aktiv-eiendomsmegling
På toppen av Sætre - Tempelveien 31

Sætre Tempelveien 31

Super enebolig for barnefamilier, med flott og solrik tomt, garasje og stort potensiale

 • 4 390 000
 • BRA 127 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING4 390 000
 • OMKOSTNINGER125 720
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 515 720
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 974
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 103 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT678 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 390 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-))
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  125 720,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 515 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligen inneholder romslig hall med skyvedørsgarderobe, stor stue med flere soner og spisestue, kjøkken, bad/wc, 2 (3) soverom og gang med bakdør. Det ene soverommet er stort nok til å enkelt kunne deles til 2 soverom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger av boligen, men boligen har noe avvik fra disse da det antas å ha vært en innvendig bod i bygningen som nå har annen bruk.

Garasje inneholder garasje og bod. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger av garasje, som stemmer med dagens bruk
Tempelveien 31 har flott og solrik tomt med flere soner og hyggelig dukkestue

Tempelveien 31, Viken

 • Enebolig på ett plan oppført i 1971 og frittstående garasje oppført i 1975. Boligen holder en normal standard ut fra byggeår, men har noe etterslep av vedlikehold og enkelte større avvik som må utbedres snarlig, som råte i veggkonstruksjon, fukt i krypkjeller, oppgradering av baderommet og utbedring av boligens elektriske anlegg.

  Taktekking av pappshingel fra 2019. Renner og nedløp i stål/plastbelagt stål. Taknedløp er ført ned i bakken via rør som er ledet til ukjent sted.
  Terrassedør med glassfelt fra 2012. Isolerglassinduer fra 1989 samt noen uten årstall som trolig er fra omkring 2012.
  Gulv: Parkett og fliser. Vegger: Malte flater/malt tapet, malte tynnplater, malt panel og fliser på baderommet. Gulvvarme i deler av badet og gangen/entréen. Himling: Himlingsplater (Tak-ess) eller tilsvarende. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og enkelte vitrinedører fra 2017. Laminat benkeplate med oppvaskkum. Flere skuffer er fra 2017. Skapstammer er eldre. Opplegg for oppvaskmaskin. Lys under overskap og fliser mellom over- og underskap. Eldre kjøkkenventilator med avtrekk ut til friluft.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven. En tilstandsrapport beskriver synlige skader/avvik eller tegn på skader/avvik på boligen. Den bygningssakkyndige vurderer boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført. Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

  Tilstanden vurderes med ulike tilstandsgrader og gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annet vurdert ut fra alder og normal bruk.

  Tilstandsgrad 2, TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak/Avvik som kan kreve tiltak. TG2 betyr at konstruksjonen enten har feil utførelse, en skade eller tegn på skade, sterk slitasje eller nedsatt funksjon. Vedlikehold eller tiltak trengs i nær fremtid.

  Tilstandsgrad 3, TG3: Store eller alvorlige avvik. TG3 brukes ved kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid.

  Nedenfor følger informasjon om forhold ved eiendommen som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som er gitt TG2:

  Nedløp og beslag - Takstigen (for feier) er vurdert til å være litt kort.

  Takkonstruksjon/Loft - Det er noen skjolder etter mulig fuktighet rundt luftepipe som trolig er fra før taket ble lagt om. Tørt ved befaring. Noe usikkert hvordan det er med gjennomføringer og downlights, Eventuell dampsperre kan være punktert.

  Vinduer - De eldste vinduene er slitte og tar noe i karm samt tetter ikke skikkelig. Isolerglass fra byggeår har nådd levealder og en må regne med at punkteringer vil oppstå.

  Dører - Hoveddøren har slitte og skadete tettelister samt at døren tar noe i karm/sokkel. Bakdøren tar noe i karm/sokkel.

  Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

  Utvendige trapper - Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Det er kun håndløper på én side alle trappene.

  Boligen har ikke tiltak mot radon. Eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "høy" eller "særlig høy" aktsomhetsgrad. Eier opplyser at det har vært radonmåling for en del år siden og at resultatene var under grenseverdiene.

  Pipe og ildsted - Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på pipe. Provisorisk elektrisk tilkobling av pipeviften. Ildfast plate/fliser under vedovn er i to deler.

  Innvendige dører - Dørene har noe slitasje og enkelte dører tar i karm/sokkel og gulv.

  Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

  Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

  Ventilasjon - Ventilasjon trolig fra byggeår.

  Andre VVS-installasjoner - Mer enn halvparten av forventet brukstid på VVS-installasjoner er oppbrukt.

  Varmtvannstank - Varmtvannstanken er mer enn 20 år gammel og det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling iht. gjeldende forskrift. Tanken står lavere enn gulvet og sluk så ved en lekkasje kan dette føre til skader i konstruksjonen.

  Tomteforhold - Terrengforhold - Det oppleves ikke som direkte fall inn mot bygningen, men fjellet/terrenget dels over og dels under terreng har trolig fall inn mot bygningskroppen (krypkjeller).

  Utvendige vann- og avløpsledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vann og avløpsledninger.

  Forhold som er gitt TG3:
  Veggkonstruksjon - Det er påvist råteskader i veggkonstruksjonen og det er mangelfull eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er påvist fuktskader i veggkonstruksjonen og noe slitasje på enkelte kledningsbord.

  Krypkjeller - Det er påvist synlig vann i krypkjeller eller synlige tegn på innsig av vann i krypkjeller. Det er stedvist påvist fuktnivå som tilsier at konstruksjonen kan ha fuktskader. Det er påvist skader på konstruksjoner i krypkjeller som er forårsaket av råte eller sopp. Det er bare lagt plast over terreng/bakken i den ene delen av krypkjelleren.

  Bad - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

  Elektrisk anlegg - automatsikringer fra ukjent år, men nyere. 14 fordelingskurser. Det har vært el-kontroll i boligen den 14.09.2022. Flere avvik er registrert og denne rapporten er lagt til grunn for vurderingen av anlegget.

  Drenering - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Dreneringen er utilstrekkelig og har idag begrenset effekt. Det er synlig vann i krypkjeller.

  Garasjebygningen har normal slitasje ut fra alder. Det er registrert mye mose på taket. Jevnlig vedlikehold må en regne med.
 • Enebolig med flott beliggenhet i et veletablert og barnevennlig boligområde på "toppen av Sætre". Svært fin og usjenert tomt med meget gode solforhold fra tidlig til sent, og barnevennlig beliggenhet i blindvei uten gjennomgangstrafikk.
  Fra eiendommen er det ca. 15 minutters gange ned til Sætre sentrum, et område som har gjennomgått store forandringer de siste årene, og nye sentrum har flere matbutikker, apotek, legesenter, dyrlege, diverse forretninger og flere hyggelige serveringssteder og sosiale samlingsområder.

  Sætre har båthavn og marina, og mange flotte badeplasser. Nærområdet rundt Sætre byr også på fine turområder med milevis av stier og veier innover i Hurummarka, med oppkjørte skiløyper om vinteren. Langs sjøen er kyststien en fantastisk turvei.

  Barneskole, ungdomsskole og barnehager i nærmiljøet, samt idrettshall og treningssenter. Bussforbindelse til Oslo og Drammen.
 • Det er byggegrunn av fjell og ut fra det som er synlig i krypkjeller antas at boligen er bygget på fjell. Dreneringen antas å være utført i henhold til praksis på byggetidspunktet (byggeår). Grunnmur i betong og Leca eller tilsvarende. Takkonstruksjon i tre og med stålvaiere tekket med pappshingel fra 2019. Renner og nedløp i stål/plastbelagt stål fra 2019. Yttervegger i bindingsverk. Etasjeskillet i trekonstruksjon. Pipeløp med innvendig elementrør trolig fra byggeår. Sotluke i stue. Det er montert vifte på pipen, men denne har provisorisk elektrisk tilkobling. To trapper til huset i betong/murkonstroksjon med skiferheller og rekkverk i smijern. I tillegg er det en liten trapp fra terrassen og ned til hagen/tomten. Terrasse på ca 23 m² i trekonstruksjon. Terrassen er forankret til bygningen og med pilarer til mark. Beisede terrassebord som dekke.


  Garasje i betong, mur og trekonstruksjoner med betong som dekke. Yttervegger i trekonstruksjon med liggende kledning. Saltak tekket med shingel fra byggeår. Elektrisk styrt leddport fra byggeår. Sidedør og vinduer. Innlagt lys og strøm.
 • Enebolig på ett plan
  1. etasje: BRA/P-rom: 103/103 m²

  Følgende rom inngår i primærareal: entré/gang, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom, soverom, soverom/gjesterom og gang (bakdør).

  Innvendig målte arealer. Alle innvendige sjakter, rørkasser o.l. er tatt med i oppgitte arealer.
  Gang til baktrapp er delvis benyttet som lager, men er i boligens arealer vurdert som P-rom.
  Ett soverom med loftstrapp til kaldt loftsrom.

  Garasje på ett plan
  1. etasje: BRA/S-rom: 24/24 m²

  Følgende rom inngår i sekundærareal: garasje og bod.

  Innvendig målte arealer. Alle innvendige sjakter, rørkasser o.l. er tatt med i oppgitte arealer.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen har gruepeis trolig fra byggeår og vedovn med glassfelt fra ca 2010. Det er montert luft-til-luft varmepumpe i stue. Elektrisk panelovn i stue. Varmekabler på bad.
 • Pent opparbeidet tomt med plen, busker og trær. Gruset gårdsplass. Murt natursteinsmur langs deler av tomten. I tillegg er det noen
  stablet natursteinsmurer. Tomten har flere nivåer med hyggelige uteplasser og det er oppført en dukkestue på øvre del av tomten. Skjult vedskjul i tomtens østre hjørne.
 • Garasje for 1 bil, samt gårdsplass med flere biloppstillingsplasser.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 993 896 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 578 026 per 31.12.21
 • Betalte kommunale avgifter i 2021 var kr. 11 928,20, fordelt som følger; Avløp kr 3 899,40, feiing kr 323,-, renovasjon kr 4 683,- og vann kr 3 022,80. Det er montert vannmåler i boligen.
 • I tillegg til kommunale avgifter må det påregnes løpende utgifter til strøm, forsikring, tv/internett, vedlikehold.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Selger har tegnet og betaler Dobbeltboligforsikring fra Söderberg & Partners. Det er kjøper som er dekket av forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil kr. 15.000,- pr. måned i inntil 9 måneder, dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av ny bolig. Se forsikringsvilkår for mer informasjon.
 • Det er regisytrert en servitutt på eiendommen med dagboknr. 1974/401413-2/90 som gjelder bestemmelser om vann/kloakkledning og gjerde.
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Tomten er i kommuneplanen regulert til "Nåværende boligbebyggelse, og i lokal reguleringsplan til bolig/kjørevei/offentlig friareal.

  Gjeldende reguleringsplan er Id 06282020/Del av området Skatvet, sydøstre del (del 1 og 2), med endelig vedtatt arealplan ikrafttrådt 18.03.1971
  Delareal på 146 m2 med formål; Kjørevei, delareal på 178 m2 med formål Offentlig friområde, delareal 353 m2 med formål; Boliger.Bestemmelser; https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/9930/06282020_Bestemmelser.pdf

  Gjeldende kommuneplan er Id 06281010/Kommuneplan for Hurum 2018-2030, med endelig vedtatt arealplan ikrafttrådt 04.09.2018.
  Delareal på 678 m2 med arealbruk; Nåværende boligbebyggelse. Bestemmelser; https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/10178/06281010_AREALDELEN%20bestemmelser%20med%20veileder-%2004%2009%202018.pdf og https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/10270/06281010_Vedlegg%202%20_%20verneverdig%20enkeltbygg%20og%20anlegg%20etter%20pkt%201_10.pdf

  Kommuneplaner under arbeid; Id 2020100/Kommuneplan for Asker 2020 - 2034 med status; Planforslag.

  Tiltak på eiendommen vil kunne medføre behov for mindre endring av reguleringsplan eller dispensasjon fra gjeldende reguleringsplan.
 • Gnr. 357 Bnr. 448 i Asker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt kr 39 900,- i vederlag for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke; Tilretteleggingsgebyr bolig kr 19 900,-, oppgjørsgebyr kr 7 500,-, visning/befaring/overtagelse pr stykk kr 1 990,-, innhenting av kommunale opplysninger kr 4 750,-, elektronisk grunnbok kr 860,- og Aktiv Treff med finn.no - Markedsføringspakke kr 16 800,00,-. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale; Sikringsobligasjon til Statens Kartverk kr 585,- og boligselgerforsikringspremie med 4,67 promille av salgssum. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr 3 250,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr
  25 000,-, samt øvrige vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Bjørg Jarlsrud
Erik Steen

Megler

Erik Steen

41 64 11 35

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev