aktiv-eiendomsmegling
I særdeles barnevennlige og naturnære omgivelser på Skarnes har du nå mulighet til å bygge drømmehjemmet. Adressen er Damlitoppen

Skarnes Damlitoppen

Flott tomt på 694,7 kvm - Barnevennlig boområde - Solrik og usjenert beliggenhet - BYA 40 % - Kort vei til sentrum.

 • 890 000
 • PRISANTYDNING890 000
 • OMKOSTNINGER38 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER928 392
 • EIENDOMSTYPETomt
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT695 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 890 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  22 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 890 000,-))
  --------------------------------------------------------
  38 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  928 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Gangveien til sentrum og idylliske Damlitjern passerer rett ved eiendommen, og det tar kun 10 min å sykle til Skarnes stasjon

Damlitoppen, Innlandet

 • Eiendommen ligger i et landlig, nyetablert og meget barnevennlig boligområde på Skarnes i Sør-Odal kommune. Området har nærhet til skoler for alle alderstrinn, i tillegg til barnehage, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er også umiddelbar nærhet til populære turstier og fint skogsterreng, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter året rundt.

  Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Damlitjernet med natursti. Det er heller ikke langt til Glomma og Storsjøen, der det finnes badeplasser og mulighet for fiske og båtliv. Legg gjerne turen innom Vardelihytta som byr på kaffe og vafler. Nes kirkeruiner er også et mye besøkt kulturminne i området.

  Ca. 3 kilometer øst for Skarnes ligger det et flott, sommeråpent lekeland for barn, og én kilometer nordøst for Skarnes finner du Sør-Odal idretts- og vannskipark (SIAP). Her er det muligheter for bading, volleyball, fotball, andre sommeraktiviteter, samt aking og oppkjørte skiløyper om vinteren. På Skarnes finner du også svømmehall.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Spar, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Parken kjøpesenter et variert utvalg. Vormsund, Årnes og Kongsvinger ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av servicetilbud. I tillegg er det mulighet for grensehandel i Charlottenberg.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste bussholdeplass er Tronbøl som ligger ca. 1,2 km fra eiendommen. Ved å benytte bil tar det ca. 27 min til Vormsund, 24 min til Kongsvinger, 26 min til Årnes, 53 min til Oslo Lufthavn og 58 min til Charlottenberg.

  Fra eiendommen er det ca. 3,2 km til Glommasvingen barne- og ungdomsskole, en ny storskole som åpnet høsten 2019. Skarnes videregående skole ligger også i området, og kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.
 • I særdeles barnevennlige og naturnære omgivelser på Skarnes har du nå mulighet til å bygge drømmehjemmet. Adressen er Damlitoppen - en solrik, usjenert og ubebygd tomt på 694,7 kvm. Tomten ligger lengst inn på boligfeltet og grenser til bevart naturmiljø mot øst. Ifølge kommuneplanen er området godkjent for boligformål, og maks BYA er 40 %.

  Nabolaget er veletablert og består blant annet av flere store familieboliger. Uansett hvordan du velger å utnytte tomten er det ingen tvil om at beliggenheten er optimal for aktive familier. Det er gangavstand til skoler og barnehager, umiddelbar nærhet til herlige friluftsområder og kort vei inn til sentrum. Gangveien til sentrum og idylliske Damlitjern passerer rett ved eiendommen, og det tar kun 10 min å sykle til Skarnes stasjon.

  Hvorfor bygge nytt?
  - Du får tilpasset boligen etter eget behov.
  - Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
  - Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
  - Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
  - Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
 • Tomten er på 694,7 kvm og ligger fint plassert i et barnevennlig og attraktivt nabolag. Langs den østvendte delen av tomten er det bevart naturmiljø, og gangveien som leder til sentrum passerer rett bortenfor eiendommen. Tomten er ryddet og planert, og ligger som et ubleket lerret klar for spennende visjoner.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
  Det ligger Vann og avløp inntil tomten.
 • Formuesverdi for tomten er ikke fastsatt. Ved førstegangs verdsetting skal formuesverdi verken overstige 80 prosent av eiendommens kostpris eller 80 prosent av eiendommens markedsverdi.
 • De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
 • Tomten er ubebygd, mindre enn 2 dekar og er godkjent fradelt etter plan- og bygningsloven og jordloven. Kjøper er kjent med at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 2003/3180-2/13 Bestemmelse iflg. skjøte
  12.06.2003
  rettighetshaver:Knr:3415 Gnr:40 Bnr:336
  Bestemmelse om fysisk avskjæring.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 3415-40/541/0/1-6
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2013/1012286-1/200 Best. om vann/kloakkledn.
  21.11.2013
  Rettighetshaver:SØR-ODAL KOMMUNE
  Org.nr: 964947716
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Overført fra: 3415-40/541/0/1-6
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen ligger i et uregulert område som i kommuneplanen er godkjent til boligformål. Når det gjelder utnyttelse sier kommuneplanen følgende: I enebolig og småhusområder, der det ikke i annen gjeldende plan er angitt grad av utnytting, skal maksimalt tillatt bebygd areal (BYA) ikke overstige 40 % av netto tomt, inkludert garasje og boder. Maksimal gesimshøyde er 7 meter.
 • Gnr. 40 Bnr. 548 i Sør-Odal kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved eiendommen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag på kr 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.17 500 -,. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr.35 000 ,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr.20 000 ,-. . Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og inntil kr 20 000. Alle beløp er inkl. mva.
 • Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Lp eiendom as Kristiansen
Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev