aktiv-eiendomsmegling
Sandbekkveien 36A.jpg
Sandbekkveien 36A.jpg

SLATTUM Sandbekkveien 36B

Flott, nyoppført enebolig i trafikkstille område. Dobbelgarasje med elbillader, terrasse med utsikt og gasspeis i stuen.

 • kr 9 150 000
 • BRA-i 208 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 9 150 000
 • Omkostningerkr 53 642
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 9 203 642
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • Tomt581.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 9 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 53 642,- (Omkostninger totalt) 9 203 642,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse 1. etasje
Velkommen til Sandbekkveien 36 B! En flott, nyoppført enebolig i barnevennlige, trafikkstille omgivelser rett ved marka. Stor terrasse utenfor stuen byr på gode solforhold, samt herlig utsikt over nærområdet og skogkledde åser. Parkering er i en integrert dobbelgarasje med elbillader og direkte adkomst til entré. Her kommer du tørrskodd inn uansett vær! Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning med store vindusflater, HTH innredning med integrerte hvitevarer og en flott gasspeis. I første etasje er det også romslig stue/kjøkken med egen utgang til tomten. Boligen har til sammen tre lekre bad med regnfallsdusj og hvite innredninger, samt et separat vaskerom. Det ene badet ligger i suiteløsning med soverom. I tillegg er det en meget pen entré, tre nydelige soverom og lagringsplass i bod.
Rommet har hvite vegger, downlights i himling og en lekker gasspeis som sikrer nydelig stemning på mørke kvelder.

Sandbekkveien 36B, Akershus

 • Tomt
  581.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger i et rolig, trafikkstille og barnevennlig område rett ved marka med kort vei til badevann og fantastiske turmuligheter. Tomten har gode solforhold og fin utsikt som kan nytes fra terrassen utenfor stuen. Terrassen strekker seg langs to sider av boligen og har liggende spilerekkverk, samt trapp ned til hagen i den ene enden. I tillegg er det det direkte utgang til tomten fra kjellerstuen.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et veletablert, populært og meget barnevennlig boligområde, ca. 2 km nord for Slattum helt syd i Nittedal kommune. Stedet grenser mot flotte friluftsområder og har gangavstand til barnehage og skoler, samt kort vei til offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. I tillegg er det nærhet til lekeplass, svømmehall, ridesenter og nærbutikk. Slattumhallen åpnet i 2022 og ligger like bortenfor barneskolen. Ved ungdomsskolen er det et nyere idrettsanlegg med flere kunstgressbaner, svømmehall, skatepark og håndball- og sandvolleyballbane. Om vinteren blir det anlagt isbane ved GIF-huset. Hauger Golfbane ligger også i nærheten, vakkert plassert i sydhellingen mot Hellerudsletta med flott utsyn mot banen og det omkringliggende landskapet. Slattum er et godt utgangspunkt for turer i Lillomarka, og den lokale lysløypa tar deg til et flott løypenett som strekker seg helt inn til Oslo. En kort kjøretur fra boligen finner du Varingskollen Alpinsenter med et utmerket familietilbud med varierte bakker og to varmestuer med servering. Det er flere idylliske badevann i området, blant annet Skredderudtjern som byr på fine bademuligheter og flere egnede plasser å slå seg ned. Tilgjengeligheten gjør dette til et populært tursted for alle som bor i nærområdet. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix, Kiwi og Coop Mega Hagan. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hagan Atrium og Mosenteret et godt og variert utvalg. Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog ligger også godt innen rekkevidde.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Skolekrets
  Fra eiendommen er det gangavstand til Slattum barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Bjertnes, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Offentlig kommunikasjon
  Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Kirkeby som ligger ca. 300 meter unna boligen. Med bil tar det ca. 4 min til Slattum, 7 min til Gjelleråsen, 20 min til Lillestrøm, 17 min til Strømmen, 28 min til Oslo S og 33 min til Oslo Lufthavn.

  Byggemåte
  Utvendig: Pulttak i trekonstruksjoner som er tekket med papp, samt takrenner og nedløp av stål. Yttervegger av isolert bindingsverk med stående falset tre kledning utvendig og gips innvendig. Vinduer av 3 lag glass i fabrikk, samt isolert ytterdør og balkongdører med glass i fabrikk malte karmer. Devis overbygd terrasse med impregnert terrasse dekke. Innvendig: Gulvoverflatene hovedsakelig av parkett, fliser på våtrom og betong i garasje og sportsbod. Veggoverflatene hovedsakelig av liste fritt malt gipsplater og fliser på våtrommene. Himlinger av malte gipsplater.

  Innhold
  - Nyoppført enebolig over to plan. - Trafikkstille og rolig boområde. - Dobbelgarasje med elbillader. - Inngang fra garasje til boligen. - Stor terrasse utenfor stuen. - Flott HTH-kjøkkeninnredning. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Stue og kjøkken i åpen løsning. - Stuen har store vindusflater. - Gasspeis av typen Trimline 63. - Eneboligen har tre lekre bad. - Alle badene har regnfallsdusjer. - Ene badet er tilknyttet soverom. - Tre soverom med plass til skap. - Lagringsplass er i bod i første. - Elpunkt for varmepumpe etablert. Planløsning Underetasje: Entré, kjøkken/stue, bad/wc, vaskerom og 2 boder. 1. etasje: Stue/kjøkken, 2 bad/wc og 3 soverom.

  Standard
  Entré Eneboligen har et pent inngangsparti som ligger overbygd av terrassen i etasjen over. Entreen har sandfargede fliser på gulv, downlights i himling og glassfelt ved siden av den hvite inngangsdøren. En hvitmalt trapp gir adkomst opp til etasjen over. For øvrig er det direkte inngang til entré fra garasjen. Stue Store vindusflater langs to sider av stuen formelig suger inn utsikt og naturlig lys. Dette vil fort bli familiens favorittrom! Stuen har også utgang til en stor terrasse der sol og utsikt kan nytes til fulle. Rommet har hvite vegger, downlights i himling og en lekker gasspeis som sikrer nydelig stemning på mørke kvelder. Kjøkken Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen med robust, moderne innredning fra HTH og benkeplate av typen Winter white fra Easy stone. Innredningen har glatte fronter i en dus naturfarge, sorte håndtak som en fin kontrast og kran med uttrekk over enkel oppvaskkum. Kjøkkenet er også utstyrt med integrerte hvitevarer. Stue/kjøkken 1.etasje I første etasje ligger stue/kjøkken som har hvitmalt himling og vegger som gjør det enkelt å innrede etter egen smak og stil. Endeveggen har vindusflater helt ned til gulv og det er direkte utgang til tomten. Bad/wc Eneboligen har hele tre bad, henholdsvis ett i første etasje og to i andre etasje. Det ene badet ligger i suiteløsning med hovedsoverommet. Alle badene har overflater i duse sandfarger, downlights, samt hvite innredningen med glatte skuffefronter, heldekkende servanter og speilskap. For øvrig er badene utstyrt med veggmonterte toaletter og dusjhjørner med regnfallsgarnityr. Vaskerom I første etasje er det adkomst fra entreen til et separat vaskerom - et kjærkomment rom i en hektisk familiehverdag. Langs den ene veggen er det hvit innredning med glatte fronter og skyllekum nedfelt i hvit benkeplate. Vaskerommet har selvfølgelig opplegg for vaskemaskin og boligens varmtvannsbereder er plassert her. Soverom og garderobe Eneboligen har tre gode soverom med hvite vegger, samt god plass til både senger og garderobeløsninger. Boligen er helt ny og har derfor ingen garderobeskap, men hvis ønskelig kan det gis hjelp til montering. Det store hovedsoverommet har vindu med utsikt mot nord og ligger i flott suiteløsning med det ene badet. Ekstra lagringsplass er i bod i første etasje.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Internett kabler er klar til kobling med leverandør

  Parkering
  Det er parkering i integrert dobbelgarasje med elbillader. Garasjen har direkte adkomst til entré, så her kommer du tørrskodd inn uansett vær. I tillegg er det plass til parkering på egen gårdsplass i forkant av garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer
  2422889

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  9 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 53 642,- (Omkostninger totalt) 9 203 642,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Kommunale avgifter
  9785

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kr. 9 785 pr. år Inkluderer: fast gebyr vann og avløp, renovasjon, målerleie og feie/tilsynsgebyr. Forbruk kommer i tillegg. Faste gebyrer utgjør kr 9 785,- per år. I tillegg faktureres det etter forbruk. 22,69,- per m³ for forbruk vann og 31,28 per m³ for avløp. Normalt forbruk er ca 50 m³ per person, per år. Ved en familie på 4 og forbruk på totalt 200 m³ vil kommunale avgifter utgjøre kr 20 579,-. Kostnaden vil variere etter medlemmer i husstanden og forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt, kr 2 692,- ifølge Nittedal kommune.

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter. Vedlikehold av felles vei, via lokalt veilag kr 1500,- per år. Eget strømforbruk. Villa- og innboforsikring. Kabel-tv/internett (Nocab) - kjøper tegner eget abonnement. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3031/10/95/3: 28.06.1946 - Dokumentnr: 2153 - Vilkår i kjøpekontrakt Bestemmelse om gjerde
  Overført fra: Knr:3031 Gnr:10 Bnr:95
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.06.2015 - Dokumentnr: 536126 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3031 Gnr:10 Bnr:47
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3031 Gnr:10 Bnr:95
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2018 - Dokumentnr: 1444402 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Knr:3031 Gnr:10 Bnr:277
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Nittedal Kommune
  Org.nr: 971 643 870
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3031 Gnr:10 Bnr:95
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2018 - Dokumentnr: 1444414 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3031 Gnr:10 Bnr:277
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Nittedal Kommune
  Org.nr: 971 643 870
  Overført fra: Knr:3031 Gnr:10 Bnr:95
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.07.2020 - Dokumentnr: 2691190 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 1/3


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet vann og avløp. Offentlig vei til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  9 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 53 642,- (Omkostninger totalt) 9 203 642,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  53642

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev