aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Oalsgata 64!

SANDNES Oalsgata 64

Sandnes - Lys og innbydende 2 -roms leilighet med sentral beliggenhet - Terrasse med gode solforhold - Parkering!

 • kr 1 950 000
 • BRA 43 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 950 000
 • Omkostningerkr 61 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 011 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 988
 • Soverom1
 • ArealP-rom 38 m²
 • Felleskostnaderkr 670
 • Tomt1 111.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 950 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  48 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 950 000))

  61 792 (Omkostninger totalt)

  2 011 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Oalsgata 64 - En modernisert 2 -roms leilighet like utenfor Sandnes sentrum. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning med sosial stue-/kjøkkenløsning, soverom, et praktisk vaskerom, entré med oppbevaringsplass og god terrasse med utgang fra stuen/kjøkkenet. På varme sommerdager kan en fint bruke terrassen som en forlengelse av stuen. Leiligheten fremstår i normalt god stand og gir et tidløst inntrykk med hvitmalte vegger og enstavs laminat gulv. Sandnes sentrum har et rikt utvalg av både kjede- og små nisjebutikker. Det nye flotte havneområdet med kulturhus og en rekke koselige restauranter ligger også innen gåavstand. Rema 1000 ligger like ved og vil være din nye nærbutikk, kun noen minutter fra boligen. Velkommen til en hyggelig visning!

Oalsgata 64, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 43 kvm Entre, gang, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken i åpen løsning, bod/teknisk rom.
  Primærrom
  1. etasje: 38 kvm Entre, gang, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken i åpen løsning.  Tomt
  1111.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt. Leiligheten disponerer egen terrasse/platting.

  Beliggenhet
  Boligen har en kjekk beliggenhet, like utenfor sentrumskjernen. Det man måtte ønske seg av servicetilbud og fasiliteter er kun en rusletur unna. I Langgata og Amfi kjøpesenter har man et rikt utvalg av både kjedebutikker og små nisjebutikker. Det nye flotte havneområdet med kulturhus og en rekke koselige restauranter ligger også innen gåavstand. Har du behov for en liten tur på butikken vil Rema 1000 være din nye nærbutikk, kun noen minutter fra boligen. Lett tilgang til offentlig kommunikasjon, både buss og tog. Har du behov for å reise med Jærbanen finner du Bystasjonen innen 10 minutters gange. Uten tvil et veletablert og sentrumsnært nabolag.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Se nabolagsprofil for nærmeste skole- og barnehagetilbud.

  Skolekrets
  Kontakt skolekontoret i Sandnes for ytterligere informasjon.

  Byggemåte
  Lavtliggende flermanns-bolig med næringsdel. Grunnmurer med sted-støpt betong. Etasjeskille i betong mellom underetasje og 1 etasje. Etasjeskille med trebjelkelag på øvrige etasjer. Saltak tekket med takstein. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 20.04.2023 av Terje Tollefsen for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Se egenerklæring vedlagt salgsoppgaven.

  Innhold
  1.etg.: Entre, gang, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken i åpen løsning, bod/teknisk rom.

  Standard
  Velkommen inn i Oalsgata 64. Det første som møter deg er en lysmalt entré med enstavs laminat gulv. Både gulv og lysmalte vegger er gjennomgående i leilighetens allrom. Det er satt inn stor garderobe fra IKEA med speilskap. Garderoben er praktisk og passer godt inn i entréen. Det er også mulighet for sittebenk med oppbevaring. Store vindu i stuen gir godt med naturlig lys og bidrar til en hyggelig romfølelse. Det er mulig å etablere hjørnesofa og TV-møblement. Kjøkkenet er en del av stuen og inneholder det du trenger i en travel hverdag. Hvite fronter, laminat benkeplate, oppvaskmaskin og stekeovn. Kjøleskapet er etablert i boden like ved. Det samme er spisebordet som ligger midt mellom boden og soverommet. Soverommet har en delikat gyllen farge og har plass til dobbeltseng og nattbord. Baderommet har hvitmalte vegger og fliser på gulv med varmekabler. Vask i innredning, speilskap og en lang benk med mulighet for oppbevaring. Ellers dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Boden gir ekstra rom for oppbevaring i skap, men også til blant annet kjøleskap som eier har etablert i dag. Varmtvannsbereder fra 2010 på ca. 120L. Dette er boligen for deg som er i etableringsfasen og som ønsker noe lettstelt og ikke minst sentralt. Vel møtt til visning! Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Balkong, terrasse, platting. Totalvurdering: Terrasse/platting/balkong med tilkomst fra stue og utvendig. Oppført med søyler/drager/bjelkelag, dekket med terrassebord i trevirke. Med hensyn til alder vurderes over halvparten av forventet funksjonstid å være nådd. TG 2 på grunn av normal slitasje og alder. Normaltid for reparasjon av balkong/terrasse 15 - 30 år. Vinduer og dører. Totalvurdering: Vinduer har nådd over halvparten av forventet funksjonstid. Det vil være større risiko for punktering av glass og større behov for vedlikehold i tiden som kommer. Vinduer har en forventet tid for utskifting på 20 - 40 år. TG 2 vindu på grunn av normal slitasje og redusert forventet brukstid. Inngangsdør og terrasse-dør fremstår i god stand med normal slitasje TG 1. Normaltid for justering av vindu og dører 2 ? 8 år. Anbefalte tiltak: Fukt/råteskade på et vindu er observert TG 3. Bytte av vindu må påregnes i tiden som kommer. Sameiet organiserer normalt utvendig vedlikehold og eventuelt bytte av vindu og dører. Elektrisk Totalvurdering: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg TG 2. På generelt grunnlag anbefales el-kontroll ved eierskifte.   Forhold som har fått TG3: Våtrom: Bad/vaskerom. Totalvurdering: TG 3 våtrom på grunn av blant annet bom (hulrom under) og løse fliser. Mot-fall på gulv. Membran er ikke synlig i sluk. Membran på vegg bak dusjkabinett er ikke etablert. Det dusjes i dag i dusjkabinett og bad har normal funksjon.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Det opplyses om at følgende ikke medfølger handelen: - Phillips Hue og alt av tilbehør tilhørende dette.

  Hvitevarer
  Løse hvitevarer følger ikke handelen.

  Parkering
  Mottatte opplysninger fra styreleder informerer om at seksjon 4 benytter parkeringsplassen rett utenfor seksjon 4.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 950 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  48 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 950 000))

  61 792 (Omkostninger totalt)

  2 011 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk. Frittstående panelovn. Varmekabler på gulv bad.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  5561

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Dette inkluderer vann, avløp, og renovasjon. Eiendommen faktureres halvårlig.

  Formuesverdi primær
  437007

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1573223

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, strøm, innboforsikring, TV og internett m.m

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

  Sameiebrøk
  40/509

  Felleskostnader pr. mnd
  670

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene dekker hovedsakelig bygningsforsikring.

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-01T22:00:00Z

  Om sameiet
  SAMEIET OALSGATEN 64 har som mål å ivareta driften av sameiet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er p.t. ikke fellesgjeld.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Nye sameiere skal godkjennes av styret, ref. info fra styreleder.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Ref. info mottatt fra styreleder. Årsregnskapet er ikke ferdigstilt for 2022. Når det gjelder budsjett, så har vi normalt sett kun kostnader knyttet til forsikring for bygget. Sameiet har den siste tiden begynt å spare noe for fremtidig vedlikehold. Utover dette regner vi med at Fylket kommer med tilbud om "avtale"som sørger for at sameiet ikke har tap grunnet eksproprieringen. Vi søker fortrinnsvis en avtale som gir nye arealer 1:1 fremfor økonomisk kompensasjon. Hva som blir resultatet er foreløpig uvisst. Utfallet av "avtalen" fylket presenterer vil avgjøre hvor mye vedlikehold sameiet selv må ivareta. Det er noe vedlikeholds etterslep ettersom bygget var under båndlagt sone i mange år, og dermed ikke skulle vedlikeholdes grunnet mulig riving. Nå som bygget ikke skal rives er det fortsatt litt uklart hva "avtalen" fra fylket skal innebære. Det opplyses også om at seksjon 1 (kjelleren i bygget) er omsøkt til boligformål.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sameiet er ikke tilknyttet sikringsordning.

  Sameiets forsikringsselskap
  Ikke oppgitt navn på forsikringsselskap.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Vedtektene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt men kan likevel godkjennes eksplisitt hvis det er gode grunner samt at det ikke er ulempe for andre beboere, ref. opplysninger fra styreleder.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1108/62/433/4: 23.02.1939 - Dokumentnr: 956 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:1108 Gnr:62 Bnr:433
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.01.1942 - Dokumentnr: 185 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om gjerde
  Overført fra gnr 62 bnr 498
  Overført fra: Knr:1108 Gnr:62 Bnr:433
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.03.1946 - Dokumentnr: 987 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:1108 Gnr:62 Bnr:527
  Rettighetshaver: Knr:1108 Gnr:62 Bnr:528 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:1108 Gnr:62 Bnr:528 Snr:2
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:1108 Gnr:62 Bnr:433
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.06.2022 - Dokumentnr: 609177 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Coowner Norge AS
  Org.nr: 927 913 534
  16.06.1988 - Dokumentnr: 6681 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 40/509
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 6 SEKSJONER


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse datert 25.03.1988. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål og næring. Reguleringsplan for Stangeland III, et område mellom Oalsgt. og ny E-18. ID: 80119. Vedtatt dato: 09.06.1983. Dato for siste endring: 19.12.2022. 86 kvm av tomten er kjørevei. Detaljregulering av FV 509 Oalsgata. ID: 201708 Vedtatt dato: 25.05.2020. Dato for siste endring: 19.12.2022. Deler av tomten er regulert til midlertidig bygge- og anleggsområde, fortau, kjørevei, sykkelanlegg, grøntareal og andre sikringssoner. Det gjøres spesielt oppmerksom på vegprosjektet/reguleringen i Oalsgata som vil ha innvirkning på sameiets fellesareal. Styret jobber her med å få på plass en avtale med fylkeskommunen. Kfr. megler for mer info rundt dette. Oalsgata skal utvides med bussvei, gang og sykkelvei. Eierseksjonssameiets eiendom vil i den anledning miste betydelig fellesareal som tilhører sameierne, se vedlagt reguleringsplankart. Det må påregnes at flere biloppstillingsplasser vil forsvinne og hvorvidt dette medfører at noen av seksjonseierne vil miste sin p-plass er ukjent. Kjøper påtar seg risikoen for utfall.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 950 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  48 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 950 000))

  61 792 (Omkostninger totalt)

  2 011 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  61792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris på kr. 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 5 000 ,- og oppgjørshonorar kr 5 900 ,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Mariann Tjelta

Megler

Mariann Tjelta

45 27 46 80

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev