aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Klevjerhagen og Klevjerveien 36 B

SANDE I VESTFOLD Klevjerveien 36B

Nyere, lekker ende/rekkehus-leil. o/2 plan fra 2020, med 2 stuer, 2 bad, 3 sov og 2 solrike terrasser. Garasje i rekke.

 • kr 4 350 000
 • BRA 116 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 350 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 350 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 020
 • Soverom3
 • ArealP-rom 116 m²
 • Felleskostnaderkr 2 209
 • Tomt6 322 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 350 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 108 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000)) 121 792 (Omkostninger totalt) 4 471 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Rålekker endeleilighet over 2 plan med høy standard og god planløsning; stor entré/hall, stue, spisestue/kjøkken, loftstue, 3 soverom, 2 bad/wc og vaskerom. Utvendig sportsbod og garasje i rekke. Mulighet for el-billader. Klevjerhagen er et superbarnevennlig boligfelt sentralt beliggende nord i Sande, med et rikt aktivitetstilbud rett utenfor døren og kort avst. til på-/avkjøring E18. Kun min i bil til Drammen og Sande sentrum, med butikker, kjøpesentre, servicetilb. og togstasjon. Nærområdet har et godt utvalg skoler og b.hager, og et rikt sports- og fritidstilbud hele året. Rett utenfor døren finner du både fotball-/skøytebane og opplyst ski-/rulleskiløype, og svært aktive Nordre Sande Idrettslag. Merket turløype like ved boligen, nærhet til Dr. Golfklubb, Besøksgård og Sandebukta

Klevjerveien 36B, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 64 kvm
  3. etasje: 52 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 64 kvm Primærrom: trapperom/hall, ett soverom, stue, spisestue/kjøkken, bad/wc og vaskerom
  3. etasje: 52 kvm Primærrom: 2 soverom, loftstue m/trapp og bad/wc  Tomt
  6322m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet sameietomt på 6 223,2 kvm.

  Beliggenhet
  Velkommen til Klevjerhagen i Sande i Vestfold, et barnevennlig boligområde sentralt beliggende nord i Sande, med et rikt aktivitetstilbud rett utenfor døren og kort avstand til på-/avkjøring E18. Kun minutter i bil til Drammen og Sande sentrum, med matbutikker, kjøpesentre, servicetilbud og togstasjon. Nærområdet har også et godt utvalg skoler og barnehager, og et rikt utvalg sports- og fritidsaktiviteter hele året. Allerede rett utenfor døren finner du både fotballbane/skøytebane og opplyst skiløype/rulleskiløype, og i den umiddelbare nærhet ligger det svært aktive Nordre Sande Idrettslag (NSIL) med fotballbaner, kunstgressbane, bandy/skøytebane samt lysløype med kunstsnøanlegg. Fra Klever går det også merket turløype inn Gutudalen i Drammensmarka, som er tilknyttet et enormt løypenett i Drammensmarka, Austadmarka naturreservat og Finnemarka. Fortsetter du inn Klevjerveien kommer du til Drammen Golfklubb, og søndagsturen kan gjerne legges til Grytebakke Besøksgård, hvor barna kan hilse på kuer, kalver, okser, geiter, lamaer, sauer, lam, kaniner og marsvin, sjekke om hønene har lagt egg, og hjelpe med å børste hestene. Varme sommerdager nytes i Sandebukta med ypperlige tilbud for bade- og båtliv. Med bil er det kun noen minutter inn til Drammen eller Sande, her finner du alt du trenger av tilbud som butikker, kjøpesenter, serveringsteder og andre servicetilbud. Enkel og rask adkomst til E18 og gode offentlige kommunikasjonsmuligheter med buss og tog gjør at logistikken enkelt kan løses i en hektisk hverdag. Fra togstasjonen er det hyppige avganger for både ordinære togruter og Flytoget. I sum gjør beliggenhet og tilbud i nærområdet dette til et flott bosted for unge familier som ønsker å bosette seg i et trygt og familievennlig nærmiljø.

  Barnehage/skole/fritid
  Kjeldås barneskole: ca 3 min Galleberg barneskole: ca 4 min Sande ungdomsskole: ca 9 min

  Offentlig kommunikasjon
  Avstander med bil: Bussholdeplass i Klevjerveien: 0 minSande sentrum: ca 8 min Sande togstasjon: ca 10 min Drammen: ca 12 min Asker: ca 20 minutter Sandvika: ca 30 min Tønsberg: ca 35 min Torp Flyplass: ca 45 min Oslo: ca 45 min Gardermoen: ca 70 min

  Byggemåte
  Leilighetsbygg tegnet av Nordbohus, oppført 2020, over tre plan i betong- og trekonstruksjoner. Bygd på betongsåle og antatt fundamentert til faste masser med grunnmur i betong og etasjeskillere i bjelkelag. Yttervegger i betong og bindingsverk i tre med fasadekledning bestående av liggende panel. Saltakkonstruksjon i tre tekket med betongtakstein. Flatt tak tekket med papp/shingel over utvendig bod.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Mangler ferdigattest som er i prosess

  Innhold
  De 3 bygningene som utgjør Klevjerhagen Sameie er fra 2020 og hvert bygg består av 8 moderne leiligheter i to størrelser, 4 store leiligheter over to plan i 2. og 3. etasje, og 4 mindre leiligheter på ett plan i 1. etasje. Til sammen er det 24 boliger i sameiet. Nr 36 B er en endeleilighet over 2 plan i det midterste av de 3 byggene, som inneholder: i 2. etasje; entré/hall, bad/wc, vaskerom, stue, kjøkken og soverom. I 3. etasje; tv-stue, 2 soverom og bad/wc. I tillegg er det en utvendig sportsbod på ca 5 kvm ved inngangspartiet. Utgang til balkong fra stue, og uteplass ved inngangsparti.

  Standard
  Stor og romslig hall med flislagt gulv med varmekabler, malte vegger og malt himling Ett soverom i 2. etasje med parkettgulv, malte vegger og malt tak. Åpen stue/spisestue/kjøkkenløsning med varmekabler i gulv og utgang til stor veranda på ca 10,5 m². Parkett på gulv, malte vegger med kontrastfarger, og malt tak. Hvit Sigdal kjøkkeninnredning med profilerte fronter og integrerte hvitevarer (kombiskap med kjøl og fryseskap, varmluftsovn, platetopp, oppvaskmaskin. Fliser mellom over og underskap på kjøkken. I andre etasje er det et stort flislagt bad/wc med varmekabler i gulv, innredet med klosett, dusjhjørne med svingbare glassvegger, innredning med dobbeltservant og overstående speil. Innenfor badet i 2. etasje er ligger vaskerommet, med flislagt gulv med varmekabler, hylleinnredning, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tredje etasje er det en fin tv-stue/lekestue og plass for hjemmekontor. Her det malte vegger og tak, og parkett på gulv. 2 soverom i tredje etasje med parkettgulv, malte vegger og malt himling. Badet i tredje etasje har servantskap med overmontert speil med lys, dusjhjørne, badekar og klosett. Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og sentralstøvsuger i begge etasjer, malte trevinduer med 3-lags isolerglass og 2 Velux-vinduer i 3. etasje, malt isolert inngangsdør, balkongdør i stuen med 3-lags isolerglass. Leiligheten har lakkert tretrapp mellom 2 og 3 etasje med rekkverk og håndløper på begge sider. Utenfor inngangspartiet et det en overbygget terrasse målt til ca 7 m² med utebelysning og stikk, og inngang til utvendig sportsbod.

  Innbo og løsøre
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i fellesutgifter

  Parkering
  Parkering i egen garasje i felles garasjerekke, samt biloppstillingsplasser på sameiets tomt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 350 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 108 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000)) 121 792 (Omkostninger totalt) 4 471 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med bruk av varmekabler i gulv.

  Info strømforbruk
  Nåværende eier har hatt et strømforburk på ca 16 000 kWh/år.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  18529

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, samt eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Årlige avgifter for 2023 er; Vann: 6136 Avløp: 9078 Renovasjon: 3315

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 5 115,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  787515

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2835053

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader som må påregnes av kjøper er utgifter til strømforbruk, innboforsikring, alarm etc

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  2209

  Felleskostnader inkluderer
  Tv/internett grunnpakke, felles vedlikehold, felles driftskostnader, drift/vedlikehold av felles garasjerekker, snøbrøyting/strøing, klipp og stell av grøntområdene, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonskostnader, styrehonorar, felles bygningsforsikring.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til Klevjerhagen Sameie. Eierseksjonssameiet består av til sammen 24 boligseksjoner og 24 garasjeseksjoner oppført på gnr. 366, bnr. 146 i Holmestrand kommune. Sameiets styreleder er Siri Staberg, siri.staberg@hotmail.com Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 20.03.1916 - Dokumentnr: 900155 - Elektriske kraftlinjer. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere. 07.07.1939 - Dokumentnr: 1069 - Utskifting. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere. 09.09.1939 - Dokumentnr: 1431 - Skjønn. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere. 22.07.1947 - Dokumentnr: 1296 - Bestemmelse om veg. Rettighetshaver: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 51. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere. 30.01.1957 - Dokumentnr: 214 - Bestemmelse om veg. Rettighetshaver: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 61. Bestemmelse om gjerde. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere 12.08.1966 - Dokumentnr: 990014 - Elektriske kraftlinjer. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere. 14.11.1968 - Dokumentnr: 2714 - Erklæring/avtale. Vegvesenets betingelser vedtatt. Bestemmelse om vannledning Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere 14.05.1970 - Dokumentnr: 1304 - Erklæring/avtale. Vegvesenets betingelser vedtatt. Bestemmelse om kloakkledning Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere 29.04.1972 - Dokumentnr: 1313 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Televerket. Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere. 21.11.1985 - Dokumentnr: 6607 - Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere. 12.10.1992 - Dokumentnr: 4290 - Erklæring/avtale. Grenseoverenskomst vedr. Toppenhaug - privat grensegang. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere 04.01.1995 - Dokumentnr: 47 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Sande Kommune. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Med flere bestemmelser. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere. 27.08.2003 - Dokumentnr: 4115 - Elektriske kraftlinjer. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Rettighetshaver :Skagerak Nett AS. Med flere bestemmelser. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere. 03.07.2015 - Dokumentnr: 609487 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Holmestrand Kommune. Org.nr: 917 151 229. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser. Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere 27.03.2020 - Dokumentnr: 2277840 - Bestemmelse om nettstasjon. Rettighetshaver: Lede AS Org.nr: 979 422 679 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler. Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler. Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr: 3802 Gnr: 366 Bnr: 146. Gjelder denne registerenheten med flere 07.04.2020 - Dokumentnr: 2319949 - Seksjonering. Opprettet seksjoner: Snr: 13. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 114/2640.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 16.11.2021.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vannledningsnett. Eiendommen har ikke vannmåler Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Klevjerveien er en fylkesvei, men avkjøring og parkeringsplasser inne på eiendommen er privat.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til nåværende boligbebyggelse, nåværende idrettsanlegg, framtidig gang/sykkelvei og LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag. Gjeldende reguleringsplan er detaljreguleringsplan for Klevjerhagen sentrum

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 350 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 108 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000)) 121 792 (Omkostninger totalt) 4 471 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,8 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19 900,-, oppgjørshonorar kr 7 500,-, visninger kr 2 250,-/stk, innhenting av kommunale opplysninger kr 4 900,-, elektronisk grunnbok kr 990,- og Aktiv Treff med Finn.no markedsføringspakke kr 19 900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr 40 000,-. Utleggene omfatter gebyr for sikringsobligasjon, boligselgerforsikringspremie, fotopakke og gebyr til forretningsfører for innhenting av sameieopplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr 3 250,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr 25 000,-, samt øvrige vederlag og utlegg som nevnt over.

Megler

Erik Steen

41 64 11 35

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev