aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Åfossmyra 17

SKIEN Åfossmyra 17

Lys og innholdsrikt enderekkehus over tre plan med gode solforhold/sen kveldssol sommerstid -3 sov - Romslig kjellerstue

 • kr 1 980 000
 • BRA 142 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 980 000
 • Omkostningerkr 62 425
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 042 425
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 977
 • Soverom3
 • ArealP-rom 123 m²
 • Tomt167.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 980 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 980 000,00))   62 542,- (Omkostninger totalt)   2 042 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Boligen er gjennomgående velholdt, lys og innholdsrikt rekkehus over tre plan, som inneholder blant annet 3 gode soverom, romslig stue med utgang til stor veranda mot nordvest med sen kveldssol, og lys romslig kjellerstue. Boligen har pent overbygget inngangsparti med terrasse, og tilliggende sportsbod med plass til oppbevaring. Eiendommen ligger i et stille, rolig og barnevennlig område sentralt på Åfoss. Gangavstand til bla. dagligvareforretningen, barnehage, idrettsanlegg med kunstgressbane, grusbane og sandvolleyball, lysløype og stier med flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Barneskolen ligger kun en kort spasertur unna.

Åfossmyra 17, Vestfold og telemark

 • Tomt
  167.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med plen og er skjermet med hekk, fin uteplass fra stuen.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et stille, rolig og barnevennlig område sentralt på Åfoss. Gangavstand til bla. dagligvareforretningen Prix med post i butikk, barnehage, idrettsanlegg med kunstgressbane, grusbane og sandvolleyball, lysløype og stier med flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Barneskolen ligger kun en kort spasertur unna.

  Adkomst
  Se kartskisse på finn.no Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Etasjeskille er oppført i lettbetong elementer mellom kjeller og 1.etasje og trekonstruksjon (trebjelkelag) i 2.etasje. Isolert i hulrom. Sponplater som bærende gulv. Gulv i kjeller består av isolert armert betongplate på grunn. Bygningsdeler med rød TG3 (store eller alvorlige avvik): Utvendig > Utvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk. Våtrom > Generell > Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Bygningsdeler med mørk oransje TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Utvendig > Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Utvendig > Vinduer: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. Våtrom > Ventilasjon > Bad: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Det er påvist at overflater har noe skader. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: 50 amper hovedsikringer. Kurser med manuelle sikringer fra byggeår. Varmekabel i gulvflater våtrom. Det elektriske anlegget er ikke kontrollert/godkjent av undertegnede. Kapasitet på kurser bør vurderes av kjøpere, da man vil ha individuelle behov. Det er kun foretatt en visuell befaring av det elektriske anlegget, og dette kan derfor ikke betraktes som en godkjenning. Gjør oppmerksom på at samsvarserklæring skal følge boligen, dersom det er gjort noe på det elektriske etter 1999. Det ble visuelt ikke registrert noen tegn til avvik/feil eller mangler. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Grunnmuren har sprekkdannelser. Bygningsdeler med lys oransje TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.

  Innhold
  1.Etasje: Entré, kjøkken, stue og 2 boder. 2.Etasje: Gang, bad, soverom 3 soverom og toalettrom. Kjeller: Kjellerstue, gang, vaskerom og 2 boder.

  Standard
  Beskrevne bolig er en enebolig i rekke med areal over to etasjer + kjeller oppført 1972. Boligen er etablert på oppfylte steinmasser/pukk på løsmasser. Grunnmur murt lettklinkerblokker. Sadlet takverk tekket med lakkerte plater i takstein imitasjon. Takrenner i plastål. Innvendige overflater består av parkett, belegg og laminat på gulvflater. Tapet og panel på veggflater. Malt takplater og panel i himlinger. Pipe i murt lettklinker elementer med peisovn i stue. Boligen har etablert laminat, parkett og fliser på gulvflater. Tapet og panel på veggflater. Malt panel og takplater i himling. Boligen er generelt normalt oppgradert på innvendige overflater de senere år. Potensielle kjøpere bør selv vurderer nødvendige oppgraderinger på overflater. Bad har etablert belegg på gulvflater med oppkant på vegg. Tapet på veggflater. Det er montert innredning med servant med ett-hånds armatur og tett dusjkabinett. Ventilasjon består av ventil i himling. Gulv har fall til sluk. Bad antatt oppgradert på overflater ca. 1990 tallet (forrige eier). Dusjkabinett skiftet 2022. Bad har etablert tapet på veggflater. Malt himling. Toalettrom har etablert gulvmontert toalett og servant. Ventilasjon består av ventil i himling. Vaskerom i kjeller har etablert belegg på gulvflater med malt veggflater. Det er montert opplegg til vaskemaskin, skyllekar i stål og vv tank på 200 liter. Ventilasjon består av ventil i himling. Kjøkkeninnredningen består av malt profilerte dør og skuffronter. Benkeplate i laminat med benkebeslag i stål. Fliser mellom over og underskaper. Ventilator ført ut i vegg. Innvendige overflater på kjøkken består av belegg på gulvflater. Malt strie på veggflater. Innredning antatt fra 1990 tallet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på felles biloppstillingsplass.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 980 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 980 000,00))   62 542,- (Omkostninger totalt)   2 042 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedfyring og elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  16112

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  771090

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2775925

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3807/212/425: 04.03.1976 - Dokumentnr: 3344 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3807 Gnr:212 Bnr:392
  01.01.2020 - Dokumentnr: 701083 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0806 Gnr:212 Bnr:425
  04.03.1976 - Dokumentnr: 3344 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3807 Gnr:212 Bnr:392
  01.01.2020 - Dokumentnr: 701083 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0806 Gnr:212 Bnr:425


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 04.02.1977.

  Vei, vann og avløp
  Tilknyttet offentlig vann og avløp. Ingen etablert kjøreadkomst til eiendommen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i kommuneplan avsatt til boligbebyggelse nåværende. Kommuneplan 16.06.2016

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 980 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 980 000,00))   62 542,- (Omkostninger totalt)   2 042 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  62425

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsvederlag på kr 45 000,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13 900,- oppgjørshonorar kr 5 900,- og visninger kr 3 500, -. Alle beløp er inkl. mva. 

Per Arne Sandersen

Megler

Per Arne Sandersen

95 99 80 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev