aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til hjørneleilighet på toppen av Mo Terrasse 16 - Presentert av Thomas Otterbech v/ Aktiv eiendomsmegling
Velkommen til hjørneleilighet på toppen av Mo Terrasse 16 - Presentert av Thomas Otterbech v/ Aktiv eiendomsmegling

SANDEFJORD Mo terrasse 16, Toppleilighet H0301

NY PRIS! Leilighet på 104 kvm i toppetasjen på Mo Terrasse med stor terrasse og 3 soverom! Garasjeplass i kjeller. Heis

 • kr 3 500 000
 • BRA 104 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 500 000
 • Omkostningerkr 11 240
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 421 240
 • EierformAndel
 • Byggeår2016
 • Soverom3
 • ArealP-rom 101 m²
 • Andel fellesgjeldkr 2 910 000
 • Felleskostnaderkr 17 751
 • Tomt4 484 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 500 000 (Prisantydning) 2 910 000 (Andel av fellesgjeld)   6 410 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   6 421 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
3d plantegning
Flott leilighet i 3. etasje. Her får du en moderne leilighet med dertil standard. Det er heis som går fra garasje til 3. etasje i tillegg til trapp i begge ender. Inne er det gjennomgående høy standard med parkettgulv og malte slette vegger. Åpen stue- / kjøkken løsning med flott utsikt og utgang til stor terrasse. Soverommene har god størrelse, badet er pent flislagt og du har separat toalett i hallen. Eiendommen ligger i fin til rett nord for sentrum. Det er utrolig flott utsikt fra leiligheten ned mot sentrum og havnebassenget.
I entreen har du skyvedørsgarderobe med speildører

Mo terrasse 16, Toppleilighet H0301, Vestfold

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet 3.etasje
  Bruksareal
  3. etasje: 104 kvm Entré, gang, stue/ kjøkken, bad, 3 soverom, toalettrom, bod
  Primærrom
  3. etasje: 101 kvm Entré, gang, stue/ kjøkken, bad, 3 soverom, toalettrom  Tomt
  4484m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten som tilhører borettslaget er en felles eiertomt som er velstelt og godt vedlikeholdt. Fellesarealene er nøye planlagt og pent opparbeidet for å skape et trivelig og estetisk miljø for alle beboerne. Gressplener pryder området og tilbyr et grønt og frodig landskap som gir en avslappende atmosfære og muligheter for rekreasjon. Diverse beplantning, som blomsterbed, busker og trær, gir området farger og liv gjennom sesongene. Interne veier og parkeringsområder er asfaltert, noe som gir en jevn og trygg overflate for både kjøretøy og fotgjengere. Dette bidrar til en smidig trafikkavvikling og trygg adkomst til boligene. Parkeringsmuligheter er godt ivaretatt, både for gjester og beboere. Dette gjør det enkelt for alle å finne parkering, og det bidrar til en ryddig og organisert parkeringssituasjon. Det estetiske uttrykket og opparbeidelsen av fellesarealene skaper et attraktivt miljø for alle beboerne. Her kan man nyte utendørsaktiviteter, sosiale sammenkomster eller bare ta en avslappende spasertur i et vakkert og velstelt område. Samlet sett gir beskrivelsen av tomten inntrykk av en godt forvaltet og hyggelig felles eiendom, som tilbyr beboerne et trivelig og trygt miljø å bo i. Plen på sydsiden er under utskifting og skal gjennomføres høsten 2023 iflg selger.

  Beliggenhet
  Opplev det beste av Sandefjord i denne fantastiske toppleiligheten på Mo Terrasse 16! Beliggenheten er helt perfekt, med en nydelig utsikt som strekker seg ned mot sentrum og havnebassenget. Du vil virkelig føle at du har kommet hjem til et sted med både ro og nærhet til alt det pulserende livet Sandefjord har å by på. Eiendommen ligger kun en kort spasertur nord for sentrum, og du kan enkelt ta toget til sentrum eller andre destinasjoner da togstasjonen også er i nærheten. Hvis du har friske bein, kan du til og med gå til sentrum og oppleve byens sjarm og butikker på nært hold. Dagligvarehandelen er praktisk, med Kiwi Moveien kun 800 meter unna og Rema 1000 Tempokrysset en kort kjøretur unna. Trenger du flere butikker, finner du Pindsle handlesenter med alt fra Jula og Biltema til Power og Europris i nærheten. For deg som har barn, er det gode skole- og barnehagetilbud i området. Moe skole, Mosserød skole, Byskolen, Wang Ung Sandefjord, Breidablikk ungdomsskole, Sandefjord videregående skole og Skagerak International School er alle innenfor en kort kjøreavstand. Hvis du er glad i trening og aktivitet, vil du ikke bli skuffet. Det finnes flere treningssentre i nærheten, inkludert Sporty 24 treningssenter og EVO Sandefjord Vest, og den flotte Moserød skole med aktivitetshall og ballspill ligger kun en kort kjøretur unna. Pendlere og reisende vil også sette pris på den enkle tilgangen til jernbanen og E-18, samt den korte avstanden til Torp flyplass. Denne toppleiligheten på Mo Terrasse 16 er virkelig en perle i Sandefjord, og den perfekte kombinasjonen av en flott beliggenhet, praktiske fasiliteter og en fantastisk utsikt. Ikke gå glipp av denne sjansen til å oppleve alt dette selv - ta kontakt med oss i dag for å avtale visning!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Velkommen til et veletablert boligområde som består av eneboliger, tomannsboliger og småhus. Dette er et sjarmerende og allsidig nabolag som har tiltrukket seg et bredt spekter av boligtyper, og som gir deg en variert og attraktiv boligopplevelse. Her finner du et vennlig og trygt miljø, ideelt for familier, par og enkeltpersoner som søker en behagelig og rolig livsstil. De ulike boligtypene gir deg muligheten til å velge det som passer best til dine behov og preferanser. Området har en lang historie med fornøyde beboere, og det er tydelig at omsorgen for nabolaget kommer til uttrykk gjennom de velstelte hagene, grøntområdene og det generelle estetiske utseendet. Med nærhet til skoler, parker, offentlig transport og andre fasiliteter, tilbyr dette boligområdet både praktisk tilgjengelighet og et hyggelig og trygt nærmiljø. Vi inviterer deg til å bli en del av dette veletablerte boligområdet og oppleve gleden av å bo i et nabolag som virkelig føles som hjemme. Ta kontakt med oss for mer informasjon om tilgjengelige boliger i området og muligheten til å bli en del av denne flotte fellesskapet.

  Barnehage/skole/fritid
  I vårt område har vi den gode fordelen av å ha flere nærliggende barnehager og skoler, noe som gjør det til et ideelt valg for familier med barn. For skolebarn har vi et bredt utvalg av skoler å velge mellom, alle innenfor kort avstand. Her er noen av alternativene: Moe skole (1-10 kl.) - Med 130 elever fordelt på 18 klasser, ligger denne skolen kun 0.9 km unna. Mosserød skole (1-7 kl.) - Med 371 elever fordelt på 22 klasser, ligger denne skolen kun 1.1 km unna. Byskolen (1-7 kl.) - Med 341 elever fordelt på 25 klasser, ligger denne skolen kun 1.7 km unna. Wang Ung Sandefjord (8-10 kl.) - Med 180 elever fordelt på 8 klasser, ligger denne skolen kun 2.2 km unna. Breidablikk ungdomsskole (8-10 kl.) - Med 412 elever fordelt på 27 klasser, ligger denne skolen kun 3 km unna. Sandefjord videregående skole - Med hele 1880 elever, ligger denne skolen kun 1.7 km unna. Skagerak International School - Med 170 elever fordelt på 9 klasser, ligger denne internasjonale skolen 5.1 km unna. Når det gjelder barnehager, er det også et bredt utvalg i nærområdet, slik at du har flere alternativer for ditt barns omsorg og utvikling: Modalen barnehage ligger kun 100 meter (0.1 km) fra boligen og har 76 barn i alderen 1-5 år. Barnas Have (0-5 år) ligger 15 minutters gange unna og har 50 barn. Svartås barnehage (1-5 år) ligger 16 minutters gange unna og har 48 barn. Vi er stolte over å kunne tilby dette brede spekteret av skole- og barnehagetilbud i vårt område, og vi håper det vil gjøre det enklere for deg som forelder å finne det beste alternativet for ditt barns utdanning og omsorg. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for mer informasjon om de nærliggende skolene og barnehagene, samt andre fasiliteter og tjenester som vårt område har å tilby. Vi ønsker å være en del av å skape en flott og inkluderende nabolag for deg og din familie.

  Skolekrets
  Mosserød skolekrets er et område som omfatter skoledistriktet til Mosserød skole i Sandefjord kommune. Dette er det geografiske området der barn som bor innenfor skolekretsen har rett til å gå på Mosserød skole.

  Offentlig kommunikasjon
  Utmerkede bussforbindelser på både Moveien og Nedre Movei. Disse praktiske holdeplassene gir deg enkel tilgang til offentlig transport og gjør det enkelt å komme seg rundt i byen og til andre destinasjoner. I tillegg til de gode bussforbindelsene, har du også kort vei til både jernbanestasjonen og rutebilstasjonen. Dette gir deg muligheten til å ta toget eller bussen for lengre reiser, og gir deg en smidig forbindelse til andre byer og områder. For deg som skal ut og reise med fly, vil du sette pris på at Torp flyplass kun er 6 km unna. Dette gjør det enkelt og praktisk å komme seg til og fra flyplassen, enten du skal på ferie eller forretningsreise. Med disse gode transportforbindelsene har du muligheten til å utforske alt som Sandefjord og omegn har å tilby, uten å være avhengig av egen bil. Du kan nyte alle fasilitetene og tjenestene byen har å by på, og samtidig unngå trafikk og parkeringsutfordringer. Vi er glade for å kunne tilby denne bekvemmeligheten til våre beboere, og vi håper at de gode transportforbindelsene vil gjøre hverdagen din enklere og mer fleksibel.

  Byggemåte
  Tiltalende borettslagsleilighet beliggende i 3. etg i et 3 etg. bygg som er oppført i 2016. Leiligheten har tilkomst fra innvendig trapp, heis og utvendig svalgang. Leiligheten fremstår som original hvor de alle bygningsdeler er fra byggeår. Bygningsdelene har god restlevetid. Det kan konkluderes med at leiligheten fremstår i god stand. Utvendig: Leiligheten ligger i et bygg som er oppført i betong og bindingsverkskonstruksjosner, utvendig kledd med liggende kledning og fasadeplater. Leiligheten har toppsvingsvinduer og fastkarmsvinduer med to-lags isolerglass. Utvendig og innvendig malt. Det er utvendig screens på vinduer i stue. Leiligheten har isolert inngangsdør og terrassedør med glassfelt. Til leiligheten er det en 32 m2 terrassen med tilkomst fra stue/kjøkken. Terrassen har fliser på gulv. og rekkverk av plater og glass. Deler av terrassen er overbygget Innvendig: Leilighetens innvendige overflater består av: Gulv: Parkett og fliser Vegg: Slette malte flater Tak: Slette malte flater Leilighetens etasjeskiller er bygget i betong. Leilighetens innvendige dører er av type malte speildører. Våtrom: Bad/wc med tilkomst fra gang. På badet er det vaskeservant i innredning, veggmontert wc og dusjnisje med glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Rommet er ventilert med mekanisk ventilasjon i tak og luftespalte i dørterskel. Badets innvendige overflater består av: Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Tak: Slette malte flater. Kjøkken: Kjøkken i åpen løsning med stue. Kjøkkeninnredning med slette patinerte fronter, laminat benkeplate, stål oppvaskkum. mekanisk ventilator, frittstående kjøleskap, vinskap og oppvaskmaskin, og integrert komfyr og platetopp. Spesialrom: Toalett med tilkomst fra gang. I rommet er det vaskeservant i innredning og veggmontert. Rommet er ventilert med lufteventil i tak og luftespalte i dørterskel. Rommets innvendige overflater består av: Gulv: Fliser. Vegg: Slette malte flater Tak: Slette malte flater. Tekniske installasjoner: Boligen har vann og avløpsrør i plast. Leiligheten er ventilert med ventilasjonsanlegg. Leiligheten har varmtvann fra felles varmesentral i kjeller. Leiligheten har vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt bad, wc og bod. Bad og wc har elektriske varmekabler i gulv. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Vannbåren gulvvarme. Det er brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg i leiligheten. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Informasjon ovenfor er hentet fra tilstandsrapport avholdt 27.04.2023 av Thorbjørn Andersen. Se vedlagt rapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Faglært har hatt service/ reparasjon av luft/ vann-pumper. - Det har blitt utført kontroll av el-anlegg etter avtale. - Det er egen ladeboks for el-bil. - Fasade har blitt malt. Se vedlegg i salgsoppgave for fullstendig egenerklæringsskjema.

  Innhold
  Entré: 4 kvadratmeter - En innbydende entré som gir deg en praktisk inngang til hjemmet. Gang: 7,1 kvadratmeter - Romslig gang med god plass til å organisere sko og yttertøy. Stue/kjøkken: 43 kvadratmeter - Åpen og luftig stue- og kjøkkenkombinasjon med store vindusflater som gir mye naturlig lys. Bad: 7,4 kvadratmeter - Flislagt bad med dusjhjørne, wc og servant i innredning. Wc: 2,3 kvadratmeter - Eget toalettrom med komfort og bekvemmelighet. Soverom 1: 7,4 kvadratmeter - Koselig soverom med plass til klesoppbevaring. Soverom 2: 8,3 kvadratmeter - Praktisk soverom med god plass til dine eiendeler. Hovedsoverom: 14,9 kvadratmeter - Romslig hovedsoverom, perfekt for avslapning og en god natts søvn. Bod: 2,8 kvadratmeter - Praktisk bod for ekstra lagringsplass. I tillegg til leiligheten, er det tilgjengelig garasjeplass og bod i det felles garasjeanlegget. Disse arealene er ikke inkludert i oversikten over leilighetens rom, men gir deg ekstra lagringsmuligheter og praktiske løsninger for kjøretøy og gjenstander. Denne romfordelingen gir deg god plass og fleksibilitet til å innrede leiligheten etter dine behov og preferanser. Med en romslig stue/kjøkkenkombinasjon, komfortable soverom og funksjonelle bad- og toalettområder, er Mo Terrasse 16 toppleilighet et ideelt hjem for både enkeltlivet og familier. Ikke glem å benytte deg av de ekstra mulighetene som garasjeplassen og boden gir deg for å gjøre hverdagen din enda mer praktisk og organisert. Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt 27.04.2023 av Thorbjørn Andersen.

  Standard
  Velkommen til Mo Terrasse 16 - en fantastisk toppleilighet med en unik og moderne design. Leiligheten tilbyr et stilfullt inngangsparti fra en åpen svalgang, hvor du også har muligheten til å dekorere med blomsterpotter eller sette opp en koselig kafésett for avslappende stunder. Med heis som går fra garasjen til 3. etasje, samt trapper i begge ender, er tilgangen til leiligheten enkel og bekvemmelig. Så snart du kommer inn i leiligheten, vil blikket ditt bli dratt mot den romslige stuen og kjøkkenet. De store vindusflatene fra gulv til tak gir en flott utsikt og skaper et lyst og åpent rom. Det svarte kjøkkeninnredningen skaper en flott kontrast til de lyse veggene, og her finner du alle integrerte hvitevarer, i tillegg til en praktisk vinkjøler og mikrobølgeovn. Kjøkkenøya gir ekstra benkeplass og fungerer også som et fint sted for et raskt måltid eller litt leksearbeid. Stuedelen har god plass til både sofagruppe og spisestue, og skyvedører fører deg ut til den romslige terrassen på hele 32m2. Terrassen gir deg en flott utsikt over nærområdet og er overbygd, slik at du kan nyte uteplassen uansett vær. Leiligheten har 3 komfortable soverom, alle med god plass til klesoppbevaring. Den flislagte badet er pent innredet og utstyrt med dusjhjørne, wc, servant i innredning og opplegg for vaskemaskin. I tillegg finner du et separat gjestetoalett i hallen, samt en praktisk innvendig bod for ekstra lagringsplass. Mo Terrasse 16 toppleilighet er et ideelt hjem for deg som ønsker moderne bekvemmeligheter, en flott utsikt og praktiske løsninger. Denne leiligheten vil virkelig gi deg en unik opplevelse av komfort og stil i en attraktiv del av Sandefjord. Kom og opplev denne fantastiske boligen selv - kontakt oss for visning nå! Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Det er avvik: Det er en skade på flis ved rekkverk. Tiltak: Skadet flis bør skiftes ut. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Hovedgulv har noe mindre fall til sluk en det som var gjeldende på byggetidspunktet Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Det er avvik: Det er synlig membran i sluk. Det kan ikke påvises om membran er klemt under klemring i sluk. Noe synlig membran øverst i sluk. Denne membran er ikke klemt under klemring, men det kan være membran lenger nede i konstruksjonen som er klemt under klemring. Det foreligger ikke bilder eller annen dokumentasjon på membranarbeidene. Tiltak: Badet fungerer fint i dag. Bemerkede forhold bør følges med på.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget har avtale med Sandefjord Bredbånd per sept 2022.

  Parkering
  Parkering i garasje

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 500 000 (Prisantydning) 2 910 000 (Andel av fellesgjeld)   6 410 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   6 421 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt bad, wc og bod. Bad og wc har elektriske varmekabler i gulv.

  Energiklasse
  A

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1115252

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4014905

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling har et spennende samarbeid med sparebankene i Eika Alliansen for å tilby deg en omfattende og skreddersydd løsning for finansielle tjenester. Som kunde hos oss kan du dra nytte av dette samarbeidet og få tilgang til gunstige finansieringstilbud som passer dine behov. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med vår dyktige megler for å få et uforpliktende tilbud om finansiering. Vårt erfarne team vil veilede deg gjennom prosessen og hjelpe deg med å finne den beste løsningen som passer din situasjon. Vi ønsker å gjøre din eiendomshandel så enkel og problemfri som mulig, og med vårt samarbeid med Eika Alliansen kan vi tilby deg en helhetlig løsning for både kjøp og finansiering. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon eller for å avtale en uforpliktende samtale med en av våre meglere. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere dine boligdrømmer!

  Andelsnummer
  13

  Part.obl.nr.
  917800618

  Felleskostnader pr. mnd.
  17751

  Andel fellesgjeld
  2910000

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-19T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  60076

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnader

  Borettslaget
  Mo Terrasse 16 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  917800618

  Om borettslaget
  Mo Terrasse 16 borettslag er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i lagets eiendom (borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med denne. Mo Terrasse 16 Borettslag org.nr. 917800618 består av 26 enheter. Styreleder er Jan Kristoffersen. Revisor er KPMG.

  Forkjøpsrett
  Ingen.

  Styregodkjennelse
  En andelseier har rett til å overdra sin andel, men erververen må godkjennes av borettslaget for at ervervet skal bli gyldig overfor borettslaget.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Regnskapet for 2020 viste et resultat på kr. 893 140,- i overskudd, og regnskapet for 2021 viste et resultat på kr. 97 730,- i underskudd. Budsjettet for 2021 var kr. 155 960,- i overskudd. Budsjettet for 2022 var kr. 257 169,- i overskudd, og resultatet var kr. 261 682,- i overskudd. I 2023 er det budsjettert et underskudd på kr. 110 531,- Underskuddet i 2021 kom i hovedsak av større malearbeid og vedlikehold av bygg. Felleskostnader ble økt f.o.m 01.05.2023 fra kr. 13 849,-. Andel renter og avdrag på fellesgjelden reguleres månedlig i henhold til gjeldende rente i banken. Det sendes ikke ut spesielt varsel ved endring av lånekostnadene, men kostnadene vil bli spesifisert på avtalegirovarsel/faktura.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 12133960110, DNB Bank ASA Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 20.04.2023: 3,9% pa. Antall terminer til innfrielse: 174 Saldo per 20.04.2023: kr. 41 810 228,- Andel av saldo: kr. 2 910 000,- Første termin/første avdrag: 30.09.2019 (siste termin 30.09.2066) Flytende rente, kvartalsvise terminer. Avdragsfritt til 30.09.2036. Avdrag på dette lånet legges inn i felleskostnadene fra oktober 2036 (gjelder ikke de som har andel saldo lik 0). IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på dette lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling. Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.12.2036 utgjøre ca kr 8 083,00 per måned for denne boligen.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer felles forsikring
  90947250

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter: - Andelseieren skal behandle boligen, andre rom og annet areal med tilbørlig aktsomhet. Bruken av boligen og fellesarealene må ikke på en urimelig eller unødvendig måte være til skade eller ulempe for andre andelseiere. -En andelseier kan med styrets godkjenning gjennomføre tiltak på eiendommen som er nødvendige på grunn av funksjonshemming hos en bruker av boligen. Godkjenning kan ikke nektes uten saklig grunn. - Den enkelte andelseier skal holde boligen, og andre rom og annet areal som hører boligen til, i forsvarlig stand og vedlikeholde slikt som vinduer, rør, sikringsskap fra og med første hovedsikring/inntakssikring, ledninger med tilbehør, varmekabler, inventar, utstyr inklusive vannklosett, varmtvannsbereder og vask, apparater og innvendige flater. Våtrom må brukes og vedlikeholdes slik at lekkasjer unngås. - Vedlikeholdet omfatter også nødvendige reparasjoner og utskifting av slikt som rør, sikringsskap fra og med første hovedsikring/ inntakssikring, ledninger med tilbehør, varmekabler, inventar, utstyr inklusive slik som vannklosett, varmtvannsbereder og vasker, apparater, tapet, gulvbelegg, vegg-, gulv- og himlingsplater, skillevegger, listverk, skap, benker og innvendige dører med karmer. - Andelseieren har også ansvaret for oppstaking og rensing av innvendig kloakkledning både til og fra egen vannlås/sluk og fram til borettslagets felles-/hovedledning. Andelseier skal også rense eventuelle sluk på verandaer, balkonger o l. - Andelseieren skal holde boligen fri for insekter og skadedyr. - Vedlikeholdsplikten omfatter også utbedring av tilfeldig skade, herunder skade påført ved innbrudd og uvær. - Oppdager andelseieren skade i boligen som borettslaget er ansvarlig for å utbedre, plikter andelseieren straks å sende melding til borettslaget. - Borettslaget og andre andelseiere kan kreve erstatning for tap som følger av at andelseieren ikke oppfyller pliktene sine, jf borettslagslovens §§ 5-13 og 5-15. - Andelseiers brudd på sine forpliktelser overfor borettslaget utgjør mislighold. Som mislighold regnes blant annet manglende betaling av felleskostnader, forsømt vedlikeholdsplikt, ulovlig bruk eller overlating av bruk og brudd på husordensregler. - Hvis en andelseier til tross for advarsel vesentlig misligholder sine plikter, kan borettslaget pålegge vedkommende å selge andelen, jf borettslagslovens § 5-22 første ledd. Advarsel skal gis skriftlig og opplyse om at vesentlig mislighold gir laget rett til å kreve andelen solgt. Husordensregler: - Klager og eventuelle forslag hva angår drift rettes til styret i borettslaget. Slik henvendelser skal være skriftlig. - Det skal utvises særlig hensyn til øvrige beboere hva angår støy, og det må være ro i leilighetene etter klokka 23.00. Dersom dette ønskes fraveket, må naboene varsles i god tid med kopi til styret. Styret kan skriftlig melde tilbake med krav om at varselet fravik ikke kan godtas. . Garasjene og trapperom skal holdes ryddige. Bilvask og oljeskift er ikke tillatt i garasjeanlegget. Det er ikke tillatt å hensette bilvrak etc. på plassene. - Det er kun tillatt å anvende felles strøm i garasjeanlegget når en personlig er på plass og har kontroll på det elektriske apparatet. Kun tildelt bod kan benyttes som lagringsplass for den enkelte beboer. Garasjeport skal lukkes etter ut- og innkjøring. - Grilling på balkonger/terrasser med trekull er ikke tillatt, gass- eller elektrisk grill kan anvendes. - Billadere i garasje, montering av markiser, innglassing av balkonger og TV-/radio antenner og samt øvrige utvendige endringer må forelegges og søkes styret. Det er ikke tillatt å gjøre fasadeendringer som avviker fra det som er montert fra før. Billadere må være godkjent og tilpasset det elektriske anlegget og skal monteres opp av godkjent installatør. Billadere kan maks lades med 16 amper fra billader til bil. - Skader som forvoldes av beboerne på borettslagets eiendom bekostes utbedret av skadevolderen. - Det gis tillatelse til å parkere 2 stk. sykler bak mot vegg på sin respektive parkeringsplass. Den enkelte beboer må sørge for at sin bil er parkert forsvarlig og ikke til hinder for andre når den står parkert i garasjeanlegget. Dette er kun et utdrag fra ordensreglene tilhørende Mo terrasse 16 borettslag. Se vedlegg i salgsoppgave for utfyllende reglement.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Det vil bli organisert dugnad i borettslaget når styret finner dette hensiktsmessig.

  Dyrehold
  Vi ønsker et trivelig og harmonisk bomiljø for alle våre beboere, derfor er det viktig at dyrehold gjennomføres på en måte som ikke er til sjenanse for andre. Vi ber alle våre beboere om å respektere husordensreglene når det gjelder dyrehold. Det betyr at dyr skal holdes under forsvarlige forhold og at hensyn skal tas til naboene. Vi oppfordrer alle til å være ansvarlige dyreeiere og sørge for at eventuelle kjæledyr ikke forstyrrer eller plager andre beboere. Vi vil gjerne legge til rette for et inkluderende bomiljø, der alle kan trives. Derfor ber vi deg om å ta hensyn til dine naboer og følge de gjeldende reglene for dyrehold. Har du spørsmål om dyrehold i vårt borettslag, er du velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon. Sammen kan vi skape et hyggelig og respektfullt miljø for alle våre beboere.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest til innglassing av balkonger i Mo terrasse 16 og 18, datert 10.08.2017. Det foreligger tegninger av fasade med innglasset balkonger, datert 05.05.2017. Det foreligger tegninger av fasade, datert 07.11.2014. Det foreligger innvendige tegninger av kjeller, datert 07.11.2014. Det foreligger snittegninger, datert 05.09.2014. Det foreligger innvendige tegninger, datert 07.11.2014.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Eiendommen har adkomst via privat vei. 

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplan/ Kommunedelplan: Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen (24.09.2019) er avsatt til: - Boligbebyggelse - fremtidig - Gul sone int. T-1442 - Ras og skredfare - Rød sone iht. T-1442 - Fortettning - forhold som skal avklares og belyses - Boligbebyggelse - nåværende Reguleringsplan: Eiendommen ligger i et regulert område med planID 20100005 plannavn Mo boligområde (26.09.2013) hvor reguleringsformålet er: - Uteoppholdsareal - Boligbebyggelse - blokkbebyggelse - Kjøreveg - Ras- og skredfare - Renovasjonsanlegg - Annen veggrunn- teknisk anlegg - Parkeringsplasser Eiendommen ligger i et område hvor reguleringsplan med planID 20200017 plannavn Mohagen er under arbeid. Kommentar: - I gjeldende kommuneplan er det vist hensynssone «ras og skredfare, kvikkleire» over eiendommen. Det må påregnes krav om geotekniske vurderinger før iverksetting av byggetiltak i disse områdene, jf. kommuneplanbestemmelse 5.1.2. - Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Sandefjordsveien. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy". - Det er varslet oppstart av reguleringsarbeid for Mohagen med adresse Modalveien nr. 15 og 17, gbnr. 41/16 m.fl. Hensikten med planarbeidet er å tilrettelegge for etablering av ca. 33 leiligheter i lavblokkbebyggelse på området. Parkering er tenkt løst i egen parkeringskjeller med kjøreadkomst som videreføres fra eksisterende adkomstvei som i dag ender ved Mo Terrasse 16 og 18. Deler av den aktuelle eiendommen ligger innenfor planområdet.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 500 000 (Prisantydning) 2 910 000 (Andel av fellesgjeld)   6 410 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   11 240 (Omkostninger totalt)   6 421 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  11240

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,9 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16000 ,- oppgjørshonorar kr 5900  ,- og visninger kr 2500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50000 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 35000 ,-. Utleggene omfatter medgåtte kostnader. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket 30.000.  Alle beløp er inkl. mva. 

Thomas Peder Otterbech

Megler

Thomas Peder Otterbech

97 08 70 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev