aktiv-eiendomsmegling

SJUSJØEN Eftasvegen 102 52

Spennende andelsbolig med fin beliggenhet i Natrudstilen. Kort vei til enormt løypenett. IN-ordning.

 • kr 1 300 000
 • BRA 57 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 300 000
 • Omkostningerkr 18 901
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 069 556
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformAndel
 • Byggeår2007
 • Soverom2
 • ArealP-rom 54 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomtFestet
 • 1 300 000 (Prisantydning) 750 655 (Andel av fellesgjeld)   2 050 655 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   18 901 (Omkostninger totalt)   2 069 556 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til denne sjarmerende fjellhytten fra 2006/2007, en del av et trivelig borettslag. Hytten tilbyr to praktiske soverom, bad, kjøkkenet med åpen løsning mot stuen, har laminerte skrog, og en kjøkkenvifte med avtrekk ut. Med oppvarming via strøm og vedfyring, får hytten en behagelig atmosfære året rundt. Merk deg dette: 2 soverom. Nært et enormt løypenett. Vakkert naturlandskap. Praktisk planløsning. Badstu. Vi håper du liker det du ser og ønsker deg velkommen på visning.

Eftasvegen 102 52, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Hytta
  Bruksareal
  1. etasje: 57 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 54 kvm Bad, gang, soverom , soverom 2, stue/kjøkken, badstue  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Felles punktfestet tomt for borettslaget. Et punktfeste er en festeavtale hvor arealet som festeavtalen gjelder ikke er målt opp og med tomtegrenser, men angitt som et punkt i kartet på bortfesters/grunneiers eiendom. Bebyggelsen må plasseres slik at punktet kommer innenfor grunnmuren for hovedbygget.

  Beliggenhet
  Med Sjusjøens fantastiske natur rett utenfor døren, er det uendelige muligheter for friluftsaktiviteter som skiturer, turer i fjellet, sykling og fiske. Opplev det beste av norsk natur rett fra din egen dørstokk! Denne hytten er en sjelden mulighet til å eie en praktisk hytte i fjellet. Ta kontakt for å planlegge en visning og opplev sjarmen og komforten selv. Velkommen til ditt fremtidige fristed på Sjusjøen!

  Byggemåte
  Taktekking med torv. Utvendige beslag og takrenner/nedløp i metall. Yttervegg i trekonstruksjon. Mønet skråtak i tre. Luftespalter ved raft. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Ytterdør i tre med 2-lags isolerglass. Terrasse mot sør: Konstruksjoner og overflater i treverk. Gulv er i hovedsak preget av: Fliser. Vegger er i hovedsak preget av: Panel. Himlinger er i hovedsak preget av: Panel. Elementpipe. Tredører. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Takstgruppen AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Utvendig > Veggkonstruksjon: Generelt behov for vedlikehold. - Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater Gulv: Fallforhold har avvik i forhold til referansenivå. Avvik kan også være beskrevet på bilder. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Det anbefales å montere lekkasje senor og aquastopp på utsiden av dusjhjørnet. Tiltak på fuger rundt sluk må påregnes. Konsekvensen av påviste avvik kan for eksempel være redusert brukstid og fuktskader. - Våtrom > 1. etasje > Bad > Ventilasjon: Rommet har kun naturlig avtrekk via ventil i vegg eller tak. Avvik kan også være beskrevet på bilder. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Kjøkken > 1. etasje > Stue/kjøkken > Avtrekk: Ventilatoren må skiftes. Skade i avtrekskanal. Avtrekksvifte fungerer ikke. - Branntekniske forhold For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 14.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen. Det gjøres spesielt oppmerksom på at eiendommen er en del av et dødsbo og selges på fullmakt fra arvinger. Arvingene og fullmektig (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har således ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven med vedlegg. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra bygningskyndig.

  Innhold
  Andelen består av hytte/fritidsbolig. Hytta består av: Bad, gang, soverom , soverom 2, stue/kjøkken, badstue, samt bod/teknisk rom.

  Standard
  Velkommen til denne sjarmerende fjellhytten som ligger i hjertet av vakre Sjusjøen! Med en ideell beliggenhet et praktisk borettslag er denne hytten et perfekt fristed for de som søker ro og nærhet til naturen. Baderommet tilbyr en blanding av funksjonalitet og estetikk. Med fliser på gulv og vegg og panel i himlingen, skapes en tidløs og komfortabel atmosfære. Gulvvarme. Fasilitetene inkluderer en servant med underskap, samt et speil med belysning. Praktiske elementer som opplegg for vaskemaskin og gulvmontert toalett. Badstu. Dette funksjonelle kjøkkenet i åpen løsning mot stuen gir deg en praktisk matlagingsplass. Kjøkkeninnredningen har laminerte skrog, og benkeplaten er enkel å vedlikeholde Hytten tilbyr to funksjonelle soverom. Med en enkel og praktisk utforming gir hvert soverom en rolig atmosfære, perfekt for en god natts søvn etter en dag med friluftsaktiviteter på Sjusjøen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer
  560727

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på, at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse». Den avdøde døde på hytta. Det er foretatt skadeutbedring av det berørte området. Ta kontakt med megler for ytterligere spørsmål.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 300 000 (Prisantydning) 750 655 (Andel av fellesgjeld)   2 050 655 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   18 901 (Omkostninger totalt)   2 069 556 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Strøm Vedfyring

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi sekundær
  672108

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen: Festekontrakt mellom borettslaget og grunneier. (se også punktet «Tomten»). Bortfester/grunneier har bla. 1. prioritets panterett for forfalt festeavgift.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for 10 stk fritidsboliger i 2007. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til borettslagets eiendom fra offentlig vei. Borettslagets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av kommuneplan for Ringsaker kommune fra 2022 - 2026, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til fritids og turistformål. Eiendommen ligger inne i bestemmelsesområde for Ringsakerfjellet. Under forhold som skal avklares og belyses. Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Natrudstilen 6, fra 2015. Reguleringsformål for eiendommen er utleiehytter HU1. Det gjøres oppmerksom på at det er mottatt klage på planen. Planens virkninger trer likevel i kraft straks den er vedtatt, selv om det foreligger klage. Tiltak utføres på egen risiko.

  Adgang til utleie
  Andelseieren kan bruksoverlate (framleie) fritidsboligen. Bruksoverlating (framleie) kan organiseres og koordineres gjennom Sjusjøen Hytteutleie AS (i henhold til påtegning i festekontrakt). Slik bruksoverlating krever ingen godkjenning eller melding. Annen form for bruksoverlating skal godkjennes av styret. Skal fritidsboligen brukes av andre over lengre tid (utover 6 mnd.) utenom Sjusjøen Hytteutleie AS, skal forretningsfører ha melding. Styret kan likevel nekte bruksoverlating dersom det er saklig grunn til det. Som saklig grunn regnes når bruksoverlating fører til mislighold av avtalen mellom andelseier og borettslaget. Som saklig grunn regnes også når bruksoverlating fører til brudd på husordensreglene for borettslaget. Bruksoverlating i egen regi som fører til kostnader for borettslaget eller Sjusjøen Hytteutleie AS vil bli fakturert den enkelte andelseier.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar odelsrett
  Erverv andelen er konsesjonsfritt

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 300 000 (Prisantydning) 750 655 (Andel av fellesgjeld)   2 050 655 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   18 901 (Omkostninger totalt)   2 069 556 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  18901

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 14.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen. Det gjøres spesielt oppmerksom på at eiendommen er en del av et dødsbo og selges på fullmakt fra arvinger. Arvingene og fullmektig (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har således ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven med vedlegg. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra bygningskyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev