aktiv-eiendomsmegling
Ny og flott tomannsbolig i landlige omgivelser.
Ny og flott tomannsbolig i landlige omgivelser.

SKARNES Spiksetsvingen 91

Moderne og romslig halvpart av tomannsbolig med fin beliggenhet *Energiøkonomisk

  • kr 4 500 000
  • BRA 122 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 500 000
  • Omkostningerkr 17 417
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 517 417
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2022
  • Soverom3
  • ArealP-rom 122 m²
  • Felleskostnaderkr -
  • Tomt1 634 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 4 375,- (Dokumentavgift (Halvpart av tomteverdi: 175.000,-))   17 417,- (Omkostninger totalt)   4 517 417,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Ny og moderne 1/2-part tomannsbolig som har alt! Boligen inneholder romslig stue/kjøkken løsning med flott takhøyde, 3 soverom, lekkert bad, vaskerom/bod og eget gjestetoalett. Det er gode muligheter for et 4. soverom! Carport med bod, og over carporten blir det en stor, solrik terrasse på 28 kvm. Carporten kan med enkle grep endres til tett garasje om ønskelig. Boligen har smakfull innredning og moderne løsninger. Her får du blant annet, balansert ventilasjon, vinylparkett, bad og kjøkken fra Nordsjø m.m. Hvorfor kjøpe nytt? Lave omkostninger - Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist - Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger - Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
Boligen har smakfull innredning og moderne løsninger.

Spiksetsvingen 91, Innlandet

  • Tomt
    1634m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiet fellestomt. Oppgitt areal er omtrentlig og felles for sameiet. Skrående tomt som er opparbeidet med ferdigplen, samt singel på gårdsplass og på oversiden.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger i landlige omgivelser i Spiksetgrenda på Ullern med åpen og fin utsikt utover landskapet. Flotte turområder i umiddelbar nærhet. Ca to km til barnehage og ca fire km til Skarnes med skoler, forretninger, spisesteder, offentlige kontorer m.m. Kun ca fire km til nye Glommasvingen storskole. Det er vedtatt å bygge gang- og sykkelveg fra Togstadvegen og inn til Skarnes, noe som gir barna en trygg skoleveg. Skarnes er kommunesenter i Sør- Odal og her finnes det meste man trenger. Her finnes en koselig gågate og et lite kjøpesenter med flere forretninger, restauranter, bibliotek og rådhus. Skarnes har også endel koselige små og lokale forretninger. Det er ca 25 km til Kongsvinger, ca 33 km til Jessheim, ca 44 km til Gardermoen og ca 70 km til Oslo. Det er planlagt ny E16 fra Kongsvinger til E6. Veiens trasé er fortsatt uklar.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

    Barnehage/skole/fritid
    Det er ca. 2,2 km til Ullern barnehage. Barnehagen har tre avdelinger; Grankongla, Furustubben og Rognebæra, og har et stort uteområde som er godt tilrettelagt for lek og aktiviteter. Barnehagen har flott beliggenhet i nærheten av turområder. Området sokner til en ny og flott storskole på Skarnes (Glommasvingen skole. 1.-10.trinn). På Skarnes er det også videregående skole med flere studieretninger (Skarnes VGS). Skarnes har et godt aktivitetstilbud for barn- og unge. Kulturskolen i Odalen tilbyr kurs innenfor flere musikkfag, samt dans, teater og husflid. Skarnes har også en stor idrettshall. På Skarnes og tilliggende steder er det tilbud om fotball, håndball, kickboksing, vannski, volleyball, speider, seniordans m.m. Aktivitetsparken SIAP har en vannskiarena på 750 m og en trick/wakeboard arenaen på 450 m. Disse kobles sammen av et badeområde ("badedam") med flott strand og solplasser. Rett utenfor Skarnes finner du også Skarnes lekeland. Av severdigheter ellers i kommunen finnes Galleri Lyshuset og historiske omgivelser på Odalstunet og Odals værk.

    Offentlig kommunikasjon
    Kort vei til bussholdeplass. Skarnes har også gode togforbindelser til bla. Oslo slik at man også kan benytte seg av kollektivtransport.

    Innhold
    Sokkeletasje består av vindfang, hall, bad, wc, 2 soverom og bod/vaskerom. 1. etasje består av stue med åpen kjøkkenløsning og 2 soverom. I tillegg carport med bod i bakkant.

    Standard
    Ny og moderne 1/2-part tomannsbolig med god standard. Boligen er nyoppført, uten brukslistasje og med svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid. Boligen har smakfull innredning og moderne løsninger. Romslig stue/kjøkken løsning med flott takhøyde. Eiendommen er bygget etter TEK - 17 standard. Kjøkkeninnredning fra Norsjø kjøkken i Riga sort eik. Høyskap for kjøleskap eller kombiskap, oppvaskmaskin, vaskeskuffer med søppelsortering, hjørneskap med 1/2 karusell skuffeseksjon med 1 bestikkinlegg, skap for ovn og platetopp og ytterst et skap med hyller. Overskap ved vasken. Hvitevarer er ikke inkludert. Bad har vegger med badromsplater fibo-tresbo. Fliser på gulv med sokkel, varmekabler, vegghengt toalett og baderomsinreding fra Nordsjø i Riga sort eik. Dusjvegg/dusjhjørneløsning. Opplegg for vaskemaskin, bereder mm Overflater: Vegger: Sparklede og malte gipsplater. Hvite slette innerdører med flat terskel. Innvendig listefrie vinduer. Glatt listverk for dører ferdig behandlet. Vinduer leveres listeløst med foring i gips, sparklet og malt. Himlinger: Sparklet og malt gipstak med listfri overgang. Gulv: Vinylparkett i alle rom, med unntak av i vindfang, hall/trapp, wc, bad, bod/vask hvor det leveres med fliser. Varmekabler i gulv 1. etg. i vindfang, hall/trapp wc, bad, bod og vaskerom. Innvendig trapp leveres med hvite vanger, gelender, rekkverk og håndlist. Trinn leveres i eik toning. Tekniske installasjoner: * Balansert ventilasjonsanlegg med høy virkningsgrad. Aggregat er plassert i bod/carport. * Stålpipe med ovn i stue. * Utvendig gatebelysning inkl. utvendig fasadebelysning. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1. Det er ikke utarbeidet tiltandsrapport.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det må her påregnes etablerings-/tilkoblingskostander samt abonnement etter eget ønske/behov.

    Parkering
    Carport i sokkeletasje med bod innenfor. Carporten kan med enkle grep endres til tett garasje om ønskelig.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 4 375,- (Dokumentavgift (Halvpart av tomteverdi: 175.000,-))   17 417,- (Omkostninger totalt)   4 517 417,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Eiendommen varmes opp med strøm og ved. Varmekabler i gulv 1. etg. i vindfang, hall/trapp wc, bad, bod og vask. Luft-til-luft varmepumpe i stue/kjøkken. Stålpipe med ovn i stue. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

    Info strømforbruk
    Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

    Energiklasse
    B

    Info energiklasse
    På en skala fra A til G, der A er best, har denne bolig oppnådd B oransje (En normalbolig vil gjerne ligge i området C-F).

  • Info kommunale avgifter
    Beløp som vil inngå i kommunale avgifter er: Avgift for vann og avløp, eiendomsskatt, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr. Kommunen opplyser om følgende gebyrer for 2023: Renovasjonsgebyr (normalabo.) kr 3 544,- For vann betales dette etter areal med ca. kr 15,98,- pr. m2 Feie- og tilsynsgebyr er på kr 836,- per pipeløp. Alle gebyrer er inkludert mva. og gjelder for 2023.

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatt er p.t ikke fastsatt og vil bli beregnet ut fra gjeldende beregningsmodell for eiendomsskatt. Skattesatsen på bolig- og fritidseiendommer settes til 4 promille med bunnfradrag på kr. 200.000 pr. boenhet.

    Info formuesverdi
    Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no

    Andre utgifter
    Faste løpende kostnader; Kommunale avgifter, forsikring, strøm m.m. Listen er ikke uttømmende.

    Sameiebrøk
    1/2

    Felleskostnader inkluderer
    Det er ikke lagt opp til månedlige felleskostnader da eiendommens driftskostnader faktureres den enkelte seksjon. Eierseksjonsameiet kan i felleskap rekvirere ytelser for fremtiden. Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, er felleskostnader. Felleskostnader skal fordeles mellom seksjonseierne etter sameiebrøken. Dersom særlige grunner taler for det, kan kostnadene fordeles etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk jf. eierseksjonsloven §29.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3415/81/111: 20.06.2019 - Dokumentnr: 701150 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3415 Gnr:81 Bnr:97 01.01.2020 - Dokumentnr: 754777 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0419 Gnr:81 Bnr:111 25.04.2023 - Dokumentnr: 421397 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/2 Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/2 Gjelder denne registerenheten med flere

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på tomannsboligen datert 02.03.23 og på avløpsrenseanlegg - minirenseanlegg datert 02.03.23.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann. Eiendommen har eget Biovac system. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanens arealdel er avsatt til: Spredt boligbebyggelse, fremtidig (Ikrafttredelse 29.10.2013) Det foreligger per 19.05.23 ingen planer som berører eiendommen. Kopi av kommuneplan med planstatus er innhentet av megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 4 375,- (Dokumentavgift (Halvpart av tomteverdi: 175.000,-))   17 417,- (Omkostninger totalt)   4 517 417,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    17417

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Marcus Møllhaug Buringrud

Megler

Marcus Møllhaug Buringrud

40 61 52 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev