aktiv-eiendomsmegling
12

SIRA Planteskogvegen 21H

Sira - Meget pen 3-roms leilighet med god planløsning i 2 etg. med carport. Lave fellesutgifter!

 • kr 1 890 000
 • BRA 85 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 890 000
 • Omkostningerkr 59 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 949 392
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 010
 • Soverom2
 • ArealP-rom 82 m²
 • Felleskostnaderkr 1 000
 • Tomt2 509.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 890 000,-)) 59 392,- (Omkostninger totalt) 1 949 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har en meget tiltalende leilighet for salg i Planteskogvegen på Sira. Leiligheten er fra 2010 og ligger i andre etasje på enden. Leiligheten fremstår som meget godt vedlikeholdt og er malt opp i fine moderne farger. Her er god og praktisk planløsning som gjør at arealet er godt utnyttet. Innehold: Entre/ gang med god plass. Stor stue m/vedovn og utgang til veranda. Kjøkken med plass til spisebord. 2 soverom. Flott bad/ wc. Bod/ grovinngang med opplegg for vaskemaskin. Leiligheten ligger i veletablert boligfelt m/gangavstand til skole, barnehage, butikk og togstasjon. Fellestomt som er pent opparbeidet. Til leiligheten medfølger det en carport. Sameiet ble utvendig malt i 2021. Det er lave fellesutgifter inkludert kommunale agifter og ingen fellesgjeld.

Planteskogvegen 21H, Agder

 • Tomt
  2509.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten Fellestomt på 2 509,5 kvm Eiendommen har asfaltert uteområde med parkeringsplasser og en flott, opparbeidet lekeplass

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger på Prestmoen som er et veletablert boligfelt på Sira. Her er kort avstand til skole, barnehage, butikk og togstasjon. Leiligheten ligger på enden i andre etasje i et bygg med 8 leiligheter.

  Adkomst
  Fra Flekkefjord, kjør E- 39 til Sira. Ta til høyre inn på Sirnesveien og følg denne til du har passert skolen. Ta inn til høyre på Presteveien og ta til venstre på Prestmovegen rett etter tog undergangen. Hold så mot venstre inn på Planteskogvegen og følg denne til du får eiendommen på høyre side, se skilting fra Aktiv Eiendomsmegling

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i tre.

  Innhold
  Vi har en meget tiltalende leilighet for salg i Planteskogvegen på Sira. Leiligheten er fra 2010 og ligger i andre etasje på enden. Leiligheten fremstår som meget godt vedlikeholdt og er malt opp i fine moderne farger. Her er god og praktisk planløsning som gjør at arealet er godt utnyttet. Innehold: Entre/ gang med god plass. Stor stue med vedovn og utgang til veranda. Kjøkken med plass til spisebord. 2 soverom. Flott bad/ wc. Bod/ grovinngang med opplegg for vaskemaskin. Leiligheten ligger i veletablert boligfelt med gangavstand til skole, barnehage, butikk og togstasjon. Fellestomt som er pent opparbeidet og med asfaltert gårdsrom og parkeringsplass, samt er en fin lekeplass som ligger like ved. Til leiligheten medfølger det en carport. Sameiet ble utvendig malt i 2021. Dette er en lettstelt og innflytningsklar leilighet. Det er lave fellesutgifter og ingen fellesgjeld. Velkommen til en veldig fin leilighet.

  Standard
  Tiltalende leilighet fra 2010 som ligger i andre etasje og holder god standard. 2 etg: Entre/ gang: Takess med downlights, malte vegger og parkett på gulvet. Her er god plass for yttertøy. Stue: Takess, malte vegger og parkett på gulvet. Lys og luftig stue med utgang til veranda. I stuen er det vedovn og god plass til sittegruppe m.m. Kjøkken: Takess med downlights, malte vegger og parkett på gulvet. Kjøkkenet har integrert komfyr, og her er god plass til spisebord. Soverom 1: Takess, malte vegger og parkett på gulvet. Stort soverom. Soverom 2: Takess, malte vegger og parkett på gulvet. Stort soverom. Bad/ wc: Takess med downlights, malte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Badet inneholder dusj på gulv, servant og wc. Bod/ vaskerom: Takess, malte vegger og belegg på gulvet. Praktisk bod med egen inngang og opplegg for vaskemaskin. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. TG 2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK: Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak ? Det bør gjennomføres radonmålinger. TG 2 AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK: Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tiltak ? Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Tiltak ? Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift Beliggenhet

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er innlagt fiber.

  Parkering
  Det medfølger en carport til leiligheten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 890 000,-)) 59 392,- (Omkostninger totalt) 1 949 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Det er vedovn i stue og varmekabler på bad/ wc.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Eiendomsskatt: Kr 3 634,- Vann: Årlig fastavgift + forbruk: Kr 921,- inkl mva + pr m3 kr 10,63,- inkl.mva Avløp: Årlig fastavgift + forbruk: Kr 1558,- inkl mva+ pr m3 kr 24,73,- inkl.mv Feiing: Kr 583,- inkl.mva Renovasjon: Ekstern leverandør.

  Formuesverdi primær
  503763

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1813546

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Felleskostnader pr. mnd
  1000

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 15.12.2009 - Dokumentnr: 965612 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 87/986


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 890 000,-)) 59 392,- (Omkostninger totalt) 1 949 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  59392

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Bjørn Skjæveland

Megler

Bjørn Skjæveland

95 79 73 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev