aktiv-eiendomsmegling
Balcony

Sirevåg Skoran

Sirevåg - moderne og nøkkelferdige eneboliger med havutsikt, gode solforhold og inntil 4 soverom - 3 solgt, kun 1 igjen!

 • 0
 • PRISANTYDNING0
 • OMKOSTNINGER-
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Skoran, Rogaland

 • På Skoran, like ved sentrum av Sirevåg, skal ET Bygg føre opp 4 moderne eneboliger. Her bor du på en høyde, med nydelig havutsikt. Boligene får en sørvestvendt beliggenhet som gir gode solforhold.

  I Sirevåg ligger blant annet en av landets største fiskerihavner, fiskemottak, mottak for reker, fryselager og isfabrikk. Sirevåg har også togstasjon, konferansehotell med egen pub og egen dykkerklubb. Joker Sirevåg er en klassisk nærbutikk og møteplass. Hver fredag og lørdag, så sant været tillater det, kan du svinge innom og kjøpe med deg ferske reker og kreps. Trenger du en pause i hverdagen, er det bare å ta 2 min gåtur til kafeen Pauserommet, som ligger i tilknytning til togstasjonen. Her får du noe godt i glasset og enkel servering, samt mulighet for kjøp av diverse klær og annet kjekt. Et lite lokalmiljø er ikke det samme som et søvnig lokalmiljø - noe Sirevåg er et godt eksempel på. Det er også kort og sikker skolevei til Ogna barne- og ungdomsskole samt idrettshall, fotballbane og nyere barnehage.
  Det naturlige valget for kommunikasjon blir veldig fort Jærbanen (kun 2 min. gåavstand) enten man skal nordover mot Bryne/Sandnes eller sørover til Egersund.

  Klar for tur? Da er det mye å velge i, både til fots og på sykkel. Gå turveien til Ogna via Vatnamot, eller oppdag Den vestlandske hovedveg som går gjennom kupert terreng med lynghei og nakne knauser. Tar du turen til Vedafjell, får du også krigshistorie med deg.
  Du finner fine 9-hullsbaner både på Ogna og Hellvik. For de som vil ha en dag med 18 hull, er det selvsagt fullt mulig å starte med ni hull på Ogna og avslutte runden med ni hull på Hellvik.
  Med fiskekort i Ognaelva, kan du fiske etter sjøørret og laks. Du kan også prøve fiskelykken i langs Den Vestlandske Hovedveg, med felles fiskekort. Ellers er det fritt frem å kaste sluken uti et egnet sted i sjøen - her finnes mye godt som kan havne på middagsbordet.
  Med havet som nabo, er det rike muligheter for kajakk, dykking, svømming og bading. Noen av Jærens fineste strender, Ogna og Brusand, er også innen rekkevidde.
  Ogna Scene i Grønefed Kulturtun er kjent for å være en allsidig og vågal arrangør, der du kan oppleve både konserter, quiz, foredrag, historiekvelder, ølsmaking, loppemarked m.m.
 • På Skoran kommer moderne eneboliger med godt innhold. I første etasje finner vi gang, bad med opplegg for vaskemaskin, stue, kjøkken med utgang til hage og en praktisk bod. I andre etasje er det gang, bad og 3 soverom. Det største soverommet er på hele 18. kvm. og kan alternativt deles til 2 soverom (se plantegning). Utvendig leveres det en praktisk sportsbod og det medfølger parkeringsplass i innendørs anlegg samt en utvendig plass.
  Boligene leveres nøkkelferdige, klare for innflytting. Det leveres hvitpigmentert Pergo laminat på gulv i alle tørre rom, vegger leveres sparklet og malt. Bad i 1. etasje leveres med fliser på gulv og vegg, bad i 2. etasje med fliser på gulv og i dusjsone. Sigdal kjøkken i mørk grå utførelse. Opparbeidet gardsrom/inngangsparti med belegningsstein. Singlet/gruset klar for terrasse mot sør/sørvest. Hver bolig får sin egen tomt med areal fra 280-390 kvm.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring.
 • B&G og Et Sirevåg AS
Steinar Stokka

Megler

Steinar Stokka

46 59 59 69

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev