aktiv-eiendomsmegling
Staurhuslia 18 er en delikat og innholdsrik enebolig med flotte uteområder med bla jacuzzi.

Bjørkelangen Staurhuslia 18

Solid, lekker enebolig fra 2012 på flott, solrik utsiktstomt. Terrasse med jacuzzi og tilbygd garasje. Sentrumsnært.

 • 7 500 000
 • BRA 220 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING7 500 000
 • OMKOSTNINGER203 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 703 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 012
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 214 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT783 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 7 500 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  203 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 703 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Staurhuslia 18 er en stor, innholdsrik enebolig fra 2012 med tilbygd garasje og godt gjennomtenkt planløsning. Den flotte eiendommen ligger luftig til med gode solforhold og nydelig, vidstrakt utsikt. Uterommet fremstår som lettstelt med stor, steinsatt gårdsplass og en skjermet, omfangsrik terrasse med hagestue og jacuzzi. I andre etasje er det lun stemning i en overbygd balkong.

Inne får du vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon, utbredt bruk av downlights og integrert lydanlegg i flere rom. Boligens uttrykk er ellers elegant med enstavs gulvparkett, pene tapeter og eksklusive elementer. Hovedplan har to pene stuer, den ene med stilig, gjennomgående gasspeis til stort, stilfullt kjøkken. Videre finnes tre delikate bad, eget wc og vaskerom, romslig loftstue, garderober og fire gode soverom.

Planløsning
1. etasje: Hall m/trapp, 2 ganger, vaskerom, kjøkken, 2 stuer, bad, 2 wc, soverom, garderobe, teknisk rom og garasjerom. 2. etasje: Stue m/trapp, 2 bad, 3 soverom og bod.

Kort fortalt
- Stor og særdeles flott enebolig.
- Eksklusivt og moderne fra 2012.
- Solrik og luftig beliggenhet.
- Parkering i garasje og på tomt.
- Terrasse på ca. 75 kvm, m/jacuzzi.
- Romslig hall med gulvvarme.
- Eksklusivt kjøkken med hvitevarer.
- To fine stuer og en loftstue.
- Tre delikate bad, ett med badekar.
- Vaskerom og gjeste-wc.
- Fire soverom, ett med garderobe.
- Lagringsplass i innvendig bod.
- Gulvvarme og gasspeis.

Entré
Eneboligen har et koselig inngangsparti under tak og tofløyet ytterdør med glassfelt. Det er varmekabler ved inngangspartiet. Vel innenfor er det en flott, romslig hall med luftig takhøyde, gulvfliser med gulvvarme, panelte vegger og garderobeskap med speildører. Stedvis er det downlights i taket. I en tilliggende garderobedel med dør til wc, er det pen, plassbygd innredning, som kommode og skap. Videre kommer man inn til et praktisk beliggende gjestebad og vaskerom.

Kjøkken
Boligen har et romslig kjøkken med stor gasspeis, gjennomgående til stue. Rommet har spiseplass foran karnapp, tak med downlights og gulv med enstavs parkett. Kjøkkeninnredningen har stilfulle fronter i hvitt og mørkegrått, kombinert med glass med innebygd belysning, og det er spotter under overskapene.

Benkeplaten er i eksklusiv kleberstein, med underlimt vaskekum ved vinduet, og hvitevarer er integrert og i ypperste klasse, fra Gaggenau. Her får du ventilator over bred koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn og et stort dobbelt kjøl/fryseskap med isbitmaskin.

2 stuer
I første etasje er det to luftige stuer i sosial, åpen løsning. Rommene byr på nydelige lysforhold med store sprossevinduer, og fra den ene stuen er det utgang til terrasse. Stilen er klassisk med enstavs parkett på gulv og lyse vegger, akkopagnert med pene, tidløse farger. Spredte downlights belyser arealet på kveldstid, og stor gasspeis bidrar til ekstra hygge og varme.

Loftstue
Loftstuen er med på å gi ekstra fleksibilitet for barnefamilien og er innredet i lyse farger - et trivelig oppholdsrom. Rommet har galleri til den romslige hallen og tofløyet glassdør til en godt skjermet balkong. Gulvet er lagt med enstavs parkett og taket har downlights.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har et bad, et vaskerom og et wc-rom i første etasje, og det er to bad i andre etasje. Alle badene er svært delikate med fliser i lyse farger, og utstyrt med vannbåren varme i gulv. To av badene har downlights i taket.

Innredningene er kledelige og har alle underlimt servant i klebersteinsbenkeplate. Rommene er videre utstyrt med speil med eller uten integrert belysning, vegghengt toalett og dusjnisje. Ett av badene har regnfallsdusj og ett har innfliset badekar.

Vaskerom
Vaskerommet ligger innenfor wc-rommet i første etasje og har fliser på gulv med gulvvarme. Det er innredet med benkeskap med slette fronter, samt laminatbenkeplate med utslagsvask og nisje for vaskemaskin/tørketrommel.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire romslige, pene soverom der tre ligger i andre etasje og ett ligger i første etasje. Flere av rommene har downlights i tak. Soverommet i første etasje har innredet garderobedel, eget bad og tofløyet glassdør til terrasse.

Det ene soverommet i andre etasje har også eget bad. Det er skreddersydd garderobeløsning på det ene soverommet, garderobe i hall og ekstra lagringsplass med bod.
Eneboligen har et koselig inngangsparti under tak og tofløyet ytterdør med glassfelt.

Staurhuslia 18, Viken

 • For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 10.05.22 av Kåre Anders Fossum Orderud. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten og selgers egenerklæring.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Ingen.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Dører
  2- fløyet entredør med slett innside, profilert utside og glassfelter. Fra byggeår/2011 2 stk. 2-fløyet terrassedører med lav brystning og glassfelt. Fra byggeår/2011 1 stk. hev-skyvdør i stue 1.etg. med glassfelt helt ned. Fra byggeår/2011.

  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
  Stor terrasse mot vest, med tilgang fra stue og soverom 1.etg. Fundamentert på støpte pilarer og betongheller satt til antatt fast grunn. Bjelkelag, spaltegulv og rekkverk i tre. Vurdering av avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. En side på terrasse hvor høyde på rekkverk er for lavt. Tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Høyde må endres for å tilfredsstille krav fra byggeår.

  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
  Flis på vegger, malt trepanel på innvendig tak. Vurdering av avvik: Det er påvist synlige fuktskader på overflater. Synlige fuktmerker på terskel/feilist på dør. Fuktmerke på dørlist. Tiltak: Det må foretaes lokal utbedring. Det bør gjøres nærmere undersøkelse og eventuelt foreta utbedring av skade.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Flislagt gulv, oppvarming med vannbåren gulvvarme. Det ble målt kun 5 mm fall fra flis ved terskel til topp slukrist. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak: Det må foretas utbedring av fallforhold. Våtrommet fungerer med dette avviket. Det bør foretas endring av fallforhold på bad.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  Plastsluk. Smøremembran med ukjent utførelse . Vurdering av avvik: Det er påvist ufagmessig utførelse rundt sluk. Bare delvis synlig mansjett under klemring i sluk. Tiltak: Lokal utbedring må utføres. Våtrommet fungerer med dette avviket. Det anbefales nærmere undersøkelse av sluk/mansjett og eventuell utbedring av dette.

  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad 2
  Flis på vegger. Malt trepanel på innvendig tak. Vurdering av avvik: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet Vindu over badekar i våtsone. Tiltak: Uegnede materialer må fuktbeskyttes/utskiftes. Det anbefales å utvise forsiktighet ved bruk av dusj i badekar og eventuelt fuktbeskytte vindu/utforing med mer vannbestandig
  materialer.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Utvendig > Veggkonstruksjon
  Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Yttervegger er kledd med liggende trekledning. Vurdering av avvik: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak.

  Innvendig > Overflater
  Rom/overflatebehandling: Gulv: Keramiske fliser og parkett. Vegger: Malt trepanel, slette malte flater, tapet og keramiske fliser. Himling: Malt trepanel, MDF "smarttak" og slette malte flater. Vurdering av avvik: Det er påvist skader på overflater. Bemerkes noe større slitasje på parkett gulv i/ved kjøkken og stedvis i stue. Sprukne fliser i hall m/trapp ved entredør. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Rommen/gulvene fungerer med dette avviket.

  Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
  Flislagt gulv. Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Det ble målt kun 6 mm fall til sluk. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Rommet fungerer med dette avviket.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
  Plastsluk. smøremembran med ukjent utførelse. Vurdering av avvik: Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Det er påvist ufagmessig utførelse rundt sluk. Membran ikke klemt i sluk. kun smurt mot forhøyningsring i sluket, ukjent type forhøyningsring. Ukjent om tetting mellom forhøyning og sluke er tett. Pakning ligger synlig i sluk. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.
  • Overvåk konstruksjonen jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må løsningen utbedres, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Flislagt gulv. Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Det ble målt totalt 12mm fall på gulv fra terskel på dør til sluk i dusjsone. Noe større lokalt fall i dusjsone. Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad 2
  Flislagt gulv, oppvarming med vannbåren gulvvarme. Målt kun 5mm fall fra flis ved terskel til topp slukrist i dusj. Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.

  Følgende elementer er ikke undersøkt av takstmannen:
  Takkonstruksjon/Loft
  A-takstoler i tre. Lite kaltloft mot møne over 2.etg. Er montert takrennekroker med luftespalte bak takrenner. Antatt lufting under takstein av skråhimlinger/kaltloft. Vurdering av avvik: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Tiltak: Innhent dokumentasjon på lufte-løsning, om mulig.

  Følgende er opplyst i selgers egenerklæring:
  16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Hjelp av kamerat som er snekker.
 • Eiendommen ligger i et barnevennlige boligområde, ca. 2,2 km fra Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, det er blant annet i 2018 ble bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus.

  Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. Ved barne- og ungdomsskolen er det bygget skatepark. I sentrum er det bygget ny svømmehall med svømme- og terapibasseng.

  Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved Eidsverket skal det bygges et større ridesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser.

  Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Extra og Kiwi. I tillegg har tettstedet egen ferskvarebutikk og Amfi Bjørkelangen Torg. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg.

  Kollektivtilbudet i området består av buss, hvor nærmeste holdeplass ligger ca. 600 m fra boligen. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 38 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige.

  Fra eiendommen er det ca. 3,4 km til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, med barnehage i umiddelbar nærhet. Bjørkelangen har også to videregående skoler.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og småhus.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 10.05.2022 av Kåre Anders Fossum Orderud. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten for konstruksjon/byggemåte:

  Takkonstruksjon: A-takstoler i tre. Lite kaltloft mot møne over 2.etg. Yttertak er tekket med sort glasert tegltakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Sinkfarget stål takrenner og nedløp. Sorte beslag i gradrenner og skottrenner på tak. Er montert takrennekroker med luftespalte bak takrenner. Antatt lufting under takstein av skråhimlinger/kaltloft. Sort stål luftehatt og sort stål pipehatt ved rør fra gasspeis. Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Yttervegger er kledd med liggende trekledning. Vinduer/dører: Malte trevinduer med 2-lags glass fra byggeår. 2- fløyet entredør med slett innside, profilert utside og glassfelter. Fra byggeår/2011 2 stk. 2-fløyet terrassedører med lav brystning og glassfelt. Fra byggeår/2011 1 stk. hev-skyvdør i stue 1.etg. med glassfelt helt ned. Fra byggeår/2011. Stor terrasse mot vest, med tilgang fra stue og soverom 1.etg. Fundamentert på støpte pilarer og
  betongheller satt til antatt fast grunn. Bjelkelag, spaltegulv og rekkverk i tre. Overbygget balkong/terrasse med tilgang fra stue 2.etg. Balkong/terrasse på tak over stue. Membran som tettesjikt under tilfarer/bjelkelag, spaltegulv og rekkverk i tre. Balkong/terrasse glasset inn med vinduer i aluminium-rammer. Flere vinduer med isolerglass. Nåværende eiere har montert glass/skyvevinduer på rekkverk i balkong i 2.etg. De har også satt opp tak med gjennomsiktige takplater over jaquzzi på terrasse 1.etg.
 • 1.et: 137 kvm Bra
  2.et: 83 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg.: Hall m/trapp, gang, wc, vaskerom, kjøkken, 2 stuer, gang 2, Bad. 2. etg.: Stue m/trapp, 3 soverom, 2 bad.

  Lovlighet
  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Sikringsskapet har automatsikringer og det er utbredt bruk av downlights. Det er integrert lydanlegg i boligen med innfelte høyttaler i himlinger i flere rom og styringspaneler for lydanlegget. Det er varmekabler ved inngangspartiet.

  Følgende opplysninger er mottatt fra Elverket Høland:
  Det elektriske anlegget ble kontrollert og godkjent i 2013.
 • Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme på begge bad i andre etasje og antatt i hele første etasje. Det er gasspeis i stue og kjøkken, luft-til-vann varmepumpe og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

  Nedre Romerike Brann og Redningsvesen har ikke registrert noe skorsteinsløp eller ildsted på denne boligen.
 • Tomten ligger flott og solrikt til med vid utsikt, og det er pent opparbeidet med belegningsstein, plen og prydbusker. Boligen har en vestvendt terrasse som byr på gode, skjermede oppholdssoner, derav én med hagestue og jacuzzi - et ypperlig sted å lade batteriene.

  Terrassen er på ca. 75 kvm og ligger med adkomst fra stue og soverom, samt med trapp ned til terreng. I andre etasje kan utelivet nytes i le av vær og vind, her er det en overbygd balkong på ca. 20 kvm. Balkongen har flere vindusflater og tette vegger.
 • Boligen har en tilbygd garasje med dør til skjermet inngangsparti og for øvrig er det gode parkeringsforhold i gårdsrommet. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.

  Det gjøres oppmerksom på at Aurskog-Høland kommune har vedtatt i hovedplan vann- og avløp 2022-2023 at alle nyoppførte boliger tilknyttet kommunal vannforsyning får installert vannmåler. Dette er starten på en langsiktig plan om gradvis innføring av vannmålere hos alle abonnenter i kommunen.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 629 363 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 865 707 per 31.12.21

  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.
 • Kr. 23 680 pr. år
  Eiendomsskatt utgjør kr. 6.648,- av de kommunale avgiftene.
 • Strøm, oppvarming, forsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, nett/tv osv.
 • Det er utstedt ferdigattest på nybygg enebolig datert 22.08.2012.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdien skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 2010/310243-9/200. Erklæring/avtale. 30.04.2010. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. Gjelder denne registerenheten med flere.

  2010/310243-10/200. Erklæring/avtale. 30.04.2010. Alle eiere har felles ansvar for drift og vedlikehold av felles lekeplass og annet fellesareal. Gjelder denne registerenheten med flere.

  2010/339587-1/200. Erklæring/avtale. 11.05.2010. Rettighetshaver: Aurskog-Høland kommune. Org.nr: 948164256. Overenskomst vedrørende rettighetsforhold for offentlig vann-, spillvanns-, og overvannsledninger i Festningsåsen. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Rettigheter på 3026-2/297
  Rettigheter i eiendomsrett
  2010/310243-11/200. Bestemmelse om veg. 30.04.2010. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 278. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 279. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 280. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 281. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 282. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 283. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 284. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 285. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 286. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 287. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 288. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 289. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 290. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 291. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 292. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 293. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 2 Bnr: 294.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: http://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/ Kommunedelplanen for Bjørkelangen ligger på kommunens hjemmeside: http://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/kommunedelplaner/

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 2 Bnr. 289 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast vederlag tilsvarende kr. 49.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr. 18.900,- og visninger kr. 2.500,- pr stk med representant fra Aktiv tilstede. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg og øvrige vederlag i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 25.000,-. Utleggene og øvrige vederlag omfatter markedsføring og innhenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 25.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Gro Narvestad
  John Fredrik Haugen
Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev