aktiv-eiendomsmegling
Velkommen, Vågsgata 7 leil. H0307 presenteres av Jonas Le, Aktiv Eiendom.
Velkommen, Vågsgata 7 leil. H0307 presenteres av Jonas Le, Aktiv Eiendom.

SANDNES Vågsgata 7

Lekker selveierleilighet med 2 soverom - Balkong - Parkering i lukket anlegg - Sentralt

 • kr 3 390 000
 • BRA 84 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 390 000
 • Omkostningerkr 100 100
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 582 410
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1993
 • Soverom2
 • ArealP-rom 79 m²
 • Felleskostnaderkr 3 200
 • Tomt3 123.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 390 000,- (Prisantydning) 92 310,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 058,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   100 100,- (Omkostninger totalt)   3 582 410,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Vi har gleden av å presentere en flott 3-roms selveierleilighet i Vågsgata 7 leil. H0307, beliggende i et svært ettertraktet område midt i ''hjertet'' av Sandnes sentrum. Leilighet inneholder: 3.etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, og bod. Fast biloppstillingsplass i lukket anlegg. Sportsbod. Her har man alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Bystasjonen har en helt unik sammensetning av det moderne, det urbane og det historiske. Flott tursti gjennom Sandved parken starter like sør for sentrum og fører deg til Ganddal og videre rundt Stokkelandsvannet om du ønsker en lenger tur. I Vågen kan du slappe av på bryggekanten og skue utover Gandsfjorden. Rett utenfor døren har du enkel tilgang til offentlig transport. Husk påmelding! Velkommen til visning!

Vågsgata 7, Rogaland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  3. etasje: 84 kvm Entré/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, og bad ,
  Primærrom
  3. etasje: 79 kvm  Tomt
  3123.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt. Tomten er seksjonert med eksklusiv bruksrett til hver enhet.

  Beliggenhet
  Vågsgata 7 leil. H0307 ligger "hjertet" av Sandnes Sentrum. Her har man alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Bystasjonen har en helt unik sammensetning av det moderne, det urbane og det historiske. Her på tomten sto det gamle støperiet hvor vi i dag finner et topp moderne kjøpesenter og 131 leiligheter. Rett utenfor døren har du enkel tilgang til offentlig transport. Flott tursti gjennom Sandved parken starter like sør for sentrum og fører deg til Ganddal og videre rundt Stokkelandsvannet om du ønsker en lenger tur. I Vågen kan du slappe av på bryggekanten og skue utover Gandsfjorden. Her ligger Sandnes kulturhus med bibliotek, restauranter, Havnespeilet, Sandnes Rådhus, m.m.

  Adkomst
  Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Ved felles visninger vil det bli skiltet med visningsskilt fra Aktiv Eiendomsmegling.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighetsbebyggelse samt næringsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Bygning/leilighet oppført/ferdigstilt i 1994. Bygning er oppført med grunnmur av betong. Trekonstruksjoner i yttervegger, som utvendig er kledd med tre kledning. Etasjeskiller av betong. Saltak konstruksjon i tre og tekket med betong takstein. Leilighet er i god stand og uten påvist skader. Registrerte tilstands anmerkninger har årsak i bygningens alder, vedlikehold samt konstruksjon. Enkelte tilstands grader er gitt kun utfra alder og hva som er forventet teknisk levetid på bygningsdelene i denne del av landet.

  Innhold
  Vi har gleden av å presentere en flott 3-roms selveierleilighet i Vågsgata 7 leil. H0307, beliggende i et svært ettertraktet område midt i ''hjertet'' av Sandnes sentrum. Velkommen inn: Praktisk entré med plass til å sette fra seg ytterjakker og sko. Fra gangen har man tilgang til stue/kjøkken, bad og 2 soverom. Stuen er innbydende med store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. Stuen har gode møbleringsmuligheter for ulike sittegrupper. Dagens løsning har en god sofagruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til terrasse, av god størrelse for ønsket utemøblering og gass- eller elektrisk grill. Flott kjøkkeninnredning med integrert induksjonstopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass til det en skulle ha behov for. Åpen løsning mellom stue og kjøkken gir en svært god romfølelse og gjør det enkelt å møblere leiligheten. God plass til både spisebord og sofagruppe. Bad med fliser på gulv, våtromsmalte vegger og gulvvarme. Baderomsinnredning består av enkel servant i seksjon med speil, toalett og dusjhjørne. Opplegg til vaskemaskin, også god plass til tørketrommel. Hovedsoverommet er lyst og luftig med god plass til ønsket soveromsinnredning. I tillegg er det et soverom som egner seg også godt til kontor, gjesterom eller barnerom. Innvendig bod med gode lagringsmuligheter. Leiligheten fremstår lys og svært innbydende med god planløsning. Malte gipsvegger/himlinger og parkett på gulv i alle oppholdsrom, med unntak av badet som har fliser på gulv. Fast biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg. Sportsbod. Verdt å nevne: - Internett altibox - Installert elbilalder Husk påmelding! Velkommen til visning!

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Ingen TG 3 registrert i forhold til takstmannens tilstandsrapport.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Vinduer Avvik: Vinduer er på befaring 33 år og med generell slitasje på pakninger, beslag og treverk. Tiltak: Med tanke på vinduenes faktiske alder vil punkteringer være påregnelig. Utskiftninger av vinduer/rammer eller glass må regnes med på kort sikt. Utvendig > Dører Avvik: Dører har normal elde og slitasje på overflater, pakninger og beslag. Tiltak: Med tanke på dørenes faktiske alder må jevnlig vedlikehold regnes med og utskiftninger foretas på kort sikt. Tekniske installasjoner > Vannledninger Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg El installasjon fra byggeår. På generelt grunnlag anbefales Elkontroll fra uhildet eltakstmann for å kontrollere anlegget i forhold til gjeldende forskrifter for da boligen ble bygget. Dette gjelder spesielt for boliger eldre enn 25 ? 30 år. For ytterligere informasjon se tilstandsrapport vedlagt salgsoppgave.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  TV/Internett/bredbånd
  Lyse/Altibox

  Parkering
  Garasje i felles garasjeanlegg.

  Diverse
  Vedrørende el-bil lader. Forbrukt strøm til billader blir fakturert fra sameiet. Styreleder i sameiet Navn: Anders Vormestrand Adresse: Vormestrandvegen 789, 4235 Hebnes Mob: 481 11 905 E-post: anders@vormestrand-fruktgard.no Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Seksjonseierens plikt til å vedlikeholde bruksenheten, se vedtekter §5. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. NB: Alt løsøre i som har med: tv/parabolanlegg/radio/musikkanlegg, samt løse hvitevarer medfølger ikke handelen, med mindre det står tydelig beskrevet i salgsoppgaven at det medfølger. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. Definisjon på fastmontert oppvaskmaskin på kjøkkenet er når frontene på kjøkkeninnredningen er like, og en løs oppvaskmaskin defineres av når fronten ikke er lik med resten av innredningen. Selger og kjøper kan eventuelt gjøre egne avtaler. Vedlagte plantegninger er ikke målbare og kan fravike fra faktiske forhold. Kjøper er ansvarlig for å sette seg inn i salgsoppgaven, reguleringsplaner, beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang på. Dersom noe er uklart, ta kontakt med megler slik at saker kan bli avklart før en bindende avtale finner sted. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 390 000,- (Prisantydning) 92 310,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 058,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   100 100,- (Omkostninger totalt)   3 582 410,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler. Ellers elektrisk.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  7194

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  728101

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2621165

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  84/9684

  Felleskostnader pr. mnd
  3200

  Felleskostnader inkluderer
  I felleskostnader inngår det utgifter til revisjons- og forretningsførselshonorar, konsulenttjenester, drift og vedlikehold, vedlikehold heis, vaktmestertjenester, internett/TV, forsikring bygg, fellesareal strøm og administrasjonskostnader. Se vedlagt regnskap/budsjett.

  Andel fellesgjeld
  92310

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-30T22:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonsameiet Vågen 7 har adresse Vågen 7, 4306 Sandnes. Sameie består av 3 næringsseksjoner (seksjon nr. 1, 2 og 43), 1 garasjeseksjon (seksjon nr. 3) og 39 boligseksjoner (seksjon nr.4-42), totalt 43 seksjoner. Sameie har til formål å ivareta sameiernes felles interesser i og administrasjon av eiendommen gnr. 111 bnr. 1097 i Sandnes kommune med hensyn til fellesanlegg og fellesutstyr av enhver art.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Følgende info er oppgitt av forretningsfører angående felles lån i sameiet: Andel felles gjeld kr. 92 310,- pr. 31.08.2023 Långiver/lånenr. DNB / 1213.25.93432 Lånets totale saldo kr. 3 969 344,- pr. 31.08.2023 Antall terminer årlig: 12 Årlig rentesats: ca 5,25 pr. 31.05.23 Dato siste termin: Lån opptatt i 2016 med 20 års løpetid.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sikringsordning fellesgjeld
  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 30.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. sameiets vedtekter.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1108/111/1097/10: 17.04.1969 - Dokumentnr: 1452 - Bestemmelse om bebyggelse Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område Overført fra: Knr:1108 Gnr:111 Bnr:1097 Snr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 26.01.1971 - Dokumentnr: 420 - Erklæring/avtale Grunnavståelse til gate/vei m.v. Overført fra: Knr:1108 Gnr:111 Bnr:1097 Snr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 11.11.1994 - Dokumentnr: 10223 - Resek/tilleggssek Ny seksjon: Snr: 10. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 84/9684.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 02.02.2004.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig med følgende planer for området: Reguleringsplan (id 2014123) - Detaljregulering for kvartalet Elvegt, Ivar Aasensgt, Vågsgt, Julie Ege's gt, Sentrum, ikrafttredelse 19.06.2023. Kommuneplan (id 201811) for Sandnes periode 2019 - 2035, ikrafttredelse 11.03.2019. Kommuneplan (id 201712) for Sandnes sentrum, ikrafttredelses, 16.12.2019. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser til arealdelen. Kopi av kart og reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 390 000,- (Prisantydning) 92 310,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 058,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   100 100,- (Omkostninger totalt)   3 582 410,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  100100

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 50 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19 900,- og oppgjørshonorar kr 5 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2 500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 7 900,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev