aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tyttebærsvingen 8B! En helt ny del av tomannsbolig presentert av Marthe Brenden for Aktiv Hønefoss (illustrasjon)

Sokna Tyttebærsvingen 8B

Bo godt og lettvint i en helt ny del av tomannsbolig med solrike uteplasser og alt på ett plan! Husbankfinansiering!

 • 2 990 000
 • BRA 74 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING2 990 000
 • OMKOSTNINGER11 262
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 001 262
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 023
 • SOVEROM3
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT794 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 990 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger
  9 920,- (Dokumentavgift)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  172,- (Panteattest kjøper)
  --------------------------------------------------------
  11 262,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 001 262,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding

Tyttebærsvingen 8B, Viken

 • På Sokna bygges en flott tomannsbolig. Nå har du muligheten til å sikre deg den siste boligen i prosjektet.

  Boligen har en innholdsrik, gjennomgående og god planløsning med følgende romfordeling:
  Entré/gang, bad, innvendig bod, 3 soverom og åpen stue- kjøkkenløsning med utgang til en sørøstvendt terrasseplatting på ca 15 kvm. Utvendig bod ved inngangsparti og utendørs parkering.
 • Det er gitt kommunal igangsettingstillatelse for prosjektet og bygging er godt i gang! Boligene forventes å være ferdigstilt 2. kvartal 2023.
 • Dette flotte prosjektet har en fin beliggenhet på Sokna, rundt 25 kilometer fra Hønefoss. Barnevennlig boligområde med gangavstand til Sokna barne- og ungdomsskole og flere barnehager. Nærmeste barnehager er Sokna Natur og Gårdsbarnehage, Kirkemoen barnehage og Heggen barnehage.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi i sentrum av Sokna, kun fem minutters kjøring unna - og der du dessuten finner bensinstasjon, hurtiglader for elbil og populære Rustad café som er kåret til beste Norske veikro! På Noresund finnes vinmonopol, sportsbutikk, café, bensinstasjon, interiørbutikk og apotek. Til Hønefoss by med Kuben kjøpesenter, videregående skoler og alle handels- og servicetilbud er det rundt 25 minutters kjøring. Nærmeste bussholdeplass i Permobakken ligger under ti minutters gangavstand fra boligen med buss til Hønefoss rutebilstasjon med avganger for hele 29 linjer i alle retninger.

  Området byr på et mangfold av tur- og rekreasjonsmuligheter med umiddelbar nærhet til nydelig terreng til både turer og bærplukking. Til Norefjell alpingrend med et eldorado av skimuligheter med både langrenn, topptur og alpint er det rundt 40 minutters kjøring. For den golfinteresserte ligger Norefjell Golfklubb med 18 hulls skogsbane, øvingsfelt med drivingrange, putting green og klubbhus kun 25 minutters kjøring unna.
 • På finn.no kan du se kartskisse i annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligene. Ved fellesvisninger vil det bli skiltet med Aktiv visningsskilt.
 • En helt ny del av tomannsbolig med solrike uteplasser og gjennomgående god planløsning med alt på et plan som tilrettelegger for livsvarig bruk.

  Innvendige kvaliteter

  Stue og kjøkken i åpen løsning
  Lokalprodusert kjøkken fra NYBO. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer. Kjøleskap med frysedel, komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og avtrekkshette. Fra stua er det utgang til sørøstvendt terrasseplatting på ca 15 kvm.

  Helfliset bad
  Flott helfliset bad, 30x60 grå fliser med mosaikk i dusjhjørne. Dusjhjørne 90x90. Speil og hvit baderomsinnredning med to skuffer bredde 600 mm og heldekkende servant fra Hafa. Badet får opplegg for vaskemaskin,

  Innvendige overflater består av:
  Gulv: Laminat: Dynamic Bough Pine fra Farveringen. Fliser på bad, fliser i bod og fliser i ca 3,5 kvm av gang ved inngangspartiet.
  Vegger: 12 mm smartpanel, farge: skygge, hvit. Fliser på bad.
  Himling: Takess.

  Foringer og listverk
  Foringer: Hvitmalt fra fabrikk.
  Karmlister: Furu 12x58 mm hvitmalt fra fabrikk, ingen behandling etter montasje (synlige spikerhull).
  Taklister: 21x34 mm, hvitmalt fra fabrikk med synlige spikerhull.
  Fotlister: 12x58 mm hvitmalt.

  Utvendig
  Grunn: Ringmur/såleelementer.
  Yttervegger: Liggende dobbeltfalset kledning, grunnet og
  mellomstrøk, ingen behandling etter montasje.
  Takrenner: Sort.
  Yttertak: Takstein sort, glatt.
  Ytterdør: Dør med glass, bredde 1,1 meter, farge: antrasitt RAL 7016. Matt krom vrider.
  Vinduer: Åpnevinduer toppsving og sidesving ramme. 3-lags glass. Farge: Antrasitt RAL 7016, utvendig, hvit S0502Y innvendig.
  Platting/terrasse: 1x1,5 meter platting foran inngangsparti av 28x123 imp, legges på tilfarere. Platting på terrasseside legges på tilfarere, ca 15 kvm pr bolig. Levegg mellom terrassene på ca 2 meter høyde som avsluttes ved ytterkant på platting.

  Utvendig bod
  Ubehandlet betong på gulv. Kledning som bolig, ingen innvendig kledning. Synlige sperrer i himling.

  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.
 • Bruksareal: 74 kvm.

  Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Eiet tomt på ca. 794 kvm som skal eies av sameiet. Tomten opparbeides i henhold til situasjonsplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse. Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter. Tomta blir opparbeidet med maskinplanering med stedlige masser (det blir ikke tilsådd, eller lagt ferdigplen). Gårdsplass med knuste masser og subus.
 • En utendørs biloppstillingsplass. Oppbygging av gårdsplass med knuste masser og subus.
 • Boligen får en innvendig bod/teknisk rom og en utvendig bod.
 • Elektrisk og mulighet for vedfyring. Det leveres stålpipe som avsluttes underkant himling. Vedovn er tilvalg.
 • Det leveres ikke garderobeskap, med det er satt inn spikerslag i vegger der det er vist garderobeskap på tegninger.
 • Det gjøres oppmerksom på at alle bilder kun er illustrasjoner.
 • Det blir levert 1 stk tomrør og boks for tele/datapunkt. Kjøper besørger selv påkobling/bestilling av eget abonnement.
 • Balansert ventilasjon fra Flexit. Avtrekk kjøkkenhette, på loft og ut av gavlvegg.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Da bygging er godt i gang, er tilvalg begrenset. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake inntil 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Kr 2.990.000 + omk.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 795.000. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr 9 920 for denne enheten (1/2 av tomteverdien). Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr 585
  Gebyr for pantattest kr 172
  Totale omkostninger kr 11 262,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Felleskostnader/velavgift kan fastsettes av sameiet, og dekker boligenes felleskostnader. Dette blir opp til beboerne om man vil etablere et fellesskap for å dekke vedlikehold av fellesarealer etc.

  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte enheter ved ferdigstillelse.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene beskrevet ovenfor.

  Renovasjon pr. husstand kr 4 747,64 pr. år.

  Feieavgift kr 557,50 pr. skorsteinsløp/skorstein pr. år.

  Boligen får egen vannmåler. Vann og kloakkavgift faktureres etter forbruk og faktura fordeles på 3 terminer. Pris pr m3 vann/avløp kr 130 inkl mva for 2023.
 • I tillegg til kommunale avgifter påløper kostnader til bl.a. strøm, forsikringer, vedlikehold, TV/internett mm.
 • Det er fritak for eiendomsskatt i 2 år fra midlertidig brukstillatelse/ferdigattest er gitt. Det gjøres oppmerksom på at Ringerike kommune i løpet av 2022 har foretatt ny taksering av eiendomsskatt som gjelder fra 2023. For boliger hvor kommunen har mottatt boligverdi (markedsverdi) fra Skatteetaten har kommunestyret vedtatt at boligverdien skal danne grunnlaget for utregning av eiendomsskatten. Satsen for eiendomsskatt for boligeiendommer i Ringerike er 2,5 promille av 70% av boligverdien med fradrag av 1,1 million.
 • Det forutsettes at forskudd på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktsinngåelse til meglers klientkonto, dog ikke før selger har tegnet garanti iht. bufl. § 12. Rentene på innbetalt beløp tilfaller den som til enhver tid har disposisjonsrett over pengene. Fullt og endelig oppgjør skal være innbetalt meglers klientkonto før overtagelse finner sted.

  Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for eventuell forskuddsinnbetaling. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom entreprenør innbetales til meglers klientkonto og må være innbetalt senest ved overtakelse. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse og beløpet skal utbetales selger, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Sameiet består av 2 seksjoner. Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Det blir utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet.
 • Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.
 • Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet, jfr. Eierseksjonsloven §24.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden. Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Boligen leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Gnr 148 bnr 392 snr 2 i Ringerike kommune.
 • Offentlig vei, vann og avløp. Alle arbeider og kostnader forbundet med påkobling vann/avløp er inkludert i kjøpesummen.
 • Boligen overtas med påhvilende servitutter mv. Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

  Doknr 900040 tinglyst 08.11.1886 Bestemmelse om fiskerett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 3. Elektriske kraftlinjer. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 900185 tinglyst 15.02.1905 Skjønn. Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 900186 tinglyst 16.09.1905 Skjønn. Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 990162 tinglyst 17.12.1906 Skjønn. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 900419 tinglyst 16.12.1910 Skjønn. Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 904421 tinglyst 15.08.1913 Rettsbok. Grensegangssak. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 907608 tinglyst 17.01.1921 Elektriske kraftlinjer. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 43 tinglyst 10.01.1939 Bestemmelse om beiterett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 9. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 749 tinglyst 09.04.1941 Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr: 148 Bnr: 51. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1757 tinglyst 26.10.1942 Skjønn. Elektriske kraftlinjer. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere

  Doknr 548 tinglyst 06.04.1943 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr: 148 Bnr: 64. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1568 tinglyst 21.09.1943 Skjønn. Elektriske kraftlinjer. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1077 tinglyst 23.06.1944 Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Televerket. Bestemmelser om stolpefeste m.v. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 143 tinglyst 29.01.1945 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 74. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1096 tinglyst 04.10.1945 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 76. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 86 tinglyst 21.01.1946 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 77. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 87 tinglyst 21.01.1946 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 80 . Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 88 tinglyst 21.01.1946 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 81. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 120 tinglyst 25.01.1946 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 79. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 129 tinglyst 25.01.1946 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 78. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 288 tinglyst 27.02.1946 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 82. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 385 tinglyst 27.02.1947 Erklæring/avtale. Testamente opprettet av Olava Lundesgård om deling av d.e. i medhold av odelsl § 14, bestemmelse om fremdrift, landlegg, vei- og vannrett m.v. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2079 tinglyst 22.10.1947 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 87. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2080 tinglyst 22.10.1947 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 88. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2102 tinglyst 25.10.1947 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 89. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2103 tinglyst 25.10.1947 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 90. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2104 tinglyst 25.10.1947 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 91. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1223 tinglyst 30.06.1948 Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 97. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1224 tinglyst 30.06.1948 Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 98. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 895 tinglyst 26.04.1949 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr: 148 Bnr: 101. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1277 tinglyst 30.05.1950 Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 103. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1278 tinglyst 30.05.1950 Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr: 148 Bnr: 102. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1770 tinglyst 17.07.1950 Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 104. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 270 tinglyst 02.02.1952 Best. om adkomstrett. NSBs betingelser vedtas. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 548 tinglyst 07.03.1952 Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Televerket. Bestemmelser om stolpefesterett m.v. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2030 tinglyst 01.09.1952 Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 112. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 529 tinglyst 10.03.1953 Skjønn. Ekspropriasjon av grunn til Norderhov kommune. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1075 tinglyst 15.05.1953 Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 113. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 675 tinglyst 25.03.1954 Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Gratis grunn til anlegg av høytrykksbasseng, pumpestasjon og vannledning, div.best. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2728 tinglyst 25.10.1955 Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 124. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 990401 tinglyst 01.04.1957 Elektriske kraftlinjer. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1730 tinglyst 22.06.1957 Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2276 tinglyst 24.08.1957 Bestemmelse om beiterett. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr: 148 Bnr: 132. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 392 tinglyst 21.02.1958 Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2118 tinglyst 14.07.1961 Erklæring/avtale. Bestemmelse om kloakkledning. Vegvesenets betingelser vedtatt. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 659 tinglyst 28.02.1962 Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Televerket. Bestemmelser om grunnrettigheter på 308 m innmark m.v. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 3530 tinglyst 12.10.1963 Skjønn. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn. Sak 9/1963 B. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2123 tinglyst 05.08.1964 Elektriske kraftlinjer. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 1993 tinglyst 20.06.1967 Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 176. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 3744 tinglyst 11.11.1967 Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 5376 tinglyst 06.10.1975 Elektriske kraftlinjer. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 3342 tinglyst 15.06.1976 Erklæring/avtale. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 6997 tinglyst 24.11.1976 Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 6042 tinglyst 10.09.1986 Elektriske kraftlinjer. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 5315 tinglyst 12.10.1994 Erklæring/avtale. Elektriske kraftlinjer. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 4537 tinglyst 02.10.1995 Jordskifte. Grensegangssak. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 5195 tinglyst 25.10.1996 Elektriske kraftlinjer. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2077 tinglyst 22.05.1998 Jordskifte. Sak nr. 3/1994 - 6.20. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 6335 tinglyst 21.11.2001 Bestemmelse om kloakkledn. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 7122 tinglyst 09.12.2002 Bestemmelse om kloakkledn. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 3583 tinglyst 10.07.2003 Erklæring/avtale. Leieavtale mellom Forsvarsbygg og Sokna skytterlag. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 169 tinglyst 13.01.2004 Elektriske kraftlinjer. Rettighetshaver : Ringeriks-Kraft AS. Med flere bestemmelser. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 2610 tinglyst 11.05.2004 Jordskifte. Bestemmelse om veg. Sak nr. 6/2003 B.-21 Eidsivating jordskifteoverrett. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 155865 tinglyst 07.03.2006 Jordskifte. Bestemmelse om beiterett. Nedre Buskerud jordskifterett - sak nr. 031B/1999-0600. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 782948 tinglyst 12.10.2010 Bestemmelse om veg. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 344. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 16634 tinglyst 10.01.2011 Elektriske kraftlinjer. Rettighetshaver: FØIE AS org.nr: 987626844. Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av høyspenningsanlegg Ree. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 290664 tinglyst 16.04.2012 Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Statens Vegvesen org.nr: 974732076. Bestemmelse om rett til å føre Rv 7 i miljøkulvert gjennom deler av eiendommen. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 290664 tinglyst 16.04.2012 Bestemmelse om veg. Rettighetshaver: Knr: 3007 Gnr: 148 Bnr: 2. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 764603 tinglyst 24.08.2015 Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Ringerike kommune org.nr: 940100925. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om sluk/kum. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Doknr 993260 tinglyst 28.10.2016 Bestemmelse om veg. Rettighetshaver: Knr:3007 Gnr:148 Bnr: 349. Overført fra: 3007-148/392. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Grunndata
  Doknr 1440876 tinglyst 19.12.2022 Seksjonering
  Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/2

  Det er ingen tinglyste rettigheter på andre eiendommer.

  Kjøper forplikter seg til å orientere sin bankforbindelse om at ovennevnte heftelser ikke vil bli slettet, men følge eiendommen, og at banken derfor må samtykke til å få prioritet etter ovennevnte heftelser.

  Utskrift av grunnboken og tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på boligen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 3007 451 Permobakken Nord vedtatt 22.11.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Detaljregulering for Permobakken Nord vedtatt (med ikrafttredelsesdato) 22.11.2018. Maks utnyttingsgrad: 35 % BYA. Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen vedtatt 05.09.2019 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Det er ikke konsesjon på eiendommen.
  Det er ikke odel på eiendommen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Dersom forbeholdene ikke er avklart innen 9 måneder fra kontraktsinngåelse står selger fritt til å annullere inngåtte kontrakter.
 • Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelse som er retningsgivende.

  Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder. Omfang av leveransen er begrenset til denne.

  Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Megler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

  Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligen.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligen som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Grunnet den urolige situasjonen i Europa tar selger forbehold om endring av alle tidspunkter for igangsetting/fremdrift/ferdigstilling/overtakelse i salgsprospekt, kjøpekontrakt og annen salgsdokumentasjon inntil dette er avklart for utbygger/selger.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 100 000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for boligen.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag inkl mva tilsvarende kr 68.750. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke
  Oppgjørshonorar kr 5 000
  Markedsføringspakke kr 30 000
  Megleropplysninger kr 1 000 pr enhet
  Visninger kr 2 900 pr stk
  Grunnboksutskrift pr stk kr 350
  Servitutter pr stk kr 350
  Pantedokument med urådighet - Statens Kartverk kr 585

  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr. 2 900,- pr. time eks mva begrenset oppad til kr 30 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Eiendomsmegler Marthe Brenden.
 • J K Utvikling AS Braathen
Marthe Nickoline Grini Brenden

Megler

Marthe Nickoline Grini Brenden

41 75 00 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev