aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Koffeldveien 6 b - presentert av Aktiv Eiendomsmegling v/Marit Hammer

SKIPTVET Koffeldveien 6B

Pent rekkehus - lyst og moderne med bl.a. 2 soverom, nytt flott bad m.m.

 • kr 2 600 000
 • BRA 78 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 600 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 600 000
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 992
 • Soverom2
 • ArealP-rom 78 m²
 • Tomt248.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
Sentralt beliggende med kun kort gangavstand til sentrum med bl.a. servicefunksjoner, forretninger, flott treningssenter, pizzarestaurant, idrettsanlegg m.m. Det er også fine friluftsområder og lysløype i Skiptvets omegn. Kort gangavstand til barnehager, barneskole- og ungdomsskole. Fra Skiptvet er det bussforbindelse til bl.a. Askim, Spydeberg og Sarpsborg. Boligen er praktisk innredet over to plan og inneholder i 1.etg. : Vindfang med flislagt gulv med varmekabler, romslig soverom, nyere flott flislagt dusjbad/wc/vaskerom, åpent kjøkken med plass til spisegruppe, stue med utgang til terrasse og hage. Ny terrasseplatting i 2020. Lave driftsutgifter. Lys, pen rekkehusleilighet med ett soverom i 1. etg. og 1 i 2. etg. - her er det også rom for evt. tv-stue eller kontor.

Koffeldveien 6B, Viken

 • Tomt
  248.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt 248 kvm. Flat og lettstelt tomt som er opparbeidet med noe plenareale og hekker. Stor solrik terrasse på hagesie, gruset/singlet adkomst og gårdsplass.

  Beliggenhet
  Sentralt beliggende eiendom med kun kort gangavstand til sentrum hvor du finner bl.a. servicefunksjoner, forretninger, flott treningssenter, pizzarestaurant, idrettsanlegg m.m. Det er også fine friluftsområder og lysløype i Skiptvets omegn. Også kort gangavstand til barnehager, barneskole- og ungdomsskole. Fra Skiptvet er det bussforbindelse til bl.a. Askim, Spydeberg og Sarpsborg.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Grunnmur i lettklinkerblokker med støpt plate på markkonstruksjon. Oppført med støpt plate på mark. Yttervegger med bindingsverk som er utvendig kledd med stående trekledning. Opprinnelig drenering. Tak med lofts takstoler (A-takstoler) og som er tekket med betongtakstein. 2-lags glass vinduer, 3 takvinduer i 2. etg. Trebjelkelag som etasjeskiller.

  Innhold
  Boligen er praktisk innredet over to plan og inneholder i 1. etg. : Vindfang med flislagt gulv med varmekabler - romslig soverom med ett skap - nyere flott flislagt dusjbad/wc/vaskerom - kjøkken med spiseplass - stue med utgang til terrasse og hage. Ny terrasseplatting i 2020.

  Standard
  På gulvene er det enstavs parkett på stue, kjøkken og soverom, fliser i vindfanget og på bad. Laminat på soverom i 2. etg. og malt tregulv på tv-stue. Veggene har malte plater/gips, malt panel og fliser. I himlingene er det malte plater og malt trepanel. Kjøkkenet er åpent mot stue og har innredning med glatte, mørke fronter. Benkeplate i laminat med 2 oppvaskkummer. Fliser mellom over- og underskap. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Side-by-side kjøleskap følger også salget (er ikke tilkoblet vann). Innredningen er fra byggeår, men fronter og benkeplate er skiftet senere år. Badet ble totalrehabilitert i 2020. Her er det fliser på gulv og vegger, malt himling med spotter. Dusjnisje med fast glassvegg, veggmontert toalett, innredning med underskap og skuffer. Speil med lys over. Plass og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulvet. Elementpipe, men det er ikke montert ildsted. Malt tretrapp Malte fyllingsdører som innerdører Nytt røropplegg på bad fra 2020 Varmtvannstank på 120 liter, står i underskap på kjøkkenet. Automatsikringer. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG 3: - Mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Tiltak: Snøfangere må monteres for å tilfredsstille byggeårets krav. - Registrert råte i bæresøyle til inngangspartiet. Tiltak: Søyle må skiftes ut. Forhold som har fått TG 2: - Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen og undertak. Tiltak: Tilstanden anbefales overvåkes jevnlig. - Veggkonstruksjon: Påvist spredte råteskader i bordkledningen og råte i bunn på kledning ved terrasse på vegg mot naboleilighet. Tiltak: Råteskadet trekledning må skiftes ut. - Vinduer: Karmene i vinduer er slitt og det er sprekker i trevirket. Tiltak: Det må påregnes noe vedlikehold og at noen vinduer må skiftes ut. - Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor lengde på 2 meter. - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. - Innvendige trapper: Mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav, det samme med åpninger mellom trinn. Tiltak: Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. - Ventilasjon bad: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Tiltak: Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket. - Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. - Varmtvannstanken er over 20 år.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på egen gårdsplass ved boligen.

  Diverse
  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men disse stemmer ikke med dagens bruk. Innvendig bod er fjernet, her er det montert trapp til 2. etg. Tegninger for 2. etg. er ikke mottatt fra kommunen, men takvinduer er tegnet inn. Boligen er registrert med 2 etasjer i matrikkel.

 • Oppvarming
  Varmefolie i gulv på stue, kjøkken, varmekabler i vindfang og på bad, panelovn på vegg i 2. etg.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  11113

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Vannmåler er installert - avgift etter forbruk.

  Formuesverdi primær
  426102

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1533968

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3015/55/148: 17.06.1991 - Dokumentnr: 5391 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3015 Gnr:55 Bnr:135
  Areal 249 m2. (Koffeldveien 6 B).
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1212009 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0127 Gnr:55 Bnr:148
  06.03.1992 - Dokumentnr: 2422 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3015 Gnr:55 Bnr:149


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til boligformål

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marit H. Hammer

Megler

Marit H. Hammer

91 36 00 07

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev