aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hasleskogveien 44 b - Presentert av Thomas Otterbech v/ Aktiv Eiendomsmegling
Velkommen til Hasleskogveien 44 b - Presentert av Thomas Otterbech v/ Aktiv Eiendomsmegling

SANDEFJORD Hasleskogveien 44B

Aktiv-Flott familiebolig i en halvpart av 2-mannsbolig med garasje. 2 stuer, 3 sov. fine uteområder. Enden av feltet.

  • kr 4 900 000
  • BRA 148 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 4 900 000
  • Omkostningerkr 141 640
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 041 640
  • ObjektstypeTomannsbolig
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2007
  • Soverom4
  • ArealP-rom 138 m²
  • Tomt806 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,00))   141 640,- (Omkostninger totalt)   5 041 640,- (Totalpris inkl. omkostninger) 

Meld deg på visning!

Påmelding
3d plantegning 1.etasje
Halvpart av 2-mannsbolig som utmerker seg med en rekke kvaliteter og en flott, familievennlig beliggenhet. Med uteplass og balkong på begge sider, gir det mulighet for å nyte solen i varmere vær. Boligen, som inkluderer 3 sov, 2 bad, 2 stuer og et nytt kjøkken, har gjennomgått nylig oppussing med nye gulv og malte overflater. Pen belysning fra spotter i taket, vedovn og varmekabler. Planløsningen er gjennomtenkt og ideell for barnefamilier. Med en enkelgar. og en romslig gårdsplass tilbyr eiendommen praktisk og tilstrekkelig plass. Beliggenheten er trygg og gunstig for barna, plassert ved enden av Hasleskogveien som grenser til naturskjønne områder og skog. Velkommen til Hasleskogveien, hvor dette hjemmet gir deg en herlig kombinasjon av komfort, funksjonalitet og en idyllisk beliggenhet
Inngangen til boligen er på baksiden

Hasleskogveien 44B, Vestfold

  • Arealbeskrivelse
    Leilighet 2mannsbolig
    Bruksareal
    1. etasje: 81 kvm Entré, bad, stue, kjøkken, soverom, gang, bod.
    2. etasje: 67 kvm Gang, bad, 3 soverom, tv-stue, bod.
    Primærrom
    1. etasje: 76 kvm Entré, bad, stue, kjøkken, soverom, gang
    2. etasje: 62 kvm Gang, bad, 3 soverom, tv-stue.



    Tomt
    806m²

    Beskrivelse av tomt
    Boligen er fint plassert på en praktis og flat tomt som kombinerer et grønt landskap med nyasfaltert komfort. Gårdsrommet er romslig og tilbyr rikelig med plass for både egen parkering og gjesteparkering. Fra stuen åpner det seg en solrik uteplass, komplett med steinheller og en sjarmerende liten hage med gressplen langs parkeringsområdet, samt en tydelig avgrensning mot naboeiendommen. Den asfalterte gangveien som omgir boligen gir ikke bare en estetisk appell, men også en praktisk tilnærming til og rundt eiendommen. Bak boligen strekker det seg også et grønt område med plen, som er en del av eiendommen. Utearealet er enkel å vedlikeholde og krever minimalt med arbeid for å opprettholde sitt velstelte og ryddige utseende. Beliggenheten er ideell, plassert ved enden av boligfeltet med en naturskjønn grense mot skogen og slutten av Sandskjærlia. Det oppgitte tomtearealet er felles for begge enhetene i 2-mannsboligen. Hver av de to enhetene, nr. 44 A og B, har sin egen ideelle halvdel ut fra delelinjen på boligen, og eiendomsgrensene er nøyaktig markert på eiendomskartet som gir trygghet og klarhet. (gnr/bnr. 47/418). Gbnr. 47/419 er 397,30m2. Gbnr. 47/419 er fellestomt som eies av Hasleskogveien 38, 40, 42, 44a og 44b i fellesskap. Garasjen til 44b er noe over grensen til denne tomten. Kjøper overtar dette slik det står og er opplyst. Det kan se ut som garasjen er bygget i grensen og takutstikket er over grensen. Det er lagt ut tomter i Sandskjærlia. Her ligger det en tomt som grenser til 2-mannsboligen. Denne vil på sikt bli utbygd. Det er ikke søkt om spesifikt bolig på denne tomten i skrivende stund. Fellestomt gbnr. 47/421 er 145m2.

    Beliggenhet
    Denne halvdelen av en 2-mannsbolig nyter en fantastisk beliggenhet ved enden av et populært boligområde. Her er det ingen gjennomkjøringstrafikk, noe som gjør det til et trygt og sikkert sted for barna å leke. Med skogen som en beroligende nabo i nord og det resterende boligfeltet mot sør, tilbyr denne eiendommen virkelig en ideell beliggenhet. Direkte utenfor døren åpner det seg turområder, og området Hjertås og Hasle er kjent for sine fantastiske lysløyper både sommer og vinter. Denne beliggenheten er spesielt gunstig for barnefamilier, med enkel tilgang til de fleste nærliggende skoler. Breidablikk ungdomsskole ligger under 10 minutters gange fra huset og tilbyr ikke bare utdanning, men også idrettsbaner som er tilgjengelige både i skoletiden og på fritiden for beboerne i nærheten. Flere barneskoler, inkludert Unneberg, Mosserød og Sande barneskole, ligger innenfor omtrent samme avstand, og det er flere nærliggende barnehager. Med sentrum bare 3 km unna, har man tilgang til alle sentrumsfasiliteter som Sandefjord er kjent for. Likevel, for dagligvarer og nødvendigheter, er Nedre Hasle bare en kort tur unna, med Coop Extra, Europris, Vitus apotek, og flere håndverksbedrifter. For de som foretrekker en mer eksklusiv handletur, ligger også Meny Hasle i nærheten. Dette herlige nabolaget ønsker deg velkommen med åpne armer.

    Adkomst
    Fra Haslebakken ta inn til høyre inn Brentåsveien, ta så 2 vei til venstre inn Hasleskogveien, kjør helt til enden. Boligen ligger som første bolig ved siden av snuplassen og fellesarealet. Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Dette veletablerte boligområdet utgjør en smakfull kombinasjon av eneboliger, tomannsboliger og småhus, og danner et nydelig og variert villaområde. Boligene i dette området kommer i alle størrelser, og dette skaper en herlig variasjon som imøtekommer ulike livssituasjoner. Dette villaområdet har en særegen skjønnhet, med nøye utformede boliger som kompletterer hverandre og danner et estetisk tiltalende helhetsbilde. Mangfoldet av boligstørrelser og stiler gir området en karakteristisk sjarm, og det fungerer som et ideelt hjem for en bred befolkningsgruppe. Enten det er ensomme som søker ro og komfort, barnefamilier som ønsker et livlig og trygt miljø, eller eldre som verdsetter bekvemmeligheten av et velutviklet område, gir dette villaområdet en inkluderende atmosfære. Det er et sted der ulike generasjoner og livsstiler smelter sammen, og der naboer kan glede seg over den rike variasjonen som omgir dem. Boligområdet blir dermed ikke bare et sted å bo, men et pulserende fellesskap der mangfoldet blir anerkjent og verdsatt.

    Barnehage/skole/fritid
    Flere nærliggende barnehager, Flere barneskoler, inkludert Unneberg, Mosserød og Sande barneskole, ligger innenfor omtrent samme avstand, Ungdomskolen ligger nærmest ca. 1 km. unna

    Skolekrets
    Det er flere barnehager i umiddelbar nærhet, og flere barneskoler, deriblant Unneberg, Mosserød og Sande barneskole, befinner seg omtrent innenfor samme avstand. Den nærmeste ungdomsskolen Breidablikk som er bare ca. 1 km unna.

    Offentlig kommunikasjon
    Flere bussholdeplasser ligger i umiddelbar nærhet av boligen og betjenes av ruter som følger Ringveien og fører inn til sentrum. Sentrum, som ligger omtrent 3 km unna, huser en viktig togstasjon med forbindelser til ulike destinasjoner. Togstasjonen tilbyr ruter sørover til Skien og nordover til Tønsberg, Drammen, Oslo, Gardermoen, og videre til Lillehammer. Torp flyplass, kun 6 km fra boligområdet, er et betydningsfullt knutepunkt med et mangfold av innenriksruter samt forbindelser til flere ledende europeiske flyplasser. Dette åpner opp muligheten for reiser som strekker seg over hele verden, og gir boligområdet en praktisk tilknytning til et bredt spekter av internasjonale destinasjoner.

    Byggemåte
    Vertikalt delt to-manns bolig oppført i 2007. Boligen er over to plan med tilkomst i 1. etg. Til boligen er det en 20 m2 frittliggende garasje. Boligen fremstår for det meste som orginal fra byggeår. Det har etter vært setninger i boligen. Det er i 2023 utført pæling innvendig i deler av boligen. det ble da støpt nytt gulv i stue. Fremtidige eiere anbefales å sette seg inn i disse forhold. Utvendig: Taket er tekket med PVC foliebelegg. Taktekkingen er fra byggeår. Boligen har takrenner og nedløp i lakert stål. Boligen er oppført av tradisjonelle bindingsverkskonstruksjoner, utvendig kledd med liggende trekledning. Boligen har pulttak av tradisjonelle trekonstruksjoner. Konstruksjonen er lukket. . Boligen har malte trevinduer med to-lags glass. Boligen har isolert malt ytterdør. I boligen er det malte terrassedører med glassfelt. Til boligen er det en steinlagt uteplass med tilkomst fra stue. Til boligen er det en 8 m2 terrasse med tilkomst fra stue 2. etg. Terrassen har betongheller på gulv og rekkverk med liggende kledning. Innvendig: Boligens innvendige overflater består av: Gulv: Parkett. Vegg: Slette malte flater. Tak: Slette malte flater. Boligen har betongdekke mot grunn. Boligens etasjeskiller mot 2. etg. er bygget i tradisjonelle bjelkelagskonstruksjoner med spon som bærende undergulv. Bygget er ikke bygget med radonsperre. Det er ikke foretatt radonmålinger. I boligen er det en ett-løps ellementpipe. Til pipen er det i stue montert en rentbrennende vedovn. I boligen er det en malt tretrapp. Boligens innvendige dører er av type malte speildører. Våtrom: Bad 1.etasje: Bad/wc med tilkomst fra entre. I rommet er det vaskeservant i innredning, veggmontert wc, dusjnidje og opplegg for vaskemaskin. Rommet er ventilert med ventilasjonsanlegg og luftespalte i dørterskel. 200L VV bereder er plassert i rommet. Rommets innvendige overflater består av: Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Tak: Slette malte flater. Bad 2.etasje: Bad/wc med tilkomst fra entre. I rommet er det vaskeservant i innredning, veggmontert wc og badekar. Rommet er ventilert med ventilasjonsanlegg og luftespalte i dørterskel. Rommets innvendige overflater består av: Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Tak: Slette malte flater. Kjøkken: Kjøkken i åpen løsning med gang. Kjøkkeninnredning med malte speildørsfronter, laminat benkeplate, stål oppvaskkum, mekanisk ventilator og integrerte hvitevarer. Mekanisk ventilator over platetopp Tekniske installasjoner: Boligen har vann og avløpsrør i plast. Boligen har ventilasjon fra balansert ventilasjonsanlegg. I boligen er det en 200L VV bereder. I boligen er det sentralstøvsugeranlegg. Boligen har skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap er plassert i gang. Tomteforhold: Grunnforholdene er ikke kjent og derfor ikke vurdert. Nedgravde drensystemer er ikke synlig, men er antagelig utført med perforerte drensrør i plast. Dreneringen er fra byggeår. Bygningen er fundamentert på isolert støpt plate på mark. Terrenget rundt boligen er flatt. Terrenget rundt boligen var snødekket på bafaringen og ikke fulstendig inspisert. Boligens utvendige vann og avløpsledninger er antagelig av plast. Utvendige vann og avløpsledninger er fra byggeår. Garasje: Til boligen er det en 20 m2 garasje. Garasjen har tilkomst fra leddport med motor og sidedør. Garasjen er fundamentert med støpt plate og oppkantblokk i betong. Reist i tradisjonelle bindingsverkskonstruksjoner, utvendig kledd med liggende trekledning. Garasjen har pulttak av plassbyggde trekonstruksjoner med finer som undertak. Det ble på befaringen registrert: - Fukt i undertak ved takutstukk. - Det kommer noe vann inn langs gulv under oppkantblokk på vegg. Deler av garasjen ligger inne på naboeiendommen. Tomannsbolig: - Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Entre er et innbygget takoverbygg som ikke er byggemeldt. Entreen er ikke tegnet inn på tegningene. Garasje: - Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Informasjon ovenfor er hentet fra tilstandsrapport avholdt 30.10.2023 av Thorbjørn Andersen. Se vedlagt rapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - Selger kjøpte huset på setningsskader. Det er nå pelet til fjell for grunnmur og det er støpt nytt gulv i stue. - Teddy Elektro har sjekket det elektriske anlegget og rettet på det som var feil. - Faglært har skiftet tekking på terrasse i 2.etasje. - Det kommer ny enebolig bak tomannsboligen.

    Innhold
    Romfordeling: 1. etg: Stue 32,9 m2 Kjøkken 17,1 Gang 15 m2 Bad 7 m2 Entre 2,67 Bod 4,7 m2 2. etg: Stue/gang 20,7 m2 Bad 5,6 m2 Soverom 9,3 m2 Soverom 10,7 m2 Soverom 12 m2 Bod 4,65 Garasje: 20 m2 (s-rom) Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt 30.10.2023 av Thorbjørn Andersen.

    Standard
    Dette hjemmet kan skryte av en gjennomgående pen standard, med nylig oppgraderte gulv som strekker seg over store deler av boligen. Kjøkkenet er moderne med nye hvitevarer og tilstrekkelig plass til en spiseplass for hele familien, og det rommer en herlig romslighet. De velproporsjonerte soverommene gir god plass, og ett av dem har til og med et eget walk-in closet eller bod, som gir ekstra lagringsmuligheter. De to flotte badene inkluderer et kombinert bad og vaskerom, og gir en ekstra luksusfaktor til boligen. I tillegg til den romslige stuen med vedfyring, er det et praktisk vindfang, en gang, en tv-stue i andre etasje og en ekstra bod i første etasje ved gangen. Enkelgarasjen med tilhørende lagringsplass gir bekvemmelighet og funksjonalitet. Boligen, bygget i 2007, regnes som relativt ny i boligsammenheng og har gjennomgått omfattende forbedringer. Grunnet tidligere skjevheter har utbygger tatt tilbake boligen fra en tidligere kjøper for å utbedre eventuelle feil. Boligen har nå fått solid forankring til fjellet, og alle eventuelle følgefeil er grundig rettet opp. En detaljert rapport gir en utfyllende beskrivelse av disse forbedringsarbeidene. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2 og kan kreve tiltak: Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er avvik: Det mangler musetetting bak kledning på enkelte plasser. Lufting bak kledning er stengt eller begrenset på enkelte plasser. Konsekvens/tiltak: - Tiltak: Det bør monteres musetetting bak kledning der hvor det mangler. Det bør åpner for lufting på plasser hvor lufting bak kledning er delvis eller helt stengt. Utvendig > Dører: Det er avvik: Det er noe tegn til svelling og krakelering utvendig på inngangsdør. Konsekvens/tiltak: - Tiltak: Døren bør males slik at svekking og krakelering stoppes. Utvendig > Terrasse 2. etg.: Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverkshøyde er 93 cm. Dagens krav til rekkverk er 100 cm. Konsekvens/tiltak: - Det bør foretas nærmere undersøkelser av balkong/terrasser når den er snøfri. - Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Rekkverket er 93 cm som er lavere en dagens forskrift som er 100 cm Innvendig > Overflater: Det er avvik: Det er løse fliser, bom og skader på fliser i gang og kjøkken. Det er noe sprekker i tak i 1. og 2. etg. Konsekvens/tiltak: - Tiltak: Løse fliser bør festes. Skadede fliser bør skiftes ut. Løse fliser eller fliser med bok kan tyde på underliggende årsaker, eller det kan være en konsekvens av setninger i bygget. Innvendig > Etasjeskiller: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er 15 mm høydeforskjell på gulv ved trapp. Det er glipe under gulvlist ved pipe og vegg på soverom i 2. etg. Konsekvens/tiltak: - For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak: - Det bør gjennomføres radonmålinger. Innvendig > Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Konsekvens/tiltak: - Det anbefales å montere ildfast plate under luker på pipe. Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater vegger og himling: Det er avvik: Det er sprekk i silicon i hjørne på fliser ved baderomsinnredning. Det er en del skruehull i fliser på vegg. Det antas at event. membran er brukk ved skruehull. Konsekvens/tiltak: - Tiltak: Forholdet med sprekk i siliconfuge i hjørne bør refuges og følges med. Skruehull i fliser bør forsegles. Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater gulv: Det er avvik: Det er sprekk i siliconfuger i overgang mellom gulv og vegg ved vaskeservant. Konsekvens/tiltak: - Tiltak: Det kan antas at membran bak fliser er sprukket sammen med fugene. Siliconfuger bør fjernes og det bør undersøkes om membran er sprukket. Det bør refuges. Årsak er ukjent, men det kan tenkes at det er en sammenheng mellom tidligere setninger og sprekker. Våtrom > 1. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt: Det er påvist andre avvik: Det foreligger ikke dokumentasjon på arbeider med membran. Det er ikke synlig membran i sluk. Det er ikke mansjetter rundt rørføringer i vegg. Konsekvens/tiltak: - Andre tiltak: Det bør forsøkes å fremskaffe dokumentasjon på membranarbeider. Rørgjennomføringer i vegg som ikke har mansjett bør forsegles slik at fukt ikke kommer inn i konstruksjonen. Våtrom > 2. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt: Det er avvik: Det foreligger ikke dokumentasjon på arbeider med membran. Det er ikke synlig membran i sluk. Det er ikke mansjetter rundt rørføringer i vegg. Konsekvens/tiltak: - Tiltak: Det bør forsøkes å fremskaffe dokumentasjon på membranarbeider. Rørgjennomføringer i vegg som ikkke har mansjett bør forsegles slik at fukt ikke kommer inn i konstruksjonen. Våtrom > 2. etasje > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom: Det er avvik: Hulltaking er foretatt på en tilfeldig valgt plass hvor det vil være sansynlig at det kan forekomme fukt, sett opp mot fuktbelastning i våtrommet. Det kan ikke gies noen uforbeholden garanti for øvrige vegger i rommet. Konsekvens/tiltak: - Tiltak: Ingen umiddelbare tiltak er påkrevd. Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Overflater og innredning: Det er avvik: Det er ikke siliconfuge mellom benkeplate og vaskeservant. Det er løse fliser og skade på fliser på gulv. Det er noe mursement på fliser på gulv. Tre av spottene i tak virker ikke. Konsekvens/tiltak: - Tiltak: Overgang mellom benkeplate og vegg bør fuktsikres med silicon. Løse fliser bør festes. Fliser med skade bør skiftes ut. Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon fra balansert ventilasjonsanlegg på ett eller flere rom i boligen. Det er ikke ventilasjon i gang, entre og bod i 1. etg. Det er ikke ventilasjon i stue/gang og bod i 2. etg. Konsekvens/tiltak: - Andre tiltak: Det bør som et minimum være ventilasjon i alle rom som er ment for varig opphold. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er avvik: Det er en bulk/skade utvendig på VV bereder. Berederen var ikke tilkoblet strøm på befaringsdagen og er derfor ikke funksjonstestet. Konsekvens/tiltak: - Tiltak: Om berederen bevirker antas skaden ikke å ha betydning. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Grunnmuren har sprekkdannelser. Forhold som har fått TG3: Innvendig > Etasjeskille/ gulv mot grunn: Det er avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble målt skjevheter i stue på ca 10mm. Noe mer lokalt rundt pipe. Det er skjevheter i gang på 20mm. Det er skjevheter i gulv i bod 1. etg på over 30mm innenfor 2m. Det har vert setningsskader i bygget. Eier har i senere tid utført tiltak som peling under deler av bygningen. Konsekvens/tiltak: - Tiltak: - For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Det kan ikke gis noen uforbeholden garanti om at setningene er stabilisert og stoppet. Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold: 1. Er det mangler for brannslukningsutstyr i boligen iht. forskriftskrav på søknadstidspunktet, men minst Byggeforskrift 1985? Nei. 2. Er det skader på brannslokkingsutstyr eller er apparatet eldre enn 10 år? Nei. 3. Er det mangler på røykvarsler i boligen iht. forskriftskrav på søknadstidspunktet, men minst Byggeforskrift 1985? Nei. 4. Er det skader på røykvarslere? Ja. Røykvarslere var demontert på befaringsdagen.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Det medfølger: - Oppvaskmaskin - Platetopp - Ovn - Kjøleskskap

    Moderninseringer og påkostninger
    Nyere gulver i store deler av boligen 2023 Nytt kjøkken i 2023 Overflatebehandlet og malt 2023 Ny asfaltert gårdsplass 2023

    TV/Internett/bredbånd
    Fiberaccess. Alitbox

    Parkering
    I garasje og innkjørsel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,00))   141 640,- (Omkostninger totalt)   5 041 640,- (Totalpris inkl. omkostninger) 

  • Oppvarming
    Det er gulvvarme i 1.etg. og bad 2.etg. Vedfyring. Piper og ildsteder: Det foreligger ingen data om utført tilsyn på ildstedet. Forrige feiing ble utført 01.12.2022.

    Energiklasse
    D

  • Kommunale avgifter
    13071

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    Faktura sendes i 12 terminer. Det betales kommunale avgifter for vann, renovasjon, avløp, feiing og tilsyn. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år. Det tas forbehold om at det kan være avvik i kommunens registre i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen ikke er kjent med.

    Info om eiendomsskatt
    Ingen eiendomsskatt i Sandefjord p.t

    Formuesverdi primær
    1036592

    Formuesverdi primær år
    2021

    Formuesverdi sekundær
    3731730

    Formuesverdi sekundær år
    2021

    Andre utgifter
    Forsikring, tv, Internett, strøm, kommunale avgifter, utgifter ifm hold og vedlikehold av felles eiendommer. Obs: Dette er ikke en uttømmende liste.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3804/47/418/2: 15.06.2006 - Dokumentnr: 3728 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3804 Gnr:47 Bnr:418 Gjelder denne registerenheten med flere 08.05.2007 - Dokumentnr: 379319 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1/2 15.06.2006 - Dokumentnr: 3728 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3804 Gnr:47 Bnr:418 Gjelder denne registerenheten med flere 08.05.2007 - Dokumentnr: 379319 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1/2

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for tomannsbolig og garasjer. Det foreligger innvendige og utvendige tegninger av tomannsbolig, datert juni 2006. Det foreligger innvendige og utvendige tegninger av garasje, datert 07.07.2006.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Kjøper må påregne kostnader for montering av vannmåler da Sandefjord kommune vil innføre dette på alle eiendommer i kommunen. Eiendommen har adkomst via privat vei. Hasleskogveien 40, 42, 44a og 44b har innkjøring fra en avstikker fra Hasleskogveien. Denne veien eies i fellesskap av tidligere nevnte eiendommer. For å komme til gbnr. 47/421 må man kjøre over gbnr 47/420. Denne eiendommen er privat og det anbefales å tinglyse en veirett for de berørte eiendommene. Ihht 15.06.2006 - Dokumentnr: 3728 - Best. om vann/kloakkledn. har gbnr. 47/416, 417, 415 og 418 rett til å føre vann- og avløpsledninger med til hørende innretninger til sine eiendommer over gbnr. 47/421. Ved fremføring og senere vedlikehold eller fornøyelse av ledningene, forplikter eierne av ledningen seg til å sette eiendommen i samme stand som før arbeidene tok til.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplan/ Kommunedelplan: Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen (21.09.2023) er avsatt til boligbebyggelse (nåværende) og ras- og skredfare. Eiendommen er ikke omfattet av noen gjeldende reguleringsplan. Kommentar: Det foreligger vedtatt reguleringsplan for Sandskjæråsen (gbnr. 47/9). Planen legger til rette for ny boligbebyggelse. I vestre del av planområdet planlegges det småbebyggelse. I området oppover i Sandskjæråsen legges det opp til en høyere utnyttelse i form av terrassert bebyggelse. Toppene på Sandskjæråsen skal ikke bebygges.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,00))   141 640,- (Omkostninger totalt)   5 041 640,- (Totalpris inkl. omkostninger) 

    Omk. kjøper beløp
    141640

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14000,- oppgjørshonorar kr 5900,- og visninger kr 1000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 55000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket utgifter ifm utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva. 

Thomas Peder Otterbech

Megler

Thomas Peder Otterbech

97 08 70 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev