aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Kirsebærstien 9

Rykkinn Kirsebærstien 9

Stor 2/3-roms terrasseleilighet med 14kvm terrasse og garasje. Utsikt, solfylt og usjenert. Moderniserigsbehov.

 • BRA 81 m²
 • 1 soverom
 • OMKOSTNINGER97 670
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 787 919
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 973
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 81 m²
 • ANDEL FELLESGJELD90 249
 • FELLESKOST./MND4 675
 • TOMT18 841 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGE
 • 3 600 000,- (Prisantydning)
  90 249,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 690 249,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  88 500,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  97 670,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 787 919,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Stor 2/3-roms terrasseleilighet med sydvendt terrasse på ca 14 kvm. Leiligheten ligger høyt og usjenert i 1. u.etg med utsikt og gode solforhold. God planløsning med stor luftige rom, inneholder: Entre med skyvedørsgarderobe, romslig bad/wc med badekar og opplegg for vaskemaskin. Romslig soverom med gardrobe og et arbeidsrom. (Arbeidsrom er ikke godkjent som rom for varig opphold) Kjøkken med delvis åpen løsning mot en stor stue med god plass til og utgang til terrasse. Kjøkkenet har godt med benkeplass og fastmontert barbord. Bod på terrassen og egen lagringsbod på 5 m2 i underetasjen, pluss felles sykkelbod.

Kirsebærstien 9, Viken

 • Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.
  Forhold som har fått TG2:
  Forhold som har fått TG3:

  Bolig med normal eldre standard og har behov for modernisering.
  Boligen er påkostet med bl.a. wc i 2021, skyvedørsgarderobe i entre i 2020, badekar i 2017, blandebatteri og ventilator på kjøkken i 2010, deler av sikringsskap i 2010, parkett på soverom og i entre i 2010 m.m. Overflater i flere rom er malt opp i 2020. Det er originalt røropplegg, sluk, baderomskonstruksjon, kjøkken, vinduer, dører, deler av el-anlegg, hovedsikringer m.m.

  Bad/våtrom:
  Baderom med wc, servant, opplegg til vaskemaskin og badekar. Det er montert glatt høyskap og innredning med malte fronter i rommet. Det er strålovn på vegg. Toalett er fra 2021 og badekar er fra 2017. Det er eldre våtromskonstruksjon, røropplegg, sluk m.m. TG 3.
  Tilstandsgrad settes grunnet alder. Det er foretatt hulltaking inn mot våtsone på bad, uten å påvise unormale fuktutslag. Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: Våtrommet anbefales totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.

  Kjøkken:
  Eldre kjøkkeninnredning med profilerte furufronter og ventilator TG 2. Blandebatteri og ventilatorhette med kullfilter fra 2010.
  Det er avvik: Det er synlig slitasje på kjøkkeninnredning.

  Innvendig overflater:
  Gulv med parkett, laminat og belegg TG 2. Det er avvik: Det er synlig slitasje, fuktsvelling i skjøter m.m. på gulv. Vegger med malte flater og baderomsplater. Malte himlinger og innvendige eldre malte dører. Parkettgulv i entre og på soverom er fra 2010. De fleste overflater er malt opp i 2020.

  Vinduer: Det er 2-lags glass og trekarrmer fra byggeåret TG 2
  Vurdering av avvik: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er synlig slitasje på vinduer. Tiltak: Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte vinduer må skiftes ut.

  Dører: Eldre lyd/brannklassifisert entredør. Terrassedør med glass fra byggeåret TG 2
  Vurdering av avvik: Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Det er synlig slitasje på terrassedør.
  Tiltak: Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte dører må skiftes ut

  Tekniske installasjoner:
  Det er eldre vannrør i kobber i boligen og eldre avløpsrør i plast i boligen.
  Det er mekanisk avtrekk i bygningen, og tilluft via ventiler i vinduer.

  Det er el-anlegg med automatsikringer fra 2010. TG 1
  Det er eldre hovedsikringer. Eier har hatt elkontroll i 2021 og mindre bemerkninger er utbedret.
  Det er røykvarslere og brannslange i boligen.

  Avløpsrør:
  Det er eldre avløpsrør i plast i boligen TG 2
  Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tidspunkt for utskiftning av avløpsrør kan nærme seg.

  Radon:
  Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. TG 2
  Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger i et veletablert og solrikt boligområde på øvre del av Rykkinn med fin utsikt over området. Det er nærhet til skoler, flere barnehager, idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og et godt utvalg av servicetilbud.

  3-4 minutts gange til nærmeste bussholdeplass med hyppige avganger til Sandvika og Oslo Bussterminal. Det går ekspressbusser i rushtiden på hverdager. T-bane på Kolsås stasjon for enkel og rask transport inn til Oslo.
  Gangavstand til Rykkinn skole, avd. Berger 1.- 7. og avd. Gommerud 8. - 10. klasse. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Berger svømmehall er i gangavstand fra eiendommen. Rykkinnhallen er nærmeste idrettshall og er populært sted for basketball, håndball, innebandy, samt annen sport og fritidsaktiviteter. Vestre Bærum tennisklubb holder til på den østlige delen av boligfeltet og i det samme området ligger Gommerudbanen med kunstgressdekke ca. 3-5 minutters gange fra eiendommen. Eineåsen rett bak byr på turstier, lysløyper om vinteren og ny kulturløype.

  Dagligvarehandel ved bl.a. Meny på Rykkinn Nærsenter og Coop Extra i nærheten. Rykkinn Senter som er et moderne senter med flere butikker og bl.a. apotek, frisører, blomsterforretning, Nille, sportsbutikk m.m. og ligger ca. 5 minutters gange unna. Sandvika sentrum med Sandvika Storsenter ligger også en kort kjøretur unna med alt det innebærer av fasiliteter og servicetilbud.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 02.11.2022 av Jan-Petter Vie for teknisk beskrivelse av eiendommen.
  Bygning fundamentert med støpt mur, yttervegger i betong og treverk med trepanel og teglstein på fasader, etasjeskillere i betong, vinduer med 2-lags glass, malte dører og flatt tak tekket med papp eller folie.
 • U.etg: P-rom 81 kvm / Bra 81 kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Alle rom inngår i P-rom.
  Alle rommene inngår i primærareal (P-rom)
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektriske panelovner
 • Tomten er pent opparbeidede fellesområder med plener, busker og beplantning. Asfalterte gangstier og biloppstillingsplasser.
 • 1 egen garasjeplass i felles garasjeanlegg følger seksjonen. Det er muligheter for å installere ladeboks til el-bil ved garasjeplassen.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Forretningsfører: ABBL
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
  Sameiet består til sammen 180 enheter. Seksjonseieren har eksklusiv bruksrett til en nummerert bod og en nummerert biloppstillingsplass i garasjeanlegget. Dessuten har kjøper av seksjonen felles bruksrett sammen med de øvrige eierne av eiendommen til boligsameiets fellesarealer, så som trapper, ganger, samt felles bruksrett til de felles tomteanlegg m/grøntanlegg, veier, fellesinnretninger m.v
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Gjensidige Forsikring ASA
  Polisenummer: 85267814
  Gjensidige Forsikring ASA
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 350 518 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 861 864 per 31.12.21
 • 4 675 pr. mnd. Grunnkostnad kr 3 574,-
  Avdrag fellesgjeld kr 457,-
  Renter fellesgjeld kr 282,-
  A konto varmtvann kr 362,-

  Kr 4675,- pr. måned inkluderer. Garasje, varmtvann, kabel-tv, internett, vaktmestertjeneste, nedbetaling av fellesgjeld, kommunale avgifter og forsikring av bygg.
 • Andel fellesgjeld kr 90 249,- pr. .
  Andel fellesformue kr 46 172,- pr. .
 • Spesifikasjon av lån:
  Lånenummer: 94907037023, Handelsbanken
  Serielån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 4.6% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 158
  Saldo per 02.11.2022: 8 360 806
  Andel av saldo: 43 056
  Første termin/første avdrag: 14.01.2016 ( siste termin 14.12.2035 )

  Lånenummer: 94907047088, Handelsbanken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 3.6% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 189
  Saldo per 02.11.2022: 9 164 184
  Andel av saldo: 47 193
  Første termin/første avdrag: 19.08.2018 ( siste termin 19.07.2038 )
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter for sameiet.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  PÅGÅENDE og UTFØRT VESENTLIG VEDLIKEHOLD 2021/2022
  - Arbeidene med oppretting av balkongene er avsluttet.
  - Det er lagt varmekabler og ny asfalt på rampene og mellombyggene i Kirsebærstien.
  - Gangveien opp til bussholdeplasen er rettet opp og asfaltert.
  - På gangveiene til garasjene i Baksteplassen og Bakerstien er det lagt varmekabler og ny asfalt.
  - I Bakerstien er det montert nye lamper i gangveien til garasjen.
  - Det er etablert ny plass for søppelcontainere ved Jordbærstien.
  - Avtrekksvifter er skiftet ut i Baksteplassen, Bakerstien og Jordbærstien
  - Utskifting av avtrekkesvifter i Kirsebærstien.
  - Utskifting av 2 terrassekasser.

  12. PLANLAGT VESENTLIG VEDLIKEHOLD 2022- 2027
  - Utskiftning avtrekksvifter Kirsebærstien. ca. 300 000,-
  - Utbedring av takrenner inngangssider. ca. Kr 110.000,-
  - Maling av fasader: ca. Kr. 6.000.000,-
  - Beslag på terrassekasser: ca. Kr. 600.000,-
  Styrets målsetting er å finansiere maling av fasader med oppspart egenkapital og da ikke å ta opp lån eller øke felleskostnadene.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  1974/3582-1/100 Erklæring/avtale 08.03.1974
  PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING M.V.
  Overført fra: 3024-93/612
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1974/3582-3/100 Bestemmelse om veg 08.03.1974
  Bestemmelse om kloakkledning
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om tilfluktsrom
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 3024-93/612
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1989/45937-4/100 Pantsettelseserklæring 21.12.1989
  BELØP: NOK 30.000 Panthaver:Boligsameiet Lnr: 986268
  Prioritet etter 90% av lånetakst etter forsikr.rådets regler u/opptr.rett
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1990/38892-2/100 ** Diverse påtegning 06.09.1990
  Teksten i panteretten endres til "Denne panterett er med opptrinnsrett."

  1990/41813-2/100 Erklæring/avtale 28.09.1990
  Pliktig medlemskap i Løkken boligsameie.
  Overdragelse kan ikke skje uten samtykke fra sameiet.

  1992/12086-1/100 Urådighet 11.05.1992
  BEGRENSING I RÅDERETT
  Overdragelse skal godkjennes av Løkken Boligsameie.
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Id 201601 Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
  Plantype Kommuneplanens arealdel
  Status Endelig vedtatt arealplan
  Ikrafttredelse 04.04.2018

  Id 202101 Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
  Status Planforslag
  Plantype Kommuneplanens arealdel
  Reguleringsplaner
  Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

  Id 1965320 Navn BELSET/BERGER/RYKKINN
  Plantype Eldre reguleringsplan
  Status Endelig vedtatt arealplan
  Ikrafttredelse 26.11.1968
 • Gnr. 93 Bnr. 612 Snr. 26 i Bærum kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke markedspakke kr. 16.900,-, tilretteleggingsgebyr kr 12.500-, oppgjørshonorar kr 7500,- og visninger kr 2950, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 25.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Simon Hope
Guttorm B. Olsen

Megler

Guttorm B. Olsen

91 89 84 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev