aktiv-eiendomsmegling
Kristoffer Ingebretsen v/Aktiv har gleden av å presentere - Arnods vei 16.
Kristoffer Ingebretsen v/Aktiv har gleden av å presentere - Arnods vei 16.

SANNIDAL Arnolds vei 16

Flott og innholdsrik hytte fra 2012 med god utsikt, bra solforhold og kort vei til vannet - båtplass medfølger.

  • kr 2 750 000
  • BRA-i 73 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 2 750 000
  • Omkostningerkr 69 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 819 990
  • ObjektstypeFritidseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår2012
  • Soverom3
  • Tomt1 052.5 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Salgsoppdrag 2 750 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 68 750 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 69 990 (Omkostninger totalt) 85 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 87 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 819 990 (Totalpris. inkl. omkostninger) 2 835 090 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 2 837 890 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Kristoffer Ingebretsen v/Aktiv Porsgrunn har gleden av å presentere ? Arnold vei 16. En flott og innholdsrik hytte med god utsikt fra eiendommen mot Tokevannet. På eiendommen har man bra solforhold og kort vei ned til bryggeanlegg og koselig badeplass. Arnolds vei 16 er velholdt hytte av nyere byggedato, 2012. Innvendig i fritidsboligen har man gang/entré, bad, teknisk rom, kjøkken/stue og tre soverom. I tillegg er det romslig hems med god plass. Er du på utkikk etter et samlingssted for familien, i en moderne og nyere hytte, med kort avstand til vannet? Velkommen til visning. Minner om påmelding til visning via annonsen.
En flott og innholdsrik hytte med god utsikt fra eiendommen mot Tokevannet - båtplass medfølger.

Arnolds vei 16, Telemark

  • Tomt
    1052.5m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

    Beliggenhet
    Arnolds vei 16 ligger idyllisk til på østsiden av Tokevannet, med fantastisk utsikt og sol fra morgen til kveld. Denne unike eiendommen har en usjenert beliggenhet, ikke langt fra vannet og med kort vei til båtplass. Området befinner seg i den sørvestlige delen av Drangedal kommune, nær grensen til Kragerø, og er omgitt av Telemarks vakre strender, frodige skoger og majestetiske fjell ? en perfekt kombinasjon av natur og rekreasjon.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Byggemåte
    Fritidsboligen står på støpt fundament mot grunn. Yttervegger er oppført som bindingsverk, kledd utvendig med liggende dobbelfalset kledning. Etasjeskille av bjelkelag i tre. Saltak av trekonstruksjoner, tekket med takpapp.

    Innhold
    Kristoffer Ingebretsen v/Aktiv Porsgrunn har gleden av å presentere ? Arnold vei 16. En flott og innholdsrik hytte med god utsikt fra eiendommen mot Tokevannet. På eiendommen har man bra solforhold og kort vei ned til bryggeanlegg og koselig badeplass. Arnolds vei 16 er velholdt hytte av nyere byggedato, 2012. Innvendig i fritidsboligen har man gang/entré, bad, teknisk rom, kjøkken/stue og tre soverom. I tillegg er det romslig hems med god plass, på grunn av takhøyden er dette ikke målbart areal, men utgjør en vesentlig del hyttas innvendige del. Hytta holder en god standard, gulvoverflater består av fliser i entré og hovedsakelig laminat i øvrige rom. Videre har man vestvendt platting på ca. 57 kvm med utgang fra stue. I stua har man store vindusoverflater som tilfører godt med lys og gir en fin utsikt, med lite innsyn. Vinduene, ytterdører og terrassedør består av 2-lags isolerglass, produsert i 2010. Innvendige profilerte lettdører med 3 og 4-speil. Hytta er tilkoblet mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Varmtvannsbereder er fra 2011. Pent bad med innredning i slette fronter, servant, gulvmontert toalett, dusj og opplegg til vaskemaskin. Fra takstmannen: Det ble ikke avdekket riss eller sprekker av betydning. Tidsriktig kjøkkeninnredning med rammefronter og laminert benkeplate. Her har man komfyr med mekanisk avtrekk over kokeplate samt frittstående kjøleskap med fryser. Oppvaskkum av stål og avløpsrør av plast. Sikringsskap med automatsikringer er plassert på teknisk rom med 14 kurser iht oversikt. Er du på utkikk etter et samlingssted for familien, i en moderne og nyere hytte, med kort avstand til vannet? Velkommen til visning. Minner om påmelding til visning via annonsen.

    Standard
    Boligen fremstår i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. For øvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten. TAKSTMANNENS VURDERING VED TG2: 1.1 Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet TG2 vurderes grunnet skade som eksponerer isolasjon. 1.3 Terrengforhold TG2 vurderes da det ikke er tilstrekkelig fall vekk fra konstruksjonen. 4.2 Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen) TG2 vurderes grunnet manglende snøfangere. 6.1 Balkonger, verandaer og lignende TG2 vurderes grunnet ikke tilstrekkelig festet rekkverk. 7.1.2 Bad Overflate gulv TG2 vurderes grunnet ikke tilfredsstillende fall gulvet. 7.1.3 Bad Membran, tettesjiktet og sluk TG2 vurderes da det ikke er synlig gulvbelegg under klemringen. 8.1 Kjøkken Kjøkken TG2 vurderes grunnet manglende lekkasjesikring under oppvaskkum og oppvaskmaskin. 10.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør TG2 vurderes da lufting til avløpet ikke går ut og evt. godkjent alternativ løsning er ikke fremlagt. 10.5 Ventilasjon TG2 vurderes da det mangler ventiler for tilluft. Det ble oppdaget en svært liten og gammel muselort av takstmannen under befaring. Dagens eiere har ikke hatt problemer med dette tidligere.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Hvitevarer er inkludert. Det er mulighet for at møbler og inventar kan følge med etter avtale og tillegg.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er lagt inn fiber ( altibox) se tilbud fra leverandør på ulike produktpakker.

    Parkering
    På egen tomt.

    Forsikringsselskap
    IF

    Polisenummer
    0590223

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. GUA (gulvareal) er ikke måleverdig gulvareal som skyldes skråtak og lav himlingshøyde. GUA oppgis som en sum av BRA og ALH (som er areal med lav himlingshøyde). Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Salgsoppdrag 2 750 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 68 750 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 69 990 (Omkostninger totalt) 85 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 87 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 819 990 (Totalpris. inkl. omkostninger) 2 835 090 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 2 837 890 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Varmekabler på bad og entré. Vedovn i stue.

    Info strømforbruk
    Årlig estimert strømforbruk på 4800 KW/t - tallene er hentet fra De nett ( Drangedal) 09.10-24.

    Energiklasse
    D

  • Kommunale avgifter
    11433

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Per Evensen er grunneier og driver av eikenes hyttegrend. Det er han som eier veiene frem til hyttene og det betales kr14.998 pr. år for vei vedlikehold, brøyting og strøing, i tillegg til privat vannverk på området og kloakk/ renseanlegg. De kommunale avgiftene inkluderer: Renovasjon, feiing og eiendomsskatt til Drangedal kommune. Det ovenfornevnte kommer i tillegg.

    Formuesverdi sekundær
    562500

    Formuesverdi sekundær år
    2024

    Andre utgifter
    Alle hytteeiere er med i eikenes hytteforening som koster Kr. 250.- pr. år. Alle som har båtplass betaler 500,- pr år. for denne. Per Evensen er grunneier og driver av eikenes hyttegrend. Det er han som eier veiene frem til hyttene og det betales kr14.998 pr. år for vei vedlikehold, brøyting og strøing, i tillegg til vann og avløp. Ønsker man å få eiendommen brøyting helt frem er dette mulig mot tillegg. Dugnad kan forekomme.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    Ingen heftelser av betydning.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for oppføring av hytta 11 september 2024. Byggetegninger stemmer overens med dagens tegninger, med unntak av at bod er tatt bort til fordel for litt større soverom på begge sider. Det er ikke soverom på hemsen.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vann og avløp. Atkomst over privat vei. Grunneier Per Halvor Sandnes Evensen eier veien frem til hytta.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger under kommuneplanens arealdel (ID 20150001) og er regulert til fritidsbebyggelse, nåværende. Detaljregulering ligger vedlagt (ID 20110001). Kommuneplanens arealdel kan fås ved henvendelse. Eiendommen ligger under reguleringsplanen «Eikenes» fra 24.10.2013 og er regulert til fritidsbebyggelse ? frittliggende. Utnyttelsesgrad er BRA = 150 kvm. Se vedlagt plan. Dagens eiere kjenner ikke til noen planer i området som vi vesentlig påvirke bruken av eiendommen.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen fortsatt skal benyttes som fritidsbolig (Rødt skjema). Dette er kun er formalitet.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Salgsoppdrag 2 750 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 68 750 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 69 990 (Omkostninger totalt) 85 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 87 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 819 990 (Totalpris. inkl. omkostninger) 2 835 090 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 2 837 890 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    69990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Meglerprovisjon/fastprovisjon (Kr. 64.000) Tilrettelegging (Kr. 15.900) Sikring (Kr. 500) Markedspakke (Kr. 12.000) Inntekt oppgjørshonorar (Kr. 6.000) Eiendomsregister og elektronisk signering (Kr. 2.900) Visning/overtakelse pr. stk (Kr. 3.500) Fotograf (Kr. 5.500) Kommunale opplysninger (Kr. 2.800) Utskrift av heftelser/servitutter (avg. fritt) pr stk (Kr. 240) I tillegg kommer kostander til boligselgerforsikring, tilstandsrapport og evt. avis, oppgradering av markedspakke, styling og gebyrer til sameie/borettslag.

Kristoffer Ingebretsen

Eiendomsmegler

Kristoffer Ingebretsen

40 19 19 19

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev