aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til nye, flotte leiligheter i Korshagen 3-5! Byggingen er godt i gang - Mulighet for byggeplassvisning.
Velkommen til nye, flotte leiligheter i Korshagen 3-5! Byggingen er godt i gang - Mulighet for byggeplassvisning.

SKEDSMOKORSET Korshagen 5

Sikre deg din nye leilighet midt på Skedsmokorset! 22 solgt. Ferdig Q4 2024. Ta kontakt for byggeplassvisning!

 • kr 3 200 000 - 7 400 000
 • Priser fra og tilkr 3 200 000 - 7 400 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 3 200 000 - 7 400 000
 • Omkostninger fra og tilkr 0 - 23 742
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 3 200 000 - 7 423 742
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 54 - 5 400
 • Areal primærareal - fra og til44 - 96 m²
 • Areal bruksareal - fra og til46 - 100 m²
 • Tomt1 585 m²
 • EierformEierseksjon
 • MatrikkelGNR. 37 BNR. 85
 • Informasjon om meglerforetaketRomerike Eiendomsmegling AS Filial Lillestrøm Torvet 5 2000 Lillestrøm
 • OppdragsansvarligKamilla Schau
 • Oppdragsnummer1204235001
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Oppstartsgebyr for sameiet kr. 10 000,- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,- Panteattest kr. 172,- Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Alle leilighetene får balkong, terrasse eller markterrasse.

Korshagen 5, Akershus

 • Om prosjektet
  Sentralt på Skedsmokorset bygges 32 flotte, moderne leiligheter, og du har nå mulighet til å bli den heldige eier av en av dem. Beliggenheten er kanskje områdets mest attraktive med nærhet til det meste! Byggingen er godt i gang og det er mulighet for byggeplassvisning i den aktuelle leiligheten. Noen høydepunkter: - Svært sentral beliggenhet midt på Skedsmokorset. - Gangavstand til butikker, senter og knutepunkt for buss. - Høy gjennomgående standard både inn- og utvendig. - Kjente leverandører på innredninger og utstyr. - Grønn energiklassifisering som gir mulighet for Grønt boliglån. - Lave bokostnader. - Solrike, sørvestvendte balkonger fra ca. 5,5-67,5 kvm. - Mulighet for inntil 2 garasjeplasser pr. leilighet. - Mulighet for leiligheter med livsløpsstandard. 22/32 leiligheter solgt. Sikre deg leilighet i dag!

  Priser fra og til
  kr 3200000 - 7400000

  Omkostninger fra og til
  kr 0 - 23742

  Garasje/parkering
  Det er 23 garasjeplasser i felles garasjeanlegg i kjeller. Pris pr. garasjeplass 350.000,-. De 19 største leilighetene vil bli prioritert, for mer informasjon kontakt megler. 4 plasser reserverers for gjesteparkering.

  Boder
  Alle leiligheter vil få tildelt sportsbod i fellesareal som vil bli seksjonert som tilleggsdel.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Estimert ferdigstillelse 4. kvartal 2024 og byggingen er godt i gang. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at anslaget ovenfor ikke er å anse som avtalt frist for overtakelse i henhold til Buofl. §10.

  Tomteareal
  1585m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Eiet tomtsom skal eies av sameiet. Leilighetene som ligger i Korshagen 3, på eksisterende bygning vil ligge på felleseid tomt av Korshagen 3. Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen. Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter. Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten. Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt. Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

 • Kjøkken
  Kjøkkeninnredningen leveres av Svane, og vil som standard ha glatte fronter i fargen beige/grå med laminert benkeplate og nedfeldt vaskekum. Andre farger, fronter og benkeplate kan velges som tilvalg, Svane tar deg gjerne i mot for å skreddersy ønsket kjøkken. Fristen for tilvalg på kjøkken er 15. mai / 1. juni. Kjøkkenleverandøren avhoder møter med hver kjøper for å planlegge kjøkkenet i henhold til kjøpers ønske om eventuelle tilvalg på sin avdeing på Alnabru.

  Bad
  Badet er levert av Probad og er allerede på plass i leilighetene. Badet blir levert med fliser på gulv og vegger i størrelse 30x60 eller 60x60, og i dusjsonen leveres det 5x5 fliser i matchende stil. Som standard leveres det fliser i fargene grå, antrasitt og sort. Badet får selvfølgelig også gulvvarme, dimbare downlights (LED) og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det leveres veggmontert toalett, samt dusjhjørne med innfellbare glassdører. Innredningen vil bestå av en heldekkende servant som leveres som standard med 80x46 i fargene Robinson Oak, Elegance Black, Shadow Grey, eller Ecru. Over servanten monteres det speil med integrert belysning.

  Andre oppholdsrom
  Leilighetene får stue og kjøkken i åpen løsning - pent innredede rom med enstavs eikeparkett levert av Parkettpartner. De har et flott showroom på Alnabru, hvor dere kan se på forskjellige alternativer. Vi tilbyd to typer parkett som kostnadsfritt valg, Cappuccino og Bana song. Vegger males i fargen beige/grå som standard, men andre farger kan selvfølgelig velges som tilvalg. Rommet får plass for både sofagruppe og spisebord, og fra stuedelen blir det utgang til uteplass. Soverom og garderobe Leilighetene får fra 1-3 pene soverom med enstavs eikeparkett og vegger malt beige/grå. Det leveres ikke garderobeskap som standard, men det avsettes plass til 1 meter garderobeskap pr. sengeplass som vist i planløsninger. I tillegg får leilighetene innvendig bod, samt tilhørende sportsbod i felles kjeller. Det tas forbehold om endringer i leveranse av materialer og planløsninger.

  Garderobe-fasiliteter
  Det leveres ikke garderobeskap som standard, men det avsettes plass til 1 meter garderobeskap pr. sengeplass som vist i planløsninger. I tillegg får leilighetene innvendig bod, samt tilhørende sportsbod i felles kjeller.

  Konstruksjon
  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Leilighetene får balkong eller terrasse, og det etableres også felles takterrasse. I tillegg får fellestomten fine grøntområder, sittegrupper, lekeområder med mer.

  Ventilasjon
  Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Kabel-tv/bredbånd
  Fiber. Leverandør er ikke valgt.

 • Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det kan bli innført eiendomsskatt på leilighetene fra Lillestrøm kommune.

  Info om formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Tilbud på lånefinansiering
  Mulighet for finansiering gjennom Romerike Sparebank. Ta kontakt med megler.

  Organisasjonsform
  Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie. Sameiet vil bli opprettet i samarbeid med forretningfører og utbygger.

  Vedtekter/husordensregler
  Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/37/85: 26.09.2022 - Dokumentnr: 1073047 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Romerike Eiendomsmegling AS Org.nr: 926 743 023 26.09.1940 - Dokumentnr: 1926 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3030 Gnr:37 Bnr:12 14.04.1981 - Dokumentnr: 907941 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: Gnr.37 bnr.611. 09.01.2013 - Dokumentnr: 19895 - Grensejustering Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn Lagt til gnr. 102 bnr. 10 som kun er registrert i matrikkel 25.01.2016 - Dokumentnr: 67495 - Arealoverføring Areal overført fra: Knr:3030 Gnr:37 Bnr:2 Vederlag: NOK 0 Omsetningstype: Annet 01.01.2020 - Dokumentnr: 675740 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0231 Gnr:37 Bnr:85

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Utbygger er ansvarlig for å fremskaffe midlertdig brukslitasje/ferdigattest før overtakelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger hindringer for utleie av leiligheten.

  Vann, vei og avløp
  Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp, med private stikkledninger/-vei.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig og næring.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller akseptere ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/ investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales spesifikt ved avtaleinngåelse, og spesifiseres i kjøpers bud. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Betalingsbetingelser
  Forskudd er satt til kr. 200 000,- Forskuddet skal innbetales ved kontraktskriving.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 50.000,- inkl. mva. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

  Avbestilling
  Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 50.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

  Viktig informasjon
  Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under.
  Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger. (jf. buofl. § 10).
  Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser.
  Selger har rett til tilleggsfrist uten kompensasjon til kjøper etter reglene i bustadoppføringslova § 11. Forhold som gjelder her er:
  ? Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse.
  ? Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for.
  ? Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.).

  Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve.

  Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve:
  1. dagmulkt
  2. heve avtalen
  3. kreve erstatning
  4. tilbakeholde deler av kjøpesum

  Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22.
  Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med megler dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved ev. salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Kjøpekontrakt
  Utkast til kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgaven.

  Vedlegg til kjøpekontrakt
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 40.000. eks. mva. for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 40.000-, oppgjørshonorar kr. 5.200, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg og minimumsprovisjon i henhold til oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket provisjon og alle utlegg. Alle beløp er eks. mva.

Dokumenter

Kamilla Schau

Megler

Kamilla Schau

41 73 04 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev