aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Skoran, Sirevåg

Sirevåg Skoran 4-mannsbolig

Sirevåg - Moderne leiligheter med havutsikt, gode solforhold, 2 soverom og 2 p-plasser - Byggestart besluttet!

 • 0
 • PRISANTYDNING0
 • OMKOSTNINGER-
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Skoran 4-mannsbolig, Rogaland

 • På Skoran, like ved sentrum av Sirevåg, skal B&G og ET Bygg føre opp 4 moderne leiligheter. Her bor du på en høyde, med nydelig havutsikt. Boligene får en sørvestvendt beliggenhet som gir gode solforhold.

  I Sirevåg ligger blant annet en av landets største fiskerihavner, fiskemottak, mottak for reker, fryselager og isfabrikk. Sirevåg har også togstasjon, konferansehotell med egen pub og egen dykkerklubb. Joker Sirevåg er en klassisk nærbutikk og møteplass. Hver fredag og lørdag, så sant været tillater det, kan du svinge innom og kjøpe med deg ferske reker og kreps. Trenger du en pause i hverdagen, er det bare å ta 2 min gåtur til kafeen Pauserommet, som ligger i tilknytning til togstasjonen. Her får du noe godt i glasset og enkel servering, samt mulighet for kjøp av diverse klær og annet kjekt. Et lite lokalmiljø er ikke det samme som et søvnig lokalmiljø - noe Sirevåg er et godt eksempel på. Det er også kort og sikker skolevei til Ogna barne- og ungdomsskole samt idrettshall, fotballbane og nyere barnehage.
  Det naturlige valget for kommunikasjon blir veldig fort Jærbanen (kun 2 min. gåavstand) enten man skal nordover mot Bryne/Sandnes eller sørover til Egersund.

  Klar for tur? Da er det mye å velge i, både til fots og på sykkel. Gå turveien til Ogna via Vatnamot, eller oppdag Den vestlandske hovedveg som går gjennom kupert terreng med lynghei og nakne knauser. Tar du turen til Vedafjell, får du også krigshistorie med deg.
  Du finner fine 9-hullsbaner både på Ogna og Hellvik. For de som vil ha en dag med 18 hull, er det selvsagt fullt mulig å starte med ni hull på Ogna og avslutte runden med ni hull på Hellvik.
  Med fiskekort i Ognaelva, kan du fiske etter sjøørret og laks. Du kan også prøve fiskelykken i langs Den Vestlandske Hovedveg, med felles fiskekort. Ellers er det fritt frem å kaste sluken uti et egnet sted i sjøen - her finnes mye godt som kan havne på middagsbordet.
  Med havet som nabo, er det rike muligheter for kajakk, dykking, svømming og bading. Noen av Jærens fineste strender, Ogna og Brusand, er også innen rekkevidde.
  Ogna Scene i Grønefed Kulturtun er kjent for å være en allsidig og vågal arrangør, der du kan oppleve både konserter, quiz, foredrag, historiekvelder, ølsmaking, loppemarked m.m.
 • På Skoran kommer fire moderne leiligheter med godt innhold. Alle leilighetene har samme størrelse og innhold: gang, stue/kjøkken, bad og to soverom. I tillegg medfølger praktisk sportsbod og parkeringsplass i innendørs anlegg samt en utvendig plass.
  Boligene leveres nøkkelferdige, klare for innflytting. Det leveres hvitpigmentert Pergo laminat på gulv i alle tørre rom, vegger leveres sparklet og malt. Bad leveres med vinyl på gulv og vegger, vegghengt WC og varmekabel i gulv. Sigdal kjøkken i mørk grå utførelse. Grøntområder vil bli grovplanert med singel og/eller jordmasser. Ved inngangssiden mot nord/nordøst legges betongheller/belegningsstein. Leilighetene i 1. etasje får tilleggsareal/eksklusiv bruksrett til ca. 150 kvm. privat hage. I 1. etasje leveres terrasse med royal terrassebord og skillevegg mot nabo. i 2. etasje leveres balkong med royal terrassebord og rekkverk av tre samt skillevegg mot nabo.
 • Tomteareal etter fradeling vil bli ca. 853 kvm. Eksakt tomteareal vil først foreligge etter fradeling og endelig oppmåling utført av kommunen. Felles eiet tomt for sameiet.
 • Det medfølger to p-plasser i allerede etablert parkeringsanlegg av betong like ved boligen. Herunder en plass under tak og en utvendig over tak. For p-plass under tak leveres der trekkerør fra leilighet til innkjørsel garasje klargjort for fremtidig kabel for el-lader.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:
  Dokumentavgift - 2,5% av andel tomteverdi. Total tomteverdi for prosjektet kr 1 460 000,-. Etter dette er avgiftsgrunnlaget fra kr 356 000,- per bolig, som utgjør fra kr 8 900,- i dokumentavgift.
  Tinglysningsgebyr skjøte kr 585,-
  Tinglysningsgebyr pantobligasjon kr 585,-
  Pantattest kr 172,-
 • Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av sameiets felleskostnader. Felleskostnader er estimert til ca. kr 1230,- pr mnd. pr bolig.
  Budsjetterte felleskostnader vil inkludere blant annet forsikring for bygg, forretningsfører, og noe vedlikehold.
  Hver seksjonseier vil i tillegg være en del av sameiet for garasjeanlegget hvor årlig felleskostnad er stipulert til kr. 2 400,- pr. år.
 • Jan Erik Tuen
Steinar Stokka

Megler

Steinar Stokka

46 59 59 69

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev