aktiv-eiendomsmegling
Damlitoppen fasade

SKARNES Damlitoppen 26

Flytt inn etter Påske - moderne leilighet med flott beliggenhet på Damlitoppen - 2.etasje med balkong og carport.

 • kr 3 195 000
 • BRA 66.6 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 195 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 195 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 023
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63.9 m²
 • Felleskostnaderkr -
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt

Meld deg på visning!

Påmelding
I nydelige omgivelser på Skarnes står snart denne flotte leiligheten ferdig. Leiligheten ligger i 2. etasje med god planløsning. Leiligheten har blant annet åpen stue/kjøkken løsning, 2 soverom og bad. I tillegg får leiligheten tilhørende carport med bod. Leilighetene bygges i henhold til TEK17. Her får du smakfull innredning og moderne løsninger som kjøkken fra Sigdal kjøkken, integrerte hvitevarer fra Electrolux, tidløs baderomsinnredning, balansert ventilasjon med varmegjenvinning med mer. Leilighetene får balkong og fellesområdet får nydelige plenområder med rikelig med boltreplass for de minste. Eiendommen har også umiddelbar nærhet til et hav av fantastiske rekreasjonsmuligheter i marka. Eier tar innbytte i eneboliger og tomter på Skarnes og omhegn

Damlitoppen 26, Innlandet

 • Tomt
  nullm²

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et landlig og meget barnevennlig boligområde på Skarnes i Sør-Odal kommune. Området har nærhet til skoler for alle alderstrinn, i tillegg til barnehage, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er også umiddelbar nærhet til populære turstier og fint skogsterreng, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter året rundt. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Damlitjernet med natursti. Det er heller ikke langt til Glomma og Storsjøen, der det finnes badeplasser og mulighet for fiske og båtliv. Legg gjerne turen innom Vardelihytta som byr på kaffe og vafler. Nes kirkeruiner er også et mye besøkt kulturminne i området. Ca. tre kilometer øst for Skarnes ligger det et flott lekeland for barn, og én kilometer nordøst for Skarnes finner du Sør-Odal idretts- og vannskipark (SIAP). Her er det muligheter for bading, volleyball, fotball, andre sommeraktiviteter, samt aking og oppkjørte skiløyper om vinteren. På Skarnes finner du også svømmehall. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Spar, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Parken kjøpesenter et variert utvalg. Vormsund, Årnes og Kongsvinger ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av servicetilbud. I tillegg er det mulighet for grensehandel i Charlottenberg Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Ved å benytte bil tar det ca. 19 min til Vormsund, 20 min til Kongsvinger, 21 min til Årnes, 42 min til Oslo Lufthavn og 55 min til Charlottenberg. Fra eiendommen er det kort vei (under 3 km) til Glommasvingen barne- og ungdomsskole, en ny storskole som åpnet høsten 2019. Skarnes videregående skole ligger også i området, og kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Betong plate på mark og isolasjon i plate iht.krav. Resten av bygget er satt opp som trekonstruksjon. Ytterveggene utføres i bindingsverk med isolasjonstykkelse som kreves for TEK 17 og utvendig liggende kledning med partier med stående kledning. Kledningen er behandlet i 2 strøk.Flatt tak, mørkegrå folie tekking. Det flate taket leveres med I-bjelker/sperrer og bærende undertak av plater. 3-lags energibesparende vinduer fra Norgesvinduet. Ved inngangsdør til blokka steinlegges det ett lite parti under inngangstak. Det leveres treplatting på mark på de leilighetene i første etasje, mens i andre etasje leveres det balkong, bortsett fra den midterste leiligheten i andre etasje. Etasjeskille mellom etasjene består i trekonstruksjon av Hunton i-bjelker med Takplater av typen takess. Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Innhold
  2.etg: Entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken

  Standard
  Kort fortalt - Under oppføring, ferdig etter påske 2023. - Moderne og tøff arkitektur. - Parkering i carport plass i felles carport anlegg og på tomt. - Flott beliggenhet på Skarnes. - Umiddelbar nærhet til turområder. - Pent opparbeidet fellesområde. - Fin boltreplass for de minste. - Leiligheten har solrik uteplass. - Stue og kjøkken i åpen løsning. - Lekker kjøkkeninnredning fra Sigdal kjøkken. - Integrerte hvitevarer fra Electrolux. - Bad med opplegg for vaskemaskin. - Ett innbydende soverom. - Lagring i inn- og utvendig bod. - 200 liters varmtvannsbereder. - Elanlegg med automatsikringer. - Balansert vent, varmegjenvinning. - Oppført i henhold til TEK17. Hvorfor kjøpe nytt? - Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist. - Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger. - Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først. - Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid Entré Leiligheten får adkomst via felles trappegang. Leiligheten får en fin entré med plass for garderobeskap. Leilighetene får MDF-plater på veggene i alle tørre rom. Stue Leiligheten får stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning. Rommet blir lyst og fint med laminat 3-stavs, downlights, pent malte vegger og store vinduer. Fra stuedelen blir det utgang til balkong. Kjøkkeninnredning leveres fra Sigdal kjøkken i modell Unik onyx grå med tilhørende hvitevarer- en lekker innredning med grå, glatte fronter, laminert benkeplate og tilhørende, integrerte hvitevarer. Hvitevarene er fra Electrolux og består av Induksjonstopp, integrert stekeovn, oppvaskmaskin, kombiskap og ventilator Bad/wc/vaskerom Badet i leiligheten leveres med delikate fliser på gulv og vegger. På gulvet legges det fliser av type Feel Grafite i størrelse 20x20. Veggene får fliser av type Plain Block i størrelse 20x40. I tillegg får badet gulvvarme og downlights. Det leveres unik, baderomsinnredning fra Viking bad. Innredningen tilpasses rommet, og over servanten monteres det speil. Badene får også veggmontert toalett og et romslig dusjhjørne. Soverom og garderobe Leiligheten får to soverom på henholdsvis 6,5 og 10,1 kvm. Begge rommene blir praktisk plassert i den ene enden av leiligheten og har plass for seng, skap og/eller annet møblement.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

 • Oppvarming
  Leilighetene får elektrisk oppvarming, herunder gulvvarme på badet.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil sipuleres når boligene tas i bruk.

  Info om eiendomsskatt
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m

  Info formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til kr. 950 per mnd. per leilighet. Forlag til fellesutgifter følger vedlagt i utkast til budsjett. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3415/40/542: 20.10.2020 - Dokumentnr: 3201118 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3415 Gnr:40 Bnr:479
  17.01.2022 - Dokumentnr: 58211 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:3415 Gnr:40 Bnr:543
  31.01.2023 - Dokumentnr: 107590 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 62/696
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 50/696
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 62/696
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 62/696
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 50/696
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 62/696
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 62/696
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 50/696
  Snr: 9
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 62/696
  Snr: 10
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 62/696
  Snr: 11
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 50/696
  Snr: 12
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 62/696
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Vil foreligge innen overtagelse.

  Vei, vann og avløp
  Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via offentlig nett.

  Regulerings- og arealplanner
  Tomten ligger i område , regulert for konsentrert småhusbebyggelse (helårsbolig) og med BYA på 40%. Generelle bestemmelser for området tilsier at bygg skal være av en til to etasjers karakter og tilpasses eksisterende bebyggelse når det kommer til utforming, materialbruk og farger. Garasjer, uthus og skjermvegger skal tilpasses boligen. Før man kan bygge på tomten skal det sendes inn en situasjonsplan i målestokk 1:500 som viser biloppstillingsplass for 2 biler, søppelstativ, eventuelle gjerder, større forstøtningsmurer og terrengforandringer. I det området denne tomten ligger kan boliger bygges med flatt tak og opp til 42 graders vinkel. Gesimshøyde er satt til 7 meter over snitt i planert terreng. Skjemmende skjæringer og fyllinger tillates ikke. Der hvor utbygger, i samråd med kommunen, finner det hensiktsmessig, kan garasjer/carporter anlegges med utkjøring parallelt med vei 2 m fra tomtegrense/veiareal.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 30.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15.000,- . Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 585,-. Utleggene omfatter panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.500,- pr time, oppad til kr 20.000. Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev