aktiv-eiendomsmegling
AKTIV Laguneparken v/ Oliver Faraji har gleden av å presentere Sandslimarka 271!

Sandsli Sandslimarka 271

Eksklusiv og nyoppført 3-roms leilighet i 6.etasje | Nært bybanestopp | Stor altan med sol og utsikt | Bør sees!

 • 4 440 000
 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING4 440 000
 • OMKOSTNINGER21 942
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 461 942
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 62 m²
 • FELLESKOST./MND2 507
 • TOMT8 376 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 4 440 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  9 800,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 392 000,-))
  --------------------------------------------------------
  21 942,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 461 942,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Oliver Faraji har gleden av å presentere en lekker 3-roms leilighet i et moderne og nyoppført leilighetskompleks. Leiligheten ligger fint til i byggets 6.etasje og har høy kvalitet på innredning og utstyr. Her bor man i kort avstand til alt man trenger i en hektisk hverdag!

Leiligheten er godt utnyttet og har en god og arealeffektiv planløsning som sammen med flere store vindusflater, gir en lys og luftig atmosfære i tillegg til flott utsikt over nærområdet. Her kan du flytte inn og trives i fra første stund!

Det første som møter deg er en lys og romslig entré. Her er det god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i ønsket garderobeinnredning. Leiligheten har gjennomgående god standard og er malt i lyse og behagelige farger.

En åpen stue-/kjøkkenløsning som gir maksimalt utnyttelse av arealet og gir god plass til både sitte- og spisegruppe. De store vindusflatene sørger for rikelig med lysinnslipp av naturlig lys i tillegg til flott utsikt. Fra stuen er det utgang til en herlig altan på som kan nytes året rundt!

Delikat fliselagt bad. Moderne baderomsinnredning med heldekkende servant og skuffer på begge bad samt dusjevegger med innfellbare dører. Tidløst kjøkken fra Sigdal modell Horisont i stilig gråfarge. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Rikelig med skap- og benkeplass. Generøs takhøyde på 2,60 i stue/kjøkken og soverom. Store vindusflater slipper inn masse lys og gir god atmosfære. Flott altan med nydelig utsikt

Boligen har 2 soverom som er enkelt innrede med seng, nattbord og garderobeskap.

For ytterligere lagringsplass har boligen en gitterbod på 5 kvm i byggets underetasje.

Alt i alt en lekker leilighet med høy standard og en god planløsning i et attraktivt område.

Sandslimarka 271, Vestland

 • Helt ny leilighet ferdigstilt juni 2022, med gjennomgående gode kvaliteter. Leiligheten fremstår lys og innbydende med malte overflater med listefri overgang. Veggene er malt i duse fine farger. På gulv er det en-stavs parkett i hvitlasert eik.
 • Boligen har en sentral beliggenhet på Sandsli i et populært område. I nærområde finner du alt du kunne trenge som blant annet dagligvarebutikker, fritidstilbud, skoler, barnehager og kafeer. En kort kjøretur unna finner du dagligvarebutikkene KIWI Sandsli og Rema 1000 Sandsli. Dersom en kunne tenke seg flere tilbud finner en Lagunen storsenter ca. 5 minutter unna med bil.

  Av utdanningstilbud finner du flere gode muligheter like i nærheten:

  Barnehager:
  - International School of Bergen bhg (3-5 år)
  - Nordlandia Capella Bhg (0-6 år)
  - Sandslimarka Kanvas bhg (0-5 år)

  Skoler:
  - International School of Bergen (1-10 kl.)
  - Skranevatnet skole (1-10 kl.)
  - Aurdalslia skole (1-7 kl.)
  - Ytrebygda skole (8-10 kl.)
  - Sandsli videregående skole
  - Nordahl Grieg videregående skole

  For den turglade er det kort vei til lokale fjell som Smøråsfjellet, Stendafjellet og turløyper ved Skranevatnet og Håvardstunvatnet.
  Dersom en kunne tenke seg å trene på treningsstudio, finner du Aktiv35 Sandsli AS, Nr 1 fitness Xpress, Barrys Fana, SATS og CrossFit Fana like i nærheten med bil.
  Av kollektivtilbud finner du blant annet Sandslivegen en kort gåtur unna. Herifra går blant annet bussene 23, 23E, 50E, 54 og 55. På samme sted finner du også Bybanen som tar deg raskt mot Flesland og eller til Lagunen og videre mot Bergen sentrum.
 • Området består av tilsvarende boligbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.
 • KONSTRUKSJON OG FASADE:
  Byggene er utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadevegger er utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med kombinasjon av tegl, tre og plantematerialer.

  GULV:
  1-stavs eikeparkett (13 x 162 x 2200mm) Vestheim Oak Robust White i stue/ kjøkken, soverom, gang/entré, og bod Rettkant eikelist, 15x50 mm i lakkert utførelse tilpasses parkettvalget mht. farge.

  Keramiske gulvfliser på bad av typen Fk Pro trav Black Ma 30x30 cm. Fk Pro trav Black Ma 5x5 cm nedfelt i dusjsonen. Sementbasert fuge på gulv. Standard leggemåte er rettlagt.

  VEGGER:
  Vegger er utført som sparklet og malt betong og malte gipsvegger. Veggene er malt i fargen Tidløs, med unntak av hovedsoverom der det er malt i fargen Laurbær.

  Veggene oppfyller forskriftskrav med hensyn til lydreduksjon og brannspredning. Veggene på badet er isolerte.

  Innvendige vegger mellom leilighetene og mot korridorer er isolerte mht. lyd- og brann iht. gjeldende krav. Keramiske veggfliser på bad av typen FK Pro Uni White Matt 40x20 cm eller tilsvarende på baderom. Sementbasert fuge i farge tilpasset flisvalg. Standard settemåte er rettstat liggende format.

  HIMLING:
  Sparklet og malt betong i stue/kjøkken, soverom og evt. andre oppholdsrom, uten synlige V-fuger. Der himling av tekniske årsaker må nedfores helt eller delvis i oppholdsrom, blir gipsplatehimling sparklet og malt. Typisk eksempel er innkassing/nedhimling av

  føringsvei for ventilasjonskanaler og sprinkelrør langs takenes sider og delflater. Mellom kjøkken overskap og tak leveres Sigdal takforing.

  Nedsenket heldekkende sparklet og malt gipshimling i bad, gang/entré og bod med netto takhøyde ca. 2,30 m. Under takmontert ventilasjonsaggregat i bod eller gang vil høyde bli ca. 2,2-2,3 m. Alle leiligheter leveres med downlights i nedforet gipshimling på bad og hall/entré. Overgang tak/vegg leveres listløse, sparklet, fuget og malt. Takets hvitfarge er malt ca. 2 cm ned på vegg.

  Himlingshøyden i stue/kjøkken, soverom og evt. andre oppholdsrom er ca. 2,60 m. Det kan i slike rom velges nedforet gipshimling, sparklet og malt som tilvalg. Dette reduserer himlinghøyden til ca. 2,4 - 2,5 m avhengig av byggehøyde på type downlights etc. som evt. tilvelges. Konferer megler for mer informasjon om tilvalgs muligheter og frister.

  ENTRÉDØRER/TERRASSEDØRER:
  Entrédørene til leilighetene leveres i fabrikkmalt utførelse iht. arkitektens fargevalg med samme farge på begge sider, med dørkikkert og FG-godkjent sikkerhetslås og i henhold til gjeldende teknisk forskrift mht. lyd og brann. Det leveres skyvedør med glass til balkong/ terrasse med fabrikkmalt karm/ramme av tre med utvendig lakkert aluminiumskledning. Enkelte leiligheter leveres med slagdør av tre med glass og utvendig lakkert aluminiumskledning til balkong/terrasse, det fremgår av salgstegningene hvilke leiligheter dette gjelder.

  VINDUER OG INNVENDIGE DØRER:
  Vinduer leveres som fabrikkmalte hvite trevinduer med utvendig lakkert aluminiumsbeslag. Vinduene har ca. 20 cm brystning i stue. Det leveres energiglass iht. TEK 17.

  Innvendige dører leveres med 1 speil kompaktdør, Sweedor Unique 01L, fabrikkmalt hvit NCS S 0502-Y, farge Bomull, vitrinedør mellom gang og stue/kjøkken med hvite karmer og dørhåndtak i børstet eller blank stålutførelse. Listverk og utforing rundt innvendige dører leveres med synlig stift. Dørene leveres med flat terskel for luftespalte for ventilasjon.

  Vinduer og balkong/terrassedører leveres med listfrie smyg i valgt veggfarge (sparklede og malte gipssmyg uten vindusbrett/tilsetning og gerikter).

  Det er minimum 1 åpningsbart vindu og/eller balkong/terrassedør pr. oppholdsrom. Pga. byggets arkitektur og utforming må deler av vindusvasken påregnes som rutinemessig fellesvask for sameiet håndtert fra utsiden med egnet utstyr for tilkomst.

  KJØKKEN:
  Kjøkkeninnredning levert av Sigdal i type Horisont, med sort homogen laminat benkeplate. Sigdal Horisont har slette fronter og innfreste grep som markerer denne oppgraderte modellens linjerene design.

  I leveransen inngår:
  o Benkelengde og plassering iht. plantegning.
  o Plassering og hvitevarer iht. plantegning, ferdig tilkoblet.
  o 2 underskap som skuffeseksjon. (kan fravikes i mindre leiligheter).
  o Takhøye overskap med høyde ca. 228 cm fra gulv, iht. plantegning. Oppforing til tak/avslutningslist. Sigdal takforing med høyde ca. 32 cm mellom kjøkken overskap og tak.
  o Høyskap og benkeskap forberedt for integrerte hvitevarer, med fronter.
  o Integrerte hvitevarer fra Siemens, ferdig montert:
  Induksjon platetopp, stekeovn, helintegrert oppvaskmaskin og kjøl/frys kombiskap.
  o Oppvaskbenk med nedfelt stålvask
  o Kjøkkenbatteri type FM Matsson 9000 II, høy tut
  o Innfelte LED spotter i overskap, leveres av Sigdal (kode: SP1) og ID led downlights børstet stål (kode: 3697180020) med dimmer
  (kode: 3697390000)
  o Ventilator av type Slimline Røros 602-12 Safe, med integrert komfyrvakt, under overskap over platetopp levert og montert av ventilasjonsentreprenør.

  GARDEROBE:
  Garderobeskap inngår ikke i leveransen. Det er avsatt plass til 1 meter garderobeskap pr. sengeplass.

  BAD:
  På bad leveres baderomsinnredning type Korsbakken Merkur med brede skuffer og heldekkende vask i bredde 60 eller 80 cm. Bredde på baderomsinnredningen fremkommer av endelig plantegning av leiligheten på grunn av krav til tilgjengelighet og plassbehov til dusj, toalett, vaskemaskin og kondenstørketrommel. Speil skal følge samme bredde som underskap. Det leveres speilskap med overlys og stikkontakt tilpasset baderominnredningens bredde, heldekkende vask og 2 skuffer med integrerte håndtak. Stikkontakt kan bli plassert til siden for speilet i stedet for i speilet.

  Vegghengt toalett med innbygget med skjult cisterne, toalettskål Villeroy et Boch ONOVO med ONOVo kompakt slimline sete med soft lock toalett lokk, Gebrith.

  Dusjhjørne 90 x 90 cm med innfellbare hengslede dører type Alterna Picto eller tilsvarende. Dusjhode/garnityr på stang type Gustavsberg Nautic eller tilsvarende. Ett-greps dusj blandebatteri type FM Matsson 9000 II, eller tilsvarende. Ett-greps servantbatteri type FM Matsson 9000 II eller tilsvarende. I de minste leilighetene og enkelte andre leiligheter vil det bli levert dusjhjørne 80 x 80 cm på grunn av plassbegrensninger.

  Det er avsatt plass til og leveres vann- og avløpsopplegg for vaskemaskin og kondens-tørketrommel. Bad inneholder dusj, wc, baderomsinnredning med servant og speil med lys og stikk samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

  TEKNISKE INSTALLASJONER:
  Tekniske anlegg, rør, føringsveier og sjakter blir ikke tegnet inn på tegninger som omfattes av kjøpekontrakten. Endelig plassering av disse bestemmes etter hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det vil være nedsenket heldekkende himling på bad, wc-rom, i gang/entre og i bod på grunn av tekniske føringer. Himling på bad, wc-rom og i gang/entre leveres med LED downlights. Det leveres minimum 3 stk. LED downlights i entré/hall og bad. I WC rom leveres det minimum 2 stk. LED downlights. Høyde fra gulv til nedsenket himling blir ca. 2,3m. Nedforinger og innkassinger på grunn av tekniske fremføringer kan forekomme der det er hensiktsmessig og nødvendig i leiligheten og vil dermed lokalt kunne gjøre nettohøyde lavere enn oppholdsrommenes 2,6m og de øvrige rommenes 2,3m.

  BALANSERT VENTILASJON MED VARMEGJENVINNING:
  Leiligheten har behovsstyrt balansert mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad/wc, kott og kjøkken. Tilluft på soverom, stue/kjøkken. Det vil bli levert ett ventilasjonsaggregat for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og elektrisk ettervarming av luften i hver leilighet. Aggregatet vil i hovedsak bli plassert i tak i bod. I leiligheter uten innvendig bod, vil aggregat bli plassert i gang. Det vil bli tilluft i alle oppholdsrom og avtrekk fra våtrommene og kjøkken.

  I tillegg vil det være forsert kjøkkenavtrekk via slimline ventilator under overskap over platetopp til kjøkken. Innredningsentreprenør leverer kjøkkenhette. Grensesnittet mellom totalentreprise og innredningsentreprenør, er i overgang mellom spiro og branngodkjent fleksibel kanal. Minimum luftmengde målt i kjøkkenhette skal være minimum 165m3/h og minimum 75 % osoppfang.

  SPRINKLERANLEGG:
  Hele bygget med fellesarealer, leiligheter og garasje blir fullsprinklet. Sprinklerhoder kan bli plassert både i tak og i vegg oppunder tak, samt på balkong/terrasser. Det kan i noen tilfeller være nødvendig å bygge rørføringer i synlige delhimlinger, innkassinger og/eller nedkassinger.

  OPPVARMING:
  Energibehovet til oppvarming av varmt tappevann og romoppvarming dekkes ved tilkopling til BKK Varme sitt fjernvarmenett i kundesentral plassert i parkeringsetasjen. Energibehov til romoppvarming dekkes ved termostatstyrt vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, gang/ entré. Varme til den vannbårne gulvvarmen produseres lokalt i hver leilighet ved varmeveksling med egen ringledning varmtvannskurs. Varmeveksleren er plassert i kombi rør i rør skap som vender inn mot innvendig bod der det er mulig. Der plassering i bod ikke er mulig vil rør i rør skapet vende inn mot badet, gangen eller et soverom i denne prioriterte rekkefølgen. Det leveres elektriske varmekabler på bad (ikke i wc-rom eller rene vaskerom).

  ENERGIMÅLERE:
  Alle leilighetene utstyres med målere for registrering av strømforbruk. Kostnader til fjernvarme fordeles i dag etter brøk. Forbruk av strøm avleses av leilighetseierne og avregnes av BKK Nett og strømleverandør overfor den enkelte leilighetseier.
  Styret har inngått avtale med ISTA og er i dialog med BORI BBL for tilrettelegging og overgang til invdividuell avregning av fjernvarme for eierne i sameiet. Dette vil bli igangsatt ila høsten 2022.

  Inntil dette er på plass vil fjernvarme være en del av felleskostnadene, som er den inntektspost som skal dekke de samlede driftskostnadene. Seksjonseier betaler månedlig sin forholdsmessige andel (brøk) av felleskostnadene.

  STRØM OG LYS:
  Alle leiligheter utstyres i samsvar med gjeldende forskrifter og normer for elektro på tidspunkt for prosjektering og anmeldelse.

  Antall El-punkter vil være i henhold til gjeldende regelverk. I tillegg til lyspunkter inne i leilighetene, leveres lyspunkt inklusiv

  lysarmatur og dobbelt stikk på balkong. Kombinert sikringsskap og skap til fiberboks for bredbåndskabel og WIFI plasseres i gang/entre eller bod i hver enkelt leilighet. Annen plassering kan forekomme der det er hensiktsmessig eller nødvendig.

  Det leveres avstillingsknapp for brannalarm i felles korridor/svalgang i hver etasje og i boligparkering etasjen. Himling på bad og i gang/entre leveres med LED downlights. Det leveres minimum 3 stk. LED downlights i entré/hall og bad. I WC rom leveres det minimum 2 stk. LED downlights.

  INTERNETT, TV OG TLF:
  Utbygger vil fremforhandle avtale med anerkjent fiberleverandør, om opplegg for leveranse av Internett/bredbånd, TV/radio og IP-telefoni.
  Avtalen vil sikre leveranse av signaler til TV og bredbånd. Fremforhandlet avtale vil bli overført til sameie.

  PORTTELEFON:
  Det leveres porttelefon med kamera ved utvendig hovedinngangsdør til hvert leilighetsbygg. I hver leilighet leveres det porttelefon uten monitor. Monitor som tilvalg.

  BALKONGER/ TERRASSER:
  Terrasse- og balkonggulv utføres med trykkimpregnert terrassebord 28x120 mm. Balkonger/terrasser har trinnfri adkomst. Balkongrekkverk leveres med klart glass og skjult dekkeforkant. Der det er skillevegger mellom balkonger og/eller endevegger på balkong leveres disse i glass og aluminium eller kledd med egnet platekledning eller trepanel/spilekledning avhengig av forskriftskrav og arkitektens valg. Det leveres utvendig belysning på balkong/terrasse av type Spike 1100 LED + kontakt. Det forberedes for solskjerming, trekkrør på venstre side av balkong/terrasse.

  BODER:
  I tillegg til evt. innvendig bod og/eller skapplass i leiligheten får samtlige leiligheter sportsbod plassert i felles innvendig bodanlegg som blir tildelt av utbygger i forbindelse med seksjonering. Innvendig bod og/eller avsatt plass til garderobeskap vil fremgå av salgstegningen for hver leilighet. Ventilasjonsaggregat plasseres i tak i leiligheter med innvendig bod.
  Sportsbodene leveres med himling og gulv av støvbundet betong, systemvegger av lakkerte stålrammer med netting og dør inn til hver bod. For leiligheter uten innvendig bod i leiligheten vil dette kompenseres med større sportsbod i felles innvendig bodanlegg slik at forskriftskravene til innvendig bodareal ivaretas. Skillevegger mellom sportsbodene vil bli utført av hele nettingvegger eller tette vegger med øverste del med netting for gjennomgående branndetektering, belysning, kabelføring, sprinkling og avfukting/ ventilasjon. Felles bodbelysning, sprinkling og branndetektering fra bodkorridortak.

  FELLESAREALER, INNGANSPARTI, TRAPPER OG GANGER:
  Inngangsparti/lobby, trapper og felles ganger innvendig etableres med representativ utførelse med gulvfliser av type LB Taurus Rio Negro 69S 30x30 eller tilsvarende etter arkitektens valg med fargeavstemte fuger. Sparklede og malte vegger i avstemte farger. Felles trapper leveres som prefabrikkerte betongelement trappeløp med keramiske fliser i inn- og opptrinn og på repos. Trappeløpene har natureloksert eller fargelakkert aluminium system spilerekkverk med håndlist av lakkert aluminium, oljet eik eller rustfritt stål etter arkitektens valg. Trappeforkanter med Probasic sort pvc 11 mm, eller tilsvarende kontrast trappenese keramisk flis med riller.

  Felles ganger leveres med keramiske gulvfliser og sparklede og malte fargeavstemte gipsplatevegger og betongvegger. Inngangsparti/lobby, felles trapper og ganger har sokkelflis med samme flis som gulv/trappetrinn. Låsbare postkasser plasseres i tilknytning til garasjeanlegg eller ved inngang til boligblokk i henhold til postens regelverk. Trapperom utstyres med lydabsorberende hvite himlingsplater under repos og/eller veggplater for demping av etterklang og støy. Inngangsparti/lobby og felles ganger har hvit systemhimling med 60 x 60 cm himlingsplater i hvite t-profiler med A-kant.

  HEIS:
  Heis til alle boligetasjer fra parkeringsetasje. Byggene får maskinromløse wireheiser av anerkjent fabrikat til samtlige leilighets-etasjer. Heisen er godkjent som båreheis og har heisstol med grunnmål ca. 1,1 x 2,1m.

  PARKERING:
  Det er felles bilgarasje i egen parkeringsetasje under leilighetsbyggene hvor det kan være anledning til å kjøpe parkeringsplass for kr 375.000,- per plass.

  Parkeringsplassene er anlagt som semiautomatisk parkeringsanlegg.

  Selger forbeholder seg retten til å fordele parkeringsplassene og til å organisere kjøpte parkeringsplasser som evige bruksretter eller eierandeler i egen anleggseiendom eller egen næringsseksjon. Det gjøres særskilt oppmerksom på at ved organisering av parkeringsanlegget kan det på grunn av organisasjonsform og/eller byggløsning gis rett for styret eller sameiermøte til å kunne omfordele plasser dersom det er nødvendig på grunn av funksjonshemming eller andre særskilte grunner.

  Parkeringsetasjene har dekke av betong eller asfalt. Vegger og tak av plasstøpt betong støvbundet hvit. Netto minimum høyde i parkeringsetasjen vil være 2,05 meter.

  Parkeringsplassene vil i hovedsak være dimensjonert i henhold til Byggforsk sin anbefaling for "Faste brukere". Utgangspunktet er bredde 250 cm og lengde 500 cm, men knappere plasser kan forekomme. Det vil kunne være søyler i innkjøringspunktet eller mellom plassene som kan begrense bredden på disse punktene. Det kan forekomme tekniske installasjoner på vegger ved P-plassene som reduserer høyden på parkeringsplassens innerste del. El-bil ladere vil normalt bli plassert på parkeringsplassens endevegg.
  Selger vil også kunne tilby parkeringsplasser med redusert bredde eller med flere begrensninger enn nevnt over. Dette vil i så fall bli særskilt avtalt i de tilfeller med kjøper.

  Det leveres 1 stk. portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport, eller app-basert åpne/lukke system.

  SYKKELPARKERING:
  Det vil bli avsatt areal til sykkelparkering i sykkelboder, tilknyttet felles bodavdelinger, første etasje i leilighetsbyggene og/eller i parkeringskjelleren.

  AVFALLSHÅNDTERING:
  Det er avsatt plass ute til felles nedgravde kontainerløsninger for restavfall og papp/papir med nedkast og tilkomst for tømmebil fra renovasjonsvesen. Forbehold om endelig valg av avfallsløsning etter avklaring med renovasjonsvesen.

  FELLES UTEOMRÅDE:
  Det opparbeides felles uteområde på eiendommen iht. gjeldende reguleringsplan for lek og rekreasjon. Det leveres utendørsbelysning i parkanlegg av type Hydro walk round 03LED. Endelig utomhusplan er ikke ferdig behandlet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg.
 • 6.etg:
  62m² P-ROM
  64m² BRA

  Det følger også med en bod.

  Areal er ikke kontroll målt av takstmann eller megler.
  Oppgitte areal er fra utbygger.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré/gang, Bad, Soverom 1, Soverom 2, Stue/kjøkken
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Vannbåren gulvvarme i entré/gang og stue/kjøkken. Elektrisk gulvvarme på bad.
 • Det er felles bilgarasje i egen parkeringsetasje under leilighetsbyggene hvor det blir anledning til å kjøpe parkeringsplass for kr 375.000,- per plass.

  Parkeringsplassene er anlagt som semiautomatisk parkeringsanlegg. Selger forbeholder seg retten til å fordele parkeringsplassene og til å organisere kjøpte parkeringsplasser som evige bruksretter eller eierandeler i egen anleggs-eiendom eller egen næringsseksjon. Det gjøres særskilt oppmerksom på at ved organisering av parkeringsanlegget kan det på grunn av organisasjonsform og/eller byggløsning gis rett for styret eller sameiermøte til å kunne omfordele plasser dersom det er nødvendig på grunn av funksjonshemming eller andre særskilte grunner.

  Parkeringsetasjene har dekke av betong eller asfalt. Vegger og tak av plasstøpt betong støvbundet hvit. Netto minimum høyde i parkeringsetasjen vil være 2,05 meter.

  Parkeringsplassene vil i hovedsak være dimensjonert i henhold til Byggforsk sin anbefaling for "Faste brukere". Utgangspunktet er bredde 250 cm og lengde 500 cm, men knappere plasser kan forekomme. Det vil kunne være søyler i innkjøringspunktet eller mellom plassene som kan begrense bredden på disse punktene. Det kan forekomme tekniske installasjoner på vegger ved P-plassene som reduserer høyden på parkeringsplassens innerste del. El-bil ladere vil normalt bli plassert på parkeringsplassens endevegg.

  Selger vil også kunne tilby parkeringsplasser med redusert bredde eller med flere begrensninger enn nevnt over. Dette vil i så fall bli særskilt avtalt i de tilfeller med kjøper.

  Det leveres 1 stk. portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport, eller app-basert åpne/lukke system
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
  Privat vei til offentlig vei.
 • Forretningsfører: Bori Bbl
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt
 • Fremtind
  25749628
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
  Formuesverdi er enda ikke utregnet ettersom seksjonen er nyoppført.
 • 2 507. Felleskostnader inkluderer: Forsikring, a konto varmtvann, tv og internett, vask vedlikehold og drift av innvendige og utvendige fellesarealer. brøyting. honorar til styre og forretningsfører m.m
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. .
  Andel fellesformue kr ,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Ikke fastsatt
 • Strøm, felleskostnader, innbo forsikring, vannbåren varme, kommunale avgifter og eiendomsskatt
 • Det foreligger midlertidig brukstillatelse for deler av tiltaket, vedrørende nybygg bolig, datert. 29.11.2021.
 • Selveiet bolig kan fritt leies ut. Sameiet skal informeres ved utleie.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Følgende heftelser (pengeheftelser og andre heftelser) blir
  værende på eiendommen:
  Pengeheftelser:
  -Boligsameiets legalpant i hver seksjon, som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser jf. lov om eierseksjoner.

  Eventuelle heftelser som kan ha betydning for denne matrikkelenheten, som er tinglyst på avgivereiendommen før en arealoverføring, er ikke overført. Det samme gjelder servitutter som ikke er overført ved tidligere fradelinger. Informasjon om disse finner du på grunnboksutskriftene til de respektive avgivereiendommene.

  1981/27491-2/106 Rettigheter iflg. skjøte 25.11.1981
  Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om bebyggelse
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 4601-116/272
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2012/968039-1/200 Erklæring/avtale 15.11.2012
  Rettighetshaver: BKK NETT AS
  Org.nr: 976944801
  Gjelder bygging, drift, vedlikehold og fornyelse av frittstående nettstasjon og tilhørende kabelanlegg
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om adkomstrett
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 4601-116/272
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/187754-1/200 Bestemmelse om veg 13.02.2019 21:00
  rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:273
  Overført fra: 4601-116/272
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/1398854-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk Nektet tinglyst 21.11.2019 21:00
  Overført fra: 4601-116/272
  Gjelder denne registerenheten med flere
  2021/143609-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk 04.02.2021 21:00
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: BERGEN KOMMUNE
  Org.nr: 964338531
  rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:278
  Bestemmelse om infrastruktur
  Overført fra: 4601-116/272
  Gjelder denne registerenheten med flere

  For uten disse særskilte nevnte heftelser må kjøper også akseptere at det på eiendommen tinglyses ytterligere ser
  servitutter/erklæringer for å sikre privatrettslige eller offentligrettslige interesser. Slike servitutter/ erklæringer kan være erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av energi/nettverk, vann og avløpsnett e.l. Seksjonene overdras med de rettigheter og
  forpliktelser som grunnboken viser.

  Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til g gjennomføringen av prosjektet innenfor reguleringsplanen for prosjektet.
 • Reguleringsmessige forhold Tomten er regulert til boligformål (Arealplan ID 61500000).
  Reguleringskart og bestemmelser kan besiktiges hos megler.
  Tomten ligger i et område som tidligere har vært preget av
  næring, men med nærhet til Bybanen og mindre behov for
  næringsbygg i denne delen av Sandsli/Kokstad har det åpnet
  seg muligheter for nybygg, fortetning og videreutvikling av
  servicetilbudet i området. Det er flere prosjekter under
  utvikling og bygging i området. Næringsbygg som det i dag
  ikke er aktivitet i, må påregnes å kunne få omdefinerte formål i
  fremtiden uten at dette er avklart i dag
 • Gnr. 116 Bnr. 272 Snr. 62 i Bergen kommune
 • Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2).

  Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 2022. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.
  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.

  Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


  Det kan forekomme bruksmerker/slitasje som følge av at leiligheten har vært brukt som visningsleilighet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris vederlag tilsvarende kr 49.900.- for gjennomføring av salgsoppdraget.Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49.900 ,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8000 ,-. . Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Sandslikollen as
Oliver Faraji

Megler

Oliver Faraji

46 62 76 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev