aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Storestraumen 299!

Søfteland Storestraumen 299

Strøken 3-roms eierleilighet med solrik altan på ca. 20,8 m² og 2 faste garasjeplasser med elbillader!

 • 3 290 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 290 000
 • OMKOSTNINGER94 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 384 392
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 64 m²
 • FELLESKOST./MND2 398
 • TOMT3 026 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGA
 • 3 290 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-))
  --------------------------------------------------------
  94 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 384 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere en ny og strøken leilighet i et attraktivt område på Storestraumen.

Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys enstavs parkett i hele boligen forutenom bad som selvsagt har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Meget stilrent og lekkert bad og kjøkken. Leiligheten har høy kvalitet på innredning og utstyr - bør oppleves!

Entrèen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge yttertøy i stor skyvedørsgardeobe med speilfronter.

Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære i tillegg til flott utsikt. Fra stuen er det utgang til deilig terrasse på 20,8 kvm hvor sommerdagene kan nytes. Her er god plass til møblering av hagemøbler og gassgrill. Terrassen har markise som kan benyttes på varme sommerdager.

Stuen lar deg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord. Her kan man enkelt sette opp en lettvegg og lage et tredje soverom.

Flott takhøy kjøkkeninnredning fra HTH som er lys og moderne med slette sorte fronter. Her er rikelig med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer er komfyr, oppvaskmaskin, kjøle/fryseskap, mikrobølgeovn og induksjonstopp. Kjøkkenet har komfyrvakt og fuktsensor. Praktisk kjøkkenøy sørger ekstra skap - og sitteplasser.

Leilighetens to soverom er av god størrelse med plass til ønsket innredning - seng, nattbord. Hovedsoverommet er utstyrt med en stor og praktisk garderobeinnredning.

Badet er lekkert helfliset med hvite fliser på vegger og sorte fliser på gulv. Det er innredet med servant i møbel, vegghengt skap, dusj med glassdører og vegghengt toalett. Det er gulvvarme, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet.

Sameiet har en stor og flott felles takterrasse med nydelige sol - og utsiktsforhold.

For ytterligere lagringsmuligheter disponerer boligen en ekstern bod på 5,9 m² i garasjeanlegg.
Praktisk kjøkkenøy sørger ekstra skap - og sitteplasser.

Storestraumen 299, Vestland

 • Gulv: Parkett. Fliser på bad/vaskerom.
  Vegger: Malte plater. Fliser på bad/vaskerom.
  Himling: Malte plater.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.

  Forhold som har fått TG2:
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring.
 • Fasiliteter og servicetilbud:
  Det er godt med fasiliteter og servicetilbud i nærheten. 1,9 km fra eiendommen ligger Joker Søfteland, som muligens har byens beste pannekaker. Ved grensen til Bergen kommune, 3,8 km unna, ligger en bensinstasjon, ER-AN Auto, med bilverksted, og like over veien finner man den amerikansk-inspirerte ER-AN Veikro. På kroen serveres det mat og drikke for barn og voksne, alt fra softis til burger. Fra eiendommen er det ca. 4 minutters kjøring til ny E39. Til Osøyro er det ca. 7 minutters kjøring, og til Bergen 28 minutters kjøring. På Osøyro finner man tilbud som restauranter, kafé, apotek, vinmonopol, dagligvarebutikker, frisører og mye mer. I tillegg har man kultursenteret Oseana som tilbyr kulturtilbud for både barn og voksne. Like ved Osøyro ligger også den flotte golfbanen på Bjørnefjorden Golfklubb. For større shoppingopplevelser er AMFI Os kun 3,7 km unna, med over 40 butikker i alle mulige bransjer. På senteret blir det arrangert aktivitet, underholdning og promotering av annet som skjer i Os. Det er heller ikke lang reisevei til Nesttun eller Lagunen Storsenter.

  Skole og barnehage:
  Søfteland skole ligger sentralt på Søfteland i fine omgivelser. Her kan barna boltre seg i skog, fritidsanlegg, ballbaner og skatepark. Skolen har klasser fra 1. til 7. klasse. Av videregående skoler i området er Os videregående skole og Os gymnas det nærmeste alternativene, men det er også enkelt å ta seg til videregående skoler i Bergen med buss. Hjellemarka FUS-barnehage ligger kun ett par hundre meter unna med plass til rundt 70 barn i alderen 0-6 år.

  Naturopplevelser og aktivitetstilbud:
  Det er rikelig med turmuligheter og muligheter for naturopplevelser i nærheten. Området er omringet av natur, så her er det bare til å ta på seg og gå ut døren. Om man tar turen inn til Gåssand går det fine turstier til fjelltoppene i området. Her går det blant annet sti til toppen av Møsnuken som byr på praktfull panoramautsikt 639 moh. Man kan også ta turen gjennom Langedalen til Lysekloster hvor det går tursti til toppen av Lyshornet. Det er godt aktivitetstilbud i området. Søfteland turn og idrettslag startet i 1919, og har grupper innen fotball, turn og kappgang. Like i nærheten ligger Søfteland idrettsplass med kunstgressbane, og ved skolen er det ballbinge, volleyballbane, basketballbane, skatepark og et nytt friidrettsanlegg av miniatyr. På bensinstasjonen Er-An Auto kan man leie kanoer. Kanoene ligger ved vannet på nedsiden av Kroen, og her kan man padle hele 5 km oppover mot Rossviken. Er-An Auto selger i tillegg fiskekort for de som vil fiske på turen. De forskjellige fiskearter som finnes i dette vannet er ørret, røye, laks, sjøørret gjedde og ål. Like ved Os sentrum, 4,6 km unna, ligger idrettsanlegget på Kuventræ. Her finner man det populære Osbadet med svømmebasseng, barnebasseng, stupetårn, vannrutsjebaner, samt treningssenteret Actic. I tillegg er det idrettsanlegg med idrettshall, fotballbaner og friidrettsanlegg.

  Kollektivtransport:
  Det er svært godt kollektivtilbud i området. Fra busstoppet ved hovedveien på Søfteland-siden går det hyppige avganger til både Osøyro og Bergen sentrum. Fra Osøyro er det gode kollektivtilbud med bussavganger til hele Os.
 • Området består av tilsvarende boligbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt under fellesvisning.
 • Flat takkonstruksjon.
  Taket er antatt tekket med takpapp.
  Vegger i betong og isolert bindingsverk.
  Utvendig kledd med fasadeplater og
  bordkledning.
  Vinduer med 3-lags isolerglass i trekarmer.
  Entredør:
  Laminert tredør.
  EI30/35dB. Brann og lyd-dør.
  Terrassedør:
  Tredør med 3-lags isolerglass.
  Terrasse på 20,8 m²
  Bygget betong.
  Rekkverk med glassfelt i stålprofiler.
  Rekkverkshøyde: 100 cm.
 • 4.etg: P-rom 64 m² / BRA 65 m²
  Totalt: P-rom 64 m²/ BRA 65 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  4.Etasje: Entrè (2,4 m²), garderobe (1,26 m²), bad/vaskerom (4,51 m²), stue/kjøkken (35,64 m²), soverom (9,94 m²), soverom (7,56 m²).


  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  4.Etasje: Garderobe.

  I tillegg disponerer denne leiligheten en bod i garasjeanlegg på 5,9 m²

  Areal er hentet fra eierskifterapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
  Kun integrerte hvitevarer medfølger med mindre annet er avtalt.
 • Varmekonvektor i stue/kjøkken.
  Gulvvarme i bad/vaskerom.
 • Felles tomt er opparbeidet med parkeringsplasser, interne veier og beplantning. Felles takterrasse.
 • Leiligheten disponerer 2 parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. Plasser er merket 20 og 21. En el-bil lader.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpnett. Eiendommen har vannmåler.
  Eiendommen har tilkomst via privat vei.
 • Forretningsfører: Vestbo
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 703 412 per 31.12.22
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 532 284 per 31.12.22
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.
 • 2 398 pr. mnd. Dekker tv/internett, a-konto vann, sameieavgift, kabel-tv, vedlikehold, utvendig byggforsikring, strøm og vedlikehold fellesarealer.
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. 31.12.21.
  Andel fellesformue kr 7 360,- pr. 31.12.21.
 • Sameiet har ingen felles lån.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 8 328,75 pr. år
  Inkluderer vann, avløp
 • Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 37. 105,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på kommunale avgifter og felleskostnader. Merk at utgifter knyttet til strøm og innboforsikring ikke er hensyntatt.
 • Det foreligger ferdigattest for bustadblokk datert 30.03.2021.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
  Selger har en reklamasjon ovenfor utbygger vedr. skeivhet i gulv - hovedsaklig kjøkken/stue. Se vedlagt kontrollmåling fra takstmann Knut Farestvedt.
  Reklamsjonssakene vedr. skeivheter i gulv samt parkering der den er smalere enn SINTEF sin anbefaling. Dette er noe selger vil forfølge videre og ny eier vil ikke overta dette ansvaret og risikoen for å forfølge denne saken. Om utfallet av saken ender i retting av mangel/feil vil dette tilfalle ny eier, om utfallet i saken blir ved kompensasjon tilfaller dette nåværende eier.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Heftelser
  2017/163804-3/200 Bestemmelse om veg 22.02.2017
  Bestemmelse om vedlikehold
  Overført fra: 4624-61/227
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/163804-23/200 Erklæring/avtale 22.02.2017
  Bestemmelse om vedlikehold av avfallsstasjon 2 og 3
  Overført fra: 4624-61/227
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/3509770-1/200 Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg 18.12.2020 21:00
  Rettighetshaver:BKK NETT AS
  Org.nr: 976944801
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata
  2020/3453415-1/200 Seksjonering 08.12.2020 21:00
  opprettet seksjoner:
  snr: 29
  formål: Bolig
  tillegsdel: Bygning
  sameiebrøk: 98/2739

  For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten
 • HJELLEMARKA 3, gnr 61, bnr 11og 124. Plan nr P. 0612
  Eiendommen er regulert til bolig.
 • Gnr. 61 Bnr. 227 Snr. 29 i Bjørnafjorden kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 900, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 26.185,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Erling Østmo
Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev