aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tordivelveien 15, presentert av Aktiv Eiendomsmegling v/ Charlotte Davidsen mob: 988 77 457.

Sandefjord Tordivelveien 15

Fantastisk enebolig med god planløsning og solrik uteplass. 3 sov og 2 bad. Attraktivt område i enden av rolig blindvei!

 • 3 980 000
 • BRA 118 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 980 000
 • OMKOSTNINGER118 192
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 098 192
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 003
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 115 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT406 m²
 • EIERFORM TOMTFestet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 3 980 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  99 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 980 000,-))
  2 550,- (Eierskiftegebyr fester - trekkes i oppgjøret)
  --------------------------------------------------------
  118 192,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 098 192,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har gleden av å presentere en nydelig familiebolig som ligger stille og rolig til i enden av en blindvei. Boligen strekker seg over to plan og har fokus på bokvalitet, delikate farger og gode innredningsmuligheter. Her får du mange av kvalitetene du trenger i hverdagen, samt en gjennomgående pen standard. De store vinduene som slipper inn rikelig med lys og den praktiske planløsningen, sørger for en luftig atmosfære. Boligen blir forlenget med den solrike plattingen på 18m2 som har videre adkomst til hagen.

Her vil du bo skjermet og solrik til i et trygt og barnevennlig nabolag. Det er kort avstand til lekeplass, barnehage, skole og butikk!


•Romslig stue med peis
•Stilrent kjøkken fra 2017
•3 gode soverom
•Bad i hver etasje
•Separat vaskerom
•Stor entré med gulvvarme
•Carport
•Ettertraktet beliggenhet

Enebolig som inneholder stue med peis, kjøkken, bad, vaskerom og gang/entré. I 2. etasje er det 3 soverom, bad og gang.
Til boligen er det carport og redskapsbod.

Stue | Med peis og utgang ut
Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg fra senere tid. Gulvene har blitt belagt med en pen laminat i 2017, samt er det varmekabler i gulvet. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den praktiske løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Størrelsen er perfekt for å muliggjøre fine og sosiale soner. Her har du en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. I tillegg finner du en koselig vedovn, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager.

På varme sommerdager blir det naturlig å åpne terrassedøren, så blir hele stuen forlenget med den herlige plattingen på ca. 18 m2. Her har du god plass til utemøblement, grill og beplantning, så du kan nyte fine og solrike dager. Denne er delvis overbygget, så plattingen kan fint brukes lengre enn de fine sommerdagene. Her sitter du rolig og usjenert til.

Kjøkken | Stilrent fra 2017
Lekkert og stilrent kjøkken fra 2017 som har innredning med hvite og glatte fronter, samt benkeplate i høytrykkslaminat med nedfelt oppvaskkum. Armaturen er fra Elkjøp med uttrekk. Her finner du en meget praktisk kjøkkenøy med ekstra skaper, samt hvor du kan nyte en rolig frokost. Ellers har kjøkkenet en delvis åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster. Her er det god plass til et stort spisebord for hyggelige middager med gode venner eller familie. På kjøkkenet finner du integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og ventilator. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for matlaging og oppbevaring. Ellers ble gulvet belagt med laminat i 2017 som har gulvvarme, samt har veggene blitt malt i delikate farger.

3 soverom | Fine størrelser
I 2. etasje finner du boligens 3 soverom som har fine størrelser og har malte flater i smakfulle farger. Gulvene er belagt med laminat. Vinduene slipper inn naturlig med lys i rommene. Ettersom hovedsoverommet er romslig, er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Rommene har knekott, samt er det fin plass til å sette inn flere lagringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Med tre soverom egner ett eller to seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Våtrom | 2 bad og 1 vaskerom
Bad 2. etasje:
Badet i 2. etasje er fra byggeår med innredning fra 2017. Veggene er malt i tidsriktige farger, samt er gulvet tekket med helsveiset belegg på støpt gulv med gulvvarme. Dette badet inneholder badekar for et deilig bad, toalett og vegghengt servantskap. Over servanten er det speil.

Bad 1. etasje:
Badet i 1. etasje er praktisk og romslig. Her får man en behagelig start på dagen med deilig gulvvarme og godt albuerom både innenfor og utenfor dusjen. Badet er opprinnelig fra byggeår og har fått ny innredning og flisfuger er malt i nyere tid. Badet inneholder dusjkabinett, toalett, samt dobbelservant (fra 2017). Over servanten er det speil med belysning.

Vaskerom:
I tillegg finner du et eget vaskerom i 1. etasje som er meget praktisk. Veggene har fine farger og gulvet er tekket med helsveiset belegg. Her finner du opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, sentralstøvsuger, sikringsskap, ventilasjons aggregat, vannskap, samt varmtvannsbereder.

Entré | Velkommen inn!
Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Du har naturlig plass til kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. Veggene er malt i fine farger og gulvet er belagt med laminat og har deilig gulvvarme.
Her har du en naturlig plass til både sofagruppe og TV med tilhørende møblement.

Tordivelveien 15, Vestfold og telemark

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.
  Forhold som har fått TG2 og kan kreve tiltak:
  Utvendig > Nedløp og beslag.
  Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Normal tid før utskifting av takrenner/nedløp i plastbelagt stål er 25 - 35 år.
  Tiltak: Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav.

  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger.
  Det er avvik: Det er påvist råteskade i terrassebord mot grunn.
  Tiltak: Terrassebord må skiftes ut.

  Innvendig > Radon.
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad
  Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

  Innvendig > Innvendige trapper.
  Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  Tiltak: Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet.

  Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom.
  Det er avvik: Sveise skjøten er noe sprukket opp, belegget begynner å nærme seg forventet levetid. Normal tid før utskifting av vinyl er 15 - 25 år.
  Tiltak: Anbefaler å sveise skjøten midt på gulvet

  Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom.
  Rommet har kun naturlig ventilasjon.
  Tiltak: Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket.

  Forhold som har fått TG2 som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad.
  Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til
  gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Normal tid før utskifting av gulv i våtrom med keramiske fliser direkte på membran er 10 - 30 år.
  Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad.
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom.
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad.
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og
  rengjøring.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.
 • Velkommen til attraktive Tordivelveien hvor boligen ligger helt i enden av Tordivelveien og en liten stikkvei uten gjennomkjøring. Her vil du bo i et barnevennlig område med begrenset bilkjøring, samt er det fine solforhold på eiendommen. Det er også kort vei til lekeplass, barnehager, Gokstad Barneskole, samt Varden og Breidablikk ungdomsskole. Videre er det sykkelavstand til strand, badeplasser og flotte turområder med kyststi. Det er ca. 3 minutters gange til nærmeste busstopp (Myhre), som enkelt kan ta deg til sentrum.

  Det er kort avstand til dagligvarebutikker som Rema 1000 og Joker Gjekstad. Joker er også søndagsåpen. På Kilen finner du en stor Meny, bensinstasjoner, flere servicetilbud, restaurant, byggevareforretninger og apotek for å nevne noe. Sandefjord togstasjon ligger ikke langt unna med bil.

  På en varm og god sommerdag er det hyggelig å sette seg ned på en fortauskafé eller spise en god lunsj på et av bakeriene i sentrum.
  Mulighetene er gode for at du skal kunne finne en klar favorittkafé. For den matglade er det flere gode restauranter i Sandefjord. Brygga 11, Del Mare og Kismat kan fort bli dine favoritter, for å nevne noen. På sommerstid er det yrende liv på bryggekanten.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Enebolig fra 2003 på to plan. Alle utvendige bygningsdeler er fra byggeår foruten carport som ble bygget i 2012. Det ble gjort oppgraderinger i 2017 som nytt kjøkken, nye innredninger på bad, lagt ny laminat på gulv i samtlige rom, malt innvendige overflater.
  Det er nye spottkasser i stue/kjøkken, som ikke var helt ferdig ved befaring. Dette blir ferdig før salg ifølge eier.
  Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter med tilstandsgradering. Konstruksjonsdeler som ikke er synlige, men beskrevet, er sannsynlige antagelser fra takstmann.
  Det er viktig å merke seg at bygningen er oppført i henhold til de byggeforskriftene/krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens forskrifter til inneklima, isolasjon, lyd og brannkrav er strengere enn de som gjaldt da dette bygget ble oppført.

  Utvendig:
  Forenklet undertak av sutakplater tekket med dobbelkrummet betongstein fra byggeår. Taktekking er vurdert fra takfot i stige og
  bakkenivå. Normal aldring og vær slitasje på takstein.
  Normal tid for omlegging av betongtakstein er 30 - 60 år. Renner, nedløp, beslag og israfter av plastbelagt stål fra byggeåret.
  Snøfangere på tak er kun montert ved inngangsparti. Trinn montert for feier. Renner er ikke funksjons prøvd. Påregnes regelmessig ettersyn og rengjøring/vedlikehold. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk konstruksjon fra byggeår, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med liggende kledningsbord.
  Normal tid for reparasjon av bindingsverk av tre er 40 - 80 år. Normal tid før utskifting av trekledning er 40 - 60 år. Normal tid før maling av trekledning er 6 - 12 år. Taktypen består av saltak. Takkonstruksjonen består av sperretak. Adkomst via innvendig luke i gang. Dette er et såkalt varmtloft. Det er på loftet og i kott ikke spor etter fuktskader og ingen unormal fukt å måle ved befaring.
  Malte trevinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår. Det ble ikke registrert punktert glass i vinduer ved befaring. Dette kan påregnes med tiden.
  Normal tid før utskifting av trevindu er 20 - 60 år. Normal tid før kontroll og justering av vinduer, hengslede er 2 - 8 år Isolert og formpresset ytterdør med glassfelt. Malt balkongdør i tre med 2-lags isolerglass.
  Normal tid før utskifting av tredører er 20 - 40 år. Normal tid før kontroll og justering av tredører er 2 - 8 år. Delvis overbygget platting med utgang fra stue i trykkimpregnert tre fundamentert på løsmasser. Det er lagt plastfliser over terrassebord. Arealet av plattingen er 18 m².

  Innvendig:
  Gulver har laminat fra 2017. Vegger har malte tapetserte overflater. Malt i 2017-22. Tak har malte takessplater i 1. etasje. og malt
  trepanel i 2. etasje. Det kan stedvis forekomme mindre overflateavvik da det ikke er flyttet på innbo og løsøre. Mindre overflateavvik ansees som normalt ved vanlig bruk. Etasjeskiller består av tre / trebjelkelag, tekket med plater / bord. Antatt etter byggemåte
  isolert. Gulv mot grunn av betong. Retningavvik er kontrollert. Det er generelt mindre retningsavvik/lokale svanker i gulvene innafor +/- 6 mm - normalt iht. alder.
  Normal tid før reparasjon av etasjeskiller med bjelkelag av heltre eller I-bjelker er 40 - 80 år. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det er montert peisovn i stue. Pipe fra byggeår av leca med pusslag. Pipen er helbeslått med plastbelagte stålplater over tak. Ønskes ytterligere undersøkelser, anbefales det å ta kontakt med lokalt feiervesen.
  Det er innvendig behandlet tretrapp mellom etasje. Det er montert rekkverk, men ikke håndløper på vegg. Innvendige malte heltre furu fyllingsdører i 2. etasje. Innvendig malt fyllingsdør med glassfelt fra 2017 og malte 3-speils dører i 1. etasje. Dører kan påregnes noe småjusteringer / vedlikehold med tiden.
  Normal tid før utskifting av tredør er 30 - 50 år.

  Våtrom:
  Bad fra byggeår med ny innredning i 2017. For vurdering av våtrommet vil det være tekniske forskrifter i perioden 1997-2010 som
  legges til grunn. Ingen dokumentasjon på utførelsen er fremvist.
  Det er malt tapet på vegg og lakkert trepanel på innvendig tak. Det ble ikke indikert / registrert noe unormalt med fukt i vegg ved befaring.
  Gulv er tekket med helsveiset belegg på støpt gulv med gulvvarme. Det er bra fall mot sluk, 1:100
  Normal tid før utskifting av vinyl er 15 - 25 år.
  Det er plastsluk og vinylbelegg som tettesjikt. Ingen dokumentasjon er fremvist.
  Inneholder innredning med nedfelt servant fra 2017, vegghengt speil, gulvmontert toalett og badekar.
  Badet har balansert ventilasjon med avtrekk i tak og tilluft under dør. Avtrekk fungerte ved test. Det er ingen tegn på skjolder eller skader, som er forårsaket av fuktig luft.
  Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Tilstøtende rom er mot yttervegg.

  Flislagt bad med gulvvarme fra byggeår med ny innredning og flisfuger er malt i nyere tid. For vurdering av våtrommet vil det være
  tekniske forskrifter i perioden 1997-2010 som legges til grunn. Ingen dokumentasjon på utførelsen er fremvist.
  Det er flis på vegg og malte takessplater i tak. Det ble ikke indikert / registrert noe unormalt med fukt i vegg ved befaring.
  Normal tid før utskifting av våtrom, keramiske fliser på membran, lettvegg er 10 - 20 år. Normal tid før reparasjon av keramiske fliser er 5 - 15 år.
  Det er flislagt gulv med elektriske varmekabler. Tilnærmet flatt gulv med svakt fall mot sluk. Noe mer fall rundt sluk.
  Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Ingen dokumentasjon er fremvist.
  Inneholder innredning med nedfelt servant fra 2017, vegghengt speil, gulvmontert toalett og dusjkabinett.
  Badet har balansert ventilasjon med avtrekk i tak og tilluft under dør. Avtrekk fungerte ved test. Det er ingen tegn på skjolder eller skader, som er forårsaket av fuktig luft.
  Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Tilstøtende rom er vaskerom.

  Vaskerom fra byggeår. For vurdering av våtrommet vil det være tekniske forskrifter i perioden 1997-2010 som legges til grunn.
  Ingen dokumentasjon på utførelsen er fremvist.
  Det er malt tapet på vegg og malte takessplater i tak. Det ble ikke indikert / registrert noe unormalt med fukt i vegg ved befaring.
  Gulv er tekket med helsveiset belegg. Det er svakt fall mot sluk. Bra fall rundt sluk, 1:50.
  Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Ingen dokumentasjon er fremvist.
  Vaskerommet inneholder sentralstøvsuger, sikringsskap, ventilasjons aggregat, vannskap, varmtvannsbereder, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
  Det er lufteventil i vegg og tilluft under dør.
  Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Tilstøtende rom er mot bad.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning fra 2017 med hvite glatte fronter og benkeplate i høytrykkslaminat med nedfelt oppvaskkum. Det er integrert kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, micro, komfyr og platetopp. Det ble ikke indikert / registrert noe unormalt med fukt ved befaring. Det er kjøkkenventilator over platetopp med avtrekk ut. Ventilator er testet og har tilstrekkelig avtrekk.

  Tekniske installasjoner:
  Innvendige røropplegg består av plastrør (rør i rør) og det er besiktiget i vannskap. Stoppekran plassert i vaskerom. Sanitærinstallasjonene fungerte normalt ved befaring. Vvs anlegget er ellers ikke kontrollert for feil eller mangler under befaring.
  Det er på generelt grunnlag anbefalt at vvs røropplegg regelmessig ettersees / kontroll av rørlegger. Det er avløpsrør av plast.
  Antatt normal levetid for plastrør er 25-50 år. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Aggregat er plassert på
  vegg i vaskerom. Ny motor til aggregat i 2013. Boligen varmes opp av strøm og vedfyring. Det er gulvvarme i samtlige gulv utenom
  vaskerom i 1. etasje. Utstyr for oppvarming er ikke testet eller vurdert.
  Varmtvannsbereder på 194 liter fra byggeår, plassert i vaskerom. Boligen har sentralstøvsuger fra byggeår. Anlegget er montert på vaskerom og fungerer bra ifølge eier. Utstyr for støvsuging er ikke testet eller vurdert. Skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap er plassert i vaskerom. Sikringer består av automatsikringer. Totalt 15 kurser i henhold til kursfortegnelse, 50A hovedsikring.
  Boligen har røykvarslere og pulverapparat.

  Tomteforhold:
  Det antas at boligen står på stabil grunn, da det på befaringen ikke ble registrert noen unormale skjevheter/setninger av overflater.
  Støpt plate på mark anses å være utført i henhold til gjeldende byggeforskrifter/bestemmelser. Det er ingen konstruksjoner under bakkenivå. Grunnmur består av isolerte ringmurselementer med støpt betongplate. Støpte gulv på mark antas å være utført i
  henhold til gjeldende byggeforskrifter/bestemmelser. Ingen setning registrert.
  Normal tid før reparasjon av plasstøpt betonggulv på lastbærende isolasjon er 40 - 80 år.
  Boligen ligger i tilnærmet flatt terreng. Asfaltert oppkjørsel og stor gressplen. Ledningsnett fra byggeår.

  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Soverom i 1. etasje er omgjort til stue i dagens bruk. Vegg til kjøkken er fjernet, så kjøkken går i ett med stue i dagens bruk.

  Informasjon ovenfor er hentet fra tilstandsrapport avholdt 12.07.2022 av Olav Kvilhaug. Se vedlagt rapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • 1.etasje: 73 Bra
  2.etasje: 45 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Bad, stue/ kjøkken, vaskerom og hall m/trapp.
  2. etasje: 3 soverom, gang og bad

  Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt 12.07.2022 av Olav Kvilhaug.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen er oppvarmet med strøm og en hyggelig ovn i stuen. Det er gulvvarme på bad, stue, kjøkken og gang/entré.
 • Grunneier: Lativ Tomter AS
  Festeavgift kr: 7 152
  Festeavgift reguleres årlig etter KPI. Neste avtale regulering er 01.01.2023
  Festet løper til innløsing eller oppsigelse fra fester. Neste mulighet for innløsing av feste er 01.03.2033.
 • Til boligen er det en carport. Ellers er det biloppstillingsplass på eiendommen.
 • Privat vei, offentlig vann og avløp.
  Kjøper må påregne kostnader for montering av vannmåler da Sandefjord kommune vil innføre dette på alle eiendommer i kommunen.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 067 132 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 841 674 per 31.12.20
 • Kr. 10 221,25 pr. år
  Faktura sendes i 4 terminer.
  Det betales kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon, feiing og tilsyn.
 • Forsikring på bolig og innbo, TV og internett, kommunale avgifter, strøm og annen fyring samt generelle vedlikeholdsutgifter.
  Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc. Dette er heller ikke en utømmelig liste.
  Det er inngått brøyteavtale med naboene. Det har vært betalt en utrykningsavgift på ca. 2.500 kr pr. sesong, pluss antall oppdrag. For sesongen 2021/2022 var det på ca. 1.700 kr. Ny eier må lage ny avtale med naboen.
 • Det foreligger ferdigattest for enebolig, datert 14.03.2003
  Det foreligger ferdigattest for tilbygg, datert 18.01.2013.

  Det foreligger innvendige og utvendige tegninger av boligen, datert juni 1997.
  Det foreligger korrigerte tegninger av fasade og 1.plan, datert, mars 1998.
 • Boligen har ikke utleiedel. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Piper og ildsteder:
  Forrige tilsyn på ildstedet ble utført 03.12.2014. Det ble avdekket et avvik på befaringen; Mangler plate på gulv foran feierluke.
  Forrige feiing ble utført 01.12.2020.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 2002/9080-1/29 Best. om vann/kloakkledn. 04.12.2002
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Gjelder denne registerenheten med flere
  Servitutten ligger vedlagt salgsoppgaven.

  2003/1369-2/29 Festekontrakt - vilkår 04.03.2003
  ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 5.000. Festetid fra 01.03.2003 til innløsing eller oppsigelse fra festers side. Pant for forfalt festeavgift. Tomteverdi kr. 180.000,-. Med flere bestemmelser
  Festekontrakten ligger vedlagt salgsoppgaven.

  2002/5726-1/29 Registrering av grunn 31.07.2002
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3804 Gnr:88 Bnr:130

  2020/706658-1/200 Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00

  Rettigheter på 3804-88/130
  Rettigheter i eiendomsrett:
  2015/835568-1/200 Bestemmelse om veg 11.09.2015
  rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:88 Bnr:142 F
  Eier av Gnr. 88 Bnr. 130 gir herved veirett til nåværende og fremtidige eiere av Gnr. 88 Bnr. 142.
  Servitutten ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Kommuneplan/ Kommunedelplan:
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen (24.09.2018) er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

  Reguleringsplan:
  Eiendommen ligger i et regulert område med planID 3804 19990009 plannavn Tordivelveien, del av dnr. 80 bnr. 130. m.fl. (16.12.1999) hvor reguleringsformålet er frittliggende småhusbebyggelse.

  Kommentar:
  Kommuneplanens arealdel med tilhørende bestemmelser går, ved eventuell motstrid, foran reguleringsplanen samt tilhørende planbestemmelser.
 • Gnr. 88 Bnr. 142 i Sandefjord kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligsselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
  Kommentarer fra egenerklæringen:
  "Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Byttet ut baderomsinnredning".
  "Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som rotter, mus, maur eller lignende? Ved rivning av kjøkkenvifte var det mye muselort i ventilasjonsrøret som gikk direkte ut. Det ble fjernet, nytt rør med musenetting ved spjeld ble montert. Ikke hørt eller sett noe mus".
  "Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Montert LED spotter i tak stue/kjøkken. Byttet ut termostater 1.etg. Utført av huseier som er faglært og har fagbrev elektriker".
  "Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)? Byttet gulv i stue, kjøkken og gang 1.etg, byttet gulv på soverom og gang 2.etg. Fjernet vegg i stue og mellom stue og kjøkken. Egeninnsats, samt bistand av faglært".

  Egenerklæringsskjemaet ligger vedlagt salgsoppgaven.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Garderobeskap i gang/entré, veggfeste for TV og vannslange og trommel som henger på vegg ute medfølger ikke handelen.

  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15.000. -, oppgjørshonorar kr. 4900,- og visninger kr. 2500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 40.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket et rimelig vederlag samt utgifter til annonsering og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Cesilie Gran Hammer
  Silje Gran Hammer
Charlotte Davidsen

Megler

Charlotte Davidsen

98 87 74 57

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev