aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Buggelandskogen 47 - En flott familiebolig med barnevennlig beliggenhet på Bogafjell like ved Buggeland skole.
Velkommen til Buggelandskogen 47 - En flott familiebolig med barnevennlig beliggenhet på Bogafjell like ved Buggeland skole.

SANDNES Buggelandskogen 47

Flott rekkehus med nydelig utsikt! 4 sov & 2 bad.

  • kr 5 150 000
  • BRA-i 136 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 5 150 000
  • Omkostningerkr 129 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 279 990
  • ObjektstypeRekkehus
  • EierformSelveier
  • Byggeår2018
  • Soverom4
  • Tomt270.7 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 5 150 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 128 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 129 990 Omkostninger totalt 140 390 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 143 190 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 279 990 Totalpris. inkl. omkostninger 5 290 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 293 190 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Velkommen til en meget velholdt og pen familiebolig med barnevennlig beliggenhet på Bogafjell. Boligen ligger i et attraktivt område like ved Buggeland skole, hvor man også har kort avstand til flere barnehager, et mangfold av turområder og ikke minst lekeplass og fotballøkke på skolen. God planløsning med totalt 4 soverom og 2 bad. Solrikt og pent uteområde med vestvendt terrasse og hage. Hagen er fint innrammet av gjerde, natursteinsmur og hekk slik at det er et trygt sted både for små tobeinte og firbeinte. Boligen ble utvendig malt i 2022, samt at det i 2024 ble byttet kretskort på varmepumpen og installert ny platetopp. Nydelig, vidstrakt utsikt fra store vindusflater i stuen, samt fra to av soverommene i toppetasjen. Carport med sportsbod i bakkant. El-bil lader i carport.
God plass til lesekrok, salong og spisebord.

Buggelandskogen 47, Rogaland

  • Tomt
    270.7m²

    Beskrivelse av tomt
    Nydelig opparbeidet tomt som både er lettstelt og pen å se til. Carport og gårdsrom belagt med belegningsstein, samt at man på baksiden av boligen har en lun og pen hage med gressplen og terrasse med pergola og takoverbygg. Gjerde og hekker avgrenser tomten mot naboene, og mot oppsiden har man en flott natursteinsmur. I tillegg til hovedterrassen har man også en liten platting i andre enden av hagen, perfekt for morgenkaffen på fine sommerdager.

    Beliggenhet
    Særdeles barnevennlig beliggenhet med et rikt utvalg av lekeplasser, fotballøkker, ballbinger og turområder like ved boligen. Her bor man i et trygt og etablert nabolag. Buggeland skole (1.-7. klasse) like ved boligen, samt kort avstand til flere barnehager i tillegg til Bogafjell ungdomsskole, Bogafjellhallen, idrettsanlegg, Bogafjell kirke m.m. Nærområdet bugner over av turmuligheter med vanntårnet og selve Bogafjellet like ved. Turen kan man ta videre mot Foss-Eikeland med tursti både i skog og åpent landskap, og går man andre veien har man Stokkalandsvatnet i kort avstand som leder videre til Sandvedparken og helt ned til Sandnes sentrum. Gangbro fra Bogafjellsiden over E39 til Melsheia, så her står det virkelig ikke på mulighetene. Bogafjell kan by på Bogafjellsenteret med bensinstasjon, dagligvarebutikk, apotek, frisør, treningssenter og Europris som bidrar til å forenkle hverdagslogistikken. Enkel adkomst til E39 samt gode bussforbindelser med busstopp ca. 50-100 meter fra boligen.

    Adkomst
    Se kartlenke på finn.no.

    Innhold
    Sokkeletasje: Hall m/ skyvedørsgarderobe og bad/vaskerom. 1. etasje: Soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse og hage. 2. etasje: Gang, baderom og 3 soverom. Carport med sportsbod.

    Standard
    Velkommen til en meget velholdt og pen familiebolig med barnevennlig beliggenhet på Bogafjell. Boligen ligger i et attraktivt område like ved Buggeland skole, hvor man også har kort avstand til flere barnehager, et mangfold av turområder og ikke minst lekeplass og fotballøkke på skolen. Utvendig har man et romslig gårdsrom og carport belagt med belegningsstein. Sportsbod i bakkant av carporten, samt at det er installert el-bil lader i carporten. Romslig og solrik terrasse og hage ut fra hovedetasjen. Terrassen er bebygd med pergola og takoverbygg (ikke byggemeldt) og vender mot vest slik at man har gode solforhold på ettermiddagen og utover kvelden. Hagen er fint innrammet av gjerde, natursteinsmur og hekk slik at det er et trygt sted både for små tobeinte og firbeinte. Boligen ble utvendig malt i 2022, samt at det i 2024 ble byttet kretskort på varmepumpen og installert ny platetopp. Man kommer inn i sokkeletasjen med fliser og vannbåren gulvvarme. Stor skyvedørsgarderobe i gangen. Videre har man i denne etasjen et romslig baderom med vannbåren gulvvarme. Innredet med vask i seksjon, vegghengt wc og dusjnisje. Vaskeromsløsning med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel bak skyvedører med speilfronter. Nytt vegghengt toalett installert i september 2024. Opp i hovedetasjen har man det første av totalt 4 soverom, samt kjøkkenet og stuen. Alle rommene er belagt med eikeparkett på gulv, og med gjennomgående vinduer fra kjøkkenet og stuen har man mye naturlig lys. Vannbåren varme via viftekonvektor i stuen ved spiseplassen. Praktisk utforming av stuen som gir naturlige soner for spiseplassen, tv-stuen og en lesekrok. Nydelig, vidstrakt utsikt fra store vindusflater. Kjøkkenet er moderne og tidløst med hvite fronter mot grå benkeplate. Fine detaljer som barløsning for den raske frokosten, planlimt vask og spotter under overskap. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger i handelen. Utgang fra kjøkkenet til terrasse med takoverbygg og hagen. I toppetasjen har man ytterliggere 3 soverom. Alle soverommene er belagt med parkett på gulv og har god plass til seng og garderobe. Nydelig utsikt spesielt fra de to østvendte soverommene. Stort familiebad i denne etasjen. Badet er helfliset med vannbåren gulvvarme og er innredet med vask i seksjon, vegghengt wc, badekar og dusjnisje. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Ingen.   Forhold som har fått TG3: Ingen.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    2019: Installert elbil-lader. Utført av Miljø Elektro. 2021: Bygget lettvegg i loftstuen. Utført av Rogaland Rør og Renovering AS. Bygget tak over pergola (ikke byggemeldt). 2022: Utvendig malt. 2024: Byttet kretskort i varmepumpe til vannbåren varme. Utført av Simex rør. Installert ny platetopp. Nytt vegghengt toalett på bad i sokkeletasjen.

    TV/Internett/bredbånd
    Lyse/Altibox.

    Parkering
    God parkering i carport samt i eget gårdsrom. Carport og gårdsrom er belagt med belegningsstein.

    Radonmåling
    Det er ikke utført radonmåling og det er heller ikke krav til dette. Kjøper overtar eiendommen slik og er selv ansvarlig for å utføre eventuelle tiltak. For mer informasjon vedrørende radon se https://www.dsa.no.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 150 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 128 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 129 990 Omkostninger totalt 140 390 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 143 190 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 279 990 Totalpris. inkl. omkostninger 5 290 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 293 190 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

  • Oppvarming
    Vannbåren gulvvarme i hele sokkeletasjen, på badet i 2. etasje samt via viftekonvektor i stue i hovedetasjen. Vannbåren varme tilknyttet luft til vann varmepumpe.

    Energiklasse
    B

  • Kommunale avgifter
    13764

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Formuesverdi primær
    1234725

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    4691955

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

    Årlig velavgift
    2500

    Velforening
    Pliktig medlemskap i områdets velforening med drift og vedlikehold av fellesarealer og lekeplasser.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    2018/1260706-2/200 12.09.2018- BESTEMMELSE OM MEDLEMSKAP I VELFORENING/HUSEIERFORENING 2018/1260706-3/200 12.09.2018 - BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK. Rettighetshaver: SANDNES KOMMUNE. Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger. 2018/1260706-4/200 12.09.2018 - BESTEMMELSE OM ELEKTRISKE LEDNINGER/KABLER. Rettighetshaver: LYSE AS. Rettighetshaver: TELENOR NORGE AS. Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest datert 12.10.2018.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Gjeldende planer: PlanID 202005 - Kommuneplan Sandnes 2023-2038. PlanID 98329-10 Detaljregulering for felt S9 og Au02, Bogafjell 5.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    5 150 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 128 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 129 990 Omkostninger totalt 140 390 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 143 190 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 5 279 990 Totalpris. inkl. omkostninger 5 290 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 5 293 190 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

    Omk. kjøper beløp
    129990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19.900,-, markedspakke kr 17.900,- og oppgjørshonorar kr 0,- (BATE rabatt). Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Svend Tjelta

Megler

Svend Tjelta

98 01 72 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev