aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Guttorm Fløistads vei 13 - En lys og trivelig enebolig beliggend ei rolig blindvei i attraktivt boligomnråde.

SALTRØD Guttorm Fløistads vei 13

BUD MOTTATT! Saltrød - Enebolig med garasje, fire soverom og fin hage og flere uteplasser.

 • kr 2 990 000
 • BRA 141 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 91 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 081 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 998
 • Soverom4
 • ArealP-rom 138 m²
 • Tomt893.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  74 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000))

  91 792 (Omkostninger totalt)

  3 081 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Lys og trivelig enebolig beliggende i stille og rolig blindvei i hyggelig og barnevennlig område. Innhold: 1. etg.: Gang, to soverom, bad, vaskerom, bod, stue og kjøkken. 2. etg.: Gang, to soverom og uinnredet bad. I tillegg dobbel garasje med med plass til en bil, samt god lagringsplass i tillegg. Hyggelig hage med flere uteplasser og terrasser. Jacuzzi på uteplass bak huset medfølger i handelen. Boligen har bla. nyere kjøkken med hvitevarer og god plass til spisebord. Direkte utgang til terrasse fra kjøkken. Peisovn og varmepumpe. Kort vei til lekeplasser, bussforbindelser m.m. Velkommen til visning!

Guttorm Fløistads vei 13, Agder

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 112 kvm
  2. etasje: 29 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 109 kvm Gang, to soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.
  2. etasje: 29 kvm Gang og to soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Bod.
  2. etasje: 0 kvm Kott.



  Tomt
  893.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt på 893,9 kvm. Asfaltert innkjørsel med god plass til parkering. Tomten er opparbeidet med terrasse, plen, hekk, diverse beplanting m.m. Mellom hus og garasje er det tilbaketrukket uteplass med jacuzzi.

  Beliggenhet
  Solrikt og fint beliggende i barnevennlige omgivelser. Kort avstand til ny barne- og ungdomsskole med idrettshall, gode bussforbindelser, flotte turområder samt Saltrødseneteret som byr på dagligvareforretning, apotek m.m. Eiendommen ligger usjenert til og grenser mot friareal. Pent opparbeidet og solrik tomt.

  Adkomst
  Fra Arendal, følg RV410 mot Eydehavn. Ta til venstre vis a vis bensinstasjonen på Saltrød og følg veien innover, og ta til høyre inn Guttorm Fløistads vei. Ta deretter stikkvei inn til venstre og så til høyre. Så ligger huset på venstre side merket med AKTIV til salgs plakat. Velkommen!

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Stuenes.

  Offentlig kommunikasjon
  Bussforbindelse til Eydehavn og til Arendal og Grimstad nede ved riksveien.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt av Erik Sørensen for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Det har vært lekkasje i vegg boksen til bade kar, dette ble ikke oppdaget før det kom vann ut av flisene langs gulvet, har vært utkoblet siden og bade karet er tatt ut, røra er trykk testet i etter kant og er ok, det var koblingene i vegg boksen som var lekkasje i. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? I garasjen er det ikke lagt gulv helt ut til veggene Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Satt opp 2 nye plattinger utvendig

  Innhold
  1. etg.: Gang, to soverom, vaskerom med egen inngang, bad og bod. 2. etg.: Gang, to soverom og uinnredet bad.

  Standard
  Lys og trivelig bolig med livsløpsstandard og alt på en flate. For det meste laminat på gulvene, malt mdf eller malt tapet på veggene. Huset har bla. nyere kjøkken med godt med både skap- og benkeplass. Hvitevarer medfølger. God plass til spisebord. Utgang til terrasse og uteplass fra kjøkken. Stor stue med god plass til stor og god sofa. Det er peisovn og varmepumpe i stue. Badet er med flislagt gulv, belegg på veggene. Badet er innredet med dusjnisje, baderomsinnredning og wc. Praktisk med eget vaskerom med egen inngang, skyllekum og opplegg til vaskemaskin. I 2. etasje er det to store og gode soverom. Det er også et uinnredet bad. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Vinduer og ytterdører Vinduene og ytterdører er i tre med isolerglass, har vanlig elde mht. alder. Enkelte av vinduene trenger noe vedlikehold mht. maling. Et knekt glass i stue. Anbefalt tiltak: Terrassedør trenger utbedringer i bunnen av dørblad nord. Et vindu i stue må byttes. Innvendige trapper Trapp mellom 1. og 2. etasje er av type sving. Håndløpere mangler på vegger. Anbefalt tiltak: Håndløpere bør monteres. Helhetsvurdering av det elektriske anlegget Ved anbefaling av nærmere sjekk på EL anlegget av fagkyndige gir standarden automatisk TG 2. Radon Radonmåling er ikke utført. Anbefalt tiltak: Måling anbefales utført.   Forhold som har fått TG3: Bad 1. etasje Samlet vurdering: Her må vegger inne i dusjen demonteres for å sjekke nærmere. Fukt måling er utført med overflatemåling. Anbefalt tiltak: Oppgradering. Estimert kostnad: 175 000,-

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber.

  Parkering
  Parkering i garasje og i innkjørsel.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  74 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000))

  91 792 (Omkostninger totalt)

  3 081 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe, peisovn og ellers elektrisk.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  19661

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  herav eiendomsskatt kr. 5 139,- og renovasjon kr. 4 590,- De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Boligen har vannmåler.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr. 5 139,- Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  756244

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2722479

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Ca. kr. 2 500 - 3 000,- pr-. år for brøyting vinterstid. Det kan ved behov også komme kostnader til vedlikehold av vei.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/44/550: 15.05.1998 - Dokumentnr: 3458 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Med flere bestemmelser
  15.05.1998 - Dokumentnr: 3458 - Urådighet Forbud mot salg av ubebygd tomt
  13.05.1988 - Dokumentnr: 4605 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4203 Gnr:44 Bnr:251
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1714922 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0906 Gnr:44 Bnr:550


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, den gjelder kun husets første etasje. Huset ble bygget uten innredet loft, men huset er godkjent for loftsetasje. Det står på ferdigattesten at eventuell senere innredning av loftet må særskilt søkes ferdigattest på.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Privat stikkvei. Naboene deler på kostnader til brøyting av vei. Ca. årlig kostnad kr. 2 500 - 3 000,-. Det vil også kunne komme kostander til vedlikehold av vei ved behov.

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen ligger i område regulert til område for boliger med tilhørende anlegg. Reguleringsplan Guttorm Fløistadsvei med planident. 2622r1. Ikrafttredelesdato 26.04.2001. Arendal kommune opplyser at der planer under arbeid i område. på Heldalsplatået og på Helleheia.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  74 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000))

  91 792 (Omkostninger totalt)

  3 081 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  91792

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,6% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 7 900,- oppgjørshonorar kr. 4 250,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale dersom handel ikke kommer i stand. Alle beløp er inkl. mva. 

Martine Strand

Megler

Martine Strand

93 61 57 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev