aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling ved Kamilla Schau har gleden av å presentere Glostrupveien 9.
Aktiv Eiendomsmegling ved Kamilla Schau har gleden av å presentere Glostrupveien 9.

SKJETTEN Glostrupveien 9

Lys, luftig og lettstelt 2-roms med innglasset balkong, nydelig utsikt og garasjeplass. Rett ved nærsenter.

  • kr 2 990 000
  • BRA-i 54 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 2 990 000
  • Omkostningerkr 9 221
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 370 259
  • EierformAndel
  • Byggeår1974
  • Soverom1
  • Andel fellesgjeldkr 371 038
  • Felleskostnaderkr 4 987
  • Tomt8 209.7 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Salgsoppdrag 2 990 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- 371 038 (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 361 038 (Pris inkl. fellesgjeld) -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 981 (Gebyr avklaring forkjøpsrett) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument ) 7 200 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 9 221 (Omkostninger totalt) 16 421 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 19 221 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 370 259 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 377 459 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 380 259 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Glostrupveien 9 er en snerten 2-roms andelsleilighet med lys, luftig og lettstelt planløsning. Leiligheten ligger i et sentralt og populært område rett ved Skjetten senter og med kort gangavstand til aktivitetstilbud, turmuligheter og kollektivtilbud. I forlengelse av stuen har leiligheten en lun innglasset balkong på romslige 14 kvm og herfra er det nydelig utsikt over nærområdet. Det følger med en kjølebod, en bod i kjeller og en garasjeplass. Stuen er et hyggelig rom med svært gode lysforhold, et romslig areal til ulike sittegrupper og egen kjøkkenkrok. Kjøkkenet har barløsning, integrerte hvitevarer og mye skapplass. Baderommet ble pusset opp i 2023 og har delikate, fliser, gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Videre er det et pent soverom og entré, begge med skyvedørsgarderober.
Fra entreen kommer man rett inn i en romslig stue med fine lysforhold og egen kjøkkenkrok.

Glostrupveien 9, Akershus

  • Tomt
    8209.7m²

    Beskrivelse av tomt
    I fin forlengelse av stuen har leiligheten en innglasset balkong på ca. 14 kvm og her kan man nyte dagene med avslapping, soling og grilling i lune omgivelser store deler av året. Fra balkongen kan blikket vandre langt utover bebyggelse, bølgende åkerlapper, åskammer og skog som endrer uttrykk i takt med årstidene. Sideveggene er kledd med hvitmalte panelplater og på gulvet er det store, sorte fliser. I front er det frostet glassrekkverk med store glasspaneler på toppen som lett kan åpnes og lukkes ved behov. For sosial hygge kan man trekke ned på bakkeplan, hvor borettslaget har store grøntareal med gress, variert beplantning og trær i klynger. Blant det grønne er det belysning langs asfalterte internveier, en koselig lekeplass og flere sittebenker.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde på Skjetten i Lillestrøm kommune. Nabolaget har et variert utvalg av butikker, kjøpesenter, kafeer, restauranter og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til både Strømmen og Lillestrøm. Aktivitetstilbudet i området er godt, og fra leiligheten er det kun 2 min å gå til Skjetten stadion. Det er ca. 11 minutters gange til kunstgressbane ved ungdomsskole og rundt 15 minutter til svømmehallen ved Skjetten barneskole. Svømmehallen har folkebad lørdager og kurs for alle aldre og nivåer ellers i uken. For golfere er det ca. 8 min kjøring til Hauger Golfklubb ved Hellerudsletta og samme avstand til Lillestrøm Golfklubb sine fasiliteter. De som foretrekker frisbeegolf kan glede seg over en ny 18-hulls bane på Skjetten. Om vinteren er det kort vei til skøytebane og for den som er glad i alpint anbefales en tur til Varingskollen Alpinsenter. For øvrig er det umiddelbar nærhet til skog og mark med fine turområder som kan benyttes gjennom hele året. En kort sykkeltur unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad - Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk med mer. Området har dessuten asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs Nitelva. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny Skjetten, nyåpnede Extra på Skjettentoppen og søndagsåpen Joker i Sagdalen. Meny ligger i umiddelbar nærhet, på nyoppussede Skjetten senter som også har Nille, apotek, tannlege og florist. Det er ca. 7 min med bil til Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Området består hovedsakelig av blokkbebyggelse og småhusbebyggelse.

    Offentlig kommunikasjon
    Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Skjetten senter som ligger 3 minutters gange fra leiligheten. Både Sagdalen og Lillestrøm stasjon ligger i fin sykkelavstand. Fra Lillestrøm tar toget deg til Oslo S på 10 min. Med bil tar det ca. 6 min til Strømmen, 8 min til Lillestrøm, 22 min til Oslo S og 26 min til Oslo Lufthavn.

    Byggemåte
    Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/ mur. Det er bindingsverk i mellomliggende fasadefelter. Leilighetene har adkomst via felles oppgang. Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med sikkerhet ved visuell kontroll. Det er grunn til å tro at bygningen er fundamentert på faste masser med betong såler. Grunnmur av betong. Vinduer med 2 lags isoler glass med produksjonsår 1998. 1- lags glass på innglasset balkong. En B-30 ytterdør med ekstra sikkerhetslås og med kikkehull fra 1974. 2 lags isolerglass terrassedør fra 1998. Utgang fra stue til en innglasset balkong på ca. 14m2. Flislagt gulv og panelplater på vegg. Innvendig: Overflatebehandling gulv: Laminatgulv og fliser. Overflatebehandling vegger: Malte panelplater, Overflatebehandling himling: Malte takess. Det er stedvis montert downlights. Ukjent hvordan spotter er montert/forseglet. Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant. Etasjeskillere i betong. Det er kun gjort punktmålinger av gulvet på befaringen. Svanker eller lignende kan forekomme. TG3 - Store eller alvorlige avvik Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Avvik: Kunde opplyser at det er utført elektrisk arbeid av ikke registrert elektroinstallasjonsvirksomhet som utgjør en TG3. TG2 - Avvik som kan kreve tiltak Utvendig > Vinduer Vurdering av avvik: - TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Utvendig > Dører Vurdering av avvik: - TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Våtrom > 3. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Vurdering av avvik: - Det finnes ingen dokumentasjon for utførelse av hvordan membran er lagt. Kjøkken > 3. Etasje > Kjøkken/stue > Overflater og innredning Vurdering av avvik: - Det er observert krakelering i servant. TGIU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt Våtrom > 3. Etasje > Bad > Fukt i tilliggende konstruksjoner - Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone. Opplysninger gitt fra kunde: - Ifølge egenerklæringsskjema fra jeg kjøpte leiligheten er det elektriske anlegget skiftet i 2012. - Kjøkkeninnredning er fra 2012 - Innerdører er fra 2012 - Terrassedør er fra 1998 - Entredør er fra 1974 Vedlikeholds historikk utført i regi av borettslaget/sameiet: - Bad totalrenovert, dokumentasjon foreligger

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Bad og rør ble totalrenovert i borettslaget. Arbeid utført av: Sans bygg AS. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar: Ja. Ble gjort i forbindelse med totalrenovering av bad i borettslaget. Er arbeidet byggemeldt? Svar: Ja. Ble gjort i forbindelse med totalrenovering av bad i borettslaget. Kjenner du til feil eller om det har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Alt av rør og avløp ble skiftet ut i forbindelse med totalrenovering av bad i borettslaget. Arbeid utført av: Sans bygg AS. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: I forbindelse med totalrenovering av bad i borettslaget. Varmekabler og det elektriske på badet. Arbeid utført av: Trygg elektro AS.

    Innhold
    3. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken, soverom og innglasset balkong. Kjeller: Bod på ca. 2 kvm. - Pen, lettstelt 2-roms leilighet - Sentralt og populært område - Umiddelbar nærhet til nærsenter - Andelsleilighet i tredje etasje - En garasjeplass medfølger - Innglasset balkong på 14 kvm - Nydelig utsikt mot vakker natur - Entré med skyvedørsgarderobe - Stue og kjøkken i åpen løsning - Romslig kjøkkeninnredning - Barløsning i grensen mot stuen - Samtlige hvitevarer er integrert - Luftig stue med fine lysforhold - God plass til flere sittegrupper - Delikat bad, pusset opp i 2023 - Vaskemaskinopplegg på badet - Pent soverom med garderobe - Ekstern kjellerbod på ca. 2 kvm - Kjølebod - Felles sykkelbod ute

    Standard
    Entré Leiligheten ligger i tredje etasje med adkomst til entré via felles inngangsparti og trappeoppgang. Entreen har et pent, klassisk uttrykk med mørkegrå fliser på gulvet i lun kontrast til hvitmalte panelplater på veggene. Himlingen er pent lyssatt med downlights og ved ytterdøren er det montert dørcalling for enkel åpning av hoveddøren nede. Det er montert en knagg til vesker og sånn, og bak brede skyvedører med speil i sort innramming er det mer oppbevaringsplass til jakker, sko og annet utstyr. Stue Fra entreen kommer man rett inn i en romslig stue med fine lysforhold og egen kjøkkenkrok. Stuen har skipsgulv i laminat og hvitmalte panelplater på veggene. Dagslyset suppleres med downlights i himlingen og det er utgang til innglasset balkong - en fin forlengelse av stuen store deler av året. Nærmest balkongen kan stuen lett innredes med sofagruppe og tv-løsning, mens et spisebord får naturlig plass i grensen mot kjøkkenet. Kjøkken Kjøkkenet har en markert sone med mørke gulvfliser og hesteskoformet kjøkkeninnredning som ender i en smart barløsning ut mot stuen. Utformingen, og med skap helt opp til taket, dannes det gode arbeidsflater og mye plass til kjøkkenutstyret. I taket er det montert downlights som bidrar til godt arbeidslys. Kjøkkenet har hvite ettspeils fronter, nøttefargede benkeplater i laminat og nedfelt oppvaskkum. Mellom skap og benk er veggene beskyttet med hvite, fasettslipte fliser lagt i mursteinsmønster. Ved barløsningen er det nedfelt koketopp med takmontert kullfilterventilator over, og øvrige hvitevarer som stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys er integrert. Bad/wc/vaskerom Baderommet ble pusset opp i 2023 og har en nøytral stil som kan piffes opp med moderne farger på baderomsmatter, håndklær og annet stæsj. Veggene er kledd med hvite fliser og på gulvet er det grå fliser med varmekabler. Himling er lyssatt med downlights og i en nisje er det opplegg for vaskemaskin. Rommet er videre innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnretning. Innredningen består av veggmontert skuffeseksjon, heldekkende servant og et speilskap med belysning. I dusjhjørnet er det veggmontert hånddusj og plassbesparende dusjdører i glass som kan foldes inn når de ikke er i bruk. Soverom og garderobe Soverommet har dør inn fra stuen og har like overflater med skipslaminat på gulvet, hvitmalte panelplater på veggene og downlights i himlingen. I den ene enden av rommet er det plass til dobbeltseng under et stort vindu som vender ut mot innglasset balkong og i motsatt ende er det skyvedørsgarderobe med speilfronter. En tilsvarende skyvedørsgarderobe finnes i entreen, og for lagring medfølger det en bod på ca. 2 kvm i felles kjeller. Det medfølger også en kjølebod samt at borettslaget har felles sykkelbod ute på fellesområdet.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Garasjeplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Salgsoppdrag 2 990 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- 371 038 (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 361 038 (Pris inkl. fellesgjeld) -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 981 (Gebyr avklaring forkjøpsrett) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument ) 7 200 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 9 221 (Omkostninger totalt) 16 421 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 19 221 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 370 259 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 377 459 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 380 259 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Leiligheten oppvarmes med enkelte panelovner og gulvvarme på badet. Ventilasjonen er naturlig, kombinert mekanisk avtrekk fra badet og takmontert kullfilterventilator på kjøkkenet. Det elektriske anlegget har sikringskap med automatsikringer. Vann- og avløpsrør ble skiftet i 2023, og en 134 liters varmtvannsbereder er fra samme år. Berederen er installert på badet.

    Energiklasse
    F

  • Formuesverdi primær
    800671

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3042548

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    124

    Part.obl.nr.
    948415356

    Felleskostnader pr. mnd.
    4987

    Andel fellesgjeld
    371038

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-09-29T22:00:00Z

    Andel fellesformue
    63393

    Andel fellesformue per dato
    2024-10-09T22:00:00Z

    Forkjøpsfrist
    2024-10-28T23:00:00Z

    Kommentar kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Borettslaget
    Senter Borettslag

    Borettslagets org.nr
    948415356

    Om borettslaget
    Senter Borettslag ble stiftet 21.11.1973 og har organisasjonsnummer 948 415 356 Borettslaget består av 60 boligseksjoner, fordelt på 2 bygninger. Eiendommen har gnr 71, bnr 52 i Lillestrøm kommune. I tillegg har borettslaget felleslokale/møtelokale, boder og sykkelbod. Borettslaget har 14 utendørs gjesteparkeringsplasser og 60 parkeringsplasser i garasjeanlegg i underetasje på blokkene. Borettslaget er tilknyttet Telia internett og TV via fellesavtale i Fellesorganet. Forretningsfører er BORI BBL. Borettslaget er tilknyttet BORI BBL. Revisor er statsautorisert revisor SLM Revisjon AS, Lillestrøm. STYRETS ARBEID Siden forrige ordinære generalforsamling har styret avholdt 10 ordinære møter og behandlet saker, så som: Godkjenning av nye eiere Forkjøpsrett Bruksoverlating Budsjettering Regulering av felleskostnader Internkontroll og oppdatering av HMS-plan (Helse, Miljø og Sikkerhet) Løpende vedlikehold Av andre større saker kan nevnes: Gjennomført borettslagets fornying av alle rør- og våtrom. Opprettet byggekomite, med hovedoppgave i å følge borettslagets byggeprosjekt fra start til slutt. Opprettet Serviceavtaler, ref styrets arbeid med HMS. Oppfølging av borettslagets forsikringsinformasjon Opplæring i styrets portalløsning styret.com Forsikringssaker Velferdstiltak og andre arrangementer: Oppfølging og støtte til beboere vedrørende Rør- og våtromsfornyingen. Infoskriv på facebook, i postkasser og oppslagstavler. Dugnad Informert om andre velferdsaktiviteter i regi av FO og ?Skjettenbyen? - eks Julegrantenning, Skøytedisko O.L. Rør- og våtromsfornying, Byggekomite: I tillegg har Byggekomiteen avholdt 10 obligatoriske møter/befaringer i forbindelse med borettslagets pågående prosjekt angående rør- og våtromsfornying. Rettslig: Senter borettslag er i en rettslig tvist som kan medføre økonomisk ansvar for borettslaget. Borettslaget går til sak mot Lillestrøm kommune angående for høy eiendomsskatt. Saken kjøres som en felles sak via FO, som er utnevnt av borettslagene som saksansvarlig. Godkjent av styret, den 07.02.2024. VEDLIKEHOLDSHISTORIKK Rens av rørsystem frem til kommunalt 2012 Rens av ventilasjonsanlegg 2012 Reparasjon/vedlikehold av terrassedører og vinduer 2012 Reparasjon og rens av viftehus på takene 2012 Bytte av alle brannslukkere, varslere og branntepper til alle leiligheter utlevert 2014 Nytt gjennomgående brannvarslingssystem montert i alle leiligheter 2015 Drenering bak blokk ? Glostrupveien 1,3,5 2016 Bytte av lysarmatur i garasjene ? LED lamper 2016 Montering av vannmålere i begge blokkene 2016 Bytte av alle stoppekraner i begge garasjene 2016 Vedlikeholdsspyling, alle enheter 2016 Bytte av lamper i boder oppgang 7-9 2017 Nytt tak i oppgang 3 2017 Nye postkasser alle oppganger 2017 Vedlikeholdsservice på alle takvifter 2017 Innkjøp kjøkken til nybygget 2018 Montering av skinner i garasje for ladestasjoner 2018 Bytte av varmtvannsberedere (frivillig og dekket av hver andelseier) 2020 Nye postkasser i oppgang 5 2020 Bytte av tak i inngang oppgang 9 2021 Rensing av avløpsrør og ventilasjon 2021 Innføring av digital gjesteparkeringsløsning 2021 Oppdatering av Ordensregler 2021 Garasjevask 2021 Ny overvåkning i Garasjer og oppgang 5 2021 Bytte/fornye tak på begge blokkene, stenge unødvendige takluker mm. 2022 Montering av duepigger på tak-kant blokk 7-9 2022 Utbedring av enkelte trappetrinn ned til garasjene 2022 Bytte av Styreportal til styret.com 2022 Tømming av 3 stk avløpskum,samt slamrenne - utført av Gravco 2022 Service og serviceavtale av garasjeporter 2022 Oppstart av prosjekt for Rør- og våtromsfornying 2022 Utbedring av et større antall balkongdører med feil 2022 Bytte av vindski/toppbord på felleslokalet 2022 Bytte av 70 brannslukkere og skilting av slukkere i fellesområder - utført av Norsk brannvern 2022 Utforming av branninstruks for borettslaget 2022 Gjennomgang av forsikringsvilkår 2022 Gjennomføring av Rør- og baderomsfornying på alle 60 bad og felles rørtrekk helt ned til garasje 2023 Utbytting av råttent panel på felleslokalet 2023 Reparasjon og service på balkongdører 2023 Revurdering av forsikringsvilkår og rabatter etter rørprosjekt 2023

    Gebyr forkjøpsrett
    7981

    Forkjøpsrett
    1 - Intern forkjøpsrett (Forkjøpsrett i samme borettslag/sameie) 2 - BORI forkjøpsrett (Forkjøpsrett med ansiennitet som medlem i BORI) Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Bank: Handelsbanken - 5,70% Type: Annuitetslån Terminer: 12 Info pr.: 30.09.2024 Tot. restgjeld: kr. 3 765 975,- Andel saldo: kr. 48 775,- Løpetid: 08.07.2021 - 30.12.2029 Bank: Handelsbanken - 5,70% Type: Annuitetslån Terminer: 12 Info pr.: 30.09.2024 Tot. restgjeld: kr. 24 881 972,- Andel saldo: kr. 322 263 Løpetid: 31.12.2023 - 31.12.2058

    Sikringsordning fellesgjeld
    Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Fremtind Forsikring AS

    Polisenummer felles forsikring
    20811409

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Beboernes forpliktelser og dugnader
    Dugnadsgebyret er kr. 75,- pr. måned (kr. 900,- pr. år) pr. leilighet. - Gebyret oppkreves gjennom husleien og budsjetteres på forhånd. Gebyret forutsettes å skulle dekke gjennomsnittlig 3-4 dugnader pr. år. Herunder hører den vanlige vår- og høstdugnaden med feiing, rydding eventuelt. beising av boder, hagegjerde og inngangsparti (innvending og utvendig,) rundvask eller maling av oppganger mm. Eventuelt andre gjøremål bestemmes av styret for hver gang dugnad utføres. - Styret foretar hver høst en fordeling av årsgebyret på de enkelte avholdte dugnader avhengig av utført arbeid og antall frammøtte. (Les: frammøtte får refundert dugnadsgebyr.) - I spesielle tilfeller (f.eks. eldre, uføre o.l.) kan styret, etter søknad, frita den enkelte for en eller flere dugnader.

    Dyrehold
    Dyrehold i Senter Borettslag må ikke være til ulempe eller sjenanse for øvrige beboere i borettslaget. Utover dette er det ingen spesielle restriksjoner på innekatt eller andre typiske innedyr som hamster, marsvin, kanin o.l. Når det gjelder hundehold må dette søkes styret, og følgende regler må overholdes: 1) Innenfor borettslagets område gjelder båndtvang hele året, også i trappeoppgangene. 2) Eieren skal straks fjerne eventuelle ekskrementer etter hunden. Dette skal kastes i brennbart husholdningsavfall. 3) Lufting må ikke skje på balkongen. 4) Eieren er ansvarlig for all skade hunden gjør, det være seg bygninger eller uteareal. 5) Eieren er ansvarlig for at hundeholdet ikke er til ulempe eller sjenanse for andre beboere ved for eksempel aggressiv adferd, utidig bjeffing eller uling. 6) Dersom styret mottar klage på hundehold og finner at klagen er berettiget, kan styret kreve hunden fjernet dersom en minnelig ordning med klager ikke oppnås. 7) Personer som vurderer å kjøpe leilighet i Senter borettslag har plikt til å undersøke retningslinjene for husdyrhold i borettslaget før de evt. kjøper leilighet. Dersom de allerede har husdyr gjelder retningslinjene ovenfor ? de må eventuelt søke og få dyrehold godkjent før de kjøper leiligheten. For hold av øvrige dyr må styret søkes.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3205/71/52: 10.03.1970 - Dokumentnr: 1234 - Rettigheter iflg. skjøte Ifl.skjøte på bnr.4 er det best. om ledn.for vann-kloakk,el- ledninger m.v. Fl.best. Gjelder denne registerenheten med flere 26.02.1975 - Dokumentnr: 1143 - Erklæring/avtale Bestemmelse om avståelse av veggrunn 29.06.1977 - Dokumentnr: 4243 - Forkjøpsrett BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT MED FLERE BESTEMMELSER 09.03.1981 - Dokumentnr: 1507 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Skedsmo kommune til å opparbeide gangvei/busslomme på denne eiendom m/flere bestemmelser. 14.10.1974 - Dokumentnr: 6039 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3205 Gnr:71 Bnr:4 01.03.1996 - Dokumentnr: 2788 - Grensejustering 01.01.2020 - Dokumentnr: 375447 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0231 Gnr:71 Bnr:52 01.01.2024 - Dokumentnr: 154094 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3030 Gnr:71 Bnr:52 25.03.1974 - Dokumentnr: 1688 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:3205 Gnr:71 Bnr:29

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 04.12.1975. Ferdigattesten gjelder for Glostrupveien 7-9. Det er utstedt ferdigattest for våtromsrehabilitering og bytte av røranlegg datert 12.02.2024. Det er mottatt godkjente byggetegninger fra kommunen med følgende avvik: - Revet vegg mellom kjøkken og stue - åpen løsning i dag. - Revet vegg mellom entré og bod - større entré i dag. Det er ikke søkt om bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst via privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til blokkbebyggelse og grenser til område for konsentrert småhusbebyggelse, samt område for forretning/kontor. Dette fremgår av reguleringsplan for Skjettenbyen. Plan-id: 0231_114. - Eiendommen ligger i et "område der det ofte kan finnes marin leire", i henhold til kommunens marin leire kart. - Eiendommen ligger i et område for bevaring av kulturmiljø, i henhold til kommuneplan angitt hensynssone. - Eiendommen ligger i et område med lavere verneverdi, i henhold til kommunens kulturminne kart. - Eiendommen ligger i et område med moderat til lav aktsomhet for radonaktsomhet, i henhold til kommunens kart. - Eiendommen ligger til eller rett innenfor gul støysone, i henhold til kommunens støysonekart. Eiendommen berøres av reguleringsplanen med navn Skjetten senter, hvor planleggingen er igangssatt. Plan-ID: 0231_571. Kommunens plan er omregulering av Skjetten senter.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Salgsoppdrag 2 990 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- 371 038 (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 361 038 (Pris inkl. fellesgjeld) -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 981 (Gebyr avklaring forkjøpsrett) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument ) 7 200 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 9 221 (Omkostninger totalt) 16 421 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 19 221 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 370 259 (Totalpris. inkl. omkostninger) 3 377 459 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 3 380 259 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    9221

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 8 000 ,- oppgjørshonorar kr 6 500 ,- og visninger kr 3 000 , -. Alle beløp er inkl. mva. 

Kamilla Schau

Eiendomsmegler / Partner

Kamilla Schau

41 73 04 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev