aktiv-eiendomsmegling
- Velkommen til Piperåsveien på Veme. En nyoppført enebolig med gode kvaliteter -
- Velkommen til Piperåsveien på Veme. En nyoppført enebolig med gode kvaliteter -

SOKNA Piperåsveien 18

Nyoppført enebolig med 4 soverom og 2 bad | Stor tomt på 1174 kvm |Flott utsikt og suverene solforhold | Lav dok. avg.

 • kr 5 700 000
 • BRA 150 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 700 000
 • Omkostningerkr 27 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 727 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom4
 • ArealP-rom 150 m²
 • Tomt1 174.9 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 10 250,- (Dokumentavgift (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 410 000,-))   27 292,- (Omkostninger totalt)   5 727 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Bo landlig med kort kjøreavstand til Hønefoss sentrum. Her kan du flytte rett inn i en flott og nyoppført bolig med flere gode kvaliteter. Boligen har en gjennomgående god planløsning med alle nødvendigheter på hovedplanet - noe som tilrettelegger for livsvarig bruk. 1. etg. inneholder en romslig entré, to bad, to soverom og et åpent kjøkken- og stueområde som er husets herlige sosiale sone. Her er det lyst og luftig med store vinduer og røstet himling. Loftetasjen inneholder to soverom og en loftsstue med et galleri mot stua og utsikten. Tomten som utgjør i overkant av 1.1 mål, ligger fritt og skjermet til med gode gode solforhold og en tiltrekkende utsikt. Skap kortreiste ferieminner i nærområdet som byr på mange fine tur- og naturopplevelser Velkommen!
- Innredningen har laminat benkeplate med underlimt vask -

Piperåsveien 18, Buskerud

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 106 kvm
  2. etasje: 44 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 106 kvm Hall med trapp, to bad, vaskerom med dør ut, gang, to soverom, kjøkken med spiseplass og stue med dør ut.
  2. etasje: 44 kvm To soverom og loftstue med trapp  Tomt
  1174.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Grovplanert tomt opparbeidet med støttemur/steinmur og gruset gårdsplass.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et landlig og rolig område på Veme, ca. 11 minutters kjøring fra Hønefoss sentrum. Nærområde består i hovedsak av spredt eneboligbebyggelse, småbruk/landbruksarealer og noen få hytter. En naturskjønn beliggenhet som passer godt for deg som ønsker ro og nærhet til naturen. Det tar ca. 1 time til Norefjell som byr på mange utaktiviteter sommer som vinter. Alt fra flotte skibakker/løyper for alle aldre og nivåer til opplevelsesrike fjellturer til fots eller utfordrende turer på sykkel i variert terreng.

  Adkomst
  På Finn.no kan du se kartskisse i annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Ved fellesvisninger vil det bli skiltet med Aktiv visningsskilt.

  Bebyggelse
  Nærområdet består i hovedsak av spredt eneboligbebyggelse, småbruk/landbruksarealer og noen få hytter.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehager: Heggen barnehage Heradsbygda barnehage Veien barnehage Vesleveien familiebarnehage Sokna natur og gårdsbarnehage Skoler Helgerud skole 11 min. kjøreavstand Veien Skole 11 min. kjøreavstand Veienmarka ungdomsskole 10 min. kjøreavstand Ringerike Videregående skole 14 min. kjøreavstand Hønefoss Videregående skole 14 min. kjøreavstand

  Skolekrets
  Helgerud

  Offentlig kommunikasjon
  Piperåsveien bussholdeplass, 2 min gangavstand (Linje 241, 242, 244) Hønefoss stasjon, 12 min kjøreavstand Oslo lufthavn, 1 t 9 min kjøreavstand

  Byggemåte
  Grunn Plasstøpt betong med isloasjon og radonduk. I-bjelkelag i etasjeskille Yttervegger 20 + 5 cm isolerte yttervegger med utvendig vedlikeholdsvennlig Nord kledning. Yttertaket Takkonstruksjon med A-takstoler Dobbelkrum takstein fra Benders Vinduer Levert fra Nordan, 3-lags glass. Farge innvendig malt NCS S7500N grå, utvendig aluminiums belagt i farge NCS S0502Y. Ytterdør/vaskeromsdør Nordan Horisont Otra farge NCS S7500N

  Innhold
  1. etasje: Hall med trapp, to bad, vaskerom med dør ut, gang, to soverom, kjøkken med spiseplass og stue med dør ut. 2. etasje: To soveorm og loftstue med trapp ned

  Standard
  En nyoppført enebolig, utført av Bokvalitet Fritid AS. Boligen har rause, store vinduer for å hente mest mulig av omgivelsene inn i bygget. Eiendommen ligger høyt og fritt med praktfull utsikt og upåklagelige solforhold. Velvalgte farge- og materialvalg gir boligen et helhetlig uttrykk. Entré/hall Delikat entré/hall med flislagt gulv med varmekabler. Det er god plass til møblement for sko og yttertøy. Fra hallen er det trapp opp til 2. etasje Stue Stua og kjøkkenet er samlet i en delvis åpen løsning, og utgjør et åpent og luftig allrom. Optimale lys- og utsiktsforhold via store vindusflater. Her kan man sette seg godt til rette i sofakroken mens man skuer utover den vakre naturen utenfor. I rommet er det direkte utgang til terrassen. Kjøkken Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren Sigdal, og det er valgt en moderne og praktisk innredning av typen Herregård Palett. Innredningen har laminat benkeplate med underlimt vask. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Siemens, bestående av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Bad Boligen har to lekre bad i delikat utførelse - begge i i første etasje. Begge bad er helfliset med varmekabler og er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare dører i glassutførelse og baderomsinnredning med heldekkende servant, speil og belysning. Vaskerom Vaskerommet har egen inngang og ligger i tilknytning til badet. I rommet er det utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Soverom Boligen har fire soverom, to i hver etasje. Innvendige overflater består hovedsakelig av: Gulv: Fliser og Pergo type Pure Oak Plank Vegger: Fliser og panel 13*120 skygge i skigardsgrå. Fotlister 15*58 i skigardsgrå. Himling: Sparklet og malt gips. Meglerforetaket anbefaler at det alltid utarbeides tilstandsrapport før markedsføring av bolig. Da eiendommen er nyoppført og ikke tatt i bruk har selger valgt at det ikke utarbeides tilstandsrapport. Det foreligger arealmåling utført av takstmann Petter Kristoffersen

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  På egen gårdsplass.

  Radonmåling
  Boligen er oppført med radonsperre, men det er ikke foretatt radonmålinger. Eiendommen ligger i et område med moderat til lav aktsomhetsgrad jf. det nasjonale aktsomhetskartet for radon fra NGU.

  Diverse
  Det gjøres oppmerksom på at det ikke er utført tilstandsrapport, kun arealoppmåling på eiendommen da boligen som selges er nyoppført. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 10 250,- (Dokumentavgift (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 410 000,-))   27 292,- (Omkostninger totalt)   5 727 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Stålpipe er klargjort for monering av vedovn. Varmekabler i entré/hall, begge bad og vaskerom. Forøvrig elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  B

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen. Ingen renovasjon her i dag. Pris for renovasjon i Ringerike kommune er kr 4691,25 + tillegg for etterdrift av Tyrimyra avfallsdeponi kr 56,38. Årlig gebyr for ildsted påkoblet skorstein kr 558 inkl mva. pr. skorstein/skorsteinsløp.

  Info om eiendomsskatt
  Det er fritak for eiendomsskatt 2 år fra midlertidig brukstillatelse/ferdigattest er gitt. Det gjøres oppmerksom på at det deretter vil bli innført eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at Ringerike kommune i løpet av 2022 har foretatt ny taksering av eiendomsskatt som gjelder fra 2023. For boliger hvor kommunen har mottatt boligverdi (markedsverdi) fra Skatteetaten har kommunestyret vedtatt at boligverdien skal danne grunnlaget for utregning av eiendomsskatten. Beregnet markedsverdi reduseres med en såkalt obligatorisk reduksjonsfaktor, for å forhindre at noen boliger får for høyt eiendomsskattegrunnlag. Reduksjonen innebærer at eiendomsskattegrunnlaget ikke skal være høyere enn 70 prosent av den beregnede markedsverdien det aktuelle året. Kommunen har i tillegg vedtatt at for boligeiendommer skal eiendomsskattegrunnlaget reduseres ved et årlig bunnfradrag på 1,1 million. Satsen for eiendomsskatt for boligeiendommer i Ringerike er 2,5 promille.

  Info formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  I tillegg til kommunale avgifter påløper kostnader til bl.a. strøm, forsikring, vedlikehold, TV/internett, brøyting og vedlikehold av felles privat vei mm.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3007/62/205: 16.04.1894 - Dokumentnr: 900307 - Utskifting Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 02.07.1894 - Dokumentnr: 900308 - Bestemmelse om beiterett Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 15.02.1905 - Dokumentnr: 900193 - Skjønn Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 22.11.1916 - Dokumentnr: 907423 - Elektriske kraftlinjer NSBs betingelser vedtas. Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 08.03.1917 - Dokumentnr: 900219 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 26.01.1952 - Dokumentnr: 214 - Erklæring/avtale Bestemmelse om felles vannverk/ledning Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 15.04.1958 - Dokumentnr: 715 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:129 Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 28.09.1961 - Dokumentnr: 2992 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 02.10.1962 - Dokumentnr: 3055 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:148 Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 24.12.1984 - Dokumentnr: 8062 - Bestemmelse om bebyggelse Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 18.04.1985 - Dokumentnr: 2219 - Jordskifte Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 18.12.1989 - Dokumentnr: 8261 - Erklæring/avtale BESTEMMELSER OM RETT TIL Å FÅ UTSKILLT TOMT RETTIGHAVER: HELMEN MARTHA Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 04.03.2009 - Dokumentnr: 156310 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Føie AS Org.nr: 987 626 844 Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon A035 Øst Veme2 Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 13.02.2014 - Dokumentnr: 126160 - Jordskifte Grensegangsak 0600-2013-0018 Felebråten Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 14.02.2014 - Dokumentnr: 129823 - Jordskifte Jordskiftesak 0600-2012-0040 Veme Overført fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 30.06.2020 - Dokumentnr: 2674622 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3007 Gnr:62 Bnr:1 Elektronisk innsendt

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er gitt igangsettingstillatelse for oppføring av enebolig 03.02.2022. Ferdigattest foreligger ikke. Ferdigattest vil bli gitt før overtakelse.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei. Det påløper kostnader for vedlikehold, brøyting og strøing. Privat borevann. Privat avløp med minirenseanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen 05.09.2019 er avsatt til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende Eiendommen ligger i et uregulert område

  Adgang til utleie
  Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 14.04.2023. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 10 250,- (Dokumentavgift (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 410 000,-))   27 292,- (Omkostninger totalt)   5 727 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  27292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag på 1% av salgssum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke Tilretteleggingsgebyr kr 14 900 Markedsføringspakke kr 21 900 Kommunale opplysninger kr 6 600 Oppgjørshonorar kr 6 900 Visninger kr 2 900 pr stk Sikkerhetsstillelse kr 2 900 Grunnboksutskrift pr stk kr 350 Servitutter pr stk kr 350 Pantedokument med urådighet - Statens Kartverk kr 585 Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr. 2 900,- pr. time begrenset oppad til kr. 29 000.Alle beløp er inkl. mva.

Kari-Beate Myhre

Megler

Kari-Beate Myhre

91 62 43 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev