aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Solberg Hage - Toppleilighet - Ekstra takhøyde, store vinduer, romslige solrike terrasser

Ski/Øvre Nordby - Solberg Hage - Bygging av 52 flotte leiligheter er igangsatt - solrikt - massivtre - energibrønn

 • 3 450 000
 • BRA 46.5 m²
 • PRISANTYDNING3 450 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 450 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • AREALP-rom 46.5 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 3 450 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  3 450 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding
Rause balkonghjørner setter rammene for en brukervennlig, lun og privat uteplass. Det gjennomtenkte designet skaper også rom for at balkongene kan innglasses.

Solbergveien Solberg Hage - Leiligheter, Viken

 • Velkommen til visning! Visningssenteret ligger på tomten med innkjøring fra Solbergveien.
  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Meld deg på visning i knappen "visningspåmelding" dersom du ønsker å komme på den annonserte visningen, eller ta kontakt med megler for å avtale et annet tidspunk. Er du forhindret i å komme til avtalt visning, vennligst gi beskjed til megler.
 • Les mer om prosjektet på prosjektetshjemmeside med boligvelger.
  www.solberghage.no
 • Solberg hage består av totalt 64 nye boliger beliggende på Solberg, Øvre Nordby. Området ligger ca. 2 km vest for Ski stasjon og sentrum, et populært og attraktivt bomiljø i Ås kommune. Hele området er i utvikling med ny skole, nye dagligvareforretninger, gode kommunikasjonsmuligheter og et godt og attraktivt bomiljø. Solberg området er et veletablert bomiljø i nærhet til skoler, barnehager, varierte aktivitetstilbud og alle hverdagsbehov. Det er kort vei til to store kjøpesenter, Ski storsenter og Vinterbro storsenter. Også kort vei til E18 som tar deg raskt ut på hovedveinettet.

  Mindre bygg gir bedre leiligheter, er utbyggers filosofi. I Solberg Hage er leilighetene fordelt over fire bygg, alle på fire etasjer. Alle leilighetene har minst to fasader, noe som gir en høy grad av lysinnslipp og god kontakt med uterommene. Samtlige leiligheter har flere hjørner og mye fasadeareal. Det gir fleksibilitet for innredningen og god kontakt med omgivelsene. Rause balkonghjørner setter rammene for en brukervennlig, lun og privat uteplass. Det gjennomtenkte designet skaper også rom for at balkongene kan innglasses. Balkonger mot Nordbyveien leveres innglasset. Leilighetene er organisert rundt et felles trapp- og heisrom med maksimum fire leiligheter i samme etasje. Toppetasjene har kun to.
  Alle boligene bortsett fra to roms leilighetene vil få en parkeringsplass i garasjeanlegg under blokkene. Det leveres opplegg for ladepunkt til el-bil. Ladepunkt bestilles som tilvalg. Til 2-roms boligene er det mulighet å kjøpe parkeringsplass for kr 250.000,-. (et begrenset antall). Det er heisadkomst fra garasje- og bodanlegg til alle leilighetsplan.

  Ute vil det anlegges et pent opparbeidet utomhusareal med lek, møteplasser og andre fellesfunksjoner. Fra området er det åpent ut mot vest hvor sola går ned en gang ut i de sene kveldstimer hele ''terrassesesongen''. Flere av boligene vil få flott utsikt.
  * Spennende og gjennomført arkitektur fra anerkjente R21 arkitekter og Paulsen & Nilsen interiørarkitekter
  * Store gode balkonger og takterrasser for toppleiligheter og hagedel for 1. etasje leiligheter
  * Generelt god takhøyde
  * Alle utgangsdører og alle vinduer er ca. 2,4 meter høye
  * Porttelefon med 2 veis kommunikasjon med lyd og fargebilde
  * Listfritt rundt vinduer og himling
  * Enstavs parkett i eik
  * Vannbåren gulvvarme i de fleste rom (varmekabler i bad) fra egne energibrønner som sikrer godt innemiljø og lave energiutgifter.
  * Flislagte plassbygde bad med 60 x 60 kvalitetsfliser på vegg og gulv, sanitærutstyr/innredning fra kvalitetsleverandører som INR, Tapwell, Purus, m.fl
  * Kjøkken fra kvalitetsleverandøren Mobalpa
  * Tilvalgsmuligheter


  Variasjon gir inspirasjon:

  Boligfeltet vil bestå av atriumhus og leiligheter med hyggelig utomhusområde. Solberg Hage er tilrettelagt for at ulike mennesker, i ulike aldre og ulike livssituasjoner skal kunne finne seg til rette og skape et variert og levende bomiljø.  Visning/salgsinformasjon
  Kontakt megler for avtale om tidspunkt utenfor annonserte tider, så finner vi gode løsninger.

  På tomten er det etablert salgskontor hvor vi kan møtes og gi deg utfyllende informasjon om prosjektet, tilvalg, etc.


  Priser
  Faste priser og etter "førstemann-til-mølla"-prinsippet.

  Ferdigstillelse
  Selger tar sikte på å ferdigstille leilighetene siste kvartal 2023.
 • Aktiv Eiendomsmegling Follo samarbeider med Askim & Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Solberg Hage Utvikling AS
Truls Langaard

Megler

Truls Langaard

90 66 44 24

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev