aktiv-eiendomsmegling
Elias Smiths vei 20B

Stor, fin 2-roms fra 2020. God pl.løsn, solrik innglasset balkong, takterrasse, heis, "nær alt!" Topp inv.objekt for utl

 • 4 975 000
 • BRA 63 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING4 975 000
 • OMKOSTNINGER136 340
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 111 340
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 020
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 49 m²
 • FELLESKOST./MND2 451
 • TOMT1 157 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 975 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  124 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 975 000,-))
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  136 340,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 111 340,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten har en stue på i overkant av 25 m² med åpen kjøkkenløsning og delvis integrerte hvitevarer. Stuen er stor og luftig og kan innredes med både spisebord og sofagruppe. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp. Med vannbåren varme i gulvet er det både behagelig å gå på og gir godt inneklima. Fra stuen er det utgang til en romslig innglasset balkong med god plass til utemøblement. Balkongen har fin utsikt uten innsyn, med sol store deler av dagen. Entréen er romslig med praktisk garderobeløsning. Til venstre for entréen ligger en walk-in garderobe med plass til både hjemmekontor og klesoppbevaring. Soverommet har dobbel adkomst og god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Bad/wc med tidsriktige fliser, fin innredning og opplegg til vask/tørk. Varmekabler i gulvet og dimbare downlights i taket gir en god atmosfære. I tillegg følger det med en bod på ca 6 kvm i felles bodanlegg i underetasjen, samt felles takterasse, sykkelparkering og garasjeanlegg med gjesteplasser.
Elias Smiths vei 20B Entré mot kjøkken

Elias Smiths vei 20B, Viken

 • Leiligheten er nyoppført i 2020 og holder god standard, med parkett på gulv i alle rom unntatt bad som har fliser, malte vegger i alle rom unntatt bad som har fliser, himling med downlights i entré, himling med malte betongelementer i stue og soverom, og nedforet himling med himlingsplater i walk-in garderobe.
  Kjøkkeninnredning fra HTH med integrert oppvaskmaskin, platetopp og varmluftsovn fra Electrolux, og frittstående kjøleskap fra Samsung.
  Flislagt bad med elektriske varmekabler i gulv, dusjhjørne med innfellbare glassdører, opplegg for vask/tørk, servantskap med innfelt vask og speil montert på vegg, og vegghengt klosett.
  Vannbåren gulvvarme i entré, stue og soverom.
  Balkong har glassrekkverk og innglassing som kan skyves til side.
  Dørcalling med tv-skjerm.
  Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og svalende funksjon sommerstid.
 • Ny, pen og innflyttingsklar 2- roms selveierleilighet med fantastisk beliggenhet i Sandvika sentrum, hvor en har alt en trenger rett utenfor døra; Joker matbutikk, flere restauranter/spisesteder både i bygget og i umiddelbar nærhet. Sandvika Storsenter og øvrig typer servicetilbud ligger kun et stenkast unna. I tillegg er det kort vei til tog, buss og påkjøring til E18. Det er gode rekreasjonsmuligheter kun et par minutters gange unna leiligheten med blant annet Oslofjorden med Kadettangen og Kalvøya, stier langs Sandvikselva og Marka.

  Leiligheten har en innglasset balkong med fin utsikt. Det er også direkte adgang til felles takterrasse i byggets toppetasje, hvor det er sol fra soloppgang til solnedgang, og nydelig utsikt i alle retninger, også til fjorden.
 • Sentralt i Sandvika ligger bolig- og næringsprosjektet Elias Smiths Plass med 133 leiligheter. Prosjektet består, i tillegg til boligene, også av næringsarealer på bakkeplan, alt er fordelt på tre ulike bygninger; et høyhus på 12 etasjer og to lameller på henholdsvis fire og åtte etasjer.

  Byggene har underliggende parkeringskjeller i to etasjer, som også henger sammen med nabobygget Sandvika Business Center.

  Arealet rundt bebyggelsen og torget er tilrettelagt for lek og opphold, og på baksiden av bebyggelsen mot toglinjen blir det et grøntareal. Det blir også en liten park på området.

  Elias Smiths Plass ligger like ved Sandvika videregående skole og Sandvika Storsenter.
 • Byggene er fundamentert på fjell og er utført med bærekonstruksjon i stål og betong. De to etasjene under bakken er plass-støpt, mens alle betongvegger inne i kjeller samt over bakken er prefabrikkerte med hulldekker. Fasadene på de tre byggene på Elias Smiths Plass består av malt trekledning, fibersementplater og aluminium-glass fasadefelter.
 • 6.etg.: BTA/BRA/P-rom: 67/63/49 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal (P-rom):
  Entré, stue/kjøkken, soverom, bad/wc og walk-in garderobe.

  Følgende rom inngår i sekundærareal (BRA):
  Innglasset balkong

  Leilighetens areal er ikke oppmålt, men basert på opprinnelig prosjektbeskrivelse, plantegning og estimert av eiendomsmegler. Avvik i areal kan således forekomme uten at dette kan fremmes som en mangel i hht, Avhendingslovens § 3-3. Dersom interessenter vektlegger opplysning om areal, oppfordres interessenter til å foreta egen undersøkelse i forkant av budgivning.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligene har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. I stue, gang og kjøkken er leiligheten utstyrt med vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler på badet.
 • Eiet fellestomt. Tomtens grunnareal: 1 156,8 m².
 • Sameiet disponerer 11 gjesteplasser i det felles garasjeanlegget under byggene. Det er tidvis garasjeplasser til leie. Forøvrig gateparkering etter gjeldende regler.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Forretningsfører: ABBL
 • Eierseksjonen hører til Sameiet Elias Smiths Plass 20. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Prosjektet Elias Smiths Plass var opprinnelig tenkt bygget som ett boligsameie bestående av tre bygg, fellesareal og garasjeanlegg. Når kommunen kjøpte samtlige leiligheter i Elias Smiths Plass 18 ble prosjektet delt opp i fire sameier; To boligsameier (Elias Smiths Plass 20 og Elias Smiths Plass 18), ett fellesarealsameie (tingsrettslig sameie) og ett parkeringssameie (garasjeanlegg). Sameiet Elias Smiths Plass 20 sitt styre anser det hensiktsmessig å vurdere en potensiell sammenslåing av sameiene, Å innlemme alt i ett boligsameie vil være fordelaktig både av hensyn til økonomi og administrasjon. Det er vedtatt på siste generalforsamling at styret jobber videre med en potensiell sammenslåing av de fire
  sameiene.

  Forretningsførselen er i henhold til kontrakt utført av Asker og Bærum Boligbyggelag (ABBL).
  Boligselskapets revisor er KPMG AS, v/ Svein Wiig.

  Boligselskapet består av 121 seksjoner.
  Selskapets navn er Sameiet Elias Smiths Plass 20 med org.nr.: 825883312 i Bærum kommune.

  Selskapets eiendom er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA. Polisenummeret er 90045279. Forsikringen er en fullverdiforsikring.

  Regnskapet viser et overskudd på kr 109.930,-.

  Det har ikke inntruffet forhold etter regnskapsårets utgang som er av betydning for bedømmelsen av sameiet, og som ikke fremkommer av årsregnskapet med tilhørende noter.

  Sameiets disponible midler per 31.12.21 er kr 680.555,-.

  Det er tillatt å holde husdyr som ikke er til sjenanse eller ulempe for andre seksjonseiere.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiets husordensregler.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 962 453,- per 31.12.2021.
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 464 831,- per 31.12.2021.

  Formuesverdi er beregnet på Skatteetatens side for beregning av ligningsverdier.
 • 2 451 pr. mnd.

  Felleskostnadene er fordelt slik:
  Administrasjonskostnad: 316,-
  Felleskostnad: kr 1 568,-
  Fjernvarme: kr 558,-
  Kabel-tv/bredbånd: 238,-
  Reduksjon andel felleskostnad fordelt likt: - kr 229,-

  Felleskostnadene dekker bl.a. a konto innbetaling for fjernvarme, bredbånd, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, generelt vedlikehold, trappevask, brøyting og strøing og driftskostnader.
 • Andel fellesgjeld kr 0,-.
  Andel fellesformue kr 4 069,70 pr. 31.12.2021.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
 • I tillegg til løpende felleskostnader, tilkommer kostnader for forbruk av strøm, innboforsikring etc. På bakgrunn av at det praktiseres a konto innbetaling for fjernvarme, vil kostnaden kunne variere etter det faktiske energiforbruket. Kostnader tilknyttet valg av kabel-tv/bredbånd utover grunnpakken, energiforbruk osv, vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.
 • Det er utstedt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse på eiendommen.
 • Utleie er tillatt iht. husordensreglenes punkt 2. Skriftlig melding til sameiets forretningsfører skal gis senest innen en uke etter innflytting, og leietagere plikter å følge bestemmelsene i husordensreglene. Seksjonseier er ansvarlig for at reglene blir gjort kjent for eventuelle leietagere, og at disse blir overholdt av leietager og andre som gis adgang til leiligheten. For eventuelle overtredelser av husordensreglene foretatt av leietager, svarer seksjonseier som om overtredelsen var hans egen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • I alle eiendommer hefter det legalpant for kommunale avgifter.

  Følgende servitutter er registrert på og følger eiendommen;

  Dagboknummer 2017/137740-1/200 - Rettighetshaver gnr. 52, bnr. 30 og 165. Avtale om plassering, bruk av og tilgang til hovedtavlerom og rømningsveier, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m., bestemmelse om adkomstrett

  Dagboknummer 2017/137799-2/200 - Rettighetshaver gnr. 52, bnr. 30. Best. om adkomstrett som også gjelder fremtidige utskilte parseller og seksjoner, og som også gjelder for utrykningskjøretøy, taxi etc.

  Dagboknummer 2017/137848-1/200 - Rettighetshaver gnr. 52, bnr. 21. Best. om adkomstrett til parkeringskjeller

  Dagboknummer 2020/3183160-1/200 - Rettighetshaver Bærum kommune. Bestemmelse om støyskjerming
 • Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.

  Gjeldende reguleringsplan:
  Elias Smiths Vei 20 m.fl.
  Nasjonal arealplanid: 3024_2015012
  Plantype: Detaljregulering
  Planbestemmelser: Med bestemmelser som egen tekst
  Lovreferanse: Plan- og bygningsloven av 2008
  Vertikalnivå: Under grunnen (tunnel), På grunnen/vannoverflaten
  Forslagstillertype: Privat
  Saksnummer: 2015/127663
  Ikrafttredelsesdato: 29.09.2017

  Gjeldende kommuneplan:
  Kommunedelplan Sandvika
  Nasjonal arealplanid: 3024_200401
  Plantype: Kommunedelplan
  Planbestemmelser: Med bestemmelser som egen tekst
  Lovreferanse: Plan- og bygningsloven av 1985 eller før
  Saksnummer: 2004/1209
  Ikrafttredelsesdato: 27.10.2010
 • Gnr. 52 Bnr. 168 Snr. 58 i Bærum kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast vederlag på kr 24 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19 900,-, oppgjørshonorar kr 7 500,-, visninger kr 1 990,-/stk., innhenting av kommunale opplysninger, kr 4 900,-, elektronisk grunnbok kr 990,-, Aktiv Treff med Finn.no Markedsføringskampanje kr 11 900,- og annonsepakke på sosiale medier kr 4 900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 24 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 585,-. Utleggene omfatter sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg unntatt oppgjørshonorar. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jon Kolderup-Steen
  Marianne Kolderup-Steen
Erik Steen

Megler

Erik Steen

41 64 11 35

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev