aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sandvikbakken 42!

Sandnes Sandvikbakken 42, leil. 102

Sandvika - flott brl leilighet over 2 plan - flott utsikt og perfekte solforhold!

 • 1 790 000
 • BRA 86 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING1 790 000
 • OMKOSTNINGER16 576
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 443 292
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR2 003
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 82 m²
 • ANDEL FELLESGJELD636 716
 • FELLESKOST./MND8 922
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 1 790 000,- (Prisantydning)
  636 716,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 426 716,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  7 644,- (Forkjøpsrettsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  16 576,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 443 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
U.etg p-rom: Gang, 2 soverom, vaskerom/bad m/dusj/wc/vask og gulvvarme.
U.etg s-rom: Bod.
1.etg p-rom: Kjøkken m/integrerte hvitevarer, stue m/utgang balkong.
3.etg s-rom: Bod.
Et rent uttrykk er enkelt å like og blande sammen med andre stiler

Sandvikbakken 42, leil. 102, Rogaland

 • Vi har gleden av å kunne presentere Sanvikbakken 42, en lekker leilighet over to plan med en kjekk planløsning. Borettslaget her ligger på et høydedrag, noe som gir luftige omgivelser og fin utsikt. Selve leiligheten fremstår med gjennomgående god standard, freshe interiørvalg, en moderne tilnærming og flotte solforhold. En glimrende leilighet med mange god kvaliteter.

  1. etasje
  Kjekt terrasseområde ved inngangspartiet til leiligheten. Dette er leilighetens førsteinntrykk og er herlig plass å slappe av etter jobb. Her kan du ta en kopp kaffe med en venn, drive frem planter eller bare ta livet med ro - rett og slett lun og skjermet terrassehygge. På innsiden er leilighetens entré lys og innbydende. Her er det god plass til oppheng av ytterklær og oppbevaring av sko.

  2 kjekke soverom med god plass til soveromsmøblementer. Soverommene er romslig og kan innredes etter behov og ønsker. Gjennomgående bruk av lekre tapeter med botanisk mønster som skaper et kult uttrykk og en spennende kontrast. Sett ditt eget preg på rommet og tilpass soverommet deg og din søvn. Et sted for komfort og rekreasjon

  Bad med hvite fliser og varme i gulv. Gulvvarme sørger for ekstra komfort i hverdagen, og er godt for morgentrøtte føtter. Badet er innredet med dusj, vegghengt toalett og vask i servant. Den behagelige grønne fargepaletten er brukt på både vegger og servantskap, og skaper et fresht uttrykk. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

  Romslig bod med gode oppbevaringsmuligheter er det en kan kalle for hverdagsluksus.

  2. etasje
  Stuen er leilighetens midtpunkt, og er det perfekte rommet for sosiale sammenkomster, tilbringe tid med familien og avslapning. Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lys, og i kombinasjon med størrelsen på rommet gir det en opplevelse av en luftig og åpen stue. Harmoniske og tidsriktige fargevalg på veggene gir stuen et moderne uttrykk. Et rent uttrykk er enkelt å like og blande sammen med andre stiler. God plass til både sofagruppe og spisebord. Alt i alt en lekker stue med et tidsriktig preg. Inviter familie og venner til godt lag - nyt samtalene og øyeblikkene som skjer rundt spisebordet.

  Kjøkkenet ligger i en delvis åpen sosial løsning til stuen. Kjøkkeninnredningen er i en hvite utførelse. Et lyst kjøkken gir det muligheten til å benytte det naturlige lyset optimalt. Masse skap- og benkeplass for oppbevaring og matlaging - stilig og velorganisert. Et tiltalende kjøkken uavhengig av om du elsker å kokkelere eller liker å ta en mer lettvint løsning. Her ligger alt til rette for den beste matopplevelsen.

  Balkong med utgang fra stuen/kjøkkenet fungerer som en forlengelse av stuen på sommerstid. Her er det plass til utemøbler. Balkongen er sør-vestvendt, noe som betyr at solen kan nytes hele dagen, utover ettermiddag og i overgangen til kvelden.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport, datert 30.07.22. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 (tilstandsgrad 2 og 3):

  Forhold som har fått TG3:
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:
  1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik
  i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)?
  Nei
  2. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet?
  Nei. Det er utført oppgraderinger ifbm. bytte av kjøkken i 2015. Det foreligger ikke dokumentasjon/samsvarserklæringer på dette.
  3. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank
  Nei
  4. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet?
  Nei
  5. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger.
  Nei
  6. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer?
  Ja
  7. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll?
  Nei
  Jeg anbefaler kontroll utført av fagperson som kan gi en skikkelig, faglig vurdering av anlegget.

  Forhold som har fått TG2 med avvik som kan kreve tiltak:
  Innvendig > Innvendige trapper:
  Vurdering av avvik: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  Tiltak: Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet.

  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken:
  Vurdering av avvik: Fronten på oppvaskmaskinen er løs. Ved full åpning løsner frontplaten.
  Tiltak: Ny skinne/front anbefales montert. Alternativt kan ny frontplate monteres.

  Forhold som har fått TG2 med avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Utvendig > Balkongdør:
  Vurdering av avvik: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er en glipe under døren til balkongen. Glipen er forsøkt fuget. Det er noe slitasje i nedre høyre hjørne på balkongdøren.
  Tiltak: Det bør gjøres tiltak for å lukke avviket.

  Innvendig > Overflater:
  Vurdering av avvik: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Det er stedvise skraper/slitasje i parketten.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak, men gulvet kan byttes ved behov.

  Innvendig > Radon:
  Vurdering av avvik: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.
  Tiltak: Innhent dokumentasjon, om mulig.

  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom:
  Vurdering av avvik: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Døren er i våtsonen til dusjen.
  Tiltak: Ingen mulige tiltak. Ved normal bruk av dusjkabinettet er ikke dette en utfordring.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom:
  Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Velkommen til visning!
 • Beliggende i rolige og etablerte omgivelser rett utenfor Sandnes sentrum. Leiligheten har flott utsikt over Sandnes og Gandsfjorden og har veldig gode solforhold. Flotte turområder ligger like ved med mulighet for fisking i Gandsfjorden. Holmavika som er et populært badested på sommeren ligger kun en kort sykkeltur unna. Skog og fjell er omtrent din hage. Her kan man gå skogsveien til Hana/Vatne/Hommersåk/ og populære Dalsnuten. Det er også kort vei til butikk, skole, nyere barnehage like over veien, samt gode bussforbindelser til Sandnes m.m.
 • Tre/betong, se for øvrig vedlagt tilstandsrapport.
 • 1.et: 43 Bra
  2.et: 43 Bra
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk
 • Fast p-plass i carport anlegg.
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: Bate Boligbyggelag
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Det er utlyst parallell forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget. Meldefristen er 11.08.22 kl.12.00.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er ikke tillatt for beboerne i borettslaget å skaffe seg hund, katt eller lignende. Ved innflytting i borettslaget, kan man beholde dyrene sine, men ved nyanskaffelse av dyr, må man søke styret om dette.
  Hunder og katter skal merkes med halsbånd. Hunder skal holdes i bånd i borettslagets område og eventuelle ekskrementer må fjernes. Dyr skal ikke oppbevares utendørs hvis en selv ikke er tilstede.
 • Gjensidige Forsikring ASA
  Polisenummer: 8814836
 • Formuesverdi som primærbolig kr 802 961,- per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 890 658,- per 31.12.20
 • Kr. 8 916,- pr. mnd. Felleskostnadene dekker: Nedbetaling andel fellesgjeld, vaktmestertjeneste, bygningsforsikring, Sandviga fellesanlegg, kommunale avgifter, TV-pakke, strøm i fellesareal, honorar til forr.fører/revisor/styret, samt drift & vedlikehold.
  Borettslaget gjennomgår for øyeblikket en renovering av bygget og styreleder opplyser i denne sammenheng at det muligens vil være behov for et mindre låneopptak. Dette vil i så tilfelle medføre en liten økning i fellesgjeld og felleskostnader.
  iflg borettslaget
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 636 716,- pr. 22.09.22.
  Andel fellesformue kr 164 121,- pr. 22.09.22.
 • Lånenummer: 13542607, Husbanken
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 22.09.2022: 1.38% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 27
  Saldo per 22.09.2022: 5 768 629
  Andel av saldo: 334 408
  Første termin/første avdrag: 30.03.2020 ( siste termin 30.03.2029 )
  IN avtale. Mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld to ganger i året. Kontakt kunderådgiver for nærmere informasjon om
  fristene.

  Lånenummer: 96887224290, Handelsbanken
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 22.09.2022: 3.09% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 78
  Saldo per 22.09.2022: 10 612 000
  Andel av saldo: 302 309
  Neste termin/avdrag: 30.09.2022 ( siste termin 31.12.2041 )
  Refinansiering av lån nr 9688.72.19874, samt opplåning for utbedring av vannskader
 • Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader..
 • Det foreligger ferdigattest, datert 22.05.2014.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
  Andel fellesgjeld, samt borettslagets vedtekter og husordensregler.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål, jmf følgende reguleringsplaner:
  - Endret regulering for Sandvika med PlanID 85112. Vedtatt dato: 08.04.1986. Dato for siste endring: 16.08.2017.
  - Bebyggelsesplan for Sandvika med PlanID 85312 (arvet av 85112). Vedtatt dato: 31.05.1989. Dato for siste endring: 16.08.2017.
 • Andelsnr. 102 Orgnr. 959808287 i Sandnes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt et vederlag tilsvarende kr 42 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19 900,-, oppgjørshonorar kr 5 900,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Leah Fiona Sævland
Trond Kristoffersen

Megler

Trond Kristoffersen

45 00 77 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev