aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Grovin 10 - Prosjektert enebolig på selveiet flat tomt!
Velkommen til Grovin 10 - Prosjektert enebolig på selveiet flat tomt!

SKAGE I NAMDALEN Grovin 10

Skage sentrum - Liten prosjektert enebolig på ett plan - Livsløpsstandard - 2 sov og carport - Flat og selveiet tomt

 • kr 2 800 000 - 2 800 000
 • Priser fra og tilkr 2 800 000 - 2 800 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 2 800 000 - 2 800 000
 • Omkostninger fra og tilkr 3 740 - 3 740
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 2 803 740 - 2 803 740
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til69 - 69 m²
 • Areal bruksareal - fra og til74 - 74 m²
 • Tomt505 m²
 • EierformEiet
 • MatrikkelGNR. 13 BNR. 83
 • Informasjon om meglerforetaketBoli Eiendomsmegling AS Søren R Thornæs veg 4 7800 Namsos
 • OppdragsansvarligHanne Brattberg Sørensen
 • Oppdragsnummer1706245015
 • 2 800 000,- (Pris)   Omkostninger: 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 2 500,- (Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdi kr. 100 000)   3 740,- (Omkostninger totalt)   2 803 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Eneboligen er liten og nett og inneholder Entrè, 2 soverom, bad/vask, innvendig bod, stue og kjøkken. Fra stuen er det utgang til takoverbygd veranda. I tillegg utebod og carport.
Illustrasjonsbilde av stue. Det leveres vannbåren varme alle rom bortsett fra bod.

Grovin 10, Trøndelag

 • Om prosjektet
  Prosjektert enebolig med sentral beliggenhet på Skage. Eiendommen ligger sentralt på Skage / Hunn med gangavstand til nærbutikk, skole og frivillighetssentralen. Tomta grenser til et lite friareal. Veranda blir vendt mot sør. Inneholder: Entre, 2 soverom, bad/vask, innvendig bod, stue og kjøkken. Fra stuen er det utgang til takoverbygd veranda. I tillegg utebod og carport. Utvalgte kvaliteter: - Ekstra takhøyde (2,7 meter) som skaper en luftig atmosfære og gir rommet en følelse av romslighet. - Vannbåren varme (elkasett) stue, kjøkken, gang, soverom og bad/vaskerom - Komplett kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer - Betalingen skjer ved overtagelse, noe som gir deg ekstra trygghet og fleksibilitet i økonomien din. - Overleveres nøkkelferdig med isådd plen og ferdigmalt kledning Velkommen til Grovin 10, og et trygt nabolag!

  Priser fra og til
  kr 2800000 - 2800000

  Omkostninger fra og til
  kr 3740 - 3740

  Garasje/parkering
  Parkering i carport. Det er tilrettelagt for elbil-lader. Lader må evt bestilles som tillegg. Ellers gjesteparkeringsplass på tomt.

  Boder
  1 stk isolert og platekledd utebod. Stikk-kontakt og lampe.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Selger tar sikte på at eiendommen blir ferdigstilt 10 mnd etter at selgers forbehold er bortfalt. Angitt tidspunkt er foreløpig og ikke bindende eller dagmulktsutløsende. Så snart selger har vedtatt byggestart og opphevet forbeholdene skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Utløpet av overtakelsesperioden er bindende og dagmulktsutløsende. Senest 4 uker før ferdigstillelse av eiendommen skal selger gi kjøper skriftlig melding om overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden. Dersom selger ferdigstiller eiendommen i god tid før overtakelsesperioden beskrevet i ovenfor, kan selger kreve overtakelse inntil fire måneder før denne fristen. Selger skal skriftlig varsle kjøper om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 dagers skriftlig varsel. Overtakelse skjer straks boligen er ferdigstilt og bør skje etter at ferdigattest foreligger, dog vil overtakelse skje ved midlertidig brukstillatelse dersom kommunen utsteder slik midlertidig brukstillatelse. Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest/midlertidig brukstillatelse foreligger. Eiendommen skal overtas ved overtakelsesforretning hvor begge parter deltar. Kjøper skal varsle om ev. forhold som påberopes som mangel ved eiendommen. Det påpekes at dette gjelder alle forhold kjøper avdekker eller med rimelighet burde avdekket ved gjennomgangen. Ev. reklamasjoner og selgers standpunkt til disse skal protokolleres og overtakelsesprotokollen skal signeres av begge parter. Selger skal overlevere eiendommen i byggrengjort stand, og fellesarealer i ryddet stand. Kjøper aksepterer at alle utbedringer, overtakelser og ettårsbefaringer avholdes innfor normal kontortid. Kjøper kan nekte overtakelse dersom eiendommen på overtakelsestidspunktet har feil og/eller mangler som gir rimelig grunn for nektelsen. Selger forplikter seg da til innen rimelig tid å utbedre alle feil og/eller mangler som blir protokollert under overtakelsen. Risikoen for eiendommen går over på kjøper når kjøper har overtatt eiendommen. Hvis eiendommen ikke overtas til avtalt tid, og årsaken ligger hos kjøper, har kjøper risikoen fra det tidspunkt eiendommen kunne vært overtatt. Når risikoen for eiendommen er gått over på kjøper, faller ikke kjøpers plikt til å betale kjøpesummen bort ved at eiendommen blir ødelagt eller skadet som følge av en hendelse som selger ikke svarer for.

  Forsikringsselskap
  Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Kjøper må tegne bygningsforsikring (for sin vertikale del), samt innbo forsikring fra og med overtagelse.

  Tomteareal
  505m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Gårdsplass leveres med singel, og plen blir tilsådd. Platting veranda stue side. Inngangsparti ved bod. Endelig utforming bestemmes i sin helhet av utbygger. Uteareal vil bli ferdigstilt i den grad det er mulig i forhold til årstid.

 • Kjøkken
  Komplett kjøkken fra HTH ihenhold til skisse og spesifikasjoner. Over og underskap med slette flater. Benkeplate i laminat. Integrert kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr inkludert. Kokeplate og ventilator inkludert.

  Bad
  Bad/vask leveres i henhold til beskrivelse vedlagt salgsoppgave.

  Garderobe-fasiliteter
  Leveres ikke - Kan bestilles som tilvalg om ønskelig.

  Diverse
  Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, garderobeløsninger, fargevalg, dør og vindusform/-størrelse, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning etc. Videre kan vindusplassering/-størrelse i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer som følge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av bygget. Alle tegninger/illustrasjoner som perspektiver, møbelplaner, 3D-illustrasjoner og bilder i denne brosjyre, på Internett etc er av illustrativ karakter og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. For eksempel er møblene som er på 3D-bilder ikke inklusive i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger. Utsikten som vist på 3D-bilder og øvrige illustrasjoner er ikke fotografert fra korrekt målt høyde eller konkret tomt. Areal i salgsoppgaven er hentet fra byggetegninger fra arkitekt. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.

  Konstruksjon
  Oppføres i henhold til gjeldende Tek 17. Bygningen utføres med bærekonstruksjon i tre. Fasadeveggene utføres i bindingsverk, isolert med mineralull. Innvendige vegger av stendere som isoleres og kles med plater. Vegger mellom leilighetene vil i hovedsak være i lyd/brann vegg. Utvendig kledning i tre.

  Fasade
  Bordkledning av typene liggende og stående dobbelfals etter fasadetegninger. All utvendig kledning leveres med 1 strøk grunning og 1 mellomstrøk. I tillegg toppstrøk. Oppbygging yttervegg (beskrevet fra utside og inn): Kledning etter fasadetegning, luftelekt, vindtetting av Gu-gips, 198mm bindingsverk isolert med 200mm mineralull, dampsperre, 48mm på foring isolert med 50mm mineralull og innvendig kledning.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Platting veranda stue side. Inngangsparti ved bod.

  Ventilasjon
  Ventilasjon leveres fra Sklet Blikk AS. Det er medtatt et ventilasjonsanlegg pr boenhet. Anlegget plasseres på kaldloft og rør monteres på kaldloftet. Rør isoleres med 50mm isolasjon. Det monteres tilluft på soverom og oppholdsrom, mens det monteres avtrekk på bad, vaskerom, bod og kjøkken. For balansering av luftmengden vil det være flate terskler på alle innerdører. Luftbehandlingsanlegg av typen Swegon Casa r5-h med roterende varmegjenvinner og elektrisk varmebatteri. ? Styrepanel ? Prosjektering ? Montering ? Rør, deler og utstyr. ? Igangkjøring og innregulering ? Dokumentasjon.

  Brannsikring
  Brannslokningsutstyr og røykvarslere i henhold til forskrifter. Ringeknapp utenfor.

  Dører og vinduer
  Vinduer og balkongdører leveres overflatebehandlet i farge hvit, begge sider. Hovedinngangsdør leveres med tolags isolerglass, hvitmalt karm, låskasse med sylinder, vrider med skilt. Ytterdør til utvendig bod leveres som tett dør (uten glass), hvitmalt karm, låskasse med sylinder, vrider med skilt. Dør og vindusbeslag er i hvit farge. Innvendige dører leveres med overflatebehandlet hvite dørblad, type slett, med ?børstet stål? dørvridere og skilter.

  Overflater og kledning
  I henhold til romskjema vedlagt salgsoppgave.

  Bodløsning
  1 stk utvendig bod og en stk innbendig bod.

  Kabel-tv/bredbånd
  Det leveres 1 stk. tv uttak. Det trekkes inn og gjøres klart for bredbånd. Kjøper sørger selv for bestilling av bredbånd.

  El-anlegg
  Leveres iht gjeldende forskrift. Kabelnett leveres av autorisert installatør etter el-forskriftene. Det leveres hovedsakelig skjult anlegg. Sikringsskap leveres med automatsikringer og måler. Lys og lyspunkter leveres i nødvendig utstrekning og ifølge el-forskriften (Nek). Det leveres lyspunkt i utvendig bod og carport. Det leveres nødvendige utestikk og utebelysning

 • Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5047/13/83: 11.10.1982 - Dokumentnr: 8406 - Rettighet. Rettighetshaver: Overhalla Idrettslag Løpenr: 5899542. LEIEAVTALE. LEIE AV AREAL. LEIE-TID: 40 ÅR LYSLØYPE MED FLERE BESTEMMELSER Overført fra: Knr:5047 Gnr:13 Bnr:75. Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Diverse påtegning Leieavtalen skal ikke gjelde for parseller som er og blir fradelt eiendommer som denne avtalen hefter på 12.02.1992 - Dokumentnr: 996 - Registrering av grunn. Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5047 Gnr:13 Bnr:75 08.09.2006 - Dokumentnr: 5498 - Grensejustering. Gjelder denne registerenheten med flere 08.09.2006 - Dokumentnr: 5499 - Grensejustering. Gjelder denne registerenheten med flere 08.09.2006 - Dokumentnr: 5499 - Målebrev 08.09.2006 - Dokumentnr: 5500 - Sammenslåing. Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:1744 Gnr:13 Bnr:84 01.01.2018 - Dokumentnr: 235480 - Omnummerering ved kommuneendring. Tidligere: Knr:1744 Gnr:13 Bnr:83

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse. Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg. Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Vann, vei og avløp
  Boligene vil være tilknyttet offentlig vei og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen er regulert til boligformål og ligger under reguleringsplan for Hunn. Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringsloven). Bustadoppføringsloven bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

  Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen kan selges under forutsetning av at selger får en tilfredsstillende dokumentasjon på at ny kjøper trer inn med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelig kjøper. Transport før selgers forbehold er frafalt vil ikke bli akseptert. Selger forbeholder seg retten til i samtykket å fastsette nærmere vilkår for gjennomføring av transporten og oppgjøret for dette. Det vil påløpe et administrasjonsgebyr pålydende kr 10 000,- inkludert mva. Det gjøres oppmerksom på at kostnader til meglerforetaket knyttet til salg av kontraktsposisjon kommer i tillegg til dette. Selger/meglerforetaket påberoper seg opphavsrettighetene til alt markedsmateriell for boligprosjektet, herunder bilder og illustrasjoner. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i sin markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers/meglerforetakets samtykke.

  Avbestilling
  Kjøpers adgang til å avbestille følger av bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr 30.000,- inkludert merverdiavgift. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum inkludert merverdi.

  Viktig informasjon
  Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under.
  Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger. (jf. buofl. § 10).
  Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser.
  Selger har rett til tilleggsfrist uten kompensasjon til kjøper etter reglene i bustadoppføringslova § 11. Forhold som gjelder her er:
  ? Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse.
  ? Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for.
  ? Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.).

  Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve.

  Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve:
  1. dagmulkt
  2. heve avtalen
  3. kreve erstatning
  4. tilbakeholde deler av kjøpesum

  Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22.
  Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med megler dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved ev. salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse. Kjøper må være innforstått med og akseptere de ulemper som naturlig følger med under gjennomføring av byggeprosjektet, også etter innflytting har funnet sted. Dersom selger ferdigstiller boligene i ulike byggetrinn, og/eller fellesareal ikke er ferdigstilt til overtakelse, må kjøpere som flytter inn regne med en periode med byggearbeider, støv og noe anleggsstøy på dagtid. Dette omfatter også rett til å ha maskiner og utstyr stående på eiendommen/i området frem til arbeidene er ferdigstilt.   Kjøpere har ikke anledning til å besøke byggeplassen i byggeperioden uten avtale, og ved avtale kun med følge av representant fra selger. Dette på grunn av selgers ansvar og forsikring for bygg og personer som oppholder seg på anleggsplassen.        

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Kjøpekontrakt
  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg.

Dokumenter

Hanne Brattberg Sørensen

Megler

Hanne Brattberg Sørensen

48 31 04 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev