aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Nes-Strandhager!

Smart helårshytte i hyggelig, nyetablert hyttefelt langs Glomma. Oppgraderinger som varmepumpe, solskjerming og Jacuzzi!

 • 2 890 000
 • BRA 29 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 890 000
 • OMKOSTNINGER88 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 978 392
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 020
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 29 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT220 m²
 • EIERFORM TOMTFestet tomt
 • 2 890 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,-))
  --------------------------------------------------------
  88 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 978 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Stue/kjøkken, 2 rom, bad/wc og hems.

Hytta er av typen Strandhytta og oppleves som romslig og arealeffektiv. Meget god takhøyde og glassfasaden mot utsikten, gjør at hytta virker større og romsligere enn gulvflaten skulle tilsi og gir meget gode lysforhold.

Hytta har innebygget kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer og vaskemaskin. Badet er moderne og har baderomsservant, WC og dusjvegger.

Se prosjektets nettside for ytterligere informasjon om hyttene og området:
https://nesstrandhager.no
Stue

Daskerudvegen 73, Viken

 • Hytta har en moderne standard med mange smarte løsninger. Det er varme i gulv i stue, kjøkken og bad samt opplegg til fiber med TV og bredbånd. Det er utstrakt bruk av miljøvennlig massivtre og store glassfasader. Massivtre magasinerer varmen og utjevner innetemperaturen slik at det blir et godt inneklima året rundt.

  Selger har gjort følgende oppgraderinger/ tilvalg:
  Terrasse i forkant av hytta
  Integrerte hvitevarer på kjøkken
  Peis Contura 856
  Utekran
  Utelys
  Solskjerming som Zipscreens og lameller
  Jacuzzi, type Spa 663 white
  Integrerte hvitevarer på kjøkken

  Innvendige overflater består av:

  Gulv: Parkett og fliser i bad
  Vegger: Trepanel og fliser i deler av bad
  Himlinger: Trepanel

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig - Veggkonstruksjon:
  Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Kledningen synes å ha for dårlig avlufting.

  Innvendig - innerdører:
  Det er påvist andre avvik: Smale innerdører, oppfyller ikke funksjonskrav.

  Våtrom - overflater vegger og himlinger bad:
  Det er uegnede materialer i våtsoner

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Nyetablert hyttefelt med attraktiv beliggenhet ved Glommas bredde, kun 45 minutter fra Oslo! Hyttefeltet skal bestå av 93 helårs strandhytter, restaurant, scene og marina.

  Om hyttefeltet
  Nes Strandhager er et konsept hvor man kan være aktiv på hytta med fiske, dyrking, båtliv, konserter, golf osv. Strandhyttene i Nes skal være mye mer enn "hytter ved elva". Strandhyttene er en del av et større konsept hvor området blir et opplevelsessenter for alle. Nes Strandhager skal engasjere og begeistre både lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

  I tillegg til arrangementer gir den store stranden muligheter for mange aktiviteter for store og små, som volleyball- og fotballturneringer. Her kan du hvile, bade, spille og nyte dagene med de aktiviteter som passer deg. Med strandhagene vil St. Hansfeiringen få en ny betydning!

  Restauranten
  Restauranten skal holde høy kvalitet med fokus på lokale råvarer. Restaurantbygget prosjekteres med uteservering, kiosk, og forsamlingslokale, som kan leies ved forskjellige anledninger. I tillegg til driftskontor som kan ta seg av båtutleie og utleie av ledige hytter.

  Scenen
  Konsertscenen vil få en unik beliggenhet og plasseres lengst vest på stranden, slik at mest av mulig av stranden forblir uberørt. Scenen planlegges dimensjonert for å kunne arrangere konserter med store norske og internasjonale artister, men også kulturgrupper som trenger en arena for å øve og vise sine talenter. Strandområdet kan for øvrig benyttes til små og store arrangementer.

  Marinaen
  Marinaen vil tilrettelegge for at passasjerfergen Elvekongen kan anløpe for de som kommer fra Årnes med tog. Bryggeanlegget er planlagt dimensjonert for ca. 20 båtplasser med utleiebåter, kanoer og kajakker.

  Ytterligere servicetilbud
  Nes er fylt med spennende aktiviteter og tilbud. Her kan du gå lange turer på oppmerkede stier, fiske etter gjedde og abbor i Glomma, eller ørret i en av Akershus' beste ørretelver. Du kan padle kajakk eller kano i sideåene, spille golf på en av banene i nærheten, eller bruke tid på de mange kulturtilbudene Nes har å tilby.
 • Området er under utvikling for fritidsboliger. Området består ellers hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Hytte oppført i 2020.

  Trekonstruksjon av og stående bordkledning. Pulttak av tre. Taket er tekket med pappshingel. Aluminiumsvinduer med 2-lags glass. Stål/aluminiums hovedytterdør. Terrasseplatting på grunnen ved inngang.
  Spaltegulv på trebjelkelag. Impr trevirke.

  Se vedlagte tilstandsrapport for utfyllende teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • 29kvm Bra / 29kvm P-rom

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue/kjøkken , Bad , 2 innredede rom/soverom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk med gulvvarme og peisovn i stuen. Det er i tillegg montert varmepumpe.
 • Tomteparsell rundt hytta på ca. 220kvm som disponeres av hytteeier. Her kan man nyte gress mellom tærne eller dyrke sine egne bær, grønnsaker og/ eller blomster.

  Hytta står på festet grunn. Se festekontrakt i salgsoppgaven.

  Grunneier: Tor Olav Øverby
  Festeavgift kr: 10 020,- pr. år (faktureres 4 ganger i året)
 • Biloppstillingsplass på felles parkeringsområde.
 • Tilknyttet privat vei og offentlig vann og avløp.
 • Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.
 • Kr. 8 832,18 pr. år
  Årsprognose for 2022. Inkluderer gebyr for avløp, renovasjon og vann
 • Kommunale avgifter, eiendomsskatt, festeavgift, velavgift, strøm, forsikring, velavgift, tv/internett og løpende vedlikehold.

  Det er pliktig medlemsskap i Nes Strandhager velforening. Det ble vedtatt på styremøtet i 2021 at månedlige felleskostnader skal være på 200,- I tillegg ble det vedtatt et etableringsgebyr på 1000,- ved overtagelse av fritidsbolig.

  Listen er ikke uttømmende.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Hytteeier står fritt til å leie ut sin hytte. Eier er ansvarlig for at leietager følger de eventuelle vedtekter og husordensregler som blir vedtatt av velforeningen. Det er planlagt å etablere en utleieservice som kan bistå med intern utleie i velforeningen.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Følgende er tinglyst på grunnen:
  Dagboksnr. 1926/900085-1/9, tinglyst 22.06.1926 - Skjønn
  Skjønn vedrørende Rånåsfossanlegget
  Overført fra: 3034-137/7
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Dagboksnr. 1987/1945-2/9 tinglyst 12.03.1987 - Erklæring/avtale
  Bestemmelse om vedlikehold og kostn. på el.anlegg vedr. campingplassen i l0 år m/rett til forlengelse - årl. avgift kr. l.400,- mfl. bestemmelser
  Overført fra: 3034-137/7
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Dagboksnr. 1991/5320-1/9 tinglyst 03.09.1991 - Erklæring/avtale
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7
  Bestemmelse om kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 3034-137/7
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Dagboksnr. 1994/5470-1/9 tinglyst 05.08.1994 - Erklæring/avtale
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Overført fra: 3034-137/7
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Dagboksnr. 2015/1201519-1/200 tinglyst 22.12.2015 - Erklæring/avtale
  Rettighetshaver:SMARTBO AS
  Org.nr: 989299565
  Opsjon til videreutvikling av eiendommen
  Gjelder til 10.09.2019
  Overført fra: 3034-137/7
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Dagboksnr. 2019/188212-2/200 tinglyst 13.02.2019 - Festekontrakt - vilkår
  gjelder fra dato: 01.02.2019
  TOMTEVERDI: NOK 10.000
  ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 1
  Bestemmelser om regulering av leien
  Bestemmelse om benyttelse
  Overført fra: 3034-137/7
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2021/340923-2/200 ** Nye vilkår - feste
  ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 9.360

  Følgende er tinglyst i festeretten:

  Dagboksnr. 2019/188212-2/200 tinglyst 13.02.2019 - Festekontrakt - vilkår
  gjelder fra dato: 01.02.2019
  TOMTEVERDI: NOK 10.000
  ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 1
  Bestemmelser om regulering av leien
  Bestemmelse om benyttelse
  Overført fra: 3034-137/7
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Dagboksnr. 2021/340923-2/200 tinglyst 22.03.2021 ** Nye vilkår - feste
  ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 9.360

  Dagboksnr. 2019/188212-3/200 tinglyst 13.02.2019 - Pant for forfalt festeavgift
  Rettighetshaver:Øverby Tor Olav
  Fnr: 030667
  Overført fra: 3034-137/7
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Dagboksnr. 2020/2296052-3/200 tinglyst 02.04.2020 Bestemmelse om adkomstrett
  Gjensidig adkomstrett for vedlikehold av hytter
  Gjelder også for senere fradelte parseller av gnr. 137 bnr. 7
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Dagboksnr. 2020/2296052-4/200 tinglyst 02.04.2020 - Erklæring/avtale
  Gjensidig rett om at murer, hekker o.l. ikke kan etableres nærmere enn 1,2 m fra eiendommen
  Gjelder også for senere fradelte parseller av gnr. 137 bnr. 7
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Se også fullstendig grunnboksutskrift tilgjengelig i offentlig register.
 • Innenfor området BFF1-12 tillates oppført 1 fritidsbolig på inntil 50 m2 BYA per tomt. Konstruksjoner som ikke medregnes i BYA tillates med inntil 20 m² per tomt. Øvrig tomteareal skal være til hagebruk.

  Bod kan settes opp, men den må stå inntil hytta. Kan ikke være frittstående. Kan bygge inntil 50m² totalt. Konstruksjon er som ikke regnes med er typisk platting. Utedusj og utekjøkken på platting er ikke søknadspliktig. Pergola som står frittstående er ikke søknadspliktig. Bygges det inntil hytte og med tak ut fra hytta så regnes det som bebygd areal. Det inngår i 50m².

  Det tillates ikke parkering av bil, tilhenger eller campingvogn i området. Det tillates ikke gjerder i området. (bestemmelser 47.2) Hekker skal holdes under 1,0 meters høyde. Sikret i bestemmelser 3.7
 • Gnr. 137 Bnr. 40 i Nes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter avtale
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast provisjon på kr. 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.000, -, markedsføringspakke kr. 17.000,- og oppgjørshonorar kr. 6.500,-. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jelena Aronsen
  Olga Hohlova
Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev