aktiv-eiendomsmegling
Fasade

SKOGBYGDA - Innholdsrik enebolig over 2 plan - Hybel i u. etg - Solrik tomt

 • 3 650 000
 • BRA 259 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING3 650 000
 • OMKOSTNINGER107 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 757 392
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 980
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 225 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT696 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 650 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-))
  --------------------------------------------------------
  107 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 757 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Entré, gang/trapperom, vaskerom, bad/wc, 4 soverom, kjøkken og stue.
Underetasje/hybel: Entré, gang, trapperom, vaskerom, toalettrom, bad, bod, 2 innredede rom, stue og kjøkken.
Annet: Utebod.
Velkommen inn

Tyristubben 6, Viken

 • Entré
  Fra gangstien er det trapp opp til inngangspartiet. Entreen er holdt i stilrene farger, slik som resten av boligen. Gulvet er lagt med grå laminatfliser og veggene har gråmalt panel. Jakken kan henges opp på knaggrekker, eller ryddes unna i garderobeskapet i gangen innenfor.

  Stue
  Fra gangen kommer man inn i en romslig stue som ligger i delvis åpen løsning med kjøkkenet. Stuen er luftig og har et fint gjennomlys fra store vindusflater i tre himmelretninger, deriblant en skyvedør ut til terrassen.

  På kalde kvelder kan det fyres opp i en peisovn, montert på hjørnet av rommet. Ellers i året sørger en nyere varmepumpe for jevn temperatur. Stuen har en møbleringsvennlig vinkelform med god plass til langbord, lenestoler og sofagruppe. Gulvet er lagt med trestavs parkett og det er lysmalte vegger med brystningspanel.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ligger i sin egen krok og er godt skjermet fra resten av rommet. Det har mye skapplass og gode arbeidsflater. Innredningen har grå profilfronter, med innslag av en hvit front og vegghyller. Det er benkeplate i sort laminat med nedfelt, dobbel oppvaskkum i stål. Deler av veggen over benken er flislagt og bak oppvasksonen er det vindu ut mot gårdsplassen. Kjøkkenet har komfyrnisje med ventilator, opplegg til oppvaskmaskin og plass til kjøleskap.

  Bad/wc
  Eneboligen har bad og eget vaskerom. Begge ligger i første etasje og er modne for rehabilitering. Badet ble overflateoppusset og fikk nytt utstyr i 2017, men har en eldre grunnstamme. Gulvet er lagt med grå fliser, veggene har lyse fliser og det er naturlig lys fra et vindu.

  Badet er utstyrt med frittstående toalett, gulvvarme, samt et badekar med dusj og glassvegg. I tillegg er det en pen innredning bestående av en skuffeseksjon med heldekkende servant, matchende høyskap og et trippelt speilskap med belysning.

  Vaskerom
  Vaskerommet ligger vegg-i-vegg med badet og er fra byggeåret. Det har flislagt gulv med sluk og varmekabler, samt våtromsplater på veggene. Foruten opplegg til vaskemaskin, har rommet vindu og en utslagsvask i stål.

  Soverom og garderobe
  Eneboligen har fire soverom av god størrelse, som alle er holdt i pene farger. Hovedsoverommet er malt i en dyp grønntone og har god oppbevaringsplass i en rekke hvite garderobeskap. Av de tre andre soverommene har to garderobeskap. Ytterligere oppbevaringsplass finnes i gangen utenfor. For lagring er det utvendige boder med et tilbygd vedskjul.

  Hybel:
  Underetasjen er innredet til en hybel med egen inngang fra utsiden - denne hører til under boligens hoveddel og er ikke godkjent som en separat boenhet i kommunen. Hybel består av stue, kjøkken og to innredede rom, samt entré, 2 boder, bad, toalettrom og vaskerom. De to innredede rommene er av god størrelse og brukes i dag som soverom.

  Det er lov til å leie ut deler av sin egen bolig under forutsetning av rommene er godkjent til varig opphold og har intern tilgang til hoveddel.

  Kjøkkenet ligger i eget rom, med tregulv, vegger malt i en dyp rødtone og plass til et lite spisebord. Innredningen har lyse profilfronter, vitrineskap og en mørk laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål. Over benken er det belysning og hvite fliser. Kjøkkenet har komfyrnisje med ventilator, samt opplegg til oppvaskmaskin.

  Rett utenfor ligger det en trivelig stue med god plass til møblement. Her er det en stor steinpeis med innsats, men også en varmepumpe. For øvrig har stuen vindu, tregulv og lysmalte panelvegger.

  Badet og vaskerommet i denne etasjen er også modne for oppgraderinger. Badet har hvite gulvfliser, mens veggene er i en kombinasjon av våtromsplater og gråmalt panel. Det har gulvvarme, dusjnisje og en hvit innredning med heldekkende servant, god oppbevaringsplass og speil med overlys.

  Toalettrommet ligger rett ved siden av. Det har servant, frittstående toalett og overflater lik de på badet. Vaskerommet har vindu, vegghyller og utslagsvask i stål, i tillegg til opplegg til vaskemaskin. Gulvet er flislagt og har sluk, mens veggene er kledd i lysmalt panel.

  Uteområde:
  Late dager i solen kan tilbringes på terrassen utenfor stuen. Med et areal på 31 kvm er det god plass til sittegruppe, soling og grill. Terrassen har levegg, belysning og en markise for solskjerming. Den er oppført i tre og har en port ut til hagen, hvor små og firbente kan leke.

  I 2021 ble det oppført en platting utenfor utleiedelen. Plattingen har levegg, er oppført i tre og måler ca. 13 kvm. Av andre utendørs oppgraderinger, ble vinduer og dører i første etasje skiftet i perioden 2010-2017. I 2010 ble boligen etterisolert og fikk ny kledning. Støttemur og utgraving til større gårdsplass i 2019. Beiset huset og malt taket i 2019. Utebod oppført i 2020. Påfylling av masse til gressplen foran og bak huset i 2020. Utvendig solskjerming på kjøkken og soveromsvindu i 2021.

  Kort fortalt
  - Lys, innholdsrik familiebolig.
  - Enkelte oppgraderingsbehov.
  - Utleiedel med egen inngang.
  - Svært barnevennlig nabolag.
  - 1 km til barnehage og skole.
  - Parkering ute og i garasje.
  - Solrik tomt med stor hage.
  - Terrasse på 31 kvm.
  - Nyere platting på ca. 13 kvm
  - Stor og luftig vinkelstue.
  - Peisovn og varmepumpe.
  - Tilknyttet praktisk kjøkken.
  - Eldre bad og vaskerom.
  - Bad overflateoppusset i 2017.
  - Fire gode soverom.
  - Garderobe i gang og tre rom.
  - Lagring i uteboder.
  - To sikringsskap.
  - To varmtvannsberedere.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger i et landlig, usjenert og naturskjønt boligområde på Skogrand-feltet i Skogbygda i Nes kommune. Bygda har det man trenger i hverdagen. Her er det barnehage, barneskole, matbutikk, samt skoleskyss til skoler i øvrige trinn.

  Boligfeltet ligger rett ved skog og mark med flotte friluftsområder. Du finner flere merkede turløyper og sykkelstier i nærområdet, samt idylliske fiskevann og fint jaktterreng. Det er også lekeplass, idrettshall, treningssenter, svømmehall, golfbane og ridesenter innenfor en radius av 15 km. Nærmeste badestrand er ved Glomma i nærheten av Funnefoss.

  Skogbygdas idrettslag (SIF) har gode tilbud for både store og små. SIF har blant annet et fint fotballanlegg vegg-i-vegg med skolen, noe som gjør dette til et naturlig samlingspunkt store deler av døgnet. Skolen har også eget musikkkorps.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Joker Skogbygda, Spar, Coop og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi-senteret i Vormsund og Amfi-senteret på Årnes et variert utvalg av butikker. Jessheim Storsenter og Strømmen Storsenter ligger godt innen rekkevidde og kan by på et rikt servicetilbud.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Ingeborgrud som ligger ca. 500 meter fra eiendommen. Det er togstasjon på Årnes som betjener alle vogner på Kongsvingerbanen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Oppaker, 17 min til Årnes, 30 min til Jessheim, 45 min til Lillestrøm og 60 min til Oslo.

  Fra eiendommen er det 1 km til barnehage og Skogbygda barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det bussordning til Vormsund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder som blant annet Nes og Hvam.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Konstruksjon:
  Fabrikkproduserte takstoler. Taket er trekket med takstein. Plastrenner og nedløpsrør med klammer. Bygningen er oppført i bindingsverk. Stående kledning som værhud. Vinduer med isolerglass. Hvit glatt ytterdør med isolerglass. Terrasse skyvedør med isolerglass. Hvit glatt ytterdør med
  isolerglass i underetasje. Trebjelkelag mot etasjen under, støpte gulv i U. etasje. Byggegrunn og terrengforhold: Trolig kvabb blandede jordmasser i grunnen.

  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 03.05.2022 av Gunnar Mårdalen. Her fremgår
  kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3) Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3:

  Bad 1.etg:
  Membran, ventilasjon, vanntrykk mv:
  Sluk og gjennomføringer: Sluk, rørgjennomføringer, mansjett og klemring er kontrollert, avvik med klemring og membran
  Mansjett og klemring: Membran/mansjett er ikke under klemring, klemring er ikke synelig.
  Vanntrykk og avrenning:Ok vanntrykk
  Vannstand i sluk: Vannstand i sluk er stabil ved test
  Rengjøring av sluk: Sluk er lett tilgjengelig for rengjøring
  Membranens alder: Membranen er eldre (merk alder, tiltar må forventes ingen rimelig tid)
  Tegn på fukt, feil materialvalg eller feil utførelse: Ingen tegn på fukt er registret, korrekt materialvalg og ikke registrert feil utførelse.
  Ventilasjon og tilluft: Naturlig avtrekk.
  Oppsumering bad 1.etg: Flisbelagt bad med gulvvarme, wc, badekar, servant i innredning og speilskap. Ingen dokumentasjon. Feil på klemring/membran.
  Oppussing/rehabilitering må påregnes.

  Takkonstruksjon og loft:
  Fabrikkproduserte takstoler. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger.
  Opprevet duk/undertak. Det er viktig at både gavlventiler og lufting via gesimser fungerer for å unnå fuktproblemer. Det er påvist utettheter rundt gjennomføringer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
  Tiltak: Konsekvensen av de påviste avvik bør avklares nærmere. Det må påregnes kostnader / tiltak for å lukke de avvik som er nevnt over her.

  Taktekkingen:
  Taket er trekket med takstein. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger. Stein er vasket, primet og malt av rekvirent.
  Ikke tilfredstillende snøfangere, sikkerhet. Undertaket er fra opprinnelig byggeår. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
  Tiltak: Konsekvensen av de påviste avvik bør avklares nærmere. Det må påregnes kostnader / tiltak for å lukke de avvik som er nevnt over her.

  Dekker og gulv på grunn:
  Trebjelkelag mot etasjen under, støpte gulv i U. etasje. Ingen påkostninger siste tiden. Normal tid for utbedring av trebjelkelag er ca 40 til 80
  år. Største målte skjevheter er 30 mm. Skjevheter i konstruksjoner.
  Tiltak: Det er påvist avvik og det må påregnes tiltak, men avvikene kan leves med.

  Røykvarslere og brannslukning:
  Røykvaslere i boligen samt brannslukningsapperat. Ingen påkostninger siste tiden.
  Eldre brannslukker. Må kjøpe ny brannslukker.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2:

  Vaskerom 1.etg: (Gulv)
  Fliser på gulv med gulvvarme. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger.
  Krav til fall er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Det er ikke registrert riss / sprekker Det er registrert oppsprekking i
  fuger. Det er ikke registret bom (hulrom) under fliser Det er ikke registrert råteskade, muggvekst eller skadedyr.
  Tilfredstillende terskel - løsning. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt

  Vaskerom 1.etg (Vegger,tak og himlinger).
  Våtromplater. Tak med takess. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger.
  Det er ikke påvist fuktskader. Det er ikke registrert spor etter skadedyr el.lign. Ok skjøter og underkant av plater Det er ikke tilstrekkelig ventilering. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt

  Vaskerom 1.etg (Sanitærutstyr)
  sluk i gulv, håndvask, opplegg / avløp for vaskemaskin. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger. Det er sjekket for skader på overflater på utstyr og innredning. Utstyr er ikke funksjonstestet. Merk at bygginspektør ikke er VVS fagmann. Det er ikke registrert spesielle feil utover utstyret alder.

  Vaskerom 1.etg (Membran, ventilasjon, vanntrykk mv):
  Sluk og gjennomføringer: Sluk, rørgjennomføringer, mansjett og klemring er kontrollert, ingen avvik er påvist
  Mansjett og klemring: Ingen merknader utover alder, fungerer pt som tiltenkt
  Vanntrykk og avrenning: Ok vanntrykk
  Vannstand i sluk: Vannstand i sluk er stabil ved test
  Rengjøring av sluk: Sluk er lett tilgjengelig for rengjøring
  Membranens alder: Membranen er eldre. merk alder, tiltar må forventes ingen rimelig tid)
  Tegn på fukt, feil materialvalg eller feil utførelse: Ingen tegn på fukt er registret, korrekt materialvalg og ikke registrert feil utførelse.
  Ventilasjon og tilluft: Naturlig avtrekk.

  Vann, avløpsrør og vvb:
  Kommunalt vann og avløp. Plast avløpsrør og kobber vannrør. VVB 2 stk. i u. etasje. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger.
  Ca halvparten av den forventede levetiden gått. Anlegget fungerer i dag som forutsatt. Ca halvparten av den forventede levetiden gått. Anlegget fungerer i dag som forutsatt. Dokumentasjon er ikke fremlagt / finnes ikke. fundament for vvb vurderes som ok, plassering av vvb er ok, stoppekran er lett tilgjengelig, stakeluke er lokalisert og fungerer.
  Tiltak: Merk alder. Dette fungere som opprinnelig tiltenkt og det er ikke påvist feil - men ikke etter dagens standard.

  Ventilasjon:
  Ventilator på kjøkken. Spalteventiler i toppkarm på vinduer. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger.
  Begrenset avlufting fra våtrom i forhold til dagens krav og forventninger. Det anbefales bedre avlufting.
  Tiltak: Merk alder. Dette fungere som opprinnelig tiltenkt og det er ikke påvist feil - men ikke etter dagens standard.

  Takrenner og beslag:
  Plastrenner og nedløpsrør med klammer. Ingen påkostninger siste tiden.
  Taknedløp er ført ned til terreng ved grunnmur. Takvann må ledes bort fra veggen. Det er ikke påvist svekkelser.
  Tiltak: Det er påvist avvik og det må påregnes kostnader og tiltak for å lukke de avvik som er nevnt over her, men det er ikke umiddelbart behov for utbedringer.

  Skorstein og pipe:
  Enkeltløpet elementpipe. Fremstår som fra byggeår.
  På generell basis anbefales vi at pipe / røykrør og ildsteder kontrolleres spesielt. Dette er viktige bygningstekniske installasjoner og ved feil er konsekvensen stor. Fremstår som fra byggeår. Pipe / skorstein er inspisert fra bakkeplan og det er gjort en skjønnsmessig vurdering av forholdene.
  Tiltak: Det er påvist avvik og det må påregnes tiltak, men avvikene kan leves med.

  Vinduer og ytterdører:
  Vinduer med isolerglass. Hvit glatt ytterdør med isolerglass. Terrasse skyvedør med isolerglass. Hvit glatt ytterdør med isolerglass i underetasje.
  Vinduer i underetasje er eldre, øvrige vinduer og dører fra 2010-2017.
  Det er ikke registrert punkterte glass, innsetningsdetaljer som beslag, vannbord, omramming, karm og ytre tetting er i orden, vinduenes plassering i veggen, inkl detaljene, er egnet til å sikre mot vanninntrengning i konstruksjonen. Stedvis eldre vinduer, TG satt ut fra disse.
  Tiltak: Merk alder. Dette fungere som opprinnelig tiltenkt og det er ikke påvist feil - men ikke etter dagens standard.

  Grunnmur / fundament mv:
  Pusset på begge sider. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger. Setningssprekker er påvist. Tilstandsgrad 2 settes grunnet alder og generell beskaffenhet. Ytterligere undersøkelser av sprekker og riss i grunnmur bør gjøres før utbedring.
  Tiltak: Det er påvist avvik og det må påregnes tiltak, men avvikene kan leves med.

  Drenering og fuktsikring:
  Trolig drenering med plastrør og knottplast som fuktsikring på mur. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger.
  Eldre drenering med begrenset gjenværende levetid. Det anbefales å oppgradere drenering før lekkasjer eventuelt oppstår.
  Tiltak: det er påvist avvik og det må påregnes kostnader og tiltak for å lukke de avvik som er nevnt over her, men det er ikke umiddelbart behov for utbedringer.

  Kjøkken U. etasje:
  Lyst profilert kjøkken med laminert benkeplate, fliser samt lys mellom over og underskap. Oppvaskkum og integrert oppvaskmaskin. Ventilator med avtrekk ført ut.
  Ingen påkostninger siste tiden. Nyere ventilator.
  Det er ikke registrert knirk i gulv, det er påvist sprekker i gulv, vann og avløpsrør vurderes som tilfredstillende, avrenning fungerer tilfredstillende, det er registrert skader på innredningen.
  Tiltak: Det er påvist avvik og det må påregnes kostnader og tiltak for å lukke de avvik som er nevnt over her, men det er ikke umiddelbart behov for utbedringer.

  Kjøkken U.etasje:
  Kort beskrivelse av anlegget: Automat og skru-sikringer, 1 skap plassert i v.f. i 1 etg. 1 skap i u. etasje
  Tiltak / konsekvens / utskifting / rest levetider/ risiko / nærmere undersøkelser: MERK; Det er eiers plikt å sørge for at det elektriske anlegget til en hver tid er godkjent. Ingen påkostninger siste tiden.
  1 - Når ble det elektriske anlegget installert eller siste gang totalt rehabilitert / deler av anlegget rehabilitert? Ikke endret, hele anlegget er fra byggeår.
  2 - Er alle elektriske arbeider / elektriske anlegg utført av registrert elektroinstallasjonsvirksomhet? Ja.
  3 - Er det elektriske anlegget utført, eller er det foretatt tilleggsarbeider på el anlegget, etter 01.01.1999 - foreligger samvarserklæring? Nei.
  4 - Er det fare for liv og helse pga anleggets tilstand eller alder? Nei
  5 - Foreligger det kontrollrapport som er yngre enn 5 år fra offentlige myndigheter, det lokale el-tilsyn eller annen tilsvarende kontrollinstans? Nei
  6 - Er det foretatt termografi kontroll av anlegget? Nei.
  7 - Forekommer det ofte at sikringer løses ut? Nei.
  8 - Har det vært brann, branntilløp eller varmegang (skader på deksler, kontaktpunkter, spesielt ved VVB, - ol) i elektrisk anlegg? Nei.
  9 - Finnes det kursfortegnelse og er denne i samsvar med antall sikringer? Ja.
  10 - Er det tegn til at det har vært skader (varmegang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter eller elektrisk utstyr? Nei.
  11 - Er det synlige defekter på kabler, eller er disse ikke tilstrekkelig innfestet? Nei.
  12 - Tilstanden på varmtvannsberederens støpsel og stikkontakt? Ok.
  13 - Finnes det uisolerte ledninger / koblinger som man kan komme i berøring med? Nei.
  14 - Er kabelinnføringer tettet i sikringsskap og inntak? Ja.
  15 - Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el - kontroll? Det anbefales nærmere kontroll

  Rom under terreng
  Innredet U. etasje. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger. Det er ikke påvist riss og sprekker i vegger eller himlinger, det er ikke påvist setninger i vegg/himling, det er ikke påvist fuktskjolder i vegg/himling, det er ikke registrert svertesopp eller spor etter sopp i vegg/himling, det er ikke registrert skadedyr i vegg/himling, det er ikke påvist riss, det er registrert knirk, Det er tilfarergulv (oppforede tregulv), konstruksjonen er ikke kjent. Tilstandsgrad 2 settes grunnet alder og generell beskaffenhet.
  Tiltak: Det er påvist avvik og det må påregnes tiltak, men avvikene kan leves med.

  Bad U. etasje (Gulv):
  Fliser på gulv med gulvvarme. Ingen påkostninger siste tiden.
  Krav til fall er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Det er registrert bom (hulrom) under fliser Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt

  Bad U. etasje (Vegger, tak og himlinger):
  Våtromsplater og malt panel på vegger og malt panel i taket. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger.
  Det er ikke registrert riss og sprekker Ok skjøter og underkant av plater Det er ikke påvist fuktskader. Det er ikke tilstrekkelig ventilering. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt

  Bad U. etasje (Sanitærutstyr):
  Dusj og servant i innredning. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger.
  Det er sjekket for skader på overflater på utstyr og innredning. Utstyr er ikke funksjonstestet. Merk at bygginspektør ikke er VVS fagmann. Det er ikke registrert spesielle feil utover utstyret alder.

  Bad U.etg (Membran, ventilasjon, vanntrykk mv):
  Sluk og gjennomføringer: Sluk, rørgjennomføringer, mansjett og klemring er kontrollert, ingen avvik er påvist
  Mansjett og klemring: Ingen merknader utover alder, fungerer pt som tiltenkt
  Vanntrykk og avrenning: Ok vanntrykk
  Vannstand i sluk: Vannstand i sluk er stabil ved test
  Rengjøring av sluk: Sluk er lett tilgjengelig for rengjøring
  Membranens alder: Membranen er eldre (merk alder, tiltar må forventes ingen rimelig tid)
  Tegn på fukt, feil materialvalg eller feil utførelse: Ingen tegn på fukt er registret, korrekt materialvalg og ikke registrert feil utførelse.
  Ventilasjon og tilluft: Naturlig avtrekk.

  Vaskerom (Gulv):
  Fliser på gulv. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger.
  Krav til fall er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Det er ikke registrert riss / sprekker Det er ikke påvist sprekker i fuger. Det er ikke registrert råteskade, muggvekst eller skadedyr. Det er registrert bom (hulrom) under fliser Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt

  Vaskerom (Vegger, tak og himlinger):
  Malt panel på vegger og i tak. Fremstår som opprinnelig bygget, ingen endringer eller påkostninger.
  Det er ikke tilstrekkelig ventilering. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt

  Vaskerom (Sanitærutstyr):
  sluk i gulv, håndvask, opplegg / avløp for vaskemaskin, vvb 2 stk. Ingen påkostninger siste tiden.
  Det er sjekket for skader på overflater på utstyr og innredning. Utstyr er ikke funksjonstestet. Merk at bygginspektør ikke er VVS fagmann. Det er ikke registrert spesielle feil utover utstyret alder.

  Vaskerom (Membran, ventilasjon og vanntrykk mv):
  Sluk og gjennomføringer: Sluk, rørgjennomføringer, mansjett og klemring er kontrollert,
  Mansjett og klemring: Ingen merknader utover alder, fungerer pt som tiltenkt
  Vanntrykk og avrenning: Ok vanntrykk
  Vannstand i sluk: Vannstand i sluk er stabil ved test
  Rengjøring av sluk: Sluk er lett tilgjengelig for rengjøring
  Membranens alder: Antatt ingen membran
  Tegn på fukt, feil materialvalg eller feil utførelse: Ingen tegn på fukt er registret, korrekt materialvalg og ikke registrert feil utførelse.
  Ventilasjon og tilluft: Naturlig avtrekk.
  Fuktsøk: Hulltakning mot badekar fra trappegang er ikke utført da eier ikke ønsker dette.

  Bad 1.etg:
  Gulv:
  Fliser på gulv med gulvvarme.
  Badet ble pusset opp overflatemessig i 2017 av tidligere eier.
  Krav til fall er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Det er ikke registrert riss / sprekker Det er ikke påvist sprekker i fuger. Det er ikke registrert råteskade, muggvekst eller skadedyr. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
  Vegger og tak (himlinger)
  Fliser på vegger og mdf i tak.
  Badet ble pusset opp overflatemessig i 2017 av tidligere eier.
  Det er ikke registrert riss og sprekker Det er ikke påvist sprekker i fuger. Det er ikke påvist fuktskader. Det er ikke registrert spor etter skadedyr el.lign. Det er ikke vindu eller dør i våtsone. Det er ikke tilstrekkelig ventilering.

  Innvendige overflater, gulv:
  På gulv; Parkett og laminat. Ingen påkostninger siste tiden.
  Stedvis slitasje, oppussing må påregnes.
  Tiltak: Det er påvist avvik og det må påregnes tiltak, men avvikene kan leves med.

  Innvendige overflater, vegger og tak:
  Bærevegger og lettvegger, overlater på vegger; MDF plater, malte flater og malt brystningspanel. Tak med MDF panel og takess.
  Ingen påkostninger siste tiden. Stedvis ikke håndverksmessig utførelse.
  Tiltak: Det er påvist avvik og det må påregnes tiltak, men avvikene kan leves med.

  Toalett - eller annet rom:
  Wc rom i u. etasje. Med toalett og servant. Ingen påkostninger siste tiden. Det er ikke registrert spesielle feil utover utstyret alder.
  Tiltak: det er påvist avvik og det må påregnes tiltak, men avvikene kan leves med.

  Innvendige trapper:
  Malt hovedtrapp. Ingen påkostninger siste tiden.
  Det mangler håndløper i trappeløpet
  Tiltak: det er påvist avvik og det må påregnes kostnader og tiltak for å lukke de avvik som er nevnt over her, men det
  er ikke umiddelbart behov for utbedringer.

  Varme:
  Luft til luft varmepumpe i stue i u. etasje. Ingen påkostninger siste tiden.
  Fungerer som forutsatt. Eldre varmepumpe.
  Tiltak: Det er påvist avvik og det må påregnes tiltak, men avvikene kan leves med.

  Info fra egenerklæring:
  - Det er utført arbeid på bad/våtrom tidligere. Dette er utført av ufaglærtegeninnsats av tidligere eier.
  - Ubetydelig setningsskade i garasje, denne har ikke forandret seg verken nå, eller når tidligere eier bodde her.
  - Bygget liten platting på ca 13 kvm. utført av ufaglært/egeninnsats.
  - Det er utleiedel i underetasjen, men den er ikke godkjent av kommunen.
  - Det er foretatt radonmåling. Måling utført av Norsk Radonvern med sporfilm i 2018. Årsmiddelverdi: Stue 1 etg. 59 Bq/m3, Kjellerstue 78 Bq/m3.
 • 1.etg: 135 kvm bra.
  U.etg: 96 kvm bra.

  Garasje: 28 kvm bra.

  Er bygget i samsvar med godkjente tegninger? Nei, ny søknad må utarbeides.
  Branncellebegrensende skille (vegg/etasjesskiller/vindu) mot annen bruksenhet eller garasje? Nei, ny søknad må utarbeides.
  Er det gitt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse? Ja
  Tilfredsstilles dagens forskriftskrav til rømningsvei, dagslysflate og takhøyde? Nei ikke alle rom i U. etg.
  Finnes det egen utleie - del / leilighet, og er denne godkjent? Nei, tiltak nødvendig
  Er bruken av rom godkjent for varig opphold med tilf. rømningsvei? Nei ikke alle rom i U. etg.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: V.F. gang, bad, vaskerom, kjøkken, stue og 4 soverom
  U.etg: V.F. vaskerom, bad, gang, kjøkken, stue, wc, kjøkken, 2 innredet rom brukt som soverom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Eneboligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler på begge bad og vaskerommet i første etasje. I andre rom er det panelovner, og de to stuene har hver sin luft-til-luft varmepumpe. Den i første etasje er fra 2018, mens den i underetasjen er av eldre dato. I stuene suppleres det elektriske med vedfyring.

  Begge kjøkken har ventilator. Ellers er det naturlig ventilasjon via vindusventiler. Det er en kombinasjon av skru- og automatsikringer, fordelt på to skap. Ett skap er montert i entreen i første etasje og det andre i underetasjen. Stoppekran og to varmtvannsbereder er plassert på vaskerommet i underetasjen.
 • Eiendommen ligger barnevennlig til i en blindvei på Skogrand-feltet, og som navnet antyder grenser nabolaget til marka. Eneboligen ligger på en solrik og godt opparbeidet tomt på 696,7 kvm. Tomten har grusede innkjørsler, støttemurer, gangsti, uteplasser, samt hage, der en del er inngjerdet. Hagen har god plass til lek og moro. Den er pent beplantet med gressplen, barkbed, hekk og frukttrær.
 • Eiendommen har gode parkeringsmuligheter ute og i en integrert garasje på ca. 28 kvm. Ute er det gruset innkjørsel på hver side av boligen, der den ene munner ut i en gårdsplass. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avnløp.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 184 050 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 262 581 per 31.12.21
 • Kr. 23 159 pr. år
  Kommunale avgifter inkluderer avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, m.m
  Eiendomsskatt kr 5 739,- i året.
 • Det medfølger midlertidig brukstillatelse, datert 23.04.80.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Grunndata
  1977/7431-1/9 Registrering av grunn
  28.10.1977
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3034 Gnr:131 Bnr:56

  2020/1381505-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
  01.01.2020 00:00
 • Regulert til frittliggende småhusbebyggelse.
 • Gnr. 131 Bnr. 81 i Nes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,50% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.16.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr.10.085,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger og panterett med urådighet.. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time, oppas til kr 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Svein Jomar Kvisla
  Thone Kristin Wøyen
Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev