aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hallangsåsen 62 ? en koselig helårs hytte fra 2007 med innlagt vann og strøm.

Setskog Hallangsåsen 62

Koselig helårshytte med endetomt mot skogen og solrike uteplasser. Innlagt vann og strøm. Kort kjørevei fra Oslo.

 • 2 750 000
 • BRA 75 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 750 000
 • OMKOSTNINGER84 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 834 892
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 007
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 75 m²
 • FELLESKOST./MND600
 • TOMT3 529 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 2 750 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,-))
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  --------------------------------------------------------
  84 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 834 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning
1. etasje 75 kvm- p-rom: Entré, stue, kjøkken, gang, bad/wc/vaskerom og 2 soverom.
Sekundære rom: Hems med soveplass/tv-stue.

Annet: Uthus på ca. 18 kvm.
Inngangssiden vender mot sørøst og gir et godt førsteinntrykk med et overbygget inngangsparti.

Hallangsåsen 62, Viken

 • Eiendommen ligger usjenert til i et rolig hytteområde og grenser mot skogen. Tomten har et totalareal på 3529 kvm, og består av kupert og skrånet terreng, samt et solrikt tun bebygd med hytte og uthus. Tunet er opparbeidet med gruset gårdsplass, gressplen og bjørketrær.

  Entré
  Hytta har et pent, overbygd inngangsparti som gir godt førsteinntrykk. Inn ønskes du velkommen til en lys entré med åpen løsning mot stuen og trapp opp til hemsen. Entreen har enstavs laminatgulv, hvitbeiset trepanel på veggene og hvitmalt trepanel i himling. I tillegg har gulvet varme.

  Kjøkken
  Kjøkkenet har klassisk innredning i hesteskoform med barløsning ut mot stuen. Innredningen har lyse profilerte fronter, vitrineskap og heltre benkeplater med nedfelt oppvaskkum. På vegg mellom benk og overskap er det plater med historisk mønster. Over komfyrplassen er det ventilator, og kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin, samt nisje for kjøleskap.

  Stue
  Hytta har en lys stue med mønet tak og gode vindusflater som skaper en herlig og luftig atmosfære. Det er også dør til terrassen hvor solen kan nytes fullt ut. Stuens utforming skaper en naturlig sofasone og spiseplass, og midt i rommet er det en peis kledd i skifer.

  Hems
  Hytta har en stor hems med tregulv, knevegger med hvitbeiset panel og mønet tak med hvitmalt panel. Hemsen fungerer supert som tv-stue eller soveplass for gjester.

  Bad/wc/vaskerom
  Hytta har et pent, flislagt bad med varme i gulvet og vindu i veggen. Baderomsinnredningen består av et skapmøblement med profilerte fronter og heldekkende servant. Over er det speil med belysning og et vegghengt skap. Ved siden av innredningen er det nisje for vaskemaskin. Toalettet er gulvmontert og dusjhjørnet har skyvedører i glass.

  Soverom og garderobe
  Hytta har to romslige soverom vegg-i-vegg med laminatgulv og panelvegger. Det største soverommet har vegger malt i en skogsgrønn farge. Det er også mulig å dele av til gjesterom på hems.

  Hytta har en sørøstvendt markterrasse på ca. 7 kvm ved inngangspartiet, og en stor terrasse på hele 41 kvm. Den største terrassen vender mot sørvest og strekker seg langs husveggen til nordvest. Med andre ord - her er alt lagt til rette for å kunne nyte solen fra morgen til kveld. I tillegg er det flott utsikt mot skogsområde. Deler av terrassen er overbygd slik at utvendig hygge også kan nytes på varme dager med yr i luften, og det er montert markise.

  Kort fortalt
  - Koselig hytte m/fine uteplasser.
  - Tomten grenser mot skogen.
  - Terrasse på ca. 41 kvm.
  - Parkering i gruset gårdsplass.
  - Gode solforhold og utsikt.
  - Gulvvarme i de fleste rom.
  - Stue med mønet tak og peis.
  - Kjøkken i åpen løsning til stuen.
  - Avsatt plass til hvitevarer.
  - Flislagt bad m/vaskemaskinopplegg.
  - To romslige soverom og hems.
  - Uisolert uthus på ca. 18 kvm.
  - Innlagt strøm i uthuset.

  Følgende er i vedlagte tilstandsrapport gikk tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Det er råte i enkelte rekkverksbord.
  - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet.
  - Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk.
  - Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Benkeplate har noe slitasje og skjøt har glidd fra hverandre.

  Følgende er i vedlagte tilstandsrapport gikk tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  - Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
  - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  - Innvendig > Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Pakningslist på ovnsdører er delvis defekt.
  - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende lufting av avløpsanlegget. Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg.

  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 14.09.22 av Henning Fagersand. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten og selgers egenerklæring.
 • Hytta ligger i et rolig og veletablert hytteområde ved innsjøen Hallangen på Setskog i Aurskog-Høland kommune. Området byr på flotte turmuligheter i nærliggende skog og mark, og ikke minst gode fiske- og bademuligheter i Hallangen og andre, nærliggende vann. Hytteforeningen har bruksrett på et område rett ved innsjøen Hallangen, hvor det også er felles brygge.

  Områdets naturskjønne beliggenhet og flotte utfartsområder gir god rekreasjon året rundt. Løypenettet i området har tilkobling til både Rømskog og Mangenfjellet med fint terreng, enten du vil gå turer i skogen eller sykle på skogsveier uten biltrafikk. Vinterstid kjøres det opp skiløyper i området.

  Setten er en stor innsjø som ligger ved Setskog. Denne naturperlen byr på mange viker og mindre øyer, og er et yndet sted for kanopadlere, sportsfiskere og turister. Her er det i tillegg fine sandstrender og gode bademuligheter.

  Det er ca. 6,5 km til Setskog som har Joker butikk. Til Bjørkelangen tar det ca. 20 min å kjøre med bil, og her er det kjøpesenter med et variert utvalg og fine konsepter. Det er for øvrig ca. 40 min å kjøre til grensehandel i Tøcksfors, 1 time til Charlottenberg og Lillestrøm, samt 1 t og 20 min til Oslo.

  Hallangsåsen 63 er en hyggelig, pen og velholdt hytte fra 2007 over to plan med god planløsning. Eiendommen har god beliggenhet i et naturskjønt og veletablert hyttefelt, med umiddelbar nærhet til flotte turmuligheter. Det er vei ned til en fin badeplass med strand og badebrygge. Det er også kort kjørevei til Setskog, Bjørkelangen og Sverige. Fritidsboligen har ca 3,5 må tomt som sammen med stor terrasse kan by på gode solforhold og fint utsyn. Det er gode parkeringsforhold på tomten.

  Innvendig har hytta et lyst og fint fargevalg, og er oppvarmet med gulvvarme, i alle rom i 1.etg. med unntak av soverommene. Her er det panelovner. I tillegg flott innsats peis i stue. Det er en pen stue som ligger i åpen løsning til et koselig kjøkken. Videre er det en innredet hems, et pent bad/vaskerom med dusjhjørne og to soverom.
 • Nærområdet består av fritidsboligbebyggelse, skog og innsjøen Hallangen.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Hytta er oppført på støpt grunnmur med lettklinkerblokker og støpt plate. Yttervegger i trekonstruksjon med stående panel. Saltak trekonstruksjon med sperrer og høy himling. Betongtakstein med forenklet undertaksplater. Trevinduer med 2-lags isolerglass.

  Hytta har en sørøstvendt markterrasse på ca. 7 kvm ved inngangspartiet, og en stor terrasse på hele 41 kvm. Terrassene er oppført i trevirke.

  Uthuset er malt i samme farge som hytta og har en størrelse på ca. 18 kvm. Det er uisolert, men har innlagt strøm.

  Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.
 • 1.etg: 75 Kvm. BRA.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Hytta har elektrisk oppvarming med gulvvarme i alle rom, med unntak av soverom. Det er også oppvarming med panelovner og peis med innsats. En 120 liters varmtvannsbereder er plassert i benkeskap på badet. Ventilasjonen er naturlig, og det er mekanisk avtrekk fra bad. Hytta har privat vann fra felles borebrønn og privat avløp fra felles renseanlegg.
 • Eiendommen har eiet tomt på hele ca. 3,5 mål som kan by på gode solforhold i løpet av dagen. Her er det også fint utsyn til det naturskjønne nærområdet. Tomten består for det meste av naturtomt med diverse beplantning, og ved hytta er det opparbeidet hage med plen. I forkant av garasjen er det singlet gårdsplass.

  Rundt to sider av fritidsboligen er det bygd en stor terrasse, hvor solforholdene og kan nytes i hyggelige omgivelser. Uteplassen er delvis overbygd og har også utelys og strømstikk. Det er adkomst til terrassen fra stuen.

  Fra hytta er det vei ned til felles badeplass med brygge og strand.

  Arealangivelse er hentet fra mottatt matrikkelrapport fra Aurskog-Høland kommune. Oppgitt areal i rapporten er 3.529 kvm (beregnet).
 • Gode parkeringsforhold på tomten.
 • Eiendommen er tilknyttet privat vei og har privat vann- og avløpsanlegg. Avløpet er koplet til et felles avløpsanlegg for Hallangen hyttefelt og hytta har vann fra felles borebrønn. Hallangsåsen Vel har felles privat borevann og renseanlegg for eiendommer på feltet.

  Det må påregnes kostnader for veivedlikehold, snømåking mm av vei samt kostnader til drift og vedlikehold av privat vann- og avløpsordning.

  Følgende er hentet fra tilstandsrapporten:
  Adkomstvei: Privat og felles vei til hyttefeltet.
  Tilknytning vann: Privat brønn for hyttefeltet. Driftes av hytteforeningen.
  Tilknytning avløp: Privat renseanlegg for hyttefeltet. Anlegget driftes av hytteforeningen.

  Felles septiktanker/renseanlegg for hyttefeltet. Anlegg driftes av hytteforening. For nærmere opplysninger om vann og avløpssystem på hyttefeltet anbefales det å kontakte hytteforeningen.
 • Formuesverdi kr per 31.12.21
 • Ca kr. 3 500 pr. år
  Eiendomsskatt utgjør ca kr. 1.400,- av de kommunale avgiftene.
 • Opplysninger fra styreleder i Hallangen Hytteforening:

  Velavgiften ble vedtatt økt til kr. 7.000,- pr år på årsmøte i april 2022. Alle hytteeiere er automatisk medlemmer i Velet og bl.a. felleskostnader organiseres gjennom dette.

  Øvrige kostander som dekkes av eier: kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm, forsikring, m.m.
 • Det foreligger ferdigattest datert 24.07.2007.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord. Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Opplysninger fra selgers egenerklæringsskjema:
  - Tatt 2-3 mus hver høst.
  - Forrige eier opplyser at stolper er byttet ut, samt diverse arbeid terrasse. Juni 2018. Utført av faglært Per-Øivind Vestreng.
 • 2010/551009-1/200 Jordskifte 22.07.2010
  Jordskiftesak 0200-2009-0037
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata
  2005/2944-1/9 Registrering av grunn 12.04.2005
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3026 Gnr:152 Bnr:27

  2020/79245-1/200 Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00

  Overnevnte heftelser omhandler jordskifte og registering av grunn. Heftelsene følger eiendommen i salget.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen er regulert til fritidsformål. Reg. bestemmelser til Reg.plan: Hytteområde, Hallangen NORD.

  For ytterligere informasjon se kommunekart på Aurskog-Høland kommunes nettsider.
 • Gnr. 152 Bnr. 30 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,9 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 18.900-, og visninger kr. 2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 49.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 19.928,-. Utleggene omfatter. foto, tilstandsrapport og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 2.250 ,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 30.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Håkon Sørli
  Trond Harald Hansen
Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev