aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Haneholmveien 154!

Sandefjord Haneholmveien 154

Enebolig med oppgraderingsbehov - Skap ditt eget drømmehjem! Stor og solrik tomt (over 4,1mål). Attraktivt område!

 • 5 500 000
 • BRA 170 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING5 500 000
 • OMKOSTNINGER153 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 653 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 967
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 111 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT4 103 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 5 500 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-))
  --------------------------------------------------------
  153 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 653 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligen strekker seg over 2 etasjer og inneholder stue med utgang ut, kjøkken, 3 soverom, bad og gang i 2. etasje. I 1. etasje er det vaskerom, hall med trapp, disponibelt rom, samt boder.
I tillegg er det en garasje på tomten på ca. 19 m2 og to utvendige boder på 2,8 m2 og 7,2 m2.
Her kan du åpne terrassedøren og slippe sommeren inn i boligen.

Haneholmveien 154, Vestfold og telemark

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
  Enebolig med eldre standard som strekker seg på to etasjer.

  Her har du en romslig enebolig med god planløsning og mye potensial. Inngangspartiet er overbygd og fører deg inn i entré og hall. Fra hallen har du adkomst til de 3 soverommene, badet, kjøkkenet og stuen. Her har du mange muligheter for å sette ditt eget preg og lage det hjemmet du ønsker for deg.

  Stuen:
  Stuen er lys og romslig hvor du finner en koselig peis, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den praktiske løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Vinduskarmene er brede med plass til pynt og dekor. Her får du i tillegg koselig utsyn over jordene og nærområdet. Stuen har gode møbleringsmuligheter. Du har naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Videre har stuen utgang til terrassene.

  Kjøkken:
  Boligen har et eldre kjøkken som tar deg tilbake i tid. Veggene er malt i lyse farger og kjøkkeninnredningen er i spreke farger. Mellom benkeplaten og overskapene er det hvite fliser. Under overskapene er det belysning og stikkontakter. Det er plass til et hyggelig frokostbord for rolige frokoster. Kjøkkenet trenger oppussing, så her kan man fint lage løsningen som passer for deg og ditt behov!

  Soverom:
  Boligen har tre soverom av fine størrelser som befinner seg i 2. etasje. Vinduene slipper inn naturlig med lys i rommene. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Med tre soverom egner ett eller to seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

  Badet:
  Badet har en enkel og eldre standard. Her er det fliser på vegger og gulv. Badet inneholder dusjkabinett, toalett, vegghengt skap og servantinnredning. Våtrommet har fått TG3, så her kan du lage ditt eget drømmebad.
  Ellers har boligen eget vaskerom i 1. etasje som og bør renoveres.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2 og ikke krever umiddelbare tiltak:
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
  Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

  Innvendig > Radon
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger

  Innvendig > Rom Under Terreng
  Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.
  Tiltak: Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader. Fukt og saltutslag på murvegger og gulv må sees i sammenheng med alder og tilstand på drenering. Det anbefales å holde underetasjen godt luftet.

  Forhold som har fått TG2 og kan kreve tiltak:
  Utvendig > Taktekking
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak. Taktekkingen er fra byggeår og har oppbrukt sin forventede levetid.
  Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000
  Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av taktekking nærmer seg. Tidspunkt for utskiftning av undertak nærmer seg. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Andre tiltak: Fremtidige eiere må påregne utskifting av taktekking og undertekking.

  Utvendig > Nedløp og beslag
  Nedløpsrøret er avsluttet ved utvendig terreng og regnvann ledes ikke bort fra bygningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Takrenner og nedløpsrør er fra byggeår og har oppbrukt sin forventede levetid.
  Tiltak: Lokal utbedring må utføres. Fremtidige eiere bør påregne utskifting av takrenner og nedløp. Snøfangere bør monteres der hvor folk kan ferdes på vinterstid.
  Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

  Utvendig > Veggkonstruksjon
  Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Boligens kledning er fra byggeår og har oppbrukt sin forventede levetid. Fremtidig behov for utskiftninger bør påregnes. Det observeres råte på nedre del av kledningen over garasje.
  Tiltak: Råteskadet trekledning må skiftes ut. Fremtidige eiere bør påregne utskifting av kledning.
  Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

  Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
  Det er påvist fuktskjolder ved gjennomføringer i takkonstruksjonen.
  Tiltak: Skifte av taktekking og undertak.

  Utvendig > Vinduer
  Vinduer tar i karmen. Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. Vinduene har alder og værslittasje.
  Tiltak: Vinduer med punkterte/sprukne glass må påregnes skiftes ut, enten hele vinduet eller kun selve glassene. Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte vinduer må skiftes ut. De fleste vinduer er av eldre dato og har oppbrukt sin forventede levetid. Utskiftninger må påregnes.

  Utvendig > Dører
  Det er påvist dører med punkterte eller sprukne glassruter. Glass på heve skyve terrasedør er punktert.
  Tiltak: Dører med punkterte/sprukne glass må påregnes skiftes ut, enten hele døren eller kun selve glassene. Skadede dører må erstattes med nye. Boligens dører er av eldre dato og har oppbrukt sin statistisk forventede levetid. Utskiftninger må påregnes.
  Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
  Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på tettesjikt/membran. Rekkverk på terrasse er 78 cm som er lavere enn dagens krav. Dagens krav er 100cm. Undertekking på gulv har oppbrukt sin forventede levetid.
  Tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Tidspunkt for utskiftning av tettesjikt/membran nærmer seg utifra alder på dagens tekking. Tettesjikt på gulv må skiftes ut.
  Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

  Utvendig > Andre utvendige forhold
  Det er påvist andre avvik: Det ble på befaringen registrert fukt og saltutslag på vegger og tak i garasje. Dette skylder antagelig svikt/manglende drenering og fuktsikring av vegger og manglende fuktsikring av betongtak.
  Tiltak: Vegger og tak bør fuktsikres. Fukt bør luftes ut.
  Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

  Innvendig > Overflater
  Det er avvik: Enkelte av boligens innvendige overflater har bruks og alderslittasje.
  Tiltak: Oppgradering av mange av boligens innvendige overflater bør påregnes.

  Innvendig > Innvendige trapper
  Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  Tiltak: Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet.

  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
  Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Kjøkken og innredning er av eldre dato og bærer preg av slitasje og elde. Kjøkken og innredning har oppbrukt sin forventede levetid.
  Tiltak: Påviste skader må utbedres. Fremtidige eiere må påregne utskifting av kjøkken og overflater opp til dagens standard
  Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

  Tekniske installasjoner > Vannledninger
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  Tiltak: Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.
  Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

  Tekniske installasjoner > Avløpsrør
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tidspunkt for utskiftning av avløpsrør nærmer seg. Avløpsledninger har oppbrukt sin forventede levetid.

  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
  Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Boligens VV berederen har oppbrukt sin statistiske forventede levetid. Det er noe lekkasje fra VV bereder.
  Tiltak: VV berederen bør skiftes ut.
  Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
  Boligen har åpent elektrisk anlegg. Sikringsskap med porselen skrusikringer fra byggeår.

  Tomteforhold > Drenering
  Terrenget faller inn mot grunnmur. Deler av terrenget på baksiden faller mot grunnmuren.
  Tiltak: Det bør foretas terrengjusteringer. Terrenget som faller mot boligen er for det meste fjell. Dette fordrer og til enhver tid å ha en velfungerende drenering for å minske fukttrykket mot boligens grunnmur.

  Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
  Det er registrert horisontalriss som er symptom på jordtrykk. Det anses å være naturlige setninger og anses ikke å ha betydning for konstruksjonens sikkerhet.
  Tiltak: Lokal utbedring må utføres. Ingen tiltak er nødvendig.

  Tomteforhold > Terrengforhold
  Terreng faller inn mot bygning.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Terreng som faller mot grunnmur fordrer en velfungerende drenering, for å minske fukttrykket på boligens grunnmur.

  Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Behov for fremtidige utskiftninger kan ikke utelukkes.

  Tomteforhold > Septiktank
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på septiktank.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at anlegget fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.


  Forhold som har fått TG3:
  Våtrom > Generell > Bad
  Våtrommet står foran full oppgradering for å tåle en normal bruk etter dagens krav. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav.
  Tiltak: Det anbefales at våtrommet totalrenoveres. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk mv. dokumenteres
  Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

  Våtrom > Generell > Vaskerom
  Våtrommet står foran full oppgradering for å tåle en normal bruk etter dagens krav. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav.
  Tiltak: Det anbefales at våtrommet totalrenoveres. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk mv. dokumenteres.
  Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

  Våtrom > Generell > Bad
  Våtrommet står foran full oppgradering for å tåle en normal bruk etter dagens krav. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav.
  Tiltak: Det anbefales at våtrommet totalrenoveres. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk mv. dokumenteres. Badet er av eldre dato og har oppbrukt sin statistiske forventede levetid. Det er antagelig ikke membran bak fliser. Det er eldre stålsluk i gulv. Sluket har oppbrukt sin forventede levetid.
  Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000
 • Velkommen til en meget attraktiv og populær beliggenhet!! Her finner du ettertraktede Sole barnehage og Store Bergan skole innen kort avstand fra boligen, samt ligger ikke Ranvik Ungdomsskole langt unna. Nærmeste dagligvare kan gjøres på Rema 1000 på Thorøya. Ønsker du et ytterligere tilbud kan du ta turen til Meny på Åsane.

  Til Sandefjord sentrum og populære Hvaltorvet tar det ca. 10 minutter med bil. Her finner du alt du måtte trenge i hverdagen samt mye mye mer. På en varm og god sommerdag er det hyggelig å sette seg ned på en fortauskafé eller spise en god lunsj på et av bakeriene i sentrum. Mulighetene er gode for at du skal kunne finne en klar favorittkafé. For den matglade er det flere gode restauranter i Sandefjord. Brygga 11, Del Mare og Kismat kan fort bli dine soleklare favoritter, for å nevne noen. Er det sushi som er favorittmaten i huset kan Sandefjord by på flere spennende sushirestauranter. På sommerstid er det yrende liv på bryggekanten.

  Er man en aktiv person så kan beliggenheten nesten ikke bli bedre. Her er det bare å ta på seg joggeskoene å løpe rett ut i nærområdet eller i Marums mange løyper. Marum er nå blåmerket med turstier i det sentrale skogsområdet. Marumskogen er et bynært skogsområde med mange kvaliteter. Terrenget er småkupert, omkranset av bebyggelse og dyrket mark. I tillegg finner du et vell av fornminner med det landskjente Istrehågan som selve perlen. Om vinteren kjøres skispor med snøscooter både i lysløypa på Store Bergan, på golfbanen og iskogsterrenget, hvis snøen er med oss.

  Golfbanen ligger også like i nærheten. Golfbanen er kjempeflott og har 18-hulls park- og skogsbane med mange idylliske vann. En moderne bane med store og raske greener.

  Granholmen, Lofterød og Storøya ligger som nærmeste nabo i øst. Her har man flotte badeplasser å glede seg til når vanntemperaturen er på sitt beste. Her kan de fine sommerdagene nytes for fult! Har du båt, så er det flere nærliggende båtforeninger hvor man kan søke om plass, alt fra små til store båter. Da kan du lett ta deg til Sandefjords flotte øyer.

  Torp flyplass ligger ca. 20 minutter unna med bil, togstasjonen ligger ca. 10 minutter unna og det er påkjøring til E-18 i underkant av 20 minutter fra boligen.
 • Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.
 • Fra sentrum kjør ut på Sandefjordsveien (303), følg veien og sving til høyere inn på Høsts gate. Kjør rett frem inn på Pukkestadveien, fortsett rett frem til du kommer inn på Kjellbergveien. Følg veien og sving til venstre inn på Haneholmveien. Velkommen til Haneholmveien 154. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Boligen er oppført 1967. Boligen er opp gjennom årene oppgradert og vedlikeholdt. Boligen fremstår i dag med noe manglende vedlikehold og enkelte av bygningsdelene har oppbrukt sin statistisk forventet levetid. Fremtidige eiere bør se på boligen som et renoveringsobjekt som trenger vesentlige oppgraderinger og utskiftninger. Deler av kjelleren er innredet som kjellerstue og som bad. Disse arbeider er ikke byggemeldt og rommet er ikke godkjent som rom for varig opphold. Rommene settes allikevel som p-rom grunnet dagens bruk av takstmann.
  Enebolig - Byggeår: 1967

  UTVENDIG
  Boligen er oppført av tradisjonelle bindingsverkskonstruksjoner, utvendig kledd med liggende trekledning. Boligen har saltak av plassbygget trekonstruksjoner, antagelig med rupanel som undertak. Boligen har enkeltkrummet betongstein. Boligen har takrenner og nedløp i malt sink. Boligen har toppsvingsvinduer og fastkarmsvinduer med to-lags isolerglass. Utvendig og innvendig malt. Topphengslede kjellervinduer med enkle lags glass Boligen har malt inngangsdør. Heve skyve terrassedør. Rundt boligen er det to terrasser. Terrasse på gavelvegg har tilkomst fra stue og fra bakkenivå. Terrassen har beiset terrassegulv og malt rekkverk med liggende kledning. Terrasse på langvegg har tilkomst fra stue. Gulvet på terrassen er tekket med sink på gulv ned mot konstruksjonen. Terrassen har malt rekkverk med liggende kledning. Rekkverkshøyde 78 cm. I forlengelse av boligen er det en 19 m2 garasje. Garasjen har tilkomst fra vippeport. Takhøyde i garasjen er 2m. Garasjen holder enkel standard.

  INNVENDIG
  Boligens innvendige overflater består av:
  Gulv: Parkett og gulvbelegg.
  Vegg: Tapet og panel.
  Tak: Malte plate.

  Boligens etasjeskiller er antagelig bygget i tradisjonelle bjelkelagskonstruksjoner med spon som bærende undergulv. Boligen har en ett-løps mursteinspipe. Til pipen er det i stuen monter en lukket peisovn. Mange av veggene i boligens underetasje er under bakkenivå. Enkelte av veggene er inkledde. Boligen har malt tretrapp med rekkverk på en side. Boligens innvendige dører er av type malte profilerte dører.

  VÅTROM
  Bad 1. etasje:
  Bad med tilkomst fra gang. Boligens bad består av vaskeservant i innredning, gulvmontert wc og lukket dusjkabinett. Rommets innvendige overflater består av:
  Gulv: Fliser.
  Vegg: Fliser.
  Tak: Slette malte flater.

  Bad underetasje:
  Bad med tilkomst fra kjellerstue. På badet er det vaskeservant i innredning, gulvmontert wc og lukket dusjkabinett. Rommet er ventilert med lufteventil på vegg. Rommets innvendige overflater består av:
  Gulv: Fliser.
  Vegg: Fliser.
  Tak: Malt panel.

  Vaskerom:
  Boligen har en enkel vaskekjeller med malte betongflater på gulv og vegg, og panel i tak. I rommet er det opplegg for vaskemaskin, vaskekum i stål og 200L VV bereder.

  KJØKKEN
  Kjøkken med tilkomst fra gang. Kjøkkeninnredning med slette malte fronter, laminat benkeplate, stål oppvaskkum. mekanisk ventilator, frittstående hvitevarer. Rommets innvendige overflater består av laminat på gulv, malte flater på vegg og slette malte flater i tak.

  TOMTEFORHOLD
  Boligen er antagelig fundamentert på tilfyldte løsmasser. Nedgravde drenssystemer er ikke synlige. Det observeres stedvis Platon utvendig fuktsikring. Det ble på befaringen opplyst at dreneringen er skiftet siden byggeår. Ukjent alder. Boligen er fundamentert med støpt såle og grunnmur av betongblokker, utvendig og innvendig pusset. Terrenget rundt boligen er flatt og skrånet. Deler av terrenget på baksiden faller mot boligens grunnmur. Septiktank, antagelig fra byggeår.

  Informasjon ovenfor er hentet fra tilstandsrapport avholdt 15.06.2022 av Thorbjørn Andersen. Se vedlagt rapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • 1. etasje: 71 BRA og 31 P-rom.
  2. etasje: 80 BRA og 80 P-rom.

  Romfordeling:
  1. etasje:
  Disponibelt rom 15,3 m2
  Bad/wc 5 m2
  Gang 11,4 m2
  Vaskekjeller 14 m2
  Treningsrom/bod 11,5 m2
  Redskapsrom 8,5 m2
  Bod 6,3 m2

  2. etasje:
  Stue 34 m2
  Kjøkken 9,1 m2
  Bad 4,3 m2
  Gang 6,3 m2
  Soverom 8,2 m2
  Soverom 6,5 m2
  Soverom 9,6 m2

  I forlengelsen av 1. etasje er det en 19 m2 garasje. Garasjen har 2 meter takhøyde. Til boligen er det to utvendige boder på 2,8 m2 og 7,2 m2. Arealene er ikke målbare. Bodene er i dårlig stand.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Hall med trapp og vaskerom.
  2. etasje: stue, kjøkken, 3 soverom, bad og gang.

  Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt 08.06.2022 av Thorbjørn Andersen.
 • - Boligens vannrør er av type stål og kobber fra byggeår.
  - Boligens avløpsledninger er av soil (stål) fra byggeår.
  - Boligen er ventilert med lufteventiler.
  - Mekanisk ventilasjon på bad og kjøkken.
  - Boligen har en 200L VV bereder.
  - Boligen har åpent elektrisk anlegg.
  - Sikringsskap med porselen skrusikringer fra byggeår.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyring.

  Eiendommen ble sist feiet 19.08.2019. Følgende kommentar ble registrert: Feiet. Kom ikke til røykerør pga velvplater, mye sot I ildsted.
  Det er ikke utført tilsyn, Feiemester ønsker at man avtaler nytt tilsyn. Vennligst kontakt feiermester på tlf 957 64 183 for avtale om nytt tilsyn. Spørsmål om pålegg/mangler kan besvares etter utført tilsyn.
 • Det er avvik mellom beregnet areal 4103,2 og oppgitt areal 4214.

  Beregnet areal: Areal som baseres på eiendommens registrerte eiendomsgrenser i Matrikkelen. Dersom eiendomsgrenser ikke har latt seg registrere nøyaktig i Matrikkelen, vil det beregnede arealet ikke være korrekt.

  Oppgitt areal: For matrikkelenheter der det ikke er registrert eiendomsgrenser i Matrikkelen slik at areal ikke kan beregnes, angis Oppgitt areal dersom slike data er registrert. Oppgitt areal kan være hentet fra ulike forretningsdokumenter som f.eks. skylddelinger. Oppgitt areal oppdateres ikke når det f.eks. skjer delinger fra en matrikkelenhet.

  Kulturminner registrert: ja. Lokalitetsnr: 49448
  Kulturminne art: 20109-Gravfelt
  Vernetype: AUT-Automatisk fredet
  Kategori: L-ARK-Arkeologisk lokalitet
  Matrikkelføringsdato: 16.1.2010
 • I forlengelse av boligen er det en 19 m2 garasje. Garasjen har tilkomst fra vippeport. Takhøyde i garasjen er 2m.
 • Offentlig vei, vann og avløp. Septiktank.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 627 286 per 31.12.19
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 258 229 per 31.12.19
 • Kr. 9 650 pr. år
  I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og fyring.
 • Forsikring på bolig og innbo, TV og internett, kommunale avgifter, strøm og annen fyring samt generelle vedlikeholdsutgifter.
  Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc. Dette er heller ikke en utømmelig liste.
  Kjøper må påregne kostnader for montering av vannmåler da Sandefjord kommune vil innføre dette på alle eiendommer i kommunen.
 • Det foreligger ikke ferdigattest for oppføring av bygning på eiendommen i kommunens arkiv. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn i lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 «Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998». Siden bygningen er fra før dette, betyr det at eiendommen kan benyttes uten ferdigattest.
  Det foreligger byggetegninger for eneboligen datert 26.04.1963 og for garasjen fra 1969.
 • Boligen har ikke utleiedel. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.
 • Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord. Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Ikke relevant for denne eiendommen.
 • Det foreligger godkjent byggesak, oppføring av enebolig datert 13.04.2021 i Soleveien 86 og 88. Denne eiendommen ligger i krysset Haneholmveien- Soleveien.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  HEFTELSER:
  1965/1904-1/29 Best. om vann/kloakkledn.14.05.1965
  Vegvesenets betingelser vedtatt

  1967/990119-1/29 Elektriske kraftlinjer 27.02.1967
  Vedr. Sandar elverk
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen er uregulert og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Kommuneplanen med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.
  I kommuneplanen fra 24.09.2019 er området avsatt til:
  LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende
  Boligbebyggelse - Nåværende
  Gul sone iht. T-1442

  Det er registrert et automatisk fredet kulturminne på eiendommen. Ved fornminnet og tilhørende sikringssone er det forbud mot inngrep, jf. kulturminneloven § 3.

  Boligen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Haneholmveien, gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy". I kommuneplanens arealdel er det vist til fremtidig anlegg for gående og syklende langs østsiden Haneholmveien. Det er utarbeidet et forprosjekt for tiltaket, men det er foreløpig ikke regulert. Gjennomføring av anlegg for gående og syklende vil medføre inngrep i eiendommene og omlegging av eksisterende avkjørsler langs traseen. Det er nylig vedtatt reguleringsplan for eiendommen gbnr. 129/78 på Haneholmveien. Planen legger til rette for småhusbebyggelse, samlet inntil 6 boliger, samt lekeplass og atkomstvei. østre del av eiendommen. Planen ligger ca. 50m sydvest for den aktuelle eiendommen. Det er nylig vedtatt reguleringsarbeid for Hystad Vestre. Planarbeide legger til rette for boligbygging med mellom 15 - 20 enheter. Planområdet ligger ca. 100 m sydøst for den aktuelle eiendommen
 • Gnr. 129 Bnr. 142 i Sandefjord kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligsselgerforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som ligger vedlagt salgsoppgaven og som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Arne Bøyum
  Ken Bøyum
  Sven Arne Bøyum
Thomas Otterbech

Megler

Thomas Otterbech

97 08 70 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev