra: Knr:3038 Gnr:193 Bnr:35
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.05.2021 - Dokumentnr: 533704 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3038 Gnr:193 Bnr:35
  Elektronisk innsendt
  20.05.2021 - Dokumentnr: 591671 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3038 Gnr:193 Bnr:35


  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse. Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg. Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Adgang til utleie
  Boligene kan i sin helhet leies ut til boligformål.

  Vann, vei og avløp
  Boligene vil være tilknyttet offentlig vann og avløp. Tilkoblingsavgifter for dette betales av selger. Privat vei tilknyttet offentlig vei. Den private veien vil bli overskjøtet med 1/3 del til hver av eiendommene som et realsameie. Hver eiendom står ansvarlig for driftskostnader og vedlikehold av veien sammen med de andre rettighetshaverne som benytter veien. Evt. opprettelse av veilag må sameierene selv besørge.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommene ligger i et område som i kommuneplanens arealdel, vedtatt 15.02.2021, har formål LNF og ligger under reguleringsplan Hagahaugveien 14, vedtatt 15.02.2021 med formål boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse. Bestemmelsene sier at det tillates oppført 2 nye boliger i tillegg til eksisterende bolig som er tillat revet og erstattet med ny bolig. Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller akseptere ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/ investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales spesifikt ved avtaleinngåelse, og spesifiseres i kjøpers bud. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Boligene selges etter "førstemann til mølla" prinsippet. Alle bud/kjøpsbekreftelser skal inngis skriftlig til megler. Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgave med vedlegg og eventuelle forbehold i bud. Salgsoppgave med vedlegg og akseptbrev fungerer som midlertidig kontrakt inntil kjøpekontrakt er utarbeidet og signert. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

  Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før overtakelse krever selgers samtykke. Samtykke kan nektes på fritt grunnlag, og selger kan også stille betingelser for et eventuelt samtykke. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 20.000,- inkl. mva. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

  Avbestilling
  Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52 og 53. Ved avbestilling må kjøper betale vederlag for utført arbeid og erstatning basert på individuell erstatningsutmåling. Kjøper er gjort særlig oppmerksom på at dette tapet, og derved kjøpers ansvar ved avbestilling, kan bli betydelig, blant annet avhengig av hvordan markedsutviklingen fra kjøpekontraktens inngåelse. Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

  Viktig informasjon
  Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under.
  Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger. (jf. buofl. § 10).
  Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser.
  Selger har rett til tilleggsfrist uten kompensasjon til kjøper etter reglene i bustadoppføringslova § 11. Forhold som gjelder her er:
  ? Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse.
  ? Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for.
  ? Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.).

  Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve.

  Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve:
  1. dagmulkt
  2. heve avtalen
  3. kreve erstatning
  4. tilbakeholde deler av kjøpesum

  Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22.
  Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med megler dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved ev. salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Kjøpekontrakt
  Kjøpekontrakt er tilgjengelig hos megler.

Dokumenter

Marthe Brenden

Megler

Marthe Brenden

41 75 00 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev