aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Einervegen 8

SIRA Einervegen 8

Einervegen/ Sira - Ny pris! Bud foreligger! Sjarmerende enebolig med garasje på stor solrik tomt! Renovert 2016/17

 • kr 1 500 000
 • BRA 60 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 500 000
 • Omkostningerkr 53 642
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 553 642
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 950
 • Soverom1
 • ArealP-rom 48 m²
 • Tomt648.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 500 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 37 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000)) 38 842 (Omkostninger totalt) 1 538 842 (Totalpris inkl. omkostninger)
Svært koselig og sjarmerende enebolig med sentral beliggenhet på Sira i Flekkefjord kommune. Eiendommen er regulert til bolig men egner seg også fint til fritidsbolig. Her er ingen boplikt! Solrik beliggenhet i et veletablert og rolig boligområde. Herfra er gangavstand til matvarebutikk, skole, barnehage, jernbanen samt flotte turområder, badeplasser og lekeplasser. Boligen er fra 1950 men ble totalrenovert i 2016/17. Inneholder: gang, stue med åpent til kjøkken. Soverom i første etasje og lekkert bad. Det er innredet soverom i andre etasje, men her er ikke målbart areal. Medfølger stor hage med platting og plen. Gruset tun med gode parkeringsmuligheter samt frittstående garasje og koselig liten port inn til boligen/ hagen. Eiendommen er lettstelt og krever kun enkelt vedlikehold over ti

Einervegen 8, Agder

 • Tomt
  648.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er enkelt opparbeidet med platting og stor plen. Eiendommen byr på flere muligheter for uteområdet! Romslig tomt med frittstående garasje og gode parkeringsmuligheter.

  Beliggenhet
  Sentral beliggenhet i veletablert boligområde på Sira. Her er gode solforhold og nærhet til dagligvarebutikk, skole, barnehage og togstasjon. I området er også flere lekeplasser, turområder og flotte badeplasser.

  Adkomst
  Fra E 39 kjører man inn mot Sira. Etter man passerer barnehagen og skolen tar man så til høyre opp mot jernbanen. Følg veien og sving av til Planteskogvegen. Herfra tar du til høyre inn på Einervegen

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehage og skole like ved.

  Byggemåte
  Se vedlagte tilstandsrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  Vi har for salg en svært koselig og sjarmerende enebolig med sentral beliggenhet på Sira i Flekkefjord kommune. Eiendommen er regulert til bolig men egner seg også fint til fritidsbolig. Her er ingen boplikt! Solrik beliggenhet i et veletablert og rolig boligområde. Herfra er gangavstand til matvarebutikk, skole, barnehage, jernbanen samt flotte turområder, badeplasser og lekeplasser. Boligen er fra 1950 men ble totalrenovert i 2016/17. Inneholder: gang, stue med åpent til kjøkken. Soverom i første etasje og lekkert bad. Det er innredet soverom i andre etasje, men her er ikke målbart areal. Medfølger stor hage med platting og plen. Gruset tun med gode parkeringsmuligheter samt frittstående garasje og koselig liten port inn til boligen/ hagen. Eiendommen er lettstelt og krever kun enkelt vedlikehold over tid.

  Standard
  Boligen holder en god standard. Gang: Mdf plater i tak, tapet på vegger og belegg på gulv. Stue/ kjøkken: Mdf plater i tak, tapet på vegger og belegg på gulv. Stue med plass til sitte- og spisegruppe. Kjøkkenkrok med flott innredning fra ikea. Integrerte hvitevarer. Soverom: Mdf plater i tak, tapet på vegger og belegg på gulv. Soverom med garderobe. Bad: Mdf plater i tak, baderomsplater på vegger og belegg på gulv med varmekabler. Bad er innredet med badekar, dusj på gulv, vegghengt toalett og servant. Selger gjør oppmersom på at det er observert luftbobler i belegg i dusjen. 2 etg.: Gang: Mdf plater i tak, tapet på vegger og belegg på gulv. Gang med kott i vegg til oppbevaring. Soverom: Mdf plater i tak, tapet på vegger og belegg på gulv. Loftet er ikke målbart på grunn av forlav takhøyde og dermed ikke tatt med i arealberegningen. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Innvendig > Innvendige trapper Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er ikke montert rekkverk. Rekkverk mangler i nedre del av trappen. AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Nedløp og beslag Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom/tekniskrom Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Grunnmuren har sprekkdannelser.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Frittstående garasje og gode parkeringsmuligheter i tun.

  Forsikringsselskap
  Frende

  Diverse
  Baderom er malt med våtromsmaling nylig. Medfølger robotgresskliper fra 2021. Det store bygget som grenser til tomta er i privat bruk. Det er ikke bedrift/ industri med mye støy. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 500 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 37 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000)) 38 842 (Omkostninger totalt) 1 538 842 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  2552

  Kommunale avgifter år
  2020

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr samt renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info formuesverdi
  Ikke mottatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4207/139/248: 11.11.2016 - Dokumentnr: 1044103 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4207 Gnr:139 Bnr:193
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1655303 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1004 Gnr:139 Bnr:248
  11.11.2016 - Dokumentnr: 1044136 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4207 Gnr:139 Bnr:193
  11.11.2016 - Dokumentnr: 1044136 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:4207 Gnr:139 Bnr:193
  Bestemmelse om vedlikehold
  11.11.2016 - Dokumentnr: 1044289 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:4207 Gnr:139 Bnr:1 Fnr:40
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 500 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 37 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000)) 38 842 (Omkostninger totalt) 1 538 842 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  53642

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris 65.000,- inkl. mva. for gjennomføring av salgsoppdraget. Takst og forsikring kommer utenom. 1 fellesvisning inkl.

Marita Lervik

Megler

Marita Lervik

40 17 42 19

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev