aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Sandvikbakken 28!

SANDNES Sandvikbakken 28

Sandvika - Flott leilighet med praktisk planløsning - Tidsriktig materialvalg - Nærhet til nydelig natur

 • kr 1 600 000
 • BRA 54 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 600 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 001 995
 • EierformAndel
 • Byggeår1 990
 • Soverom1
 • ArealP-rom 49 m²
 • Andel fellesgjeldkr 384 394
 • Felleskostnaderkr 5 941
 • Tomt4 658 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 600 000 (Prisantydning) 384 394 (Andel av fellesgjeld)   1 984 394 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 001 995 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi har fått for salg en innbydende leilighet i Sandvikbakken 28, den har optimal planløsning samt god standard. Bad er oppgradert i 2023 og kjøkken er av nyere dato. Malt i flotte og harmoniske farger. Leilighetens innhold: 2.Etg.: Entre/gang, bad/vaskerom, soverom, kjøkken, stue, bod. Beliggenheten er rolig og etablert rett utenfor Sandnes sentrum. Flotte turområder ligger like ved med mulighet for fisking i Gandsfjorden, om sommeren er Holmavika et populært badested. Skog og fjell er omtrent i din hage, og du kan gå skogsveien til Hana/Vatne/Hommersåk eller populære Dalsnuten. Det er også kort vei til butikk, skole, barnehager samt gode bussforbindelser til Sandnes. Velkommen til en hyggelig visning!

Sandvikbakken 28, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 54 kvm Entre/gang, bad/vaskerom, soverom, kjøkken, stue, bod.
  Primærrom
  2. etasje: 49 kvm Entre/gang, bad/vaskerom, soverom, kjøkken, stue.
  Sekundærrom
  2. etasje: 5 kvm bod  Tomt
  4658m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt. Borettslag er tilknyttet Bate. Opparbeidet uteareal med felles tun, plen, bed og busker. Lekeplass.

  Beliggenhet
  Beliggenheten er rolig og etablert rett utenfor Sandnes sentrum. Flotte turområder ligger like ved med mulighet for fisking i Gandsfjorden, om sommeren er Holmavika et populært badested. Skog og fjell er omtrent i din hage, og du kan gå skogsveien til Hana/Vatne/Hommersåk eller populære Dalsnuten. Det er også kort vei til butikk, skole, barnehager samt gode bussforbindelser til Sandnes.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Byggemåte
  Boligblokk oppført med grunnmur i sted-støpt betong. Yttervegger i betong og lett bindingsverk som utvendig er kledd med trepanel. Betongdekke mellom etasjene. Pulttak som er tekket betongtakstein.

  Innhold
  2.etg.: Entre/gang, bad/vaskerom, soverom, kjøkken, stue, bod.

  Standard
  Vi har fått for salg en kjekk og innholdsrik leilighet i Sandvikbakken 28. Det er optimal planløsning samt god standard. Når man kommer inn i leiligheten har man entre med god plass til yttertøy. Videre kommer man inn i stuen som er malt i flotte og tidsriktige farger. Stue og kjøkken er i delvis åpen løsning, dette gjør rommet meget brukervennlig. Fra stuen er det utgang til en koselig balkong. Her kan man virkelig nyte flotte sommerdager. Kjøkkenet har en tidløs innredning med god skap og skuffeplass. Det er god spiseplass til flere gjester. Leiligheten har 1 soverom med garderobe, malt i flott farge. Badet er belagt med tidløse fliser og man har en praktisk innredning, opplegg for vaskemaskin. Lagringsplass i leiligheten, bod ved entre. Dette er en leilighet med mange kjekke kvaliteter. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2, ingen registrerte TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom: Bad/vaskerom. Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk Det anbefales på generelt grunnlag en høydeforskjell på 25 mm fra topp membran til topp sluk. Dette forutsetter at membran er trukket helt opp til dørterskel. Det bemerkes at rommet ikke har tilstrekkelig med høydeforskjell fra topp membran til topp sluk. Membranen ligger skjult i konstruksjonen og kan ikke kontrolleres på samme måte som synlige bygningsdeler. Tilstanden til membranen vurderes etter alder og forventet gjenstående levetid. TG 2 membran på grunn av utførelse og alder. Det er ikke membran på bakside av dusj-kabinett. Man kan kun anta at membran er påført alle flatene i våt-sonen før flis-legging . Viktig å merke seg at membraner har en naturlig aldringsprosess og levetid. Dette kan også variere ut fra type membran som er benyttet og hvilke egenskaper denne har i kombinasjon med selve utførelse. Ifølge NBI "Intervaller for vedlikehold og utskifting av bygningsdeler" blad 700.320 har: Gulv i våt-rom med keramiske fliser direkte på membran en forventet tid for utskifting på: Kort/middels/lang - 10/20/30 år. Det gjøres oppmerksom at bad er nylig oppgradert og har ikke vert tatt i bruk. Forbruksvann fra dusj-kabinett ledes ned i sluk og gulv og vegg vil ikke bli utsatt for vann-søl. Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk Det anbefales regelmessig rengjøring av sluk for å forhindre at vannstand stiger opp til klemring 

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Følger ikke med fast parkeringsplass. Men det er mulig å benytte gjeste-parkering foran blokken.

  Diverse
  Løse hvitevarer følger ikke handelen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 600 000 (Prisantydning) 384 394 (Andel av fellesgjeld)   1 984 394 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 001 995 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk. Frittstående panelovn. Varmekabler på gulv bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. På grunn av at dette er et bo har selger begrenset kjennskap til leiligheten.

 • Formuesverdi primær
  572257

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2060123

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

  Andelsnummer
  123

  Part.obl.nr.
  947181408

  Felleskostnader pr. mnd.
  5941

  Andel fellesgjeld
  384394

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-14T23:00:00Z

  Forkjøpsfrist
  2023-03-22T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Einerhålå Borettslag

  Borettslagets org.nr
  947181408

  Om borettslaget
  Pliktig medlemskap for andelseierne For Einerhålå borettslag som er tilknyttet Bate boligbyggelag har samtlige andelseiere i borettslaget pliktig medlemskap i boligbyggelaget, så lenge de er andelseiere i borettslaget. Dette gjelder også etter en eventuell oppsigelse av forretningsførerkontrakten med Bate. Dette følger av Lov om burettslag § 14-2 nr. 1.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon lån: Lån/lånenr: HANBAN-96887169869A Andel restgjeld: kr 329.680,- Rest løpetid: 13 år 4 mnd. Terminer pr år: 4 Type rente: Flytende Rente: 4,09% Lån/lånenr: HANBA1-96887178736 A Andel restgjeld: kr 49.555,- Rest løpetid: 21 år 1 mnd. Terminer pr år: 4 Type rente: Flytende Rente: 4,09%

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  87935145

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold tillatt. - Dyrene skal ikke være til sjenanse for andre. - Dyrene skal merkes med halsbånd. - Hunder skal alltid være i bånd. Fjern etterlatenskaper fra lagets eiendom. - Ved skriftlige klager fra naboene vurderer styret hvilke tiltak som skal settes i verk. Styret kan om nødvendig forlange husdyr fjernet.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Bebyggelsesplan for Sandvika, Id 85312. Vedtatt dato: 08.04.1986. Dato for siste endring: 16.08.2017. Det er reguleringsbestemmelsene til plan 85112 som er gjeldende for denne planen.

  Adgang til utleie
  Søkes styret.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 600 000 (Prisantydning) 384 394 (Andel av fellesgjeld)   1 984 394 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 001 995 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag kr 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19.900,- oppgjørshonorar kr 5.900,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Mariann Tjelta

Megler

Mariann Tjelta

45 27 46 80

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev