aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Finstad hageby 4 - en lys og pen 2-roms topp leilighet

Ski Finstad Hageby 4

Lys og tiltalende 2-roms toppleilighet med solrik balkong. Heis - parkeringsplass. Kun 12 min gange til Ski togstasjon.

 • 3 425 000
 • BRA 50 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING3 425 000
 • OMKOSTNINGER97 762
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 523 586
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 010
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 50 m²
 • ANDEL FELLESGJELD824
 • FELLESKOST./MND2 660
 • TOMT4 320 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 3 425 000,- (Prisantydning)
  824,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 425 824,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  85 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 425 824,-))
  --------------------------------------------------------
  97 762,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 523 586,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har for salg en meget lys og tiltalende 2-roms toppleillighet i Finstad Hageby. Heis som går direkte fra bakkeplan slik at man kan ha en trappefri adkomst. Leilighetsbygget er fra 2010, og holder en gjennomgående god standard hvor alle rom har fin størrelse samt en balkong med utgang fra stuen. Det er også en fin utebod på 5 kvm perfekt til lagring ved siden av leilighetskomplekset i eget bodanlegg. Det følger med en biloppstillingsplass til leiligheten.

Denne leiligheten ligger lyst og rolig til i 3. etg som i dette bygget er toppetasjen. Meget gode sol og utsiktsforhold. Entréen er romslig og praktisk med skyvedørsgarderobe. Flislagt baderom med fin størrelse. Her er det også plass og opplegg for både tørketrommel og vaskemaskin. Soverommet har god plass til en dobbeltseng samt god skaprekke. I den åpne stue/kjøkken løsningen er det plass til både en spisestue og sofagruppe.
Boligområdet ligger 12 minutters gangasvtand unna Ski sentrum med grønne og fine opplevelser.

Her kan man flytte rett inn, vi oppsumerer kort:

* Veletablert nybygg fra 2010

* Heis i bygget, medfølgende biloppstillingsplass

* Medfølgende biloppstillingsplass

* Solrik og fin balkong med elektrisk markise

* Fine rom med godt bruksareal

* 2.60m takhøyde

* Spinkelanlegg i boligen

* Kort gangavstand til Ski togstasjon og sentrum

* Fine turområder

* Innflytningsklar....
Lys og romslig stue med god planløsning

Finstad Hageby 4, Viken

 • Entre:
  Malte takplater, malte vegger og parkett på gulv. Lys og fin entre med hengeplass og skyvedørsgarderobe som har speilfronter. Automatsikringer i sikringsskap er også plassert her. God lagringsplass for yttertøy, sko etc. i skyvedørsgarderoben.

  Baderom:
  Malte takplater, fliser på vegger og gulv. Pent flislagt bad med dusjhjørne og svingbare glassdører. Servant med underskap og speil med overlys. Fint sideskap ved speil og praktisk benk langs vegg. Her er det plass til både tørketrommel og vaskemaskin. I leiligheten er det allerede opplegg til vaskemaskin. Klosett og mekaniske avtrekksvifte. Varmekabler i gulv

  Kjøkken - med åpen løsning mot stue:
  Malte takplater, malte vegger og parkett på gulv, en åpen stue/kjøkken løsning. Lyst kjøkken fra IKEA med slette fronter. Integrert oppvaskmaskin og komfyr med induksjonstopp. Fristtstående kjøle-/fryseskap. Lyse fliser over deler av benk og lys under overskap. Flexit balanseventilasjon. Fin plass til spisegruppe.

  Stue:
  Malte takplater, malte vegger og parkett på gulv. Lys og pen stue med store vinduer, god plass til en sofagruppe med uttak til kabel-TV. Utgang til sydvendt og solrik balkong.

  Soverom:
  Malte takplater, malte vegger og parkett på gulv. Romslig soverom vendt mot rolig gårdstun. 2 doble garderobeskap og radiator på vegg under vindu.

  Balkong:
  Sydvendt terrasse med utsikt mot gårdstun. Her er det plass til utemøblement, grill etc. hvor man kan nyte fine sommerdager. Tregulv og malt tregjerde.

  I tillegg medfølger en utebod på ca. 5kvm.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG:

  1. Dører - Malt yttedør. B-30. Vurdering av avvik: Avvik: Sår/riper i ytterdør. Lokal utbedring.
  2. Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  3. Overflater vegger og himling - Fliselagte veggoverflater og malte flater i tak. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på bad/våtrom. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må bad (våtrom oppusses/moderniseres, men tidspunktet for når dette er
  nødvendig er vanskelig å si noe om.
  4. Overflater gulv - flislagte overflater. Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på bad/våtrom. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må bad (våtrom oppusses/moderniseres, men tidspunktet for når dette er
  nødvendig er vanskelig å si noe om.
  5. Sluk, membran og tettesjikt - Det er plastsluk og ukjent tettesjikt/membran. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  6. Sanitærutstyr og innredning - Speil, servantskap, veggskap og benkeplate m.m. Det er avvik: Svellskader i servantskap. Lokal utbedring.
  7. Overflater innredning kjøkken - Det er avvik: Noe svell nederst på skorg/foringer. Riper/merker i benkeplate. Lokale utbedringer.
  8. Tekniske instalasjoner - Vanneldninger i plast og kobberrør. Vurdering av avvik: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Bør etableres waterguard eller lekkasjesikring. Lokal utbedring.
  9. Elektrisk anlegg - Sikringsskap i entre. Automatsikringer. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)? Nei
  10. Overflater - Innvendige gulvoverflater med parkettgulv. Innvendige veggoverflater med plater og malte flater. Innvendige takflater med malte flater og malte plater. Vurdering av avvik: Stedvis noe sår/riper/hakk i overflater. Noe knepping i gulv. Slitt gulv ved balkongdør. Tiltak: Lokale utbedringer.
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Attraktiv og fin beliggende i barnevennlig og rolig område på Finstad i Nordre Follo Kommune. Boligområdet ligger ca. 15 minutters gangavstand fra Ski sentrum. Nærhet til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

  Umiddelbar nærhet til flotte friluftsområder hvor det er fine trenings- og rekreasjonsmuligheter. Det finnes badeplass ved Midsjøvannet samt flott badestrand langs Bunnefjorden ved Breivoll. Om vinteren kan man spenne på seg skiene i en av de preparerte skiløypene. Ski Idrettslag kan tilby fotball,turn,håndball, ishockey,friidrett,innebandy og tennis og har en flott idtrettspark.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Finstad eller Meny Bjoner. For øvrige servicetilbud kan man ta turen til Ski Storsenter. Her finnes 145 butikker, resturanter, bibliotek, kino, legesenter og bowling. Kort avstand til Ski sentrum hvor man også finner det meste av servicetilbud.

  God offentlig kommunikasjon i området med buss (service buss) 3 min. fra boligen og ca. 12 min. gang til Ski togstasjon. Fra Ski sentrum er det bussforbindelse til Ås, Drøbak, Vinterbro og Bøleråsen. Servicebussen går via Finstad og Hebekk til Ski Sentrum. Denne stopper ved Kiwi. Nærmeste bussholdeplass er Finstad Hageby.

  Med Follobanen, ekspresslinje Oslo-Ski, blir det effekt fra dag 1 for reisende sørøst for Oslo. Tog som kjøres direkte gjennom Blixtunnelen på Follobanen får ned til halvert reisetid (fra 22 til 11 minutter). Samtidig fortsetter et godt togtilbud på Østfoldbanens lokallinje mellom Oslo og Ski.

  Nye Follobanen, med Blixtunnelen, blir 22 km lang. Bane NOR planlegger trafikk på Follobanen fra og med søndag 11. desember 2022. (I 2023 avsluttes ombygging av en gammel tunnel inne på Oslo S.)
 • Det er primært småhus. og blokkbebyggelse i området.
 • Fra Ski sentrum v/Nordbyveien:
  Følg Vestveien forbi politistasjonen
  og ta av til Villenga i rundkjøringen.

  Fra Ski sentrum v/ Søndre Tverrvei:
  Ta av inn Vestveien og ta så til
  venstre opp Villenga i første rundkjøring.
  Følg denne til leiligheten kommer så på venstre hånd.

  TOG: Det er ca 15 minutters gange til Ski stasjon, som er et knuepunkt på Østfoldbanen med hyppige tog i "alle" retninger.
  Toget bruker ca 22-28 minutter til Oslo S og 11-12 minutter når follobanen ferdigstilles i desember 2022.
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.
 • Se tilstandsrapport fra taksmann, Thomas Haugan.
 • 3.etg: P-rom/ Bra 50/50 kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og soverom
 • Boligen har ventilasjon med naturlig og mekanisk avtrekk. Videre er det varmtvann fra fellesbereder, elskap med jordfeilautomat og overspenningsvern. Telenor AS er leverandør av kabel-tv tjenester til sameiet, i tillegg til bredbåndstjenester.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen er oppvarmet med radiator tilknyttet fjernvarmeanlegg. Varme i gulv på bad.
 • Eiet fellestomt på ca. 4320kvm. Pent opparbeidet tomt med grøntarealer, asfalterte gang-/ adkomstarealer, parkeringsplasser, lekeplasser og beplantning.
 • Det medfølger en biloppstillingsplass. Gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Vei: Offentlig
  Vann/avløp: Privat stikkledning til offentlig nett. Sameiet er ansvarlige for private stikkledninger til bygningen.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning AS
 • Leiligheten tilhører Finstad Hagetunet Sameie som består av 36 seksjoner. Finstad Hagetunet Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 996252876, og ligger i Nordre Follo kommune med følgende adresse: Finstad Hageby 4-10 (par).

  TTelenor Norge AS er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Har du spørsmål knyttet til dette kan du ringe Telenor på telefon 915 09 000 eller besøke deres nettside www.telenor.no

  Det er ikke anledning til å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet iht. eierseksjonsloven

  Det avholdes dugnad etter behov satt av styret.

  Selskapet eier 26,28% av Sameiet Finstad Hageby felles.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.
 • Tryg forsikring
  Polisenummer: 66004833
  Innboforsikring må tegnes på egenhånd.

  Sameiets eiendommer er forsikret i TRYG FORSIKRING. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig
 • Formuesverdi som primærbolig kr 807 063 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 905 425 per 31.12.20
 • 2 660 pr. mnd. Herav:
  Grendehus 150,-
  Fremtid. vedlikehold 353,-
  Felleskostnader 1.701,-
  Kabel-tv 456,-

  Felleskostnadene inkluderer: Drift og vedlikehold, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel.
  Fjernvarme for varmt vann og oppvarming blir fakturert seksjonseierne direkte fra Follo Fjernvarme og kommer i tillegg til oppgitte felleskostnader.

  Styret har vedtatt å øke felleskostnadene med 4 % fra 01.01.2023. Bakgrunnen for endringen er generell prisvekst i varer og tjenester.
  Telenor har varslet prisøkning fra 1. mars 2023, fra da økes kabel-tv med 30,- pr. mnd.
 • Andel fellesgjeld kr 824,- pr.31.12. 2021 .
  Andel fellesformue kr 7 134,- pr. 31.12.2021.
 • Ingen lån registrert for selskapet pt.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Det forelligger ferdigattest på boligblokk datert 04.08.2014
 • Utleie er tillat iht. vedteker og etter godkjenning fra styret
 • Eiendommen er konsesjonsfri
 • Det er ikke odel på eiendommen
 • Bruk av kullgrill og engangsgrill er forbudt. Gassgrill og elektrisk grill er tillatt, men utvis hensyn.

  Det avholdes dugnad etter behov satt av styret.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

  REGULERINGSBESTEMMELSER I TILKNYTNING TIL REGULERINGSPLAN FOR RV. 154 SØNDRE TVERRVEI I SKI KOMMUNE vedtatt av Ski Kommunestyre 30.01.2002

  REGULERINGSBESTEMMELSER I TILKNYTNING TIL ENDRET REGULERINGSPLAN FOR NORDRE FINSTAD, FELT C1 OG B3 vedtatt av Ski
  Kommunestyre 13.02.2008.

  Kommuneplan Nordre Follo 2019- 2030 vedtatt 12.06.2019.

  KPStøy Gul sone iht. T-1442 , KPStøy Rød sone iht. T-1442
  KPFare Ras- og skredfare

  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
  Id 201903 HENSETTING SKI SYD OG OMLEGGING AV ØSTRE LINJE
  Id 201708 NORDRE FINSTAD FELT B4 OG A1C
  Id 202101 VESTVEIEN 24
  Id 202104 Villenga

  Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
 • Gnr. 137 Bnr. 642 Snr. 8 i Nordre Follo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2.5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 17.990,- , oppgjørshonorar kr. 5.000,- og visninger kr. 2.990, -. Totale utlegg dekkes med kr. 25.500,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Anne Berit Lian
  Lars-Erik Astad
Thomas Wahl

Megler

Thomas Wahl

40 80 04 44

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev