aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen, Luftå 73 presenteres av Jonas Le, Aktiv Eiendom.

SANDNES Luftå 73

Lekkert enderekkehus - 3 soverom, 2 stuer og 2 bad - Dobbel carport - Hage m/gode solforhold

 • kr 4 390 000
 • BRA 114 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 390 000
 • Omkostningerkr 126 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 516 792
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 014
 • Soverom3
 • ArealP-rom 113 m²
 • Tomt222.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 390 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  109 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000))

  126 792 (Omkostninger totalt)

  4 516 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi har fått gleden av å kunne presentere en stor og meget tiltalende enderekkehus i Luftå 73, beliggende i et etterspurt og populært område på Ganddal. En flott bolig med pent opparbeidet hage og uteområder, samt en beliggenhet med gode solforhold. Boligen holder høy standard og fremstår moderne. Boligen inneholder: 1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad, og vaskerom. 2. etasje: Stue, 3 soverom og bad. Terrasse med gode solforhold. Dobbel carport. Utvendig sportsbod. Verdt å nevne: - Altibox - Elbillader - Stilrent og stort kjøkken - Opplegg for sentralstøvsuger - Varmepumpe og balansert ventilasjon - Flotte uteområder med gode solforhold - Gangavstand til matbutikk, tannlege, skole og barnehage - Beliggenhet i barnevennlig nabolag uten gjennomgangstrafikk Velkommen til Luftå 73!

Luftå 73, Rogaland

 • Arealbeskrivelse
  Boligen
  Bruksareal
  1. etasje: 56 kvm Entré/gang, stue/kjøkken, bad, og vaskerom.
  2. etasje: 58 kvm Stue, 3 soverom og bad.
  Primærrom
  1. etasje: 55 kvm
  2. etasje: 58 kvm  Tomt
  222.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med plen, planter/busker, terrasse, og belegningsstein i gårdsrom.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et populært og attraktivt område i Ganddal i Sandnes. Dette området er også kjent for sitt gode naboforhold. Dagligvarehandelen, Coop Prix og Rema 1000 ligger i sykkelavstand. Og litt lenger fra boligen finner du Sandnes sentrum med alle servicetilbud, og kjøpesentre som Maxi, Amfi Vågen, Bystasjonen og Sandnes gågate i Langgata kan tilby shopping- og kafémuligheter. Kvadrat kjøpesenter er en kort biltur unna. Stokkalandsvatnet er et populært turområde som ligger i nærheten av boligen. Det er ca. 4.1 km rundt hele vannet. Det flotte turområdet har et rikt fugleliv, og er en viktig rasteplass for trekkfugler. Sandvedparken er også et flott turområde, som er ca 3,5 kilometer fra Ganddal til Sandnes sentrum. Gode skole- og barnehagetilbud kan nås enkelt med gangavstand fra eiendommen med blant annet Lundehaugen barnehage, Ganddal barnehage, Ganddal skole og Lundehaugen ungdomsskule. Med tur- og sykkelstien like ved tar det ikke mange minutter inn til Sandnes sentrum, og med ny 4-feltsvei har man nå tilnærmet køfri arbeidsvei med bil til Sola og Stavanger. Kollektivtilbud er det rikelig med busser som går inn til sentrum av Sandnes, samt togstopp i Ganddal som tar deg enten til Stavanger eller i retning mot Bryne. Kort vei til bussholdeplass. For ytterligere informasjon se nabolagsprofil vedlagt salgoppgave.

  Adkomst
  Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsdestinasjon til den aktuelle boligen. Ved felles visninger vil det bli skiltet med visningsskilt fra Aktiv Eiendomsmegling.

  Bebyggelse
  Enebolig, rekkehus og leiligheter i området.

  Byggemåte
  Rekkehus oppført/ferdigstilt i 2014. Boligen er oppført med ringmur av betong og støpt plate ned mot grunn i 1 etg. Trekonstruksjoner i yttervegger, som utvendig er kledd med tre kledning. Etasjeskiller av tre bjelkelag. Pulttak i trekonstruksjon tekket med asfaltbelegg. Boligen er i god stand, med slitasje/avvik som beskrevet i rapporten. Registrerte tilstandsanmerkninger har årsak i bygningens alder, vedlikehold samt konstruksjon. Enkelte tilstandsgrader er gitt kun utfra alder og hva som er forventet teknisk levetid på bygningsdelene i denne del av landet.

  Innhold
  Vi har fått gleden av å kunne presentere en stor og meget tiltalende enderekkehus i Luftå 73, beliggende i et etterspurt og populært område på Ganddal. En flott bolig med pent opparbeidet hage og uteområder, samt en beliggenhet med gode solforhold. Boligen vi har fått for salg holder høy standard og fremstår moderne. Når du kommer inn hovedentreen får du et godt førsteinntrykket med god plass til å sette fra seg yttertøy. Boligen bærer preg av at familien er satt i sentrum og det er lagt til rette for at både store og små skal trives. Oppholdsrom Når du kommer til stuen i 1. etasje blir du møtt av et fantastisk dagslys fra store vinduer. Boligens hovedstue er både åpen og romslig med naturlig plass til stort spisebord, og plass til sofa og tv. Stuen har god plass til flere sittegrupper. Parkett på gulv og vegger malt i moderne farger. Boligen har også en romslig loftstue i 2. etasje med god takhøyde. Dette er et fleksibelt rom som kan brukes til lek, trening, tv og mye mer, et fint samlingspunkt for husets ungdommer og deres venner. God boltreplass for både store og små. Store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. Fra stuen i 1. etasje er det utgang til en flott sørvendt terrasse og hage med gode solforhold. Stort uteområdet med opparbeidet hage. Hagen er stor og kan brukes til lek, trening, et fint samlingspunkt om sommeren. Det er også relativt lettstelt og vedlikeholdsfritt. Kjøkken Kjøkkenet er desidert husets hjerte, der maten tilbederes og serveres. Et særdeles praktisk og flott kjøkken enten du er der for å spise eller for å trylle frem de lekreste retter. Kjøkkenet har integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. God benkeplass og masse skuffe- og skapplass til det en skulle ha behov for. Vindu mellom kjøkkenbenken og overskapet bidrar til ekstra dagslys under matlaging. Våtrom/Bad Boligen har to bad, og et separat vaskerom. Helfliset bad i første etasje med gulvvarme, og innredningen består av servant i seksjon med speil og overlys, toalett, og badekar. Helfliset bad i 2. etasje med gulvvarme, og er innredet med servant i seksjon, toalett, og dusjhjørne. Eget vaskerom med gulvvarme, brukes også som lagringsrom. Soverom: Boligen har 3 romslige soverom, alle av god størrelse med plass til ønsket soveromsinnredning. Hovedsoverom har ekstra takhøyde som bidrar til økt romfølelse. Dobbel carport med utvendig sportsbod. Verdt å nevne: - Altibox - Elbillader - Stilrent og stort kjøkken - Opplegg for sentralstøvsuger - Varmepumpe og balansert ventilasjon - Flotte uteområder med gode solforhold - Gangavstand til matbutikk, tannlege, skole og barnehage - Beliggenhet i barnevennlig nabolag uten gjennomgangstrafikk Velkommen til visning i Luftå 73!

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Ingen TG3 registrert i følge takstmannens tilstandsrapport.   Forhold som har fått TG2: Våtrom > Overflater Gulv > Bad 1.etasje Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall). Tiltak: Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Ved en eventuell renovering, påse at våtrommet bygges med riktig fall til sluk. For ytterligere informasjon se tilstandsrapport vedlagt salgsoppgave.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Parkering
  Dobbbel carport. Parkering i gårdsrom.

  Forsikringsselskap
  DNB

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Pliktig medlemskap i velforening. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. NB: Alt løsøre i som har med: tv/parabolanlegg/radio/musikkanlegg, samt løse hvitevarer medfølger ikke handelen, med mindre det står tydelig beskrevet i salgsoppgaven at det medfølger. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. Definisjon på fastmontert oppvaskmaskin på kjøkkenet er når frontene på kjøkkeninnredningen er like, og en løs oppvaskmaskin defineres av når fronten ikke er lik med resten av innredningen. Selger og kjøper kan eventuelt gjøre egne avtaler. Vedlagte plantegninger er ikke målbare og kan fravike fra faktiske forhold. Kjøper er ansvarlig for å sette seg inn i salgsoppgaven, reguleringsplaner, beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang på. Dersom noe er uklart, ta kontakt med megler slik at saker kan bli avklart før en bindende avtale finner sted. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 390 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  109 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000))

  126 792 (Omkostninger totalt)

  4 516 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på begge bad og vaskerom. Varmepumpe. Balansert ventilasjon. Ellers elektrisk.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  8826

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Dette inkluderer vann, avløp, og renovasjon. Eiendommen faktureres halvårlig. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1079720

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3886993

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper det kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1108/46/830: 30.03.2015 - Dokumentnr: 281284 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening 25.06.2014 - Dokumentnr: 521048 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:1108 Gnr:46 Bnr:715 01.01.2020 - Dokumentnr: 1122904 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1102 Gnr:46 Bnr:830

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 06.10.2014.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig følgende planer i området: Plan ID 2003117 - Detaljregulering for Ga01 Ganddal - Vedtatt 29.05.2012. Plan ID 201811 - Kommuneplan for Sandnes 2019-2035, ikrafttredelse 11.03.2019. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser til arealdelen. Kopi av kart og reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 390 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  109 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000))

  126 792 (Omkostninger totalt)

  4 516 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  126792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr og visninger kr 19 900,- oppgjørshonorar kr 5 900,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev