aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til visning i Skadberg Alle 37

SOLA Skadberg alle 37

SKADBERG - Pent rekkehus med solrik hage og terrasse - Parkeringsplass med mulighet for el-bil lader - 2 soverom

 • kr 3 150 000
 • BRA 68 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 150 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 150 000
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 007
 • Soverom2
 • ArealP-rom 68 m²
 • Tomt765 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 78 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000)) 91 792 (Omkostninger totalt) 3 241 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
1.et. Entré, stue og kjøkken. 2.et.: Gang, bad/vaskerom og 2 soverom. En utvendig bod ved inngangsparti til oppbevaring. Skadberg Alle 37 er et hyggelig rekkehus over to plan. I nabolaget er det lekeplasser, barnehage, matbutikk og busstopp. Det er også gangavstand til skoler for alle alderstrinn. Ved inngangspartiet har boligen utebod, og noen trappetrinn opp er det parkeringsplass med mulighet for elbillader. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning i første etasje. Kjøkkeninnredningen har flere integrerte hvitevarer, deriblant en nyere koketopp/stekeovn. Fra kjøkkensonen er det plassbesparende vindeltrapp opp til andre etasje, hvor boligen har to soverom og et bad. Badet har vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg.

Skadberg alle 37, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 34 kvm 1.et.: Entré, stue og kjøkken.
  2. etasje: 34 kvm 2.et.: Gang, bad/vaskerom og 2 soverom.
  Primærrom
  1. etasje: 34 kvm 1.et.: Entré, stue og kjøkken.
  2. etasje: 34 kvm 2.et.: Gang, bad/vaskerom og 2 soverom.  Tomt
  765m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for de 9 rekkehusene i sameiet. Denne delen disponerer alikevell sin inngjerdet hageflekk og terrasse selv.

  Beliggenhet
  Skadberg Alle har en meget familievennlig og attraktiv beliggenhet i det populære boligfeltet på Skadberg Sør på Sola. Her finner du nyere og moderne bebyggelse der arkitektur, miljø og trivsel er blitt vektlagt. Feltet er meget pent opparbeidet med et utall lekeplasser, flotte grøntområder, turstier, amfi, balløkke, lekeslott og grillplass med overbygg til glede for store og små. Rett på baksiden av boligen finnes også en tursti, perfekt for barn og voksne i alle aldre. Kort vei til bussforbindelse til Stavanger, kolonialbutikk, skoler, barnehager, stort idrettsanlegg med fotballbaner, innendørs hall, svømmehall og opplyst tursti. Golfbaner i umiddelbar nærhet både på Sola/Forus og Bærheim. Gangavstand til Sola sentrum som har et rikt og variert servicetilbud med bl.a. butikker, vinmonopol, banker, post, apotek m.m. Flotte turområder og sandstrender er bare en liten kjøretur unna, på enten Sola, Vigdel, Ølberg eller Hellestøstranden.

  Adkomst
  For beskrivelse av adkomst se kartlenke på finn.no. Det vil bli godt skiltet med Aktiv Eiendoms visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsaklig av rekkehus, leiligheter og eneboliger.

  Byggemåte
  Tre og mur. Se forøvrig tilstandsrapport utført av takstmann Asbjørn Frafjord

  Innhold
  1.et. Entré, stue og kjøkken. 2.et.: Gang, bad/vaskerom og 2 soverom. En utvendig bod ved inngangsparti til oppbevaring.

  Standard
  Innbydende rekkehus over to etasjer med solrik og inngjerdet hage og terrasse. 1.et.: Lys og innbydende entré med skyvedørsgarderobe til oppbevaring. Stue og kjøkken i åpen løsning med lyse vegger og parkett på gulv. Kjøkken på den ene veggen med over- og underskap til oppbevaring. Integrert komfyr og oppvaskmaskin som følger handel. Store vinduer i stuen gir mye lys og gir god atmosfære. Fra stuen er det utgang til inngjerdet terrasse og hage med gode solforhold. 2.et.: Bad med fliser og varmekabler i gulv, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. 2 soverom med god plass til garderobeskap. En utvendig bod ved inngangsparti til oppbevaring. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Radon,TG2 Bygget er iht. alder oppført med radonsperre, men ingen dokumentasjon foreligger. Vurdering av avvik: - Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. - Det er avvik: Tiltak - Innhent dokumentasjon, om mulig. Våtrom Overflater Gulv,TG2 Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Fall mot sluk er målt til 2 mm. Vurdering av avvik: - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. - Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak - Våtrommet fungerer med dette avviket. Sluk, membran og tettesjikt,TG2 Det er plastsluk, og ukjent tettesjikt/membran. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen Tiltak - Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox

  Parkering
  En fast parkeringsplass med mulighet for instalering av el-bil lader.

  Forsikringsselskap
  Frende forsikring

  Polisenummer
  980249

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Ifølge årsmøteprotokollen har det vært skjeggkre i sameiet tidligere. Eier opplyser om at det ikke har vært tilfeller av skjeggkre i denne boligen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 78 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000)) 91 792 (Omkostninger totalt) 3 241 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme fra fjernvarmeannlegg og varmekabler i gulv på bad.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  7521

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  763969

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2750288

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, tv/internett, strøm, vedlikehold, forsikringer m.m kommer i tillegg

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Sandnes sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1124/32/885/2: 23.03.2007 - Dokumentnr: 283082 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  23.03.2007 - Dokumentnr: 283082 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Sola Kommune
  Org.nr: 948 243 113
  23.03.2007 - Dokumentnr: 283082 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Lyse AS
  Org.nr: 980 001 482
  Rettighetshaver: Telia Norge AS
  Org.nr: 973 158 880
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  02.03.2007 - Dokumentnr: 234492 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 675/6075


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 08.03.07

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til boligformål og ligger i gjeldende regulering Reguleringsbestemmelser i tilknytning til bebyggelseseplan 0353 Skadberg sør, delfelt B. Datert 15.03.05, sist revidert 13.07.05

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonfri

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 78 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000)) 91 792 (Omkostninger totalt) 3 241 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,4 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 15.000,- oppgjørshonorar kr 5.900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Joveig Søyland

Megler

Joveig Søyland

93 21 19 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev