aktiv-eiendomsmegling
Solgt
4991708_2-cwzwfb1.jpg

SANDNES Jærveien 138 0402

Lekker toppleilighet m/ utmerket standard & planløsning. Vedovn i hagestue. Sol & utsikt. Parkering i anlegg. Heis.

 • kr 5 500 000
 • BRA 126 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 500 000
 • Omkostningerkr 137 620
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 643 616
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 014
 • Soverom2
 • ArealP-rom 126 m²
 • Felleskostnaderkr 4 992
 • Tomt883 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 505 996 (Prisantydning) Omkostninger 8 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 137 620 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000)) 149 762 (Omkostninger totalt) 5 655 758 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til visning i Sandvedparken Terrasse - en utmerket toppleilighet med god standard og planløsning. Utsikt og gode solforhold. Leiligheten byr bl.a på hagestue m/ vedovn, automatisk solskjerming, HTH kjøkken m/granitt benkeplate og hvitevarer fra Miele, enstavs parkett, gulvvarme i flisebelagte rom, stort bad m/ dobbel vask, ekstra god takhøyde i stue m.m. Leiligheten ligger med umiddelbar nærhet til Sandvedparken. Her kan en både ta seg en spasertur eller treningsøkt i landlige og idylliske omgivelser med opplyste stier på kveldstid. Kort vei også til Stokkelandsvannet. Få min unna togstasjon. Hyppige bussavganger både mot sør og nord (sentrum). Innh: Entrè, gang, bad, 2 sov, wc rom, vaskerom, garderobe, stue, kjøkken, hagestue. Bod i u.etg (7 kvm). Parkering i anlegg.

Jærveien 138 0402, Rogaland

 • Tomt
  883m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt som er pent parkmessig opparbeidet.

  Beliggenhet
  Sentral beliggenhet med attraktive parkområder like i nærheten. Her kan en både ta seg en spasertur eller en joggetur i opplyste løyper i landlige og idylliske omgivelser. Kort vei også til buss og tog som tar deg både sørover og nordover (sentrum).

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger

  Bebyggelse
  Området rundt Sandvedparken Terrasse består både av boligbebyggelse og offentlig bebyggelse, bensinstasjon og lagerindustri.

  Byggemåte
  Hovedsakelig mur/ betong. Se ellers vedlagt tilstandsrapport for nærmere info.

  Innhold
  4. etg: Entré/ gang, bad, gjestetoalett, vaskerom, 2 soverom, garderobe, hagestue, stue og kjøkken. Bod i underetasje på 7 kvm.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Det er ikke registrert avvik med TG 2 eller 3. En kan bl.a. nevne følgende om standarden: Ekstra god takhøyde i stueområde (2,78 m). Store vindusflater som strekker seg fra gulvet og opp til nesten taket. HTH kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Miele. Granitt benkeplate. Gulvflatene består hovedsakelig av enstavs parkett. Fliselagt gang/ entré med gulvvarme samt skyvedørsgarderobe. Fliser og gulvvarme på bad, gjestetoalett og vaskerom. Bad har dobbel vask. Innredet garderoberom. I tillegg er soverommene utstyrt med garderobeskap. Vedovn i hagestue er installert i nyere tid samt utvendig automatisk solskjerming. Alt i alt en strålende, lettstelt og praktisk toppleilighet med utmerket planløsning som byr på et svært godt helhetsinntrykk. For nærmere info om leilighetens standard, henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Vaskemaskin og tørketrommel på vaskerom medfølger også samt kjøleskap. 2 stk varmelamper i hagestue medfølger også. Det gis ingen garantier for funksjonalitet eller levetid på utstyr som medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Lyse/ Altibox

  Parkering
  Parkering i lukket anlegg. Utvendig gjesteparkering.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 505 996 (Prisantydning) Omkostninger 8 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 137 620 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000)) 149 762 (Omkostninger totalt) 5 655 758 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming samt vannbåren radiatorovn i stue. Varmekabler på bad, wc rom og vaskerom. Vedovn på terrasse. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene er inkl i de månedlige fellesutgiftene

  Formuesverdi primær
  1317373

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4742544

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  132/1977

  Felleskostnader pr. mnd
  4992

  Felleskostnader inkluderer
  Kr 4 992,- pr. mnd. De månedlige fellesutgiftene dekker bl.a. kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, bygningsforsikring, TV og internett, serviceavtaler, drift og vedlikehold av fellesarealer samt forbruk av vannbåren varme (avregnes hvert år).

  Andel fellesgjeld
  5996

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  31712

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sandvedparken Terrasse Trinn 3. Sameiet består av 19 seksjoner.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det foreligger regler om dyrehold i sameiets husordensregler/ vedtekter.

  Eierskiftegebyr
  5228

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1108/43/349/19: 06.03.2023 - Dokumentnr: 238432 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Aktiv Eiendomsmegling Jæren AS Org.nr: 834 001 942 Elektronisk innsendt 09.10.2014 - Dokumentnr: 865989 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 19 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 132/1977 23.10.2014 - Dokumentnr: 915912 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:1108 Gnr:43 Bnr:342 Bestemmelser om parkeringsplasser

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest datert 15.03.2018

  Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål og ligger i et område som er regulert til lek/ park, bensinstasjon, industri/ lager og annet byggeområde tilknyttet reguleringsplan id 201811 (kommuneplan for Sandnes 2019-2035) og id 202005 (kommuneplanens arealdel). Reguleringsplaner under bakken: Id 2003131 (Åsedalen), formål: Felles parkeringsplass.

  Adgang til utleie
  Leiligheten kan fritt leies ut ihht sameiets vedtekter.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 505 996 (Prisantydning) Omkostninger 8 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 137 620 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000)) 149 762 (Omkostninger totalt) 5 655 758 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  137620

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast meglerprovisjon kr 50 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg betaler oppdragsgiver kr 7 900,- for tilrettelegging og kr 5 900,- for oppgjør samt utlegg ihht oppdragsavtalen.

Gerry Carlmark

Megler

Gerry Carlmark

97 54 83 58

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev