aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sandsjordet 17!  Åpen og fin beliggenhet i landlige omgivelser og  med kort vei til det meste!
Velkommen til Sandsjordet 17! Åpen og fin beliggenhet i landlige omgivelser og med kort vei til det meste!

SAGSTUA Sandsjordet 17

Flott leilighet med god planløsning i sentrum. Stor balkong. Parkeringskjeller og heis. Gode sol- og utsiktsforhold.

  • kr 4 980 000
  • BRA 111 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 980 000
  • Omkostningerkr 9 940
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 989 940
  • EierformAndel
  • Byggeår2021
  • Soverom3
  • ArealP-rom 89 m²
  • Andel fellesgjeldkr -
  • Felleskostnaderkr 6 052
  • Tomt1 682 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 980 000 (Prisantydning)    Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 940 (Omkostninger totalt)   4 989 940 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Flott leiligheten med fin beliggenhet i 2. etasje. Stilfullt kjøkken med åpen løsning til lys og trivelig stue, tre soverom med skyvedørsgarderobe, lekkert flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, samt ekstra wc-rom. Fra stue er det utgang til romslig innglasset balkong med fantastisk utsikt til nærområdet. Liten utebod og garasjeplass i kjeller. Kort vei til forretningssentrum med kafé, apotek, legesenter, butikker, Sand kirke, og til Storsjøen med bl.a badestrender. Leiligheten har ingen fellesgjeld da denne er innfridd, og månedlige felleskostnader er estimert til kr 6 052-.
Stilfull kjøkkeninnredning med malte glatte fronter!

Sandsjordet 17, Innlandet

  • Tomt
    1682m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er flat og åpen med gode solforhold. Opparbeidede fellesarealer med belegningsstein, benker og bord, samt lekeapparat. Det er nedgravde renovasjonsdunker ved innkjøring. Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget.

    Beliggenhet
    Sentral beliggenhet på Sand med gode solforhold og flott utsikt over kulturlandskapet, mot Storsjøen, og med gangavstand til blant annet butikker og bank, bibliotek og flotte turstier i nærområdet. Her bor du sentralt, men samtidig i landlige omgivelser. En kort spasertur unna finner du Milepelen vertshus og hotell, kafé, apotek, legesenter og Sand kirke. I nærområdet ligger også både barnehage og skole, samt idrettsanlegg. Fantastiske Storsjøen som ligger i umiddelbar nærhet byr på både badestrender, båtmuligheter og fiske for den interesserte. Om man skal ut å reise er det kun 25 minutter til Eidsvoll som er knutepunkt til både Gardermoen, Oslo og Jessheim.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Ligger i et område med leiligheter, forretninger, bank, legesenter, barnehage, skole m.m. Området består også av spredt bolig- og landbruksbebyggelse

    Barnehage/skole/fritid
    Kort vei til Sand barnehage som har 6 avdelinger fordelt på to etasjer og har tre ulike uteområder. Barnehagen ligger i Sand sentrum og har kort avstand til bibliotek og skole. Prestberget idrettsanlegg og ulike turstier ved vann og i skog er i umiddelbar nærhet. Sand sentralskole (1-7 kl.) ligger i naturskjønne omgivelser i nærheten av Sand sentrum. Skolen ligger ved siden av Sigurd Hoels barndomshjem og skolemuseum. Skolen har stort uteområde og skogen er en populær lekeplass. Her finner vi gapahuk med bålplass, lekeapparater av forskjellige slag, fotballbaner, basketballbane, hinderløype m.m. Om vinteren er det fine løyper og bakker som blir mye brukt både til aking, skileik og skigåing. Nord-Odal ungdomsskole (8-10 kl.) ligger vakkert til ved Storsjøen. Ungdomsskolen legger vekt på trivsel, læringstrykk og samarbeid hjem-skole. Skolens visjon: "Odøling og verdensborger". Nord-Odal kommune har godt med aktivitetstilbud for liten og stor. Med naturen like utenfor døra finnes mange fine turområder og muligheter for hyggelige gå- og sykkelturer, langrenn, kano, og jakt og fiske. Sand har en koselig handlegate med kafé og flere forretninger. På Milepelen vertshus serveres god mat, og her er det jevnlig fine arrangementer og konserter. Her er også kino og bibliotek! I Storsjøen er det mulighet for fiske- og båtliv!

    Offentlig kommunikasjon
    Kun 300 m til bussholdeplass med flere ulike linjer.

    Byggemåte
    4-roms leilighet i nyere boligblokk fra 2021 i moderne arkitektur med flat tak. Hovedkonstruksjon av plasstøpt betong, prefabrikkerte betongelementer og bærende stålkonstruksjoner. Fasader utført som tradisjonelle isolerte trestendervegger kledd utvendig med royalimpregnert panel, samt innslag av plater og lakkerte beslag. Tak utført som flat kompakt tak med innvendig nedløp. Moderne isolasjonsstandard. Trevinduer og balkongdører med aluminiumskledning på ytterside og isolerglass. Malte trevinduer med isolerglass og aluminium kledning utvendig. Utvendig motoriserte screens solskjerming på fire vinduer mot sør. Laminert slett EI30/dB 35 dør med kikkehull. Hovedentré kan åpnes med brikke i tillegg til tradisjonell nøkkel. Felles inngangsparti (trinnfri hovedentré) med aluminium hoveddør, porttelefon med kamera og motorstyrt lås (styrt fra leilighet). Felles gang/trapperom med flislagt gulv/betongtrapp, slette malte plater og letthimling. Bygningen har heis, felles brannvarsling og sprinkelanlegg. Overbygget betongbalkong med glassrekkverk i aluminiumsprofiler. Senere innmontert skyvevinduer over i aluminiumsprofiler. Innvendige rullgardiner som solskjerming. Utelamper og stikkontakt. Parkeringskjeller med belegningsstein gulv, malte betongvegger/himling. Markert 2,5x5 m parkeringsrute tilhørende leiligheten. Bod på 5 m2 fra 2021. Trekonstruksjoner med betong bakvegg og gulv mot terreng. Pulttak med stålplate tekking. Royalimpregnert kledning utvendig. Skillevegger i metall. Lys og stikkontakt.

    Innhold
    Leilighet i 2. etasje på 111 m2 BRA / 89 m2 P-rom: Entré, gang, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til innglasset balkong, tre soverom, wc-rom og bad/vaskerom. Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av innglasset balkong. I tillegg er det en utebod på 5 m2.

    Standard
    Nyere og meget pen 4-roms leilighet i 2. etasje. Lyse og pene overflater i alle rom. 3-stavs parkettgulv og malte gipsplater/betong på vegger og i himling. Fabrikkmalte glatte dører. Skyvedørsgarderober med innredning i alle soverom. To av dem har lys. Et tilleggsskap på hovedsoverom med speil hengseldør. Stilfull kjøkkeninnredning med glatte malte fronter, takhøye overskap, laminat benkeplate med nedfelt rustfri dobbel kum, fliser over benk, komfyrvakt, samt integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Elektronisk vannstoppventil med føler i sokkel. Avtrekk via balansert anlegg. Nydelig flislagt bad med storformat fliser og mosaikkfliser i nedsenket dusjnisje. Himling med innfelte downlights samt rørskap.. Pen innredning med vegghengt toalett med skjult sisterne, heldekkende servant i høyglanset skuffeinnredning, innfliset speil, dusjnisje med glassvegger og opplegg for vaskemaskin. Badet er bygget som prefabrikkert baderomskabin. Wc-rom med toalett med skjult sisterne og sealingbag-løsning og vegghengt servant med speil og lys, Flislagt gulv og brystning, ellers malt gips/betong. En downlight. Solrik innglasset balkong med skyvevinduer, glassrekkverk i aluminiumsprofiler og innvendige rullgardiner. Utelamper og stikkontakt. Tekniske installasjoner: 2 stk 372 l felles varmtvannsbereder i teknisk rom i kjeller. Vannledninger i plastrør, rør-i-rør. Avløpsrør i plast og hovedstammer i støpejern. Balansert ventilasjon. Vannbåren gulvvarme fordelt på kurser for entré, stue/kjøkken og tre soverom. Oppvarmet via felles el-kjele. Felles varmeanlegg i kjeller. Sikringsskap med automatsikringer. Hovedsakelig skjult el-anlegg. Felles brannvarslingsanlegg for blokka og sprinkelanlegg (også balkong). Håndslukker i gang.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Grunnpakke TV og internett inkludert i felleskostnadene. Standard dekoder og modem er borettslagets eiendom og skal følge leiligheten ved salg. Ved overtakelse må leverandør informeres, både av selger og kjøper.

    Parkering
    Parkeringskjeller med markert 2,5x5 m parkeringsrute tilhørende leiligheten.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 980 000 (Prisantydning)    Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 940 (Omkostninger totalt)   4 989 940 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Vannbåren gulvvarme i entré, stue/kjøkken og tre soverom. Varmekabler i gulv på bad. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

    Info strømforbruk
    Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

    Energiklasse
    C

  • Formuesverdi primær
    685019

    Formuesverdi primær år
    2021

    Formuesverdi sekundær
    2466068

    Formuesverdi sekundær år
    2021

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

    Andelsnummer
    4

    Part.obl.nr.
    926655116

    Felleskostnader pr. mnd.
    6052

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-04-09T22:00:00Z

    Andel fellesformue
    13044

    Andel fellesformue per dato
    2022-12-30T23:00:00Z

    Kommentar kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Borettslaget
    Sandsjordet 17 Borettslag

    Borettslagets org.nr
    926655116

    Om borettslaget
    Sandsjordet 17 borettslag består av 15 leiligheter fordelt i en blokk over fem etasjer.

    Gebyr forkjøpsrett
    7981

    Forkjøpsrett
    Da andelen tilhører et frittstående borettslag, er det kun de øvrige andelseierne i borettslaget som har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

    Styregodkjennelse
    Kjøper skal godkjennes av styret. Borettslaget kan nekte godkjenning når det er saklig grunn til det og skal nekte godkjenning dersom ervervet vil være i strid med punkt 2 i vedtektene. Nekter borettslaget å godkjenne erververen som andelseier, må melding om dette komme fram til erververen senest 20 dager etter at søknaden om godkjenning kom fram til borettslaget. I motsatt fall skal godkjenning regnes som gitt. Erververen har ikke rett til å bruke boligen før godkjenning er gitt eller det er rettskraftig avgjort at erververen har rett til å erverve andelen. Den forrige andelseieren er solidarisk ansvarlig med en eller flere nye erververe for betaling av felleskostnader til ny andelseier er godkjent, eller det er rettskraftig avgjort at en ny andelseier har rett til å erverve andelen.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Resultatregnskapet for 2022 viser et overskudd på kr 65 783,- som overføres til borettslagets egenkapital. Bokført egenkapital per 31.12.2022: kr 164 475,-. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånenummer: 16363684622, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 04.09.2023: 5.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 151 Saldo per 04.09.2023: 24 284 500 Andel av saldo: 2 913 000 Første termin: 30.06.2021 Neste avdrag: 30.06.2024 ( siste termin 31.03.2061 ) IN lån, Annuitet over 40 år, avdragsfritt 3 år

    Sikringsordning fellesgjeld
    Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

    Borettslagets forsikringsselskap
    Gjensidige Forsikring ASA

    Polisenummer felles forsikring
    90262856

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

    Dyrehold
    Hovedregelen er at det ikke er lov å holde dyr i borettslaget. Unntak er besøk av hund eller katt. Dyrene skal være i bånd eller fraktes i bur på borettslagets område. Hvis mulig bør dyrene tas inn/ut gjennom kjellergarasjen og fraktes i heisen opp til vedkommende leilighet. Dyrene må luftes utenfor borettslagets område. Avføring etter dyrene må straks fjernes av eier. Besøkene skal være av kort varighet og ikke strekke seg over flere dager. Unntak er også beboere som av medisinske grunner må kunne ha en hund eller en katt. Legeattest må framvises til styret. Førerhund er naturligvis tillatt.

    Eierskiftegebyr
    5588

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1861/900049-1/13 05.09.1861 UTSKIFTING GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1918/900177-1/13 22.04.1918 SKJØNN Veianlegget Sand-Mo. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1921/900288-1/13 04.06.1921 BESTEMMELSE OM BEITERETT RETTIGHETSHAVER: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 17 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1947/902621-1/13 25.01.1947 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Nord Odal e-verk. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1949/1461-2/13 09.07.1949 BESTEMMELSE OM VEG Rettighetshaver Harriet Sand og senere eiere av hennes eiendom. Overført fra gnr 35 bnr 39. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1959/2085-1/13 03.08.1959 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Rettighetshaver Nord Odal e-verk. Overført fra gnr 35 bnr 4. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1959/2363-1/13 31.08.1959 SKJØNN Ang. grunn til Juptjenn vannverk. Overført fra gnr 35 bnr 2. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1959/2396-1/13 04.09.1959 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. Rettighetshaver Juptjenn Vannverk. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1960/3341-1/13 08.11.1960 JORDSKIFTE Grensegangssak GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1961/904063-1/13 16.02.1961 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Overført fra gnr 35 bnr 2. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1961/2907-1/13 23.10.1961 ERKLÆRING/AVTALE Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver Nord Odal e-verk. Overført fra gnr 35 bnr 4. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1961/2920-1/13 24.10.1961 ERKLÆRING/AVTALE Makeskifte mellom gnr.34 bnr. 39 og gnr. 35 bnr. 5. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1961/3191-1/13 22.11.1961 BESTEMMELSE OM VEG RETTIGHETSHAVER: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 58 Overført fra gnr 35 bnr 4. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1968/2714-1/13 28.06.1968 BESTEMMELSE OM VEG RETTIGHETSHAVER: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 65 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1973/557-1/13 30.01.1973 SKJØNN Elektriske kraftlinjer GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1976/684-1/13 04.02.1976 ERKLÆRING/AVTALE Vedtak av det offentliges vilkår for statstilskudd i forbindelse med senking/lukking av grøft/bekk/kanal/elv GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1976/8321-1/13 28.12.1976 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Rettighetshaver Solør Kraftlag. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1978/11-1/13 02.01.1978 ELEKTRISKE KRAFTLINJER GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1978/804-1/13 09.02.1978 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. Rettighetshaver: Nord Odal kommune. Bestemmelse om kloakkrenseanlegg Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1978/1955-1/13 31.03.1978 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Nord Odal kommune. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1978/1961-1/13 31.03.1978 ELEKTRISKE KRAFTLINJER GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1979/462-1/13 25.01.1979 ERKLÆRING/AVTALE Mellom eier av gnr. 35 bnr. 5 og gnr. 36 bnr. 2 om anlegg av en bekketrace slik at denne trace blir grense mellom eiendommene. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1979/1076-1/13 20.02.1979 ERKLÆRING/AVTALE Med flere bestemmelser Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1980/754-1/13 03.02.1980 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Rettighetshaver Solør Kraftlag. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1981/753-1/13 03.02.1981 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Rettighetshaver Solør Kraftlag. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Gårdsnummer 35, Bruksnummer 206 i 3414 NORD-ODAL kommune Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1981/5391-1/13 05.10.1981 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Rettighetshaver Solør Kraftlag. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1986/2007-3/13 07.04.1986 BESTEMMELSE OM VEG RETTIGHETSHAVER: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 161 Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1987/44-1/13 05.01.1987 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Rettighetshaver Solør Kraftlag. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1988/8157-1/13 12.12.1988 ELEKTRISKE KRAFTLINJER GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 1991/6749-3/13 23.12.1991 BESTEMMELSE OM VEG RETTIGHETSHAVER: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 179 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 2009/251714-1/200 07.04.2009 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN Rettighetshaver: NORD-ODAL KOMMUNE ORG.NR: 964 950 768 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 2009/251714-2/200 07.04.2009 BEST. OM ADKOMSTRETT Rettighetshaver: NORD-ODAL KOMMUNE ORG.NR: 964 950 768 Med flere bestemmelser Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 2009/715197-1/200 25.09.2009 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Rettighetshaver: EIDSIVA NETT AS ORG.NR: 981 963 849 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Med flere bestemmelser Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 2009/914065-1/200 30.11.2009 BESTEMMELSE OM VEG RETTIGHETSHAVER: KNR: 3414 GNR: 36 BNR: 105 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 2019/340642-1/200 21.03.2019 JORDSKIFTE Sak 16-069486RFA-JKON Flikkerud Grensefastsetting GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Overført fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 2021/359203-2/200 25.03.2021 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE Rettighetshaver: SAND BJARNE GRUNNDATA 2019/1396189-1/200 21.11.2019 REGISTRERING AV GRUNN Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 3414 GNR: 35 BNR: 205 2020/1269436-1/200 01.01.2020 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING Tidligere: KNR: 0418 GNR: 35 BNR: 206

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for nybygg boligblokk med tilhørende garasjer og boder på eiendommen datert 12.04.2021. I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Dette er ikke uvanlig på borettslag i kommunen, og det er ikke kjent at det foreligger noen tvister rundt dette. Forretningsfører opplyser at første innflytning var 15.04.2021.

    Vei, vann og avløp
    Adkomstvei Sandsjordet fra fv 1928/Bunesvegen. Tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til LNF-område - Nåværende Eiendommen ligger i et regulert område: Id 20170001 Navn: Sentrum Plantype: Områderegulering Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 12.12.2018 Formål: Boligbebyggelse-blokkbebyggelse og kjøreveg Det foreligger per 04.09.2023 ikke planlegging på et område som berører/inkluderer eiendommen. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 980 000 (Prisantydning)    Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 940 (Omkostninger totalt)   4 989 940 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    9940

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 900,- og visninger kr 2 000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 34 500,-. Utleggene omfatter grunnpakke brl, markedspakke, foto oppgjørshonorar. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev